324
-
#162 hmm van egy olyan gondom a jatekkal, hogy az egerem olyan mintha lebutulna dpi-be. ha nagyon lassan huzom akkor a celkeresztem egyhelyben all, igy eleg nehez pontosan celozni...sehol mashol nincs ilyen problemam, eleg draga az egerem is..mi a tokom lehet a gond?
-
#161 Beallitasok -> tartalom -> nyelvek es fentre viszed az angol nyelvet.
Fpocok:
Bongeszobol indul a jatek, ezt igy is terveztek alapbol, ugyanugy mint a BF Heroes, BF p4free, stb.
De mi ezzel a gondod? :) -
#159 es hogy tudom atallitani a mozillat angolra? nem talalom bakker -
#158 Még mindig böngészős a játék? -
#157 Banner ala beraktam egy megoldast, ami mukodik es ezzel a modszerrel elindul az open beta. -
#156 Értem.
Én is arra gondoltam, hogy valszeg a sok user miatt omlott össze a rendszer, de mondom, ha ma reggel is ugyan úgy áll mint tegnap délután, azt hittem én vagyok a béna. De akkor várok. Xboxon úgyse játszottam meg fps-el. -
#155 Semmit nem csinalsz rosszul.
Siman szar az egesz miota az open beta elindult.
Ossze is dobtam egy kepet ami osszefoglalja a lenyeget :
-
atika88 #154 Semmit,sztem ahogy megnyitották a játékot a nagy közönség felé összeomlott a gface. -
#153 Üdv!
Valakinek működik?
Kaptam mail-t, hogy most már én is játszhatok, a levélben volt is egy aktiváló link, de arra kattintva, csak egy zöld karika pörög, valszeg tölt, de nem történik semmi. Mit csinálok rosszul? -
#152 Ezt egy külön csapat készíti már legalább 2010-2011 óta. Ezalatt kiadott a Crytek már két Crysis részt, kis híján befejezték a next gen konzol játékukat Ryse: Son of Rome címmel, és félig elkészítették(jövőre kiadják) a Homefront 3. részét.
Ez meg továbbra sincs sehol a kiadható állapot közelében.
CryEngine meg önamgában semmit nem jelent, ezzel jelent meg a MechWarrior Online is, azt szegény úgy néz ki mint az indie Iron Brigade. -
#151 Persze ez csak saját vélemény én többet vártam a többi free to play címhez képest véleményem szerint gyenge :) -
#150 Mindegyiket kiprobaltuk haverokkal amiket felsoroltal es kb 2-3 tetszett nekunk felig, a tobbi erosen kuka szint. :p
De ezzel nincs gond, kinek milyen jatek jon be. -
#149 Igen próbáltam akkor csak átlagos a többi free to play címhez képest is harmat gyenge pedig nekem nincs nagy igényem csak hogy szórakoztató legyen.De ez olyan mintha kikezdenék a sajtreszelővel.Ha valaki free to play címre vágyik:Teamfortess 2,arctic combat,FIREFALL,AVA Online,Battlefield Play 4 Free,Blacklight,Combat Arms.
És lehetne sorolni még a jó kis mmofps-eket ne sajnáljuk kérem ez nem egy jó játék hiába Crytech -
#148 Úgy tűnik
-
#147 Újabb BETA event készülőben? -
#146 Hülye kérdés,de hogy tudok írogatni másoknak böngészőn belül? -
#145 Bocs nem ezt akartam :)
-
#143 Kipróbáltam, egész jó a játék, de ez a GFACE egy nagy fos. Állandóan fagyogat meg DCzik. De amúgy a játék egész fasza, tök jó hogy mindenkinek van valami szerepe. Akinek van kedve együtt tolni vegyen fel, ugyanez a nevem ott is. -
#142 Nem olyan rossz ez, foleg free2play jateknak.
Peldaul probaltal 1-2 coop meccset?
Mert ha bemesz 1 kis mapra eloszor, a jobbak es felszereltek koze, akkor ott tenyleg elmehet gyorsan a kedve valakinek az egesztol. :) -
kemencebalázs #141 "de abból is csak a cry maradt meg"- komolyan ennyire sz*r,hogy sírni kell rajta?
-
#140 én még nem de az lesz a sorsa, a karakterek irányíthatatlanok csúszkálnak össze vissza a hitbox nem lenne rossz de a kameramozgástól hányingert kaptam.a grafikára voltam kíváncsi a cryengine miatt de abból is csak a cry maradt meg... valami borzalom még a cod4-nél is szörnyűbben néz ki a kliens förtelmes ez nem béta inkább alfa,a pályák olyan picik hogy egymás nyakába spawnol az enemy tiszta klausztorfób mappok vannak hiába kültéren játszódnak... én a crytek helyében mélyen ásnám el magam hiába free to play ezer szer vannak jobb és élvezhetőbb free to play címek ez egy nulla...sajnos -
Susarc #139 már én is töröltem...20-25 percet bírtam:D egy vicc bakki -
#138 Még ilyen retket komolyan.... inkább játszom 1.6 al... -
#137 Megjött a meghívó már dúrom is lefele a játékot :) -
#136 Igen, ha kezdo betasok koze be, akkor biztos igy van. :)
Meg ha megfigyelted vannak szint kategoriak a szerverkeresonel.
A magasabb szintu jatekosokat az Expert, stb szintre rakja.
Ott lehet mar nem tudnal olyan "konnyen olni", hanem csak kapnad az ivet rendesen.
Ez jo otlet amugy, nem egybol a kemenyebb, felszereltebb, rutinosabbak koze dobjak az uj emberkeket. -
#135 Nekem meg az jön be jobban, ez van kinek mi. Amúgy ebben az tetszik, hogy elég könnyű ölni, nem kell überpro játékosnak lenni, hétvégi játékosoknak is simán lehet sikerélménye. -
#134 Nem kuldenek tudtommal.
Miutan jelentkeztel az oldalon a betara, majd idovel egyszer csak jonni fog egy link a regisztraciohoz.
Kb minden heten lesz egy uj hullam, ahol fokozatosan osztanak kulcsokat / regeket a zart betahoz. -
bigmano #133 A megerősítő emailt ezek a hétvégén nem küldik?
Pedig kipróbáltam volna ma mit is tud a játék. -
#132 Hat azzal inkabb ne hasonlitsd ossze szerintem. Mas jellegu a ket jatek.
Mi is kiprobaltuk a GRO-t haverokkal, de tobb szempontbol sem jott be senkinek. :) -
#131 Hát én egyedül a Ghost Recon Online-al tudom összehasonlítani f2p ügyileg és az messze jobb ettől szinte minden tekintetben, persze az már azért egy kiforrott valami de a Warface attól a szinttől még messze áll sajnos, pedig az alap ötlet nem rossz. -
#130 Probalj ki 1-2 coop missziot.
Ott lehet belerazodni es eleg elvezetes.
Grafika teljesen jo a f2p gamek kozott.
Nem ez a best fps multi jatek, de az "ingyenes" megoldassal brutal sikeres lesz, ebben biztos vagyok.
Es ha jon a penz, akkor fejleszteni is fogjak aranylag... -
#129 Na kipróbáltam. Háááát eléggé kis gagyi szegény, de legalább könnyű lelőni valakit :) Mondjuk valamiért kickeltek is a szerverről. Azt hiszem sokat kell még ennek fejlődnie ahhoz ,hogy komoly vetélytárs legyen. C3 engine ide, vagy oda még csúnya is. -
#128 Vicces a cucc. Gombkiosztásnál egér oldalsó gombjára akarok rakni valamit azonnal szétfagy az egész. Mondjuk ez a böngészőből indulok móka annyira nem nyerő szerintem. -
#126 BFBC2-ben 60-90 van ezzel a konfiggal, annál semmivel sem szebb, de a motort nem tudom mennyire optimalizált -
#125 1000 K-s jatekbeli "penz" beta kod: aebSrAGyufd87
GFace fooldalon kell a Redeem Code feliratra kattintva bepotyogni.
Ujabb beta kulcsokat is osztottak amugy.
-
#124 Ingyenes lesz.
Hasonlo mint a Battlefield Heroes, Battlefield play4free, Planetside 2, stb.
40-50 fps? Az szerintem kicsit necces lesz ezzel a konfiggal. -
Communist #123 rectum warden for prez -
#122 Jelentkeztem mert érdekel a játék, de ezek szerint csak hétvégén próbálhatom ki és utána várhatok a megjelenésre? Továbbá nem sok infót találtam a neten és azok is elég ellentmondásosak, most akkor ez ingyenes lesz vagy sem?
Amúgy nekem is hasonló gépem van mint a párral alattam szóló emberkének:
E8400, 4 giga ram, HD 4850 512 mb stb... Esélyem sincs laggmentesen játszani szerintetek? Nekem jó az is ha minden low, leszarom a grafikát, remélem azért 40-50 fps-t össze tudok vakarni valahogy. -
#121 Megint lesz hetvegen zart beta.
Kapunk 1000 K koltopenzt, amibol uj fegyvereket es cuccokat lehet majd kiprobalni. -
#120 A mult heti betaban elegge laggoltak a szerverek.
Valoszinu most probaljak beallitani oket.
Viszont a geped / procid / vga-d sem tul eros egy Crytek motoros multi jatekhoz.
De lehet peldaul winfos lassulas vagy hiba is - foleg ha mar regebben lett a rendszer felrakva a gepre.