RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A részvétel NYÍLT, gyertek! <#wink>#wink>
Az R3E-nek hasonloan meg van a pupja, mint a tobbi programnak. De itt nem a tartalo hiany, a kinezet vagy a mukodes problemak, hanem a massziv vasarlos tartalmak es az "elavult" (es/vagy erosen gamepad-re is optimalizalt) fizika/kormanyzas/FFB. Ez a ketto, ami tavoltartja a tomegeket.
Ha most bekerulne az R3E-be egy iR/AC/rF2 fizika (kormanyzas, FF😎, amr akkor is kerdeses a tovabbi "siker". Annyira "kicsi" es szerszorodott a "mezony", hogy nehez "osszeszedni".
Ha most nem, akkor mikor tamadna fel halalabol ez a jatek?
szerintem
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Forza.
Akinek nem sok minden van hozza es szokta hasznalni, annak talan ~90 autoert nem veszes a 49.99EUR 😊 Reszleteket nem tudok, a linken es itt, ott, amott;P
A probléma adott. TV-vel használom a PC-met. Egy plazma, HDMI-vel.
A winben 1080p 50Hz-re állítva Nvidia driver segítségével fasza a kép, kitölti az egészet.
Viszont 1080p 60Hz-re rakva kilóg egy csomó terület, az asztal szélei, teteje, a tálca nem is látszik már.
Racerromban is ez a probléma. 1080p-re lövöm be, 59Hz-re (csak ezt a Hz-et engedi), akkor szopókat van, mert újfent kilóg minden. Ez meg nem monitor, hogy csak úgy állítgassam a képet, meddig lógjon ki meg hol.
Mert Nvidia alatt ugyan megtehetem ezt, de akkor nem a képet nyomja össze, hanem felbontást csökken, így lesz mondjuk 1920p helyett 1804p. Ezzel nem is lenne gond. DE:
ha belövöm ezt a fasza felbontást a Raceroomban, akkor a program nem kezeli le, mert az egyedi felbontásokat nem ismeri a cucc. (pCARS, rF2, iR-nek nem gond az 1804p-s felbontás sem...
Van valami okosság erre? Előre is köszöntem!
Szerdától nyílt Fun sorozatot indítunk a 2013-as Seat Leon-nal, amivel könnyed, de mégis minőségi szórakozást szeretnénk nyújtani minden a RaceRoom-ot kedvelő versenyzőnek. A versenyek a WTCC bajnokságunk futamai között 2 hetenként szerdánként kerülnek megrendezésre, örömmel látunk mindenkit a rajtrácson! <#wink>#wink>
Infók itt: Seat Leon FunCup
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.11.13. 17:42:11

www.smart-bus.hu
Erzesre feszesebbre vettek a jobbra-balra terhelodest, ami jot tett neki, mert az (volt) a legidegesitobb resze. De sajnos meg mindig erezhetoen nem szamolja a valodi felfuggesztest, mert mig "normal" esetben eleri az evezetes kuszobot, addig valami "rendkivuli" helyzetben (ellenkormanyzas, megcsuszas) vagy szandekosan egyre gyorsabban es nagyobb szogben ide-oda rangatva a kormanyt erzodik, hogy csak a megindult terhelodest tudja "megjeleniteni". Emiatt (is) erzodik sokszor az FFB lyuk, a holtjatek, a ket terhelodes "kezdopont" kozott a "semmi".
Meg csak hivatalosan v0.3-as verzio, bar ez manapsag semmit nem jelent, de talan terveznek valamit ezzel kapcsolatban is (nem allitgatni, ujrairni az egeeszet😄).
nincs a hinta-palinta érzés egyenesben 😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Sinka Dani körökön át üldözi Mammel Eriket, mire megtalálja megfelelő alkalmat az előzésre..
A következő versenyünk most szerdán kerül megrendezésre a Red Bull Ring-en, hétfő este pedig tartunk egy NYÍLT bemelegítő futamot, ahol kipróbáljuk az új 2 futamos lebonyolítási módot is, gyertek bátran! <#wink>#wink>
WTCC - Bajnokság: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5418
WTCC - Red Bull Ring: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5483
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.10.23. 15:57:34
R3E update1
R3E update2
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.10.23. 15:47:30
A fórumon új vagyok, de a Raceroom-ot már 2013 közepe óta gyűröm, többnyire amateur módban és free competitionokat... szigorúan kormánnyal, DFGT... most tervezem, hogy kicsit felfejlesztem a játékot, a nekem tetsző kategóriákból egy-egy autót, és min. a European trackpack-ot... így abszolút on-line kompatibils leszek... 😄
Tizenvége korom óta simeztek eddig, GTR2, RBR, Race07, Game Stock Car, nem mondanám magam amatőrnek, de tudatosan kerültem az on-line megmérettetéseket... 36 vagyok... 😄 Majd a gyermekeim...
jah... Audi TT Cup yeeeaaaahh! 😄
szerintem
Probalt ki a Nissant ugy, hogy ratolsz 50 liter benzint 😉
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nem hagyott nyugodni a dolog, tegnap csak visszatettem az AC-t, s babráltam a setupon is, meg állítgattam a kormányon - eddig 360 fokon használtam minden játékba (még AC-ba is), most mondom teszek egy próbát, s feltoltam 540-re (ahogy egy GT3-as autóban annak lennie kell)...hát bevallom őszintén, ég és föld a különbség így. Nyilván a setupon belüli cserebere is sokat javított a dolgon, viszont most alapból könnyebben meg tudom fogni a kocsit - és nem csak AC-ben. (Nem is értem, miért ragaszkodtam ennyire makacsul ahhoz a 360 fokhoz. <#circling>#circling> )
Szóval így most jónak tűnik a dolog, úgyhogy a lenti baromságaimat vegyétek tárgytalannak. <#rolleyes>#rolleyes> (Meg bocsi a flame-elésért.)
Önégetés OFF
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mentem mostanaban jo par kort vele alacsony aeroval , ilyen .
Kanyarbemenet oke, elsokal elveszti a tapadast a slick, kicsit bicsaklik az auto, kanyarkijovetnel detto oke, ahol van ero ott az elforgatja a kereket es kontrollalt erocsusztatassal jon ki. Kanyarkozepen slick-n ritka a megcsuszas...bar van, de azt mar nem egyszeru fogni ott nagyot bicsaklik.
Pont azert amit irtak, a slick brutalis fordulast tud, el kell hinni szo szerint hogy gyorsan tudj vele menni. Viszont ha elengedi az aszfaltot akkor hirtelen dobja, es hirtelen is tapad meg. Oldaliranyban ez altalaban soderagy....az RR videon ez ujjgyakorlatnak tunik
Utoljára szerkesztette: b type free, 2015.09.18. 13:28:47
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A fenti videóban az aszfalt vizes/nedves.
Egyébként Nissan-nal kb. nekem is ilyen kormánymozdulatot kellett volna tennem:
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.09.18. 12:04:45
főleg nem DTM ben, meg GT-ben .
Kifejezettem kerülik az ilyen megcsúszásokat.
ez inkább olyan puha felfüggesztésű utcai autóra jellemző poros aszfalton .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.09.18. 06:41:44
Amennyit az R3E-t teszteltem, a beallitasokkal igazabol nincs gond, jonak tunik, odafigyelnek ra, tisztessegesen osszerakjak – csak sajnos az alapokkal van gond.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.09.18. 00:18:21
Raadasul, mivel teljesen rossz a kormany erzes es az FFB, amugy sem tudni mit csinal az auto. Fizikaban es gumiban felesleges hasonlitgatni a mostaniakhoz (AC, iR, rF2), nagyon le vannak maradva, es ugy nez ki, nem is celjuk komolyabban fejleszteni.
Ami pedig a jelenséget illeti, pontosan tudom miről beszélsz, de hogy ez hiba-e vagy sem, ahhoz kevés vagyok, hogy eldöntsem... viszont már reflexből rántom vissza villám gyorsan ellenkormányzásból gépet abban a pillanatban mikor betapad! <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.09.18. 00:06:52
(Oké, ez éppen DTM, de a GT3-as masinákkal is meg tudom ezt csinálni R3E-be (sőt, elég sokszor kelleni is szokott).)
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.09.17. 23:57:23