2424
  • arty
    megint kamu. pont akció előtt néztem, hogy 786ért meglőjem-e az EU trackpackot... és mennyi akcióban? ugyanennyi.

(nekem legalábbis)
  • Alexease
    Summer Sale + Summer Pack
  • ToMy_
    Kicsit off, de engedelmetekkel betenném ide is:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha valakit érdekel, van egy eladó Saitek R660-GT FFB-s kormányom, kiváló állapotban, 7500 Ft-ért. Érdeklődni PM-ben lehet.

• Nesuten
    kössz
    az volt a baj ...
    de most már megy kormányanimáció nélkül is
  • PacsutaTibi
  • lacica
    A kezet kivetted ??
  • Alexease
    Szerintem semmit, az annyit tud;)
  • Nesuten
    sziasztok
    tudja valaki hogy mit kell még beállítani hogy a kormány animáció ne csak 90° -os forgást mutasson jobbra és balra ?
    már beállítottam a 900° -t a főmenüben
  • danikosz
    Íme az elmúlt 2 forduló a VSR WTCC 2015-ös bajnokságából!

Utoljára szerkesztette: danikosz, 2016.05.18. 11:23:25
  • bmwcrash
    Ja értem, köszi!:)
  • Adam Jonas
    Attól függ.

Ha az ADAC GT Masters 2015-be lévő Bentley-t veszed meg, akkor csak olyan szerverhez tudsz csatlakozni, ahol ez a géposztály van betéve. Ha mondjuk egy olyan szerverre mész fel, aminél csak a GTR3 class van betéve, nem tudsz rácsatlakozni, hiába van meg a Bentley, mert nem ugyanabból a csoportból van megvéve a Bentley.

Általában ahogy észrevettem, próbálják azért a szervereket úgy megcsinálni, hogy ne csak az egyik legyen benn, hanem mondjuk mindkettő (ADAC GT Masters '15 és GTR3 class is).
  • bmwcrash
    Ehhez kapcsolódoan lenne egy kérdésem: Ha én megveszem a Bentley-t akkor onnantól akármelyik szerverre fel tudok menni amin van GTR3 class? Iletve az működni fog az ADAC GTM 2015-tel is?
  • Adebayor
    Sziasztok.

rákerestem angolul a problémámra, mégpedig arra, hogy a kurzor felfele mászik folyamatosan, pedig nem is mozgatom.
    Pár találatot találtam, ebből ki is derült hogy nem nálam van a hiba. Csak raceroom-ba tapasztalom.

Azt irták hogy tiltsam le az eszközkezelőben ezt: "VJoy Virtual Joystick"
    Ami a HID-nál van.
    De nekem olyanom nincs is ott.
    Logitech Virtual HID devices. na az van. Gondoltam letiltom azt, de igy se jó.

Valami ötlet? volt valakinek ilyen gondja?

köszi ha probáltok segíteni.
    Utoljára szerkesztette: Adebayor, 2016.05.16. 15:38:54
  • Adam Jonas
    Halkan megjegyezném, hogy tavaly a V-DTM folyamán végig így vettem fel a videókat. Most még a Mercedes-es DTM competition-ös replayemet se tudom megnyitni...

Lassan csak elérkezünk oda, hogy a szerverre való csatlakozáshoz minden tartalmat meg kell venned.
  • Alexease
    A competition resznek eppen ez a lenyege, ingyen lehet hasznalni (neha meg kreditet is leghet nyerni), de "sajat" hasznalatra mar nem mukodik.
  • Adam Jonas
    Elég f*szom egy társulat lett ez a Sector3, meg kell hagyni.

Mondom felveszem a Bentley-vel futott spai körömet...Ahha, hogyne. Az autó nincs meg (ugyanakkor competition-be ingyen használhatod), így a Content Server rinyál, hogy nincs meg az autó. A 2016-os DTM-es Merci ugyanez.

Most szerintetek írjak megint nekik egy leszarozós levelet, mint ahogyan múlt héten tettem? Vagy megb*szódnak végre maguktól is?

Picsába az egésszel...
  • Adam Jonas
    Alapvetően TC-t meg ABS-t én se szoktam, de a GT3-as gépeknél ez legális, szóval nekem is csak annyira van beállítva, hogy a nagyon nagymértékű kipörgést megfogja kigyorsításkor.

Öööö szerintem ahhoz a fizika fájlokat kéne birizgálni, de azt meg nem tudod ugye.
  • Ingy2
    TC-t ABS-t egyéb segítséget nem használok, nálam a 8-as hátsó szárny jobban működik és a futómű is máshogy van hangolva mert a gátlók sincsenek kiegyensúlyozva vagy mi. Holnap linkelek setet, ami zavar rf1ben a gátlókat n/mm ben lehetett látni itt van lehetőség így beállítani?
    mert fontos a bump/rebound közti arány.
  • Adam Jonas

Elképzelhető, hogy kicsit jobban csúszik az átlagosnál, mert én személy szerint jobban szeretem az enyhén túlkormányzott kocsit. :) (Állíts kicsit a hátsó szárnyon, vagy a TC preset-en.)
  • Ingy2
    Köszcsi, bemásoltam, müködik de Ádám ez a setnek úgy úszik a valaga mint a teflon nevű hal be lenne vazelinozva xD
    Asszem holnap életképesebb leszek tesztelni mert a második üveg bor picit túlkormányozottá tette a monitort
  • Alexease
    c:\Users\XXXXX\Documents\My Games\SimBin\RaceRoom Racing Experience\UserData\CarSetups\ :)
  • Ingy2
    Előre is köszönöm és lehet hogy ciki de itt R3E-nél nem találom hova kell bemásolni
    Én meg Nissan GT3-at lőttem be úgy Nord-ra hogy meg is lepődtem hogy minden erőlködés nélkül be tudok esni a kanyarokba :)
    Majd linkelem ha megtalálom xD
  • Adam Jonas
    @Ingy,

Kicsit körözgettem az elmúlt 1-2 napban a GT3-as Bentley-vel Spa-ba, és az az igazság, hogy tekergetve jobbra-balra a setupot, mondhatni majdnem egészen normálissá vált az autó viselkedése. Ha gondolod, próbáld ki a setupomat, amelyet itt találsz. (ADAC GT Masters 2015 + Spa competition, 2:16.330-as idő a legjobban - ehhez is találsz setupot a fenti topikban.)
  • Alexease
    Mukodik a tartalom gyar:)
    RaceRoom Tatuus Formula 4 Available
  • attila46
    köszönöm ..mindenkinek a segitséget!!
  • Ingy2
    Számomra öröm :)
    Tolj egy gt2es corvettes nordot, tök jól lehet érezni a tapadásvesztést és ahogy a tömeg mozog a huplikon.

@Adam szerencsére eddig a GT2őt nem baszarintották el, de remélem nem is fogják.
  • Alexease
    Ja, jobb lett:) Kellett neki a 100% undertseer, a magasabb vertical. A rack ezekkel mar felesleges, nem hintazik:)
  • Alexease
    Kiprobalom ezt is:) Bar korabban valami hasonlo volt nekem is (magas under es vertical, minimal oldalso es nulla ellenalas).
    Nem volt turelmem szorakozni a 4 beallitassal, egyformara allitottam oket:)
  • Ingy2
    Empty box beállítását használom nagyobb ffb multiplierrel meg néha 540 fok/25 fok

FFB settings w/ Fanatec CSW v2 - Formula Rim
    900 rotation / 30 lock
    100 Force / FF, everything else off.

Ingame :
    85% Intensity
    0 Smoothing, damper, friction, spring

100% Steering force Intensity
    100% Understeer
    65% Vertical force
    25% Lateral
    0% Rack

0 effects

Nálam teljesen jó az ffb (G25) ami kell visszajelzés átjön.
  • Alexease
    Most igy "hasznalom".

A driver a szokasos, azt nem piszkalom.
    A kormanyt 450 fokra korlatozom fizikalisan (nem driver, hanem a kormanyon a gombokkal, az talan a GF GT-n is mukodik?!). Az autok nagyresze 540 koruli, igy jo ez, meg amugy is, az R3E kicsit hinta-jellegu, kell neki:D
    Az FFB-nel nem hasznalok Smooth-ot, se a ket kamu allitast (driverben sincs beallitva [Spring/Damper]).
    A Minimim Force kell, mert kicsit fika kozepen (kormany fuggo).
    A 4 "effekt" cuccot (Understeer, Vertical, Lateral, Rack) egyelore allitottam, az Intensity-t meg addig, amig max az FFB kijelzo piros kornyeken mozog (afolott mar nincs visszajelzes, csak kamu rangatas).

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.05.09. 21:02:23
  • Adam Jonas
    Én 1-es preload-ot állítottam eddig is, magasabb értéken sose feküdt nekem eddig. De most számomra DTM-nél azért szar, mert: a) így se kanyarodik, b) ha leveszem a hátsó szárnyat alacsonyabb értékre, akkor bizonyos kanyarokban jobb, viszont eléggé megnő az esélye, hogy megpördülök. Szóval vagy halálosan alulkormányzott a kocsi, vagy úgy kell vezetnem, mintha jégen mennék.

GT3 meg majdnem ugyanez, csak ott a TC miatt kigyorsításon jobb a helyzet.
  • Ingy2
    Kis utána járással, kiderült mint a valóságban csak a preloadot lehet állítani GT3-an. Ha levesszük egyre akkor sokat javul a helyzet de 3-5 felesleges használni mert kardot nyel a kocsi. Ha a fizikai motor rf2-é lenne ott nem lép fel ez a probléma a fejlettebb gumi modellre vezethető vissza az egész(Speed12 elmondása szerint).(Van aki emlékszik, hogy ugyan azon auto ugyan azzal a paraméterekkel rf2 ben nem szenvedett alulkormányozottsággal). . Group 5-öt még nem probáltam de GTO-ban is jobban viselkedik 1 es preloaddal de akkor olyat üt a váltó, mintha egy malomkővel b@sztak volna nyakon. Ameddig nem állnak át rf2 fizikára addig sajnos az összes rf1-es mizéria kisérteni fogja a Raceroomot.
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2016.05.09. 19:27:31
  • attila46
    biztos jó lesz...kösssszi
  • Alexease
    Ha este hazaerek, be tudom masolgatni az enyemet (G27), de mivel ez erosen effekt jellegu, igy igazabol igeny fuggo a dolog;)
  • attila46
    Tudnál egy kis segitséget adni FFB beállitásra....Logitech Drivig Force Gt-m van.

köszi
  • Alexease
    Igy hogy jottek patch-ek es ujra allitottam az FFB-t, mostmar emesztheto, hasznalhato.

A razokonel az lehet a trukk/gond, hogy SEMMI kamu effektet nem erdemes bekapcsolni (FFB beallitasok, alul, motor, valto, razoko, fek vagy csuszas).
    Alapbol eleg jol felhuztak a gumi fuggoleges szamitasat, mindenhol mar rendes 3D kerekvetok vannak, vagyis ugy erezni ahogy kell. Ha kamu effekt van rajta, attol gagyi lesz es csaloka, az csak gamepad-re kell esetleg.

• tobias88
    FFB nekem a hétközi patch után elment. Most beállítottam és egész élvezhető lett. Rázókő se ver annyira talán
  • Alexease
    Eppen azert tud esetleg lassu lenni, mivel csak DX9, "regi" engine, es azt csicsaztak fel utolagos cuccokkal.
    Nalam regi gep, keves es lassu RAM-okkal, de fut rendesen(a videot is fix 60fps-sel veszi). Igaz, nalam csak 120x720px, minden tukrozodes LOW (ugy sem latni autobol), elelmosas off/min, motionblur off. A tobbi high.

Engem inkabb az FFB (bar most a beallitasok utan mar emesztheto:P) es az "experience" stilusban terelgetheto autok "bosszantanak":D
  • Totti5
    Nálam nincs baja, maxon, 17 autóval szoktam, fix 60.
  • lac coo
    Azt hittem ez fut mint a csuda ....