L4D3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Akikkel eddig játszottam õk is egyet értettek abban hogy jó lenne ha pl a harmadik részben sokkal több karakter közül lehetne választani vagy ha személyre szabható karakterek lennének ... <#vigyor2>#vigyor2>
L4D2
szegénységi bizonyitványod már kiállitottad ezzel amit irtál <#taps>#taps>
Neked egy normális kommented nem volt itt, csak kötözködni jöttél, máshoz nem is értesz. szerintem ez szánalmas.
Az meg hogy amit én irtam hogy örülök a topiknak , azzal nem a semmihez szoltam hozzá viszont te rögtön mindenbe belekötöttél. te vagy aki mindenkit lenézel... ez látszik a szinvonaladon.
Részemrõl befejeztem és ne izgulj a házigazda majd! elintézi a dolgot ez tény <#nevetes1>#nevetes1>
L4D2
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Jól ismerem ezeket a fórumos oldalak és tisztában vagyok azzal hogy mindenhol vannak olyanok mint pl te.. aki kötekedik mert ettõl neki jobb.. <#crazya>#crazya> Amúgy meg szerintem ha feleslegesnek tartod ezt a topikot akkor ne irj bele kommentet... hagyd a helyet azoknak akik értelmesen beszélgetni szertnének errõl a játékról!(még ha nem is 100%-os a megjelenése)
<#wave>#wave>
L4D2
A topiknyitós ötletedre pedig : <#mf1>#mf1><#taps>#taps> Hajrá 😄
L4D2
Tuti , hogy lesz következõ része egyrészt a játék nagy sikere miatt, másrészt sok (többek között külföldi) oldalon olvastam már ezt azt ... rebesgetik hogy lesz (remélem hamar!!!)<#vigyor2>#vigyor2>
L4D2
persze bejohet -.-
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
de lehet bármelyik másik zombis game is persze
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
az nekem is megvevõs lesz!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
valoban nem semmi.
cim is jol lett megcsinalva.