Warface

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali. Lenne 1-2 kérdésem azokhoz akik profik a game-ben. 1 napos ajándék fegyver ha lejér van az a gagyi ami elég gáz. Hogyan lehet rávenni ilyen távcsõvet meg a másik dolgot rá? Aikor játékban tudjátok nyomunk egy c betût.... + Mire érdemes a dollart gyûjteni, hányas szinten milyen fegyvert érdemes, ami örökös és elég jó is?
LocalPatriot
Ezer hála, angol nyelvre váltás után már megjelenik az oldal.
Ám én xboxon szeretnék játszani, ott hogyan tudom elindítani a játékot? Játékkeresõ nem találja meg...😞
bosco05
PS2 jó, de nem igazán competetive, ellenben SF2 az 😊 Ez az amit a többi F2P nem igazán tud elmondani magáról.
s1lkforrent
Vagy Tactical Intervention.<#banplz>

De ha nem trollkodni akar az ember egy F- MMO-ban akkor Planetside 2.<#wave>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

bosco05
Nem tudom átérezni a kritikádat 😊 Nincs túlcsicsázva ez tény, de nem is szar. Na mind1 oFF oFF 😊
Smithwarden
A Speciel Force 2 talan meg egesz turheto is lenne, ha nem lennenek az animaciok (loves/talalat/mozgas) egy 15 eves C kategorias jatek szintjen. <#idiota>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

zotya10002
Sziasztok!

Felvehettek engem is! zotya10001 néven vagyok!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

bosco05
nem akarok offolni, de ha már ajánlunk, akkor szerintem SKILL Special Force 2 😊
Jockey
hat hat..aki lovolde annak inkabb ajanlom heroes and general-st..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Fpocok
Closed beta alatt nem tudtam játszani, mert állandóan összeesett, kilépett.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jockey
hmm van egy olyan gondom a jatekkal, hogy az egerem olyan mintha lebutulna dpi-be. ha nagyon lassan huzom akkor a celkeresztem egyhelyben all, igy eleg nehez pontosan celozni...sehol mashol nincs ilyen problemam, eleg draga az egerem is..mi a tokom lehet a gond?

Smithwarden
Beallitasok -> tartalom -> nyelvek es fentre viszed az angol nyelvet.

Fpocok:
Bongeszobol indul a jatek, ezt igy is terveztek alapbol, ugyanugy mint a BF Heroes, BF p4free, stb.
De mi ezzel a gondod? 😊

Jockey
es hogy tudom atallitani a mozillat angolra? nem talalom bakker

Fpocok
Még mindig böngészõs a játék?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Smithwarden
Banner ala beraktam egy megoldast, ami mukodik es ezzel a modszerrel elindul az open beta.

LocalPatriot
Értem.
Én is arra gondoltam, hogy valszeg a sok user miatt omlott össze a rendszer, de mondom, ha ma reggel is ugyan úgy áll mint tegnap délután, azt hittem én vagyok a béna. De akkor várok. Xboxon úgyse játszottam meg fps-el.
Smithwarden
Semmit nem csinalsz rosszul.
Siman szar az egesz miota az open beta elindult. <#mf2>
Ossze is dobtam egy kepet ami osszefoglalja a lenyeget <#rolleyes>:

Semmit,sztem ahogy megnyitották a játékot a nagy közönség felé összeomlott a gface.
LocalPatriot
Üdv!

Valakinek mûködik?
Kaptam mail-t, hogy most már én is játszhatok, a levélben volt is egy aktiváló link, de arra kattintva, csak egy zöld karika pörög, valszeg tölt, de nem történik semmi. Mit csinálok rosszul?
s1lkforrent
Ezt egy külön csapat készíti már legalább 2010-2011 óta. Ezalatt kiadott a Crytek már két Crysis részt, kis híján befejezték a next gen konzol játékukat Ryse: Son of Rome címmel, és félig elkészítették(jövõre kiadják) a Homefront 3. részét.
Ez meg továbbra sincs sehol a kiadható állapot közelében.<#idiota>
CryEngine meg önamgában semmit nem jelent, ezzel jelent meg a MechWarrior Online is, azt szegény úgy néz ki mint az indie Iron Brigade.<#shakehead>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

tescodr
Persze ez csak saját vélemény én többet vártam a többi free to play címhez képest véleményem szerint gyenge 😊

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Smithwarden
Mindegyiket kiprobaltuk haverokkal amiket felsoroltal es kb 2-3 tetszett nekunk felig, a tobbi erosen kuka szint. :p
De ezzel nincs gond, kinek milyen jatek jon be. <#bee1>

tescodr
Igen próbáltam akkor csak átlagos a többi free to play címhez képest is harmat gyenge pedig nekem nincs nagy igényem csak hogy szórakoztató legyen.De ez olyan mintha kikezdenék a sajtreszelõvel.Ha valaki free to play címre vágyik:Teamfortess 2,arctic combat,FIREFALL,AVA Online,Battlefield Play 4 Free,Blacklight,Combat Arms.
És lehetne sorolni még a jó kis mmofps-eket ne sajnáljuk kérem ez nem egy jó játék hiába Crytech

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Rayden02
Úgy tûnik<#taps>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Hülye kérdés,de hogy tudok írogatni másoknak böngészõn belül?<#fejvakaras>

kill3r21
Bocs nem ezt akartam 😊
kemotox
Kipróbáltam, egész jó a játék, de ez a GFACE egy nagy fos. Állandóan fagyogat meg DCzik. De amúgy a játék egész fasza, tök jó hogy mindenkinek van valami szerepe. Akinek van kedve együtt tolni vegyen fel, ugyanez a nevem ott is.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Smithwarden
Nem olyan rossz ez, foleg free2play jateknak.
Peldaul probaltal 1-2 coop meccset?
Mert ha bemesz 1 kis mapra eloszor, a jobbak es felszereltek koze, akkor ott tenyleg elmehet gyorsan a kedve valakinek az egesztol. 😊

"de abból is csak a cry maradt meg"- komolyan ennyire sz*r,hogy sírni kell rajta?
<#szomoru1>

Blizzard Entertainment [email protected]

tescodr
én még nem de az lesz a sorsa, a karakterek irányíthatatlanok csúszkálnak össze vissza a hitbox nem lenne rossz de a kameramozgástól hányingert kaptam.a grafikára voltam kíváncsi a cryengine miatt de abból is csak a cry maradt meg... valami borzalom még a cod4-nél is szörnyûbben néz ki a kliens förtelmes ez nem béta inkább alfa,a pályák olyan picik hogy egymás nyakába spawnol az enemy tiszta klausztorfób mappok vannak hiába kültéren játszódnak... én a crytek helyében mélyen ásnám el magam hiába free to play ezer szer vannak jobb és élvezhetõbb free to play címek ez egy nulla...sajnos

már én is töröltem...20-25 percet bírtam😄 egy vicc bakki

tescodr
Még ilyen retket komolyan.... inkább játszom 1.6 al...

tescodr
Megjött a meghívó már dúrom is lefele a játékot 😊

Smithwarden
Igen, ha kezdo betasok koze be, akkor biztos igy van. 😊
Meg ha megfigyelted vannak szint kategoriak a szerverkeresonel.
A magasabb szintu jatekosokat az Expert, stb szintre rakja.
Ott lehet mar nem tudnal olyan "konnyen olni", hanem csak kapnad az ivet rendesen. <#bee1>
Ez jo otlet amugy, nem egybol a kemenyebb, felszereltebb, rutinosabbak koze dobjak az uj emberkeket.

Shep
Nekem meg az jön be jobban, ez van kinek mi. Amúgy ebben az tetszik, hogy elég könnyû ölni, nem kell überpro játékosnak lenni, hétvégi játékosoknak is simán lehet sikerélménye.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Smithwarden
Nem kuldenek tudtommal.
Miutan jelentkeztel az oldalon a betara, majd idovel egyszer csak jonni fog egy link a regisztraciohoz.
Kb minden heten lesz egy uj hullam, ahol fokozatosan osztanak kulcsokat / regeket a zart betahoz.

A megerõsítõ emailt ezek a hétvégén nem küldik?
Pedig kipróbáltam volna ma mit is tud a játék.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Smithwarden
Hat azzal inkabb ne hasonlitsd ossze szerintem. Mas jellegu a ket jatek.
Mi is kiprobaltuk a GRO-t haverokkal, de tobb szempontbol sem jott be senkinek. 😊

Shep
Hát én egyedül a Ghost Recon Online-al tudom összehasonlítani f2p ügyileg és az messze jobb ettõl szinte minden tekintetben, persze az már azért egy kiforrott valami de a Warface attól a szinttõl még messze áll sajnos, pedig az alap ötlet nem rossz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Smithwarden
Probalj ki 1-2 coop missziot.
Ott lehet belerazodni es eleg elvezetes.
Grafika teljesen jo a f2p gamek kozott.
Nem ez a best fps multi jatek, de az "ingyenes" megoldassal brutal sikeres lesz, ebben biztos vagyok.
Es ha jon a penz, akkor fejleszteni is fogjak aranylag...

Shep
Na kipróbáltam. Háááát eléggé kis gagyi szegény, de legalább könnyû lelõni valakit 😊 Mondjuk valamiért kickeltek is a szerverrõl. Azt hiszem sokat kell még ennek fejlõdnie ahhoz ,hogy komoly vetélytárs legyen. C3 engine ide, vagy oda még csúnya is.

Shep
Vicces a cucc. Gombkiosztásnál egér oldalsó gombjára akarok rakni valamit azonnal szétfagy az egész. Mondjuk ez a böngészõbõl indulok móka annyira nem nyerõ szerintem.

bosco05
BFBC2-ben 60-90 van ezzel a konfiggal, annál semmivel sem szebb, de a motort nem tudom mennyire optimalizált
Smithwarden
1000 K-s jatekbeli "penz" beta kod: aebSrAGyufd87
GFace fooldalon kell a Redeem Code feliratra kattintva bepotyogni.
Ujabb beta kulcsokat is osztottak amugy.

Smithwarden
Ingyenes lesz.
Hasonlo mint a Battlefield Heroes, Battlefield play4free, Planetside 2, stb.
40-50 fps? Az szerintem kicsit necces lesz ezzel a konfiggal.

rectum warden for prez

bosco05
Jelentkeztem mert érdekel a játék, de ezek szerint csak hétvégén próbálhatom ki és utána várhatok a megjelenésre? Továbbá nem sok infót találtam a neten és azok is elég ellentmondásosak, most akkor ez ingyenes lesz vagy sem?

Amúgy nekem is hasonló gépem van mint a párral alattam szóló emberkének:
E8400, 4 giga ram, HD 4850 512 mb stb... Esélyem sincs laggmentesen játszani szerintetek? Nekem jó az is ha minden low, leszarom a grafikát, remélem azért 40-50 fps-t össze tudok vakarni valahogy.
Smithwarden
Megint lesz hetvegen zart beta.
Kapunk 1000 K koltopenzt, amibol uj fegyvereket es cuccokat lehet majd kiprobalni.

Smithwarden
A mult heti betaban elegge laggoltak a szerverek.
Valoszinu most probaljak beallitani oket.
Viszont a geped / procid / vga-d sem tul eros egy Crytek motoros multi jatekhoz.
De lehet peldaul winfos lassulas vagy hiba is - foleg ha mar regebben lett a rendszer felrakva a gepre.