324
  • Ssanya
    Ssanya néven én is szeretnék bekerülni egy magyar klánba. Valaki mondja el, hogy megy ez, vagy ha meghívásos, akkor kérek egy meghívót.
  • basicscale
    Sziasztok, még új vagyok a játékban, viszont olvastam, hogy vannak magyar klánok is, hogyan tudok csatlakozni? Vagy csak meghívással lehet bekerülni? Köszi :) Ja a játékban a nevem: Vulnrea
  • atika88
    Nem, ez teljesen ingyenes játék.A teljesitett coop küldetésekért kapsz warface dollart és abból kell megvenni a fegyokat és ruhákat.A kiegészitöket csak unlockolni kell azért nemn kell fizetni.1 hc coop meccs kb 2400 dollár, ha nyertek.A vendorban kell kiválasztani hogy éppen mit akarsz unlockolni,fegyo,ruha vagy kieg.Mondjuk türelem kell hozzá és sok játék ,mert nem egyszerüek a pályák,Föleg nem hc-n.Az elején megy ugye nincs jó fegyód ugy még nehezebb.De ezen mindenki átesik.Nekem például már minden fegyo ,minden ruha és kieg megvan.De ehhez kell vagy 350 óra játék.Ez csak coop játékra értendö ez az óraszám,ugyanis a multi meccsekre alig ad valami xp-t.De mondjuk ez nem is arra lett kihegyezvve.
    Azt hiszem egyébként ha jól emlékszem hogy minden fegyónál két féle ár van ,van 1 dollár ár,és van 1 K jelölésü ár.A dollár árt kell neked nézni ,mert azt kapsz a játékban.A K jelölésü ár az a fizetös tehát credites ár,de sztem senki nem veszi ugy a fegyokat.Inkább ha fizet azt más exklusive dolgokra költi.
  • Soneji
    Sziasztok!
    Tetszetős kis játék, viszont egyvalamit nem értek. Csak valódi pénzért lehet normális cuccokat venni benne? Mindennek kétféle ára van, de nekem úgy tűnik hogy nem vagy-vagy, hanem és. És ez gáz...
  • atika88
    Én a kezdök részére azt javasolnám hogy ha mód van rá próbáljanak v.melyik Magyar klánhoz csatlakozni.Mert ugy könnyebb partyt lenyomni.Föleg hardcore coopot, ami igazán az xp-t hozza.Meg ugye sajnos általános tendencia hogy a kezdö kis szintü játékosokat random szobákbol kickelik a szintjük miatt.Az a lényeg hogy gyüljön az xp ,és a tapasztalat.
  • Frenky
    Hi! A Fiaim már lenyomnak, de a részvét a fontos :-)
  • bazsi0811
    felveszem*
  • bazsi0811
    Sziasztok!
    Elkezdtem letölteni a játékot. Olyan emberek jelentkezését várnám, akik szintén kezdők úgy mint én, vagy akik majd tudják tolerálni noob ballépéseimet. :)
    Aki szintén embereket keres közös játékra az írja le ingame nevét és felveszel.
    Üdv!
  • scomcomputers
    Ez nagyon jó!
  • Rayden02
  • Rayden02
    Egy 3 gigás peccs érkezett!
    WARFACE PATCH NOTES
    20th February 2014
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- New Co-op mode, "Tower Raid", now available!
    - New Versus mode, "Capture", now available!
    - The progression speed for unlocking items in both Co-op and Versus has been increased.
    - Six missions are now available from the Co-op selection screen.
    - The icons for all three levels of the "Damage Done" achievement has been changed for a more fearsome aesthetic!
    - The Claymore has been renamed to "Directional Mine" to describe its function better.
    - New batch of achievements and contracts have been added for Tower Raid and Capture modes.

Shop Update
    -------
    Following item has been added permanently to the Shop:
    • LMG3

Following items have been added to the Shop rotation:
    • Smoke Grenade 3
    • Flashbang II
    • Katana

Following items have been added to the Shop and the Vendor rotation:
    • Assault Gloves
    • "Arma" Vest
    • Anti-Directional Shoes

The following Items have been removed from the Shop and Vendor:
    • Gumboots
    • Fast Shoes
    • FY-47
    • Micro Oren
    • R98B
    • APS
    Top tier items now available in Random Boxes:
    • Medic Random Box – PEG Bullpump
    • Rifleman Random Box – EXAR-H
    • Engineer Random Box – GU7
    • Sniper Random Box – BT50
    • Pistol Random Box – Abada 266mm
    Top tier items now available in Crown Random Boxes:
    • Crowned Medic Random Box – Richmond Nova Tactical
    • Crowned Rifleman Random Box – LMG240
    • Crowned Engineer Random Box – CCR CQB
    • Crowned Sniper Random Box – R107
    Bug Fixes
    -------
    • [UI] Several achievement descriptions were rewritten to properly reflect the conditions of acquisition.
    • [UI] Fixed an issue where the letter "g" would appear cut off in the Player info screen.
    • [UI] Fixed a rare issue where an Achievement progress would go beyond the required conditions.
    • [Gameplay] Fixed several issues in multiple Co-op missions (not being able to shoot through things, getting stuck in places, enemies disappearing, etc.).
    • [Gameplay] Fixed a map boundary issue on TDM Aul, as well as punishing some barrels that would abnormally slow down players.
    • [Gameplay] Fixed a few places in Versus maps where players could get stuck.
    • [System] The Winter camouflage weapons‘ attachments should no longer revert to "non-camouflaged" following certain conditions.
    • [System] Fixed rare issues that could force a client disconnect or crash.
    • [System] Tutorials not commencing after required playtime was achieved has now been fixed.
    • [System] The Icicle Knife can now be repaired.
    • [Art] The texture issue at the magazine of the R4A1 is now fixed.
    • [Localization] The mission name is now written in capital letters for the China missions.
    • [Localization] The description of the "Crazed Axemen" achievement now states the correct difficulty needed to be completed.
    • [Localization] The description of the A3 H-bar has been fixed to not display "A3 H_bar" as the name of the weapon.
    • [Localization] The "FY" achievement now correctly displays its name and description and no placeholder.
    • [Localization] Resurrected has been changed to revived in the statistics.
    • [Localization] The message when inviting a Friend which doesn‘t fit the level requirements of the channel explains the situation better.
  • Frenky
    Hi! Kösz az infót! Most telepítem IE 11 alá, már műXik ez is - remélem :-) Aki esetleg felvenne magának a barátok listájába, a nick_m:
    Fovezer - szép estét!
  • Alien69
    Na, vééégre, egy jó frissítés! Már megy a coop is!
  • lordbalu
    Köszi. Így már értem. Én meg eddig nem vettem semmit mert meg akartam várni a jobb cuccokat, de akkor most vásárolok :D
  • atika88
    Nagyon egyszerü,mindegyiket ki kell ,ugyanis amig nem unlockolod az egyiket addig nem adja a következőt.Ugyanigy az equipeket és a ruhákat is.De mint ahogy már mondtam az előző hsz-ben ez nagyon hosszadalmas folyamat.Most kb 45 fegyver van a shopban ,de ezt változtatják 2 havonta van amit kivesznek ,és raknak be ujakat.Az elején még lehet hogy gyorsabban megy ,már nem emlékszem ,de a profi fegyverekhez nagyon sok hc coopot le kell nyomin hogy egyet unlockoljon.Ugyanez a rangokkal is ,az elején még szalad a csik felfelé, de 25-ös szinttől felfelé nagyon lassu.Kb 2 százalékot ad egy hc coopra ahol én vagyok most , 34 . szinten .Téhát 50 hc coop meccs kell hogy rangot lépjek.
  • lordbalu
    Melyik fegyvereket érdemes ki unlocolni?
  • atika88
    Persze hogy vannak, több Magyar klán is van .A miénkben is vannak 45-en . Itt nem servert választasz hanem szobát amit v.melyik játékos nyit meg különböző játékmódokban.Persze te is nyithatsz,z a multi része.A coop az random megy ,oda kellenek haverok ,klán társak mert elég nehezek főleg hc-n.Bár az elején még minden az lesz mert nagyon gyenge fegyvereket adnak . Azokkal hardcore coopon nem nagyon lehet érvényesülni.Inkább a coop részét erőltesd mert a multira nagyon kevés xp- t ad.Mig egy befejezett hc coopra ahhoz képest rengeteget.Igy is több hónap lesz az mikorra normális fegyvert tudsz unlockolni, és ahhoz mindenképp szükségesek a kiegészitői is.Ezeket majd a shopban tudod megvenni a coop után kapott pénzért.
  • Frenky
    Hi! Most telepítem a játékot, Vannak Magyar játékosok? Milyen szerveren érdemes játszani, ha lehet választani?
  • atika88
    Az csak akkor lehet hogy 1 csapatban legyetek hogyha az aki inditotta a szobát kikapcsolta az auto balance funkciot.Ha ez nem történt meg akkor a server maga osztja az embereket ,eleve ugye megfelezi őket hogy ugyanannyian legyenek plusz még rang szerint is dobálgat ,hogy egyik csapat ne legyen sokkal erősebb a másiktól.Ha ki vankapcsolva akkor át tudsz lépni oda ahol a haverod van csak arra az oldalra kell vinni a kurzort ahol ő van ,és ha van üres hely még ott, akkor kiirja hogy click here to change team ,kattintaz és kész.Csak ugye általában az auto balancot mindenki bekapcsolva hagyja ,ami egyébként jobb is ugy.Vagy egy másik megoldás hogy ti inditotok szobát és azt ugy állitod ahogy akarod.
  • Smish
    Üdv mindenki!

Hogy a bánatba lehet megcsinálni hogy egy baráttal versus módban , például tdm vagy bombatelepítő módban mindig egy oldalra kerüljünk?
    Szenvedünk itt vele de nem akar összejönni.

A segítséget előre is köszönöm!
  • Elektron814
    Helló! Van 1 olyan problémám, hogy ha megnyitom a gface.com-ot, és rámegyek a "Sign Up" feliratra, akkor behoz 1 fehér téglalapot, de nem hozza be, a regisztrációs dolgokat. 1 Sima üres, fehér felületet ad, és bármeddig hagyom ott, nem tölt be. Chrome-ba tolom, angolra átállítottam és még le is szedtem valami gface plugin-t, hátha. De hiába. Van valami megoldás?
  • Rayden02
    A legrosszabb mikor csak noob-okkal találkozol egész nap!
  • Alien69
    Persze, simán lehet, hogy Nálam van valami "apró" baj. Tehát mondjuk újra rakom a wint, és elő se jön többé. Csak, nem akarom MOST újra rakni, ennyi. A normál módban érdekes, megy, csak a coop nem. Pedig, pont az tetszik benne.
  • atika88
    Nem tudom mi lehet nálad,nekem meg még rajtam kivül vagy 15 embernek akikkel folyamatosan coopozunk nincs ilyen hiba.Ezért mondtam hogy nálad lehet a hiba ,de lehet hogy tévedek nem tudom.De ahogy visszaolvastam irtad hogy neked már az elejétől ilyen, ugyhogy passz.Lehet ujra kéne rakni de ha egyébként sem tetszik akkor ne foglalkozz vele és annyi.
  • zotya10002
    Jó kis game ez! !
  • Alien69
    Csak ezzel a játékkal van hiba? Még a BF4 sem dobott ki a peccselés előtt.
  • atika88
    A lényeg hogy mi jókat játszunk vele már kb 3 hónapja.Mondjuk mi játszunk az orosszal is.Az tényleg jobban van fejlesztve.Dehát ugye az egész játékot a crytek orosz szekciója csinálja.
  • atika88
    Akkor ott a hiba nálad van mert nálunk senkit nem szokott kidobálni vagy csak nagyon elvétve.Pedig mi általában csak coopozunk.
  • Alien69
    Ja, és az se mérvadó, mennyi klán van. Sokan csinálhatnak akár 1 személyes klánt is, gondolom, ergo minden tini csinál vagy kettőt.
  • Alien69
    Attól még van igazság abban, hogy jelenleg quka a játék, sajna. Nekem pl a coop mód felejtős, mert kidob kb a felétől. Az, hogy béta meg ugye SEMMIT se jelent, mert ma már szinte az ÖSSZES játék béta állapotban jelenik meg, lásd akár BF4. Csak, az egyik mellé oda írják, a másik mellé meg nem...
  • atika88
    Ja értelek. Hát igen az uj hireket mi is csak a külföldi oldalakről szedjük. Olyan szinten azért foglalkoznak vele hogy karácsonyi mod volt ,meg még van is azt hiszem a hangar pályán.Meg fegyók,ruhák is mind karácsonyiak amit venni lehet.De mondjuk ugyanez megvolt előtte halloweenkor is .
  • bosco05 #212
    Competetive szemszögből gondoltam, ESL-en be se vezették, a magyar honlap ezer éve változatlan, semmi új hír stb...
  • atika88
    Azt miből szürted le hogy vége a játéknak? Egyébként ez még nyilt béta tehát nem végleges verzió.Kb 1300 klán van jelenleg ugyhogy vannak akik játszanak vele.Mi például az egyik legnagyobb Magyar klánban vagyunk 40 fővel és igen jókat szoktunk vele játszani akár coop akár multi módban.Dehát ugye ez is mint minden azon mulik hogy legyen egy jó csapatod akikkel szeretsz játszani.Az induláshoz képest már van pár uj pálya is és 2 havonta cserélgetik az unlockolható fegyókat is.
  • Béluska74
    Szerintem a pályákat már mindenki ismeri oda-vissza és semmi újdonságot nem vezettek be az elmúlt pár hónapban.
  • bosco05 #209
    Ahogy nézem ennek a játéknak is hamar leáldozott.
  • bajsz
    GriffSky néven megtaláltok !
  • Rayden02
    Egy masszív frissítés érkezett!
  • kispeter69

kispeter69
    (lelkes újonc)
    sziasztok ,segitsetek.lenyomtam már egy párszor a bétát./elvittem egy darabig..aztán mikorra vége lett a bétának. örültem na majd most végre nem kell újra kezdeni mindent:). de..64 bit op rendszer van...felraktam többször a játékot,újra telepitettem gépet is.. de azóta sajnos iszonyatosan laggolok,vagy kidob csit ..detektálással..de álltalában már a mikor állitani akarom a játék felbontását a böngészőben kifagy a böngésző hibával ..mind 2 próbáltam crome ,firefox..pedig azóta még jobb is lett gépem ,videó kártya csere volt és 6gb ram van..tanácstalan vagyok :( :( :( :(
  • Rayden02
    Fenébe,mindig elfelejtem!
  • Smithwarden
    Az amcsi imageshack oldalrol mar regota nem lehet linkelni ide. :p
    Probalj valami magyar kepfeltoltot, pl kephost.com vagy hasonlot.