L4D3

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tottaly ofisöl bokszart

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

darki81
A te emberfalytád ne fórumozzon ha lehet!!!!

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Muszy20
Amúgy hogy végre ezt lerendeztük rátérek a témára

Akikkel eddig játszottam õk is egyet értettek abban hogy jó lenne ha pl a harmadik részben sokkal több karakter közül lehetne választani vagy ha személyre szabható karakterek lennének ... <#vigyor2>

L4D2

lolSL
fejezzétek már be. bejelentik a játékot, aztán ha visszaolvas vki infókért ezek a fasságok lesznek itt..

Muszy20
derék ember vagy <#taps>

L4D2

Muszy20
<#nevetes1>

szegénységi bizonyitványod már kiállitottad ezzel amit irtál <#taps>

Neked egy normális kommented nem volt itt, csak kötözködni jöttél, máshoz nem is értesz. szerintem ez szánalmas.

Az meg hogy amit én irtam hogy örülök a topiknak , azzal nem a semmihez szoltam hozzá viszont te rögtön mindenbe belekötöttél. te vagy aki mindenkit lenézel... ez látszik a szinvonaladon.
Részemrõl befejeztem és ne izgulj a házigazda majd! elintézi a dolgot ez tény <#nevetes1>

L4D2

bertino
lol user fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

SZilaJMaGGoT
Kábé annyira érdekel másokat a te véleményed is mint az enyém és ugyanannyi jogom van leírni a véleményem mint neked. Ne akarj jogot formálni arra, hogy eldöntsd ki méltó arra, hogy ide írjon és ki nem. Az a moderátor vagy házigazda(ha lesz) dolga. Nem a topik megnyitásába hanem a béna érveidbe kötöttem bele és mert kábé a semmihez szóltál hozzá. Nagyon örülök blablabla... Most õszintén, szerinted ez érdekel valakit? Majd ha lesz infó ahhoz szólj hozzá. Így annyi értelme van a kommentjeidnek mint az enyémeknek melyeket olyan mélyen lenézel. Részemrõl itt a vita lezárva, mert látom nem érted mire akartam kilyukadni...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Muszy20
A te véleményed senkit nem érdekel... ez az egyik... a másik az hogy mindenki arról nyit topikot amiról szeretne ami õt érdekli.. ha ezt nem birod felfogni akkor ne irj ide... nem azért lett ez az oldal létrehozva hogy mindenki a te véleményedet olvassa hanem azért hogy akit ez a játék érdekel és szereti és várja a folytatást az ide irhasson, esetleges információkat tegyen közzé..

Jól ismerem ezeket a fórumos oldalak és tisztában vagyok azzal hogy mindenhol vannak olyanok mint pl te.. aki kötekedik mert ettõl neki jobb.. <#crazya> Amúgy meg szerintem ha feleslegesnek tartod ezt a topikot akkor ne irj bele kommentet... hagyd a helyet azoknak akik értelmesen beszélgetni szertnének errõl a játékról!(még ha nem is 100%-os a megjelenése)
<#wave>

L4D2

SZilaJMaGGoT
Szerinted tényleg jó ötlet egy nem létezõ játéknak topikot nyitni? Szerintem nem.

Muszy20
attol hogy még bejelentetlen , még valószinú hogy lesz <#crazya>

A topiknyitós ötletedre pedig : <#mf1><#taps> Hajrá 😄

L4D2

SZilaJMaGGoT
Attól, hogy rebesgetik még egy bejelentetlen játék... -.- Ilyen alapon lehetne nyitni L4D4-5-6-7-8-9-... stb topikot is...

Muszy20
Elõszöris örülök hogy megnyilt ez a topik!
Tuti , hogy lesz következõ része egyrészt a játék nagy sikere miatt, másrészt sok (többek között külföldi) oldalon olvastam már ezt azt ... rebesgetik hogy lesz (remélem hamar!!!)<#vigyor2>

L4D2

kastil
el lett kapkodva a topik, ennyi

bertino
hat ezaz, meg a tipp is ubermegabrutal talalgatas maximum...

persze bejohet -.-

lolSL
állítólag a 2 hét múlva megrendezendõ VGA awards trailerében az egyik felvillanó képen látható infected feliratból gondolják egyesek, hogy ott ezt fogják bejelenteni
de lehet bármelyik másik zombis game is persze

kastil
milyen "minden jel" ?

The Protector
kettõ két ujjas kéz?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lolSL
4. rész 4 egy ujjas kézzel? 😄

The Protector
Nem lesz a left 4 deadnek 3- rész után folytatása mert már nincs több ujj a kézen a borítón.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

darki81
inkáb half 4 dead 7 <#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

TreDoR
inkább L4D5

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

bertino
az most elegge piheno palyan van.

byzhouse
inkább Half Life

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

samsung123
várod mi?<#eplus2>

az nekem is megvevõs lesz!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

nonicks
király!remélem itt nem az lesz mint a 2-vel hogy az 1-hez adtak pár közelharci fegyvert és kiadták l4d2 nevén...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

darki81
én elég sokat keresgettem ezzel kapcsolatban, én nincs 100%-os bizonyiték, de minden jel azt mutatja hogy lesz 3-ik rész, csak még titok! Majd ha találok valami konkrétat, akkor befogom linkelni! <#smile>

Bence94
ezmiez ? semmi info nincs rola csak találgatás...remélem nem lesz mert már unom pket csinálhatnák már inkább az episode 3-at.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

lolSL
ez mi?

bertino
ez minden eddig ?

valoban nem semmi.

cim is jol lett megcsinalva.

darki81
Üdv Mindenkinek!

Remélhetõleg hamarosan friss információkat tehetünk közzé ebben a fórumban! <#smile>

← ElőzőOldal 2 / 2