Warface
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
If you give a little love you can get a little love of your own
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
kispeter69
(lelkes újonc)
sziasztok ,segitsetek.lenyomtam már egy párszor a bétát./elvittem egy darabig..aztán mikorra vége lett a bétának. örültem na majd most végre nem kell újra kezdeni mindent😊. de..64 bit op rendszer van...felraktam többször a játékot,újra telepitettem gépet is.. de azóta sajnos iszonyatosan laggolok,vagy kidob csit ..detektálással..de álltalában már a mikor állitani akarom a játék felbontását a böngészõben kifagy a böngészõ hibával ..mind 2 próbáltam crome ,firefox..pedig azóta még jobb is lett gépem ,videó kártya csere volt és 6gb ram van..tanácstalan vagyok 😞 😞 😞 😞

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Probalj valami magyar kepfeltoltot, pl kephost.com vagy hasonlot.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

A fegyvereket + ruhakat amiket unlockoltal meg kell venni, jatekbeli penzert, warface dollarert.
Szoval megvannak, csak a boltban (kosar ikon) meg kell venned azokat.
Ergo, más hasonló játékhoz képest (számomra) felejtõs. Pedig, költenék rá. Inkább erre, mint a nyomi Battlefield 4-re. Pedig, valszeg ez az elsõ BF, amit nem veszek meg. Kivéve, ha majd qrva óccsó lesz. <#vigyor1>#vigyor1>
Szinte minden fegyvert es felszerelest ingyen megszerezhetsz - idovel.
En nem erek ra folyamatosan jatszani, megis VIP tagsag nelkul is mar szinte minden rare fegyvert unlockoltam + megvettem jatekbeli dollarbol...
Fagyasak, szerverleallasok, bugok vannak az teny.
Idegesito tud lenni persze, de csak most indult el 2 hete a publikus open beta.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Van az armor meg az élet csík fõlõt egy "szív" az mi? Mit mutat?
Hat egyreszt jo jatek a coop, foleg haverokkal. 😊
Masreszt ha 5 Crown-t szedsz ossze egy nap az a te bajod, mert kb minimum 40-80 koronat siman ossze lehet hozni a ket-harom coopal.
Persze ha nem full lama valaki + a csapat sem bena akikkel tolja. 😊
Ha ugyes az ember, akkor 150-200+ / nap is osszejohet coopokkal es a koronas (Insane) kuldivel.
Emellett (foleg a skilled es hardcore) coopal lehet legjobban fejlodni es penzt szerezni. Csak ezek ugye azert nem is annyira konnyu runok. 😊
Viszont ezek mar nem kerulnek jatekbeli penzbe (warface dollar), hanem ingyen fel tudod rakni unlock utan.
A lobby-ban, ha belepsz egy pvp/coop szerverre, akkor a jatekos nevek alatt van egy kis ablak.
Ebben latod, hogy milyen cuccot unlockolsz / fejlesztesz eppen.
Itt tudsz valasztani 3 kategoria kozul: Weapons / Outfit / Equipment (fegyver / felszereles / fegyver kiegeszitok).
Illetve a fenti menu ikonoknal a Progress -> Vendor fulnel latod az unlockolhato felszereleseket es fegyvereket.
Viszont meg ugye ez is beta felig-meddig, csak mar meg van nyitva a nagykozonsegnek.
Az also 2 coop csak alap kuldetes, bemelegites kb, semmi tobb.
A REGULAR-tol ad mar normalisan XP/VP/$-t es koronat.
De igazan a SKILLED-el vagy meg jobban a HARDCORE coop-al lehet fejlodni durvan, csak ugye ezek eleg nehezek, nem art hozzajuk egy jobb csapat (+ turheto felszereles).