RaceRoom - The Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adam Jonas
Igazából lehetnek olyan tulajdonságai, ami pont csak a versenygumira (slick) jellemző, de számomra ez a keresztebecsúszásos történet a kiszámíthatatlanok közé tartozik. Vannak olyan pillanatok, amikor szerintem teljesen kiszámíthatóan működik pici oldalcsúszásra a gumi, viszont olykor mintha egyik pillanatról a másikra betapadna. (Tehát arra akartam kilyukadni, hogy nekem még a kezembe kormány keresztbe van bőven, amikor a gumi hirtelen betapad, és mivel még keresztbe a kormány, az autó elindul abba az irányba, mert hirtelen visszajött a tapadás...kis híján olyan a szitu, mint amikor Senna-nak történt a balesete, csak itt a tapadásvesztés nem a padlólemezen való felúszástól keletkezik.)

Valamilyen szinten az ilyen gumik fejlesztésekor szerintem pont az az egyik elsődleges feladat (a minél jobb teljesítmény és élettartam kifejlesztése mellett), hogy kiszámíthatóan működjenek - ergo ne produkáljon ilyeneket, mint amit fent leírtam.

Én annyira nem értek ehhez, de ez a jelenség nem a GT kocsikon használt verseny slick gumiból adottságaiból ered?

lac coo
Jah, meg annyi, hogy ez atvagodas eleg jol javithato setuppal.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Azt az atvagodast most valoban kicsit tul toltak szerintem is, de ez ilyen, minden patch nem sikerulhet jobbra es jobbra.
Nekem kifejezetten bejon a nissan, egy az egyben ugy kell menni velemi mint az igaziak, ugyan ott kell elvenni stb.
Kigyors az meg ilyen, nincs baj vele, ra lehet erezni.
A sok cm f1 utan nekem nem volt olyan nehez 😊)

Adam Jonas
Ezen gondolkodok már tegnap óta lassan. Lehet, hogy végső soron pont a Nissan a jó, és a többi nem (pl. McLaren).

McLaren-re volt setupom (még a tavalyi egyik Masters-es funról, amikor veled meg Alex-el csatáztam, nem tudom, emlékszel-e rá), s 2 kör után már jöttem egy nem túl acélos időt - viszont az kb. olyan gyors volt, mint amit Nissan-al tudtam jönni 30-35 perc bénázás után. (Még májusba vettem részt egy Nordschleife-s futamon, viszont ott is az rémlik, hogy a McLaren már az alap setuppal is pokoli módon tapadt az aszfalthoz, és nehéz volt megforogni vele kigyorsításkor.)

Még az, hogy hirtelen megjön az erő a Nissan-nál, nem is lenne gond - csak a gumifizika számomra totálisan rejtély olykor. Szóval ez a dolog, hogy elkezd csúszni, kormány keresztbe, majd hirtelen az egyik pillanatról a másikra úgy betapad a gumi, mintha nem is kapott volna oldalirányba terhelést...érdekes.

lac coo
Melyik a rossz ?😊

Adam Jonas
Mondjuk az jogos, kihagytam a számításból 😄 Bar ettol nen kene meg ekkora kulonbsegnek lenni szerintem. (Mert azert ez nem kicsi.)

lac coo
Az egyik kozepmotoros a masik orrmotoros.

Adam Jonas
Most nyilvan nem baszakodas akart lenni a célom, szal ne értsétek félre.

Adam Jonas
Tudom, de azert az AC gumifizikaja is tud erdejes dolgokat produkálni. Nem mondanám azt, hogy rossz, mert azert vannak jo pillanatai, de olykor mintha teljesen maskepp viselkedne, mint kellene. (Valos versenyautonal nem igazan lattam meg olyat, hogy ellenkormanyzas közben nagyon hirtelen betapad a gumi, mintha nem is kapott volna oldalterhelest...na tegnap nem egyszer dobtam el emiatt.)

Ha jok az infóim, a Nissan-na is egy twin-turbo moci, V6-os moci dolgozik. McLarenbe V8 twin-turbo, a Nissan-nal 2.-ba is nehez kigyorsitani, McLarennel meg 1.-bol kigyorsitva sem csúszik meg az autó kigyorsitas alatt. Most vagy én vagyok hulye, vagy Kunos tolt el valamit, de piszkosul.

Alexease
Azert az nagy kulonbseg, hogy esetleg egy-egy beallitasa nem felel meg valakinek vagy hogy eleve az engine (fizika, FFB, kormanyzas, gumi) erosen elavult😊
lac coo
Pedig a nissan most tok jo lett ac ban.
Ekem amugy a soskafozelektol van hanyingerem 😊

Adam Jonas
Nyugi, nekem meg pont az AC-tól van hányingerem. Szerintem azt a Nissan GT-R-t eléggé elqrta Kunos, de mind1.

Alexease
Kiprobaltam Spa-t, valoban szep meg latvanyos, a hangok meg mindig jok, de hosszu kihagyas es sok rF2/iR/AC utan ezt nagyon "szar" vezetni 😊 <#idiota>
De 450-es kormannyal, megfelelo erossegu es effektezett FFB-vel, AI-val versneyezni jo, foleg a sok palya es a sokfele auto miatt.
De ezzel a kormanyzassal es FFB-vel kezdeniuk kellene valamit, mert ez mar tizensok eves stilus...
Alexease
Ha most ugy nem hasznalod, akkor talan erdemes varni a vasarlassal. Mindig van valami akcio, talan betoljak valami csomagba, ev vege fele talan lesz 50%-os, vagy egyszeruen akcios vRP vasarlas stb.
tutuhawer
kösz az infót. Csak megvenném későbbre, használni nem tudom, leselejtezett irodai PC-m van.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Alexease
Ez attol is fugg, mennyi vRP-t vettel korabban, milyen csomagban, ilyen aron. A korabbi arakon ez a 549vRP ~4.3EUR volt, akciosan vett vRP-vel azt hiszem ~3.2EUR kornyekere jon ki.
De szerintem 1-2 EUR plusz nem penz egy ilyen palyaert, foleg ha valaki kihasznalja.
tutuhawer

OK, köszi, hirtelen nem emlékeztem, hogy váltják. Régebben vettem már.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Adam Jonas
Ha nincs még valamennyi vRP-d, akkor kb. igen, annyiba kerül. (Ha van kevesebb vRP-d, pl. 30, akkor azt még levonja, és a különbözetet kell kifizetni.)

Összességében tetszett amikor próbáltam, a télen elő is veszem majd megint, de így amikor kevés idő van játszani, nincs esélye. 😊

www.smart-bus.hu

tutuhawer
Szevasz.
549 pont az 5.49 Euroba kerül átváltva? (Mert annyim nincs...)

Adam Jonas
Elő-elő-elő karácsony 😄 Spa a Store-ban!

Alexease
Mindig lesznek akik mindig es mindenhol megtalaljak a kiskaput. Mindegy milyen program. A hotlapozas, foleg ha meg nyerni is lehet, az meg hatvanyozottan ide tartozik😄
Adam Jonas
Nem kell azon szerintem kiakadni annyira, mert gyorsan javították. Jó nyilván nem jó ez, hogy egyesek trükköznek ilyenekkel, de na...most is volt DTM-be Lausitzringen egy kis probléma, mert hiányoztak a falat modellező object-ek, és konkrétan az első 3-4 ember átvágta egyenesen a pályát. 😊

Én a múltkori kanyarlevágós sztori után buktam ki rájuk... az ember küzd mint malac a jégen, aztán kiderül, hogy a sok marha levágja valahol a pályát. Hát az anyátok ... 😊

Egyébként nem lenne ez rossz cucc, ha nem lenne AC. 😊 Mondjuk amióta van Dirt Rally, AC is pihen nálam. 😊))
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.09.15. 23:16:23

www.smart-bus.hu

Alexease
Nagy a csend... :/ Vagy nagyon dolgoznak valamin vagy nem lesz belole semmi😉
Valszeg az is gond lehet, hogy akit erdekelne a komolyabb FFB, az mar lemondott rola, nem hasznalja, nem panaszkodiki, akinek meg jo ez, az meg miert panaszkodjon?!😊
lac coo
FFB vagy plugin...?

Alexease
Inkabb csak hamarosan, valszeg ezen a heten😊
S3S Spa
Alexease
WIP, de lehet, hogy ma vagy hamarosan😊

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2015.09.15. 19:18:12
Indul a RaceRoom​ WTCC Bajnokság! <#vigyor>

Szeptember 16.-án elrajtol Magyarország első szimulátoros megmérettetése a RaceRoom-mal és az új TC1-es versenygépekkel. A 7 fordulós bajnokság során neves európai versenypályákra látogatunk el (Hungaroring, Nürburgring, Red Bull Ring, stb..), első helyszínünk az INGYENES tartalomként elérhető Portimao!

Új generációs szimulátor, profi szervezés, nagy mezőny, korrekt ellenfelek, 0-24 gyakorló szerver.. további infók és jelentkezés itt: <#wink>

Bajnokság infó: RaceRoom WTCC Bajnokság
1. futam kiírása: RaceRoom WTCC - Portimao - 09.16

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.13. 09:19:36

NIBI
Hali srácok.

Használ valaki TrackIR-t ebben a játékban?
Én most benne vagyok a készítésében szóval ha valakit érdekel csak nyugodtan keressen meg. De most nem ez a lényeg. 😄
Járt már valaki úgy hogy a TIR nem működött a RR-ban? Nálam tökéletes minden de sajnos havernál nem működik. El lehet valamit állítani a RR-ban ami "kiüti" a TIR-t? Ki tudja ő miket állogatott benne.
De közben a Freetrack-ben tökéletesen üzemel a cucc, a TIR mittomén milyen pipák be vannak nála is pipálva, elvileg mennie kéne...
Minden öti jól jön. 😉
Ahogy az érdeklődők is. 😛 Autós videó még nincs de egy techdemót tudok mutatni.
Nesuten

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

lac coo

Alexease
Meg nincs kesz. Biztato preview-k voltak rola, talan a Nurb.1000-re kesz lesz.
Sziasztok!

Kerestem a Nürburgring Nordschleife féle pályát de nem találtam. Ezek szerint ez a pálya még nincs készen és nem adták ki, vagy csak nem találom mert rossz helyen keresem és valamelyik csomagban benne van ?
Köszi.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alexease
Sokat szamit az AI belalitas, itt van adaptive, ami igazodik a pilotahoz, es raadasul versenyenkent folyamtasoan "tanul"😊 Az elso versenyen meg rongya vered oket, utana megszivatnak ha mar bealltak a tempodra😊 Meg persaze lehet "rendes" AI-t is allitani.
Alexease
Hat ja😉 Brutal mennyisegu cucc van benne, jol nez ki, jo az AI, meg ami kell. Online bulira is jo lenne. Azert remelem csinalgatnak valamit, de itt sem kapkodjak el a dolgokat.
lac coo
Hát pedig kár lenne érte ....

néztem a lenti videót, Codies AI után ez kicsit buta 😄D

Azonnal elengedik az embert, és a Nissan is folyamatosan nyomkodja a féket, nehogy utolérje a másik AI-t, F1-ben azonnal meggyepálják egymást 😄D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.23. 09:28:28

Alexease
Gozomsincs😉 Egyszer igergettek, ami utan megjelent nehany csuszka a beallitasoknal, aztan azota csend van. Az S3S sem az a kozlekeny, beszelgetos fajta. De a forumon se tul nagy a user nyomas, hogy csinaljanak valamit. Foleg nem az ilyen hozzaszolasok utan: "I find R3E FFB to be excellent, one of the best, and I do very little tweaking to get it so." 😊 Es akkor ez mar legalabb kormannyal tolja😉 A statok alapjan talan az emberek harmada-fele tolja GetReal-ben, az alatt mar eleve necces (ok nem valoszinu hogy komolyabbat akarnanak). De valszeg a getReal es a kormanyosok nagyresze is a "hotlaper" kategoria: 180 fokos kormany, mindenhez pillango, ketpedal, motorhazteto es sinauto stilus.

Igy ha nincs ra tomeges igeny, nem is kell hogy eroltessek a dolgot.
lac coo
És ffb-t nem akarják javítani ?

Alexease
A gumival, felfuggesztessel es egyebekkel mar nincs gond, eleg durvan felhuztak a reszletesseget. Az FFB ami meg a regi modszer alapjan mukodik. Persze, azt is piszkaltak, de inkabb csak cukroztak a taknyot😉 Ujra/at kellene irni es/vagy plugin kellene mint a GSC-hez.

Ami itt problemasabb, hogy a szimek kozul ez az, ami leginkabb a "jatektermi" es "mindenkinek" stilusssal probalkozik.
lac coo
videón mindig olyan jónak tűnik, aztán kipróbálom és 15000 méter után kilépek ....
Valamit villanhatnának már az ffb-n, gumin vagy mittudomén min ...! 😊

Alexease
Igy teljesen jo, hogy kozel van a monitor. Akkor a kamera latoszog es pozicio miatt ennyre latvanyos.
Adam Jonas
Monitort használ, de itt jobban látszódik:

Alexease
Nem tudom mivel tolja, a videokon nem latszik😊 Valszeg valahol mar leirta. Tippem szerint talan vaszon es projector hatulrol😊
Hát a muki nem 17"-os crt-n tolja,az már biztos. 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Alexease
WIP
Vasárnap folytatódik a RaceRoom GT3 Summer Cup!

Szerdán pedig a TC1-es WTCC vasak kerülnek előtérbe:

Nagy mezőny, nyílt részvétel, korrekt ellenfelek, 2 eldobható futam, infók itt:
R3E GT3 SummerCup - Zandvoort - 08.02
R3E WTCC SummerCup - Zandvoort - 08.05

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.07.30. 11:46:01