81
Left 4 Dead 3
-
#81 reméljük a legjobbakat L4D3 -
#80 kíváncsi leszek :) -
#79 Az L4D fejlesztői távoztak a Valve-tól, és 2013-ban a THQ fogja kiadni új FPS játékukat. -
#78 Vagy lehet, hogy kitalálnak egy teljesen új franchise-t még a dota mellé... -
#77 Tuti lesz, egy ilyen fejőstehenet nem hagy ki a Valve, de szerintem lehet egy nagyobb dologgal jön majd együtt ki pl:EP3-mal. -
#76 Egyenlőre még nincs l4d3, de ami késik, nem múlik!
-
#75 igen szerintem is igy van -
#74 a 2 nemzárja ki egymást...
mellesleg meg nemtom miez amit linektlél -
#73 Na most már szinte biztos, hogy nem az L4D3-ra utaltak a képek.
Prototype 2. -
#72 De azért annyi köze van hogy zombi meg fegyverek meg négy főszereplő szerintem nagyon vicces videó -
#71 Sziaaa -
#70 világra szart* -
#69 Láma az aki a világ raszart téged. Te panaszkodtál a topikba nem illő hsz-ek miatt... -.- -
#68 nemmondod? ... -
#67 L4D4=LADA? XD -
#66 Ennek a videónak semmi köze a játékhoz. -
#65 szia Muszy -
#64 kéne valamikor játszani egy kört
hmm? -
#63 ░█ ░░░█▀▀ ░█▀▀ ░▀█▀ ░█░█ ░█▀▀▄ ░█▀▀ ░█▀█ ░█▀▀▄ ░3
░█ ░░░█▀▀ ░█▀▀ ░░█ ░░▀▀█ ░█░░█ ░█▀▀ ░█▀█ ░█░░█ ░
░▀▀▀ ░▀▀▀ ░▀ ░░░░▀ ░░░░▀ ░▀▀▀ ░░▀▀▀ ░▀░▀ ░▀▀▀ ░░ -
#62 Kömény -
#61 Atyám
-
video XD
-
#59 Egy 2009-es hírben olvastam róla, hogy 2009 végére, vagy az idén lesz belőle valami... Valószínűleg elkapkodták ezt a kijelentést, de a trailerben látottak miatt reméltem hogy ez a játék lesz. -
ricsa008 #58 van már valami dátum ? még tavaly láttam ezt a képet -
#57 naja, hetvegen reggel elkezdem es minden eszrevetel nelkul jon a sotetedes az ejjel es azon kapom magam, hogy hoppa, hajnali 2, pff.
ilyen ez, jaja. -
#56 Bele lehet feledkezni az biztos
-
#55 én 214 órát játszottam az l4d2-vel eddig, és még játszani is fogok. (4ezret megért)
De ha 3x annyiba is fog kerülni a 3-ik rész ha lessz, simán megveszem akkor is, már a zsetont is félrespóroltam reá
Nagyon zsíír dolog ez a zombiírtás -
#54 akinek megéri annak megéri, akinek nem az nem veszi meg :)
Lényeg hogy jól szórakozzon az ember :)
nem feltétlen azon van a hangsúly hogy kinek mennyi esze van :) szerintem...
Bár mondjuk én is a 2 résszel kezdtem (a COD után)...
Viszont az első részbe jobbak a karakterek! :) -
hapi #53 amíg a népeknek ennyi esze van, (gyakorlatilag zéró)és kifizetik egy teljes játék árát néhány új térképért (L4D2), addig holt biztos hogy lesz L4D3 sőt L4D4 is. -
#52 hamarosan ?
honnan van az a hamarosan ?
linket. -
#51 ja az zsír pálya volt Jól lehetett rajta sniperelni -
#50 nem hangzik rosszul trópusi sziget, napfény, zombik COD zombiba az egyik kedvenc pályám volt ilyen asszem annak a neve lighthouse volt -
#49 Bocs, csak másfél éve nincs róla hír.. -
#48 Dead Island-ről évek óta semmi hír, nekem gyanús, hogy behalt a project(sajnos). Honnan veszed, hogy hamarosan megjelenik? -
#47 majd kiderül, ha beborul -
#46 Ja, lehet hogy abból a trailerből gondolják hogy a Left 4 dead 3 az. Én nem cáfolom hogy lesz 3-dik rész, de ne felejtsük el, hogy lesz még más zombis játék is, pl. a Dead Island, ami hamarosan megjelenik és a Techland legújabb üdvöskéje.
Úgy tom a Chrome továbbfejlesztett változatát fogja használni. A sztorija egyszerű mint a raklap. Hasonló az L4D történetéhez, csak ez egy trópusi szigeten játszódik. Napfény, tengerpart, zombik... :D
-
#45 Úgy néz ki a VGA rendezvényen dec 11.-én ki fog derülni majd hogy milyen zombis játék jön ki reménykedhetünk! -
#44 frankó kép, bár nekem a jockey a kedvencem :P -
#43 http://lc23thebox.blogspot.com/2010/07/left-4-dead-2-es-tank-szobor.html
egy ilyen szobor azért jól mutatna a lakásba (tudom hogy L4D2-es de ami jó az jó) -