RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamilyen szinten az ilyen gumik fejlesztésekor szerintem pont az az egyik elsődleges feladat (a minél jobb teljesítmény és élettartam kifejlesztése mellett), hogy kiszámíthatóan működjenek - ergo ne produkáljon ilyeneket, mint amit fent leírtam.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nekem kifejezetten bejon a nissan, egy az egyben ugy kell menni velemi mint az igaziak, ugyan ott kell elvenni stb.
Kigyors az meg ilyen, nincs baj vele, ra lehet erezni.
A sok cm f1 utan nekem nem volt olyan nehez 😊)
McLaren-re volt setupom (még a tavalyi egyik Masters-es funról, amikor veled meg Alex-el csatáztam, nem tudom, emlékszel-e rá), s 2 kör után már jöttem egy nem túl acélos időt - viszont az kb. olyan gyors volt, mint amit Nissan-al tudtam jönni 30-35 perc bénázás után. (Még májusba vettem részt egy Nordschleife-s futamon, viszont ott is az rémlik, hogy a McLaren már az alap setuppal is pokoli módon tapadt az aszfalthoz, és nehéz volt megforogni vele kigyorsításkor.)
Még az, hogy hirtelen megjön az erő a Nissan-nál, nem is lenne gond - csak a gumifizika számomra totálisan rejtély olykor. Szóval ez a dolog, hogy elkezd csúszni, kormány keresztbe, majd hirtelen az egyik pillanatról a másikra úgy betapad a gumi, mintha nem is kapott volna oldalirányba terhelést...érdekes.
Ha jok az infóim, a Nissan-na is egy twin-turbo moci, V6-os moci dolgozik. McLarenbe V8 twin-turbo, a Nissan-nal 2.-ba is nehez kigyorsitani, McLarennel meg 1.-bol kigyorsitva sem csúszik meg az autó kigyorsitas alatt. Most vagy én vagyok hulye, vagy Kunos tolt el valamit, de piszkosul.
Ekem amugy a soskafozelektol van hanyingerem 😊
De 450-es kormannyal, megfelelo erossegu es effektezett FFB-vel, AI-val versneyezni jo, foleg a sok palya es a sokfele auto miatt.
De ezzel a kormanyzassal es FFB-vel kezdeniuk kellene valamit, mert ez mar tizensok eves stilus...
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
De szerintem 1-2 EUR plusz nem penz egy ilyen palyaert, foleg ha valaki kihasznalja.
OK, köszi, hirtelen nem emlékeztem, hogy váltják. Régebben vettem már.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
www.smart-bus.hu
549 pont az 5.49 Euroba kerül átváltva? (Mert annyim nincs...)
Egyébként nem lenne ez rossz cucc, ha nem lenne AC. 😊 Mondjuk amióta van Dirt Rally, AC is pihen nálam. 😊))
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.09.15. 23:16:23
www.smart-bus.hu
Valszeg az is gond lehet, hogy akit erdekelne a komolyabb FFB, az mar lemondott rola, nem hasznalja, nem panaszkodiki, akinek meg jo ez, az meg miert panaszkodjon?!😊
S3S Spa
Szeptember 16.-án elrajtol Magyarország első szimulátoros megmérettetése a RaceRoom-mal és az új TC1-es versenygépekkel. A 7 fordulós bajnokság során neves európai versenypályákra látogatunk el (Hungaroring, Nürburgring, Red Bull Ring, stb..), első helyszínünk az INGYENES tartalomként elérhető Portimao!
Új generációs szimulátor, profi szervezés, nagy mezőny, korrekt ellenfelek, 0-24 gyakorló szerver.. további infók és jelentkezés itt: <#wink>#wink>
Bajnokság infó: RaceRoom WTCC Bajnokság
1. futam kiírása: RaceRoom WTCC - Portimao - 09.16
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.13. 09:19:36
Használ valaki TrackIR-t ebben a játékban?
Én most benne vagyok a készítésében szóval ha valakit érdekel csak nyugodtan keressen meg. De most nem ez a lényeg. 😄
Járt már valaki úgy hogy a TIR nem működött a RR-ban? Nálam tökéletes minden de sajnos havernál nem működik. El lehet valamit állítani a RR-ban ami "kiüti" a TIR-t? Ki tudja ő miket állogatott benne.
De közben a Freetrack-ben tökéletesen üzemel a cucc, a TIR mittomén milyen pipák be vannak nála is pipálva, elvileg mennie kéne...
Minden öti jól jön. 😉
Ahogy az érdeklődők is. 😛 Autós videó még nincs de egy techdemót tudok mutatni.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Kerestem a Nürburgring Nordschleife féle pályát de nem találtam. Ezek szerint ez a pálya még nincs készen és nem adták ki, vagy csak nem találom mert rossz helyen keresem és valamelyik csomagban benne van ?
Köszi.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
néztem a lenti videót, Codies AI után ez kicsit buta 😄D
Azonnal elengedik az embert, és a Nissan is folyamatosan nyomkodja a féket, nehogy utolérje a másik AI-t, F1-ben azonnal meggyepálják egymást 😄D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.08.23. 09:28:28
Igy ha nincs ra tomeges igeny, nem is kell hogy eroltessek a dolgot.
Ami itt problemasabb, hogy a szimek kozul ez az, ami leginkabb a "jatektermi" es "mindenkinek" stilusssal probalkozik.
Valamit villanhatnának már az ffb-n, gumin vagy mittudomén min ...! 😊
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Szerdán pedig a TC1-es WTCC vasak kerülnek előtérbe:
Nagy mezőny, nyílt részvétel, korrekt ellenfelek, 2 eldobható futam, infók itt:
R3E GT3 SummerCup - Zandvoort - 08.02
R3E WTCC SummerCup - Zandvoort - 08.05
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.07.30. 11:46:01