2424
-
#2344 Ezeket az adatokat lehet kinyerni a külónböző szimekből, a Racing Sim Tools-szal. Amit nem tudnak kinyerni, azt azért nem, mert a program/játék nem tudja.
A készítők.
Ahogy nézem a PC2 és az RR számol a legrészletesebben. ;)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.04.22. 12:12:12 -
#2343 A problémájában nem segítettél, akkor miért kell leszólni az RR-t?
sokan játszanak vele. -
#2342 Kérdés, hogy egy simcade játéknál van-e értelme. De ezt mindenkinek magának kell eldönteni :) Biztos lehet belőle kinyerni hasznos infókat, de szerintem, hangsúlyozom szerintem, ahol egy kamu kormánybeállítással másodperceket lehet faragni, ott nincs értelme ilyesmit babrálni. No offense :) -
#2341 Van a Racing Sim Tools nevü alkalmazás.
"Multi-sim support (currently iRacing, Project Cars 2, F1 2019, RaceRoom, Assetto Corsa, Dirt Rally 2, Automobilista 2, and Assetto Corsa Competizione...more to"
Szerintem PC-hez ez az egyik legjobb a piacon. Persze nem ingyenes. :(
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.04.22. 10:07:22 -
#2340 Szerintem ez az a szint, amire a RaceRoom tökéletesen alkalmatlan. Ha ilyesmivel szeretnél foglalkozni, akkor szerintem érdemes elgondolkodni a szoftverváltáson. -
#2339 MoTeC kell(ene) neked, de mintha azt olvastam volna hogy az az RR-hez még nem elérhető.
vannak gyengébb alternatívák mint az UFLT. -
tvik #2338 Nos, eljutottam arra a szintre, hogy visszanézzem és elemezzem egy-két multiplayer versenyemet, vagy gyors körömet. Sajnos a köridőket nem lehet visszakövetni, de replay-ban (legalábbis nálam) még a műszerek sem mutatnak valós értékeket, pl. a gumikopást sem. Pedig még grafikonokat is szívesen elemeznék ha lenne rá lehetőség. Léteznek esetleg ehhez add-onok? Láttam pár kezdeményt, de nem tudom megítélni hogy érdemes-e velük foglalkozni, súlyosan körülményesnek tűnik a telepítésük.
Hogy van ezzel a kérdéskörrel a többi Sim racing szoftver? -
#2337 Mondjuk, hogy ez így ebben a formában nem igaz. Egyrészt a R3E sohase volt a pCars szintjén, már ami a PC2-őt illeti, mert ahhoz kellene dinamikusan változó gumifizika, dinamikusan változó időjárás és napszakváltozás és nem beszélve egy dinamikusan változó pályafelületről. Fizika meg kb. ugyanaz a szint, mert van ami ebben jobb és van, ami a PC2-ben. Hangok terén az R3E jobb. FFB terén a PC2 szintén magasan jobb, mert az is dinamikusan igazodik az autók változásaihoz, setupot és a sérüléseket is leköveti, vagy éppen a gumi állapot változása is érezhető az FFB-n keresztül... is. Ezeket figyelembe véve még az AC sincs a PC2 szintjén. Igazából fizikában is csak a felfüggesztés fizikája, amiben egyértelműen jobb. Persze ez úgy, hogy a PC1-2 nem is készült soha HC szimnek. -
tvik #2336 Nekem is lassú volt. Én éppen tegnap installáltam a Discord app-ot és arra gondoltam hogy amiatt lassult be a RR. Uninstalláltam a Discord-ot és utána valamivel jobb lett. De lehet hogy ez csak véletlen egybeesés és a szerverekkel volt a baj. -
#2335 Azt én is észrevettem, hogy három napja még a single is sokat tölt, meg néha a menü is homokórázik mikor egy gombra nyomok. Lehet, hogy nem bírja a szerver és ez az offline-ra is hatással van. -
atiwrc #2334 Gondoltam kipróbálom magam egérrel mire vagyok képes, hát első néhány kör után azért az a 670. helyen nem esett jól :D, aztán megpróbáltam elfelejteni az Asseto Corsas, főleg hátsó kocsikkal használt íveket, és egyből sikerült 500-on belül lennem 416 voltam a 800ból, estére már 1060-an voltak és leestem 540 környékére, de sikerült még javítani még, így megint bementem 500-on belülre, szóval két cél lebeg most szemem előtt amiből választhatok, vagy az 500-on belül maradni, vagy csak az első felében bent maradni. Mára már 1600-an mentek mért kört, hogy hanyadik vagyok, fogalmam sincs.
Akik sűrűn játszanak a raceroomal, tőlük szeretném kérdezni az teljesen normális hogyha ennyien ráugranak a gamere, akkor van aki el se tudja indítani a competitionben a pályát? A menü is órákig pörög, de a launch-ra kattintva is fél perc után visszalép, nem hozza be az autóválasztót. A leaderboardot betöltötte 1-400 között meg 800-tól 900-ig a többit nem. De ami még hab a tortán, hogy single player se megy, ennyire lehalna a szerver, hogy nem tudja nekem engedélyezni hogy az ingyenes kocsikkal ingyenes pályán menjek offline???? -
#2333 Őőő ":D" erre címezted biztos? Dicsekszik a fa..om, mire? Nem is értem, nyugaton élek ennyi ezek itt alap dolgok ha ez a hobbid, na bumm.
Sírok mint a fürdős ku..a hogy hogy lehet ennyire fos valami 2020-ban... a VR része -
Finkoo #2332 Még mindig nem értem, hogy folyamatosan dicsekszel, vagy panaszkodsz... -
#2331 Szerintem is javult de a VR support megbocsájthatatlan....
De pl nincs máshol WTCR hivatalos stb. -
bottleopener #2330 Pár év után újra kipróbáltam a játékot. Látszik hogy fejlesztettek rajta. Emlékeim szerint régen Project Cars szintű mélységben tanyázott ez a szim, most viszont nagyjából 2 kategóriával feljebb, kb. Assetto Corsa szinten muzsikál.
Érződik rajta, hogy ez a Race07 motorjára épül, és az is, hogy pofozgatták, így összességében léptek kettőt előre vele. A pár évvel ezelőtti tapasztalatom az volt, hogy a Race07-hez, GTL-hez képest is tovább egyszerűsítettek a vezetésen, most vezetve viszont több minden történik a motorháztető alatt.
A pályák néhány helyen elavultnak tűnnek, de az autók szépek, a hangok jók, a fizika pedig elmegy kategória. Régebben köpni lehetett volna a fizikára, most viszont következetesebb és összetettebb lett.
Összességében nem rossz, de nem nagyon tudok olyat mondani, amiben a legjobb lenne.
Utoljára szerkesztette: bottleopener, 2020.04.14. 09:43:49 -
BladeW #2329 180 fokos kormányt felejtsd el, ami nem FFB-s azt hanyagold. Vagy nézzél használtan g25/g27-et(ez a legolcsóbb alternatíva) vagy egy Thrustmaster t150 vagy annak valamelyik változatát vedd (TMX még hasonló). A pro változatokhoz 3 pedálos szettet adnak, és jobb is, mint a két pedálos. Kuplung csak régebbi kocsikba "kell", ha kell a realitás. -
tvik #2328 Na jó, addig is ideírom mifélék érdekelnek:
Először is olyan szinten érdekel a téma, hogy random heti egy-két este szívesen versenyeznék élő emberek ellen, de előre nem tudnék garantálni semmilyen részvételt. Ezen kívül gyakorlom a pályákat, balesetmentesen próbálok vezetni. Régebben F1Gp-vel nyomtam, de kihagytam vagy 10 évet.
- Melyek azok az autó kategóriák és pályák amibe érdemes beruházni (pénzt és gyakorlást), amiknek viszonylag népes közönsége van (előny ha magyarok), vannak szerverek ahová random időben be lehet lépni? Esetleg ahol nyilvántartanak valami ranking-ot, vagy van valami karrier mód?
- Még nem vettem kormányt, csak egerészek, de meglepve tapasztalom hogy így sem szoktam utolsó lenni a public szervereken. Először valami egyszerű kormányba ruháznék be. Egy 2 pedálos 180 fokos kormánnyal el lehet navigálgatni, vagy annak hamar meg fogom találni a korlátait? Pl. a makaói éles kanyart be tudom venni egy ilyen kormánnyal? A kuplungpedál az inkább a profiknak kell, vagy fun szinten is hozzáad valami élményt? -
tvik #2327 Sziasztok!
Van RaceRoom-mal kapcsolatos magyar közösség vagy közösségi oldal?
...fórummal, tippekkel, ilyesmikkel. Nincs konkrét kérdésem, csak tájékozódnék. -
#2326 a holnap induló balhé az fixed setupos móka vagy sem? :) -
#2325 :D -
#2324 ja ehh...jó, oda majd ETS2-vel megyek :))
-
#2323 Stockholmtol kicsit eszaknyugatra :) -
#2322 hol-e laksz? :))) -
#2321 Azért vagyok berágva mert a naptár 2020-at mutat amit ezek felmutatnak VR terén az nulla...
Természetesen nem sírni akarok mert 4K@120Hz 43collon tudom tolni csak jobbra nézek és ott pihen a Reverb :)
Mert mindenki a fikázza a VR-t azt oda ültetem a ReverB-hez 150% SS-el azt eldobja a haját :D :D természetesen tudom ge.i drága...
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2020.04.12. 15:25:38 -
#2320 :D
Utoljára szerkesztette: Encore, 2020.04.12. 15:11:20 -
#2319 Köszönöm a finom megfogalmazást :D :D -
#2318 __Jacek__ Egy kicsit most negatív az R3E irányába, mert nem megy neki rendesen VR-ban. :) (én hasonlóan vagyok az rf2-vel)
Szerintem elég sokat javult, mostanában többet versenyzem itt, mint a többi szimmel. FFB sokat javult, bár eddig is jó volt, de most már jobb, mint az eddig etalon fractor2-é.
De desing-ban is újítottak, például az autó setupolás, most már nem fapados.
Utoljára szerkesztette: Encore, 2020.04.12. 13:24:01 -
#2317 Hűhától messze van :) -
#2316 ja tudom, fent volt már párszor, de ha nem lett hűha akkor nem feltétlen kell. -
#2315 Kiproszálhatod ingyé, nem érzem annyira rossznak.. -
#2314 de úgy maga az RR előnyére változott? Azt hallottam, de ugye aszfaltra van elég sok alternatíva szimekre, szal mi a benyomás? -
#2313 Lehet persze full pack 99euro :) vagy 9999 VRP azt meg megveheted 64.99 euroért egy másik raceroom storeban.
Esetleg még jöhetne egy kártyás fizetés 149.99 euroért :D -
Timbu #2312 Én úgy emlékszem, hogy a VRP kihagyásával, lehet közvetlenül a Steam accounon levő pénzzel is vásárolni. -
#2311 Ja az az én hibám volt hogy betoltam a full pakkot, de nem szoktam szarakodni gyűjteményben megvan max nem használom, de ha Lidköpingben járok legközelebb felfújok sprayal valami szépet a Sector3 irodájára... -
#2310 OMG nekem is erős gyanúm irányodban!
A vrp vételről meg no komment hogy a rendes storban nem lehet venni, hanem el kell menni egy másik storba ott venni majd a másik storban reedem koddal aktiválni :D :D :D igen ez a jövő szuper találmány :D agyhalott... -
#2309 Raceroomban a VR az egy fos... -
#2308 A free verziojat ki sem probaltad, es ugy vettel a full pack-et?
Eleg reg probaltam, rosszabbul ment vr-ben mint az atlag.
Viszont a nordschleife-on, mint valami tank ugy megy at barmelyik, mar ezek nem is razokovek, hanem 20+ centis valamik az ut szelet, foldig spoilerezett autok, mintha ott sem lennenek, eleg hamar elvette a kedvem az egesztol.
-
Finkoo #2307 Mondjuk ha egy vrp vételhez segítséget kellett kérned, erős a gyanúm, hogy user error van nálad... lol... -
#2306 mármint? a VR-ra érted vagy mire? -
#2305 Uram atyám ekkora szarhalmot mint ez....