Warface
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ám én xboxon szeretnék játszani, ott hogyan tudom elindítani a játékot? Játékkeresõ nem találja meg...😞
De ha nem trollkodni akar az ember egy F- MMO-ban akkor Planetside 2.<#wave>#wave>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Felvehettek engem is! zotya10001 néven vagyok!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Fpocok:
Bongeszobol indul a jatek, ezt igy is terveztek alapbol, ugyanugy mint a BF Heroes, BF p4free, stb.
De mi ezzel a gondod? 😊
Én is arra gondoltam, hogy valszeg a sok user miatt omlott össze a rendszer, de mondom, ha ma reggel is ugyan úgy áll mint tegnap délután, azt hittem én vagyok a béna. De akkor várok. Xboxon úgyse játszottam meg fps-el.
Siman szar az egesz miota az open beta elindult. <#mf2>#mf2>
Ossze is dobtam egy kepet ami osszefoglalja a lenyeget <#rolleyes>#rolleyes>:

Valakinek mûködik?
Kaptam mail-t, hogy most már én is játszhatok, a levélben volt is egy aktiváló link, de arra kattintva, csak egy zöld karika pörög, valszeg tölt, de nem történik semmi. Mit csinálok rosszul?
Ez meg továbbra sincs sehol a kiadható állapot közelében.<#idiota>#idiota>
CryEngine meg önamgában semmit nem jelent, ezzel jelent meg a MechWarrior Online is, azt szegény úgy néz ki mint az indie Iron Brigade.<#shakehead>#shakehead>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
De ezzel nincs gond, kinek milyen jatek jon be. <#bee1>#bee1>
És lehetne sorolni még a jó kis mmofps-eket ne sajnáljuk kérem ez nem egy jó játék hiába Crytech
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Peldaul probaltal 1-2 coop meccset?
Mert ha bemesz 1 kis mapra eloszor, a jobbak es felszereltek koze, akkor ott tenyleg elmehet gyorsan a kedve valakinek az egesztol. 😊
<#szomoru1>#szomoru1>
Blizzard Entertainment [email protected]
Meg ha megfigyelted vannak szint kategoriak a szerverkeresonel.
A magasabb szintu jatekosokat az Expert, stb szintre rakja.
Ott lehet mar nem tudnal olyan "konnyen olni", hanem csak kapnad az ivet rendesen. <#bee1>#bee1>
Ez jo otlet amugy, nem egybol a kemenyebb, felszereltebb, rutinosabbak koze dobjak az uj emberkeket.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Miutan jelentkeztel az oldalon a betara, majd idovel egyszer csak jonni fog egy link a regisztraciohoz.
Kb minden heten lesz egy uj hullam, ahol fokozatosan osztanak kulcsokat / regeket a zart betahoz.
Pedig kipróbáltam volna ma mit is tud a játék.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Mi is kiprobaltuk a GRO-t haverokkal, de tobb szempontbol sem jott be senkinek. 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ott lehet belerazodni es eleg elvezetes.
Grafika teljesen jo a f2p gamek kozott.
Nem ez a best fps multi jatek, de az "ingyenes" megoldassal brutal sikeres lesz, ebben biztos vagyok.
Es ha jon a penz, akkor fejleszteni is fogjak aranylag...
GFace fooldalon kell a Redeem Code feliratra kattintva bepotyogni.
Ujabb beta kulcsokat is osztottak amugy.

Hasonlo mint a Battlefield Heroes, Battlefield play4free, Planetside 2, stb.
40-50 fps? Az szerintem kicsit necces lesz ezzel a konfiggal.
Amúgy nekem is hasonló gépem van mint a párral alattam szóló emberkének:
E8400, 4 giga ram, HD 4850 512 mb stb... Esélyem sincs laggmentesen játszani szerintetek? Nekem jó az is ha minden low, leszarom a grafikát, remélem azért 40-50 fps-t össze tudok vakarni valahogy.
Kapunk 1000 K koltopenzt, amibol uj fegyvereket es cuccokat lehet majd kiprobalni.
Valoszinu most probaljak beallitani oket.
Viszont a geped / procid / vga-d sem tul eros egy Crytek motoros multi jatekhoz.
De lehet peldaul winfos lassulas vagy hiba is - foleg ha mar regebben lett a rendszer felrakva a gepre.