Warface

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló! Van 1 olyan problémám, hogy ha megnyitom a gface.com-ot, és rámegyek a "Sign Up" feliratra, akkor behoz 1 fehér téglalapot, de nem hozza be, a regisztrációs dolgokat. 1 Sima üres, fehér felületet ad, és bármeddig hagyom ott, nem tölt be. Chrome-ba tolom, angolra átállítottam és még le is szedtem valami gface plugin-t, hátha. De hiába. Van valami megoldás?

Rayden02
A legrosszabb mikor csak noob-okkal találkozol egész nap!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Alien69
Persze, simán lehet, hogy Nálam van valami "apró" baj. Tehát mondjuk újra rakom a wint, és elõ se jön többé. Csak, nem akarom MOST újra rakni, ennyi. A normál módban érdekes, megy, csak a coop nem. Pedig, pont az tetszik benne. <#vigyor1>

Nem tudom mi lehet nálad,nekem meg még rajtam kivül vagy 15 embernek akikkel folyamatosan coopozunk nincs ilyen hiba.Ezért mondtam hogy nálad lehet a hiba ,de lehet hogy tévedek nem tudom.De ahogy visszaolvastam irtad hogy neked már az elejétõl ilyen, ugyhogy passz.Lehet ujra kéne rakni de ha egyébként sem tetszik akkor ne foglalkozz vele és annyi.
zotya10002
Jó kis game ez! ! <#gun>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Alien69
Csak ezzel a játékkal van hiba? Még a BF4 sem dobott ki a peccselés elõtt. <#nemtudom>

A lényeg hogy mi jókat játszunk vele már kb 3 hónapja.Mondjuk mi játszunk az orosszal is.Az tényleg jobban van fejlesztve.Dehát ugye az egész játékot a crytek orosz szekciója csinálja.
Akkor ott a hiba nálad van mert nálunk senkit nem szokott kidobálni vagy csak nagyon elvétve.Pedig mi általában csak coopozunk.
Alien69
Ja, és az se mérvadó, mennyi klán van. Sokan csinálhatnak akár 1 személyes klánt is, gondolom, ergo minden tini csinál vagy kettõt. <#vigyor1>

Alien69
Attól még van igazság abban, hogy jelenleg quka a játék, sajna. Nekem pl a coop mód felejtõs, mert kidob kb a felétõl. Az, hogy béta meg ugye SEMMIT se jelent, mert ma már szinte az ÖSSZES játék béta állapotban jelenik meg, lásd akár BF4. Csak, az egyik mellé oda írják, a másik mellé meg nem...<#eplus2>

Ja értelek. Hát igen az uj hireket mi is csak a külföldi oldalakrõl szedjük. Olyan szinten azért foglalkoznak vele hogy karácsonyi mod volt ,meg még van is azt hiszem a hangar pályán.Meg fegyók,ruhák is mind karácsonyiak amit venni lehet.De mondjuk ugyanez megvolt elõtte halloweenkor is .
bosco05
Competetive szemszögbõl gondoltam, ESL-en be se vezették, a magyar honlap ezer éve változatlan, semmi új hír stb...
Azt mibõl szürted le hogy vége a játéknak? Egyébként ez még nyilt béta tehát nem végleges verzió.Kb 1300 klán van jelenleg ugyhogy vannak akik játszanak vele.Mi például az egyik legnagyobb Magyar klánban vagyunk 40 fõvel és igen jókat szoktunk vele játszani akár coop akár multi módban.Dehát ugye ez is mint minden azon mulik hogy legyen egy jó csapatod akikkel szeretsz játszani.Az induláshoz képest már van pár uj pálya is és 2 havonta cserélgetik az unlockolható fegyókat is.
Béluska74
Szerintem a pályákat már mindenki ismeri oda-vissza és semmi újdonságot nem vezettek be az elmúlt pár hónapban.

If you give a little love you can get a little love of your own

bosco05
Ahogy nézem ennek a játéknak is hamar leáldozott.
GriffSky néven megtaláltok !

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

kispeter69
(lelkes újonc)
sziasztok ,segitsetek.lenyomtam már egy párszor a bétát./elvittem egy darabig..aztán mikorra vége lett a bétának. örültem na majd most végre nem kell újra kezdeni mindent😊. de..64 bit op rendszer van...felraktam többször a játékot,újra telepitettem gépet is.. de azóta sajnos iszonyatosan laggolok,vagy kidob csit ..detektálással..de álltalában már a mikor állitani akarom a játék felbontását a böngészõben kifagy a böngészõ hibával ..mind 2 próbáltam crome ,firefox..pedig azóta még jobb is lett gépem ,videó kártya csere volt és 6gb ram van..tanácstalan vagyok 😞 😞 😞 😞
Rayden02
Fenébe,mindig elfelejtem!<#bdead>

Smithwarden
Az amcsi imageshack oldalrol mar regota nem lehet linkelni ide. :p
Probalj valami magyar kepfeltoltot, pl kephost.com vagy hasonlot.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Rayden02
Press Release lol <#vigyor3>

Alien69
Mint várható volt, megjelentek a láma csíterek itt is...<#ijedt>

Sziasztok! Egy pár napja kezdtem a játékot. Csináltam egy klánt, ahova szeretettel várom a magyar játékosokat! A klán neve: Ters , nicknamem: kishagyma , karakterem neve: Country Joe! Csak a móka és egy jó játék a lényeg. Egyenlõre nem gondolom, hogy Warokon túl sok sikert érnénk el, ezért elõbb egy jól összeszokott csapat legyen. Utána lehet beszélgetni a következõ lépésrõl! 😄 Várom az érdeklõdöket! 😄

Smithwarden
Mar lentebb is irtam, de akkor ujra: a kifejlesztett, kiunlockolt fegyver kiegeszitoket kapod csak meg ingyen.
A fegyvereket + ruhakat amiket unlockoltal meg kell venni, jatekbeli penzert, warface dollarert.
Szoval megvannak, csak a boltban (kosar ikon) meg kell venned azokat.

Alien69
Tehát, VIP tagság 350/hét. Azaz, 1400/ hónap. 1 kredits 3 forint. Kb 4200 egy hónap. Persze, tudom, nem kötelezõ, meg hasonló. De, a csomagok: 1000 kredits 3000 huf, plusz 500 kredit 1500-rt, vagy 2875 kredits 7500 forint (esetleg 2x3000). Persze, mihez képest olcsó/drága. Számomra élvezhetetlen, mert co-op módban eddig talán 2 csatát tudtam szerinte befejezni. Versus sokkal jobb az arány, de akkor is idegesítõ ebben a felállásban. Elvileg pl kilockoltam már 3 dolgot, végig ment a csík, de nem kaptam meg.
Ergo, más hasonló játékhoz képest (számomra) felejtõs. Pedig, költenék rá. Inkább erre, mint a nyomi Battlefield 4-re. Pedig, valszeg ez az elsõ BF, amit nem veszek meg. Kivéve, ha majd qrva óccsó lesz. <#vigyor1>

Smithwarden
Es mi is draga?
Szinte minden fegyvert es felszerelest ingyen megszerezhetsz - idovel.
En nem erek ra folyamatosan jatszani, megis VIP tagsag nelkul is mar szinte minden rare fegyvert unlockoltam + megvettem jatekbeli dollarbol...
Fagyasak, szerverleallasok, bugok vannak az teny.
Idegesito tud lenni persze, de csak most indult el 2 hete a publikus open beta.

Alien69
Ez qrva drága játék...<#violent> Ráadásul, folyamatosan lefagy nálam, fõleg a co-op módban. A battlefield heroes, és play4free sem ilyen drága. Bár, van 1-2 jó cucc, mint a fénygránát, amit egy hétre lehet megvenni, az kifejezetten jó. Így jártak, mert 7000 felett fizetni nem fogok érte...<#ejnye1><#guluszem1>

Alien69
Na, egy kicsit, mintha sikerûlt firefoxban találni pár beállítást, ami mintha segítene. A lényeg, jobb egér gomb az oldalon, "oldal adatainak megjelenítése", "engedélyek", és itt mindent manuálisan "engedélyezés"-re raktam. <#ijedt>

Mai update-ben mi volt? Nem találtam róla leírást
Rayden02
Nah még egy update!<#zavart1>

Jockey
lehet en emlekszem rosszul, de mintha itt nemlhetett volna noi karit csinalni? mert talalkoztam egyel, az hogy lehet?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Alien69
Elég szarul van megírva a progi. Lefut egy csata, vissza jön a böngészõbe, és kb le is fagy. Át raktam englishre, de semmi eredménye... <#szomoru1>

Crow money-ért veszek mondjuk crowned rifleman cuccot akkor a benne levõ tartalmakat tudom használni vagy azt is csak akkor ha elértem azt a szintet?
Van az armor meg az élet csík fõlõt egy "szív" az mi? Mit mutat?
Smithwarden
Coop ertelme?
Hat egyreszt jo jatek a coop, foleg haverokkal. 😊
Masreszt ha 5 Crown-t szedsz ossze egy nap az a te bajod, mert kb minimum 40-80 koronat siman ossze lehet hozni a ket-harom coopal.
Persze ha nem full lama valaki + a csapat sem bena akikkel tolja. 😊
Ha ugyes az ember, akkor 150-200+ / nap is osszejohet coopokkal es a koronas (Insane) kuldivel.
Emellett (foleg a skilled es hardcore) coopal lehet legjobban fejlodni es penzt szerezni. Csak ezek ugye azert nem is annyira konnyu runok. 😊

am mi értelme a coop-nak? Regular-ért keményen kapok 5 Crow Moneyt ha sikerül, benéztem shopba egy fegyverhez kell ilyen, ahoz is vmi 1000....
van valami magyar klán?
jag igen igen köszi :d
Smithwarden
Ezt mar leirtam az elobb... <#rolleyes> <#bee1>

És hogy lehet unlokolni ezeket a kiegészítõket? 😄
Smithwarden
Azok a fegyver kiegeszitok, amiket ugyanugy unlockolni kell.
Viszont ezek mar nem kerulnek jatekbeli penzbe (warface dollar), hanem ingyen fel tudod rakni unlock utan.

+1 kérdés amit szeretnék tudni. Hogyan lehet lockolni azt amikor játékban nyomok egy c-ét akkor a fegyvernél kijön a fegyverhez való dolgok amit majd rá lehetr akni, távcsõ stb.. Hol lehet megvenni? Vagy hogy van ez?
értem köszi
Smithwarden
Nem a menuben.
A lobby-ban, ha belepsz egy pvp/coop szerverre, akkor a jatekos nevek alatt van egy kis ablak.
Ebben latod, hogy milyen cuccot unlockolsz / fejlesztesz eppen.
Itt tudsz valasztani 3 kategoria kozul: Weapons / Outfit / Equipment (fegyver / felszereles / fegyver kiegeszitok).
Illetve a fenti menu ikonoknal a Progress -> Vendor fulnel latod az unlockolhato felszereleseket es fegyvereket.

menüben pontosan hol? mindenhol néztem, de nem tudom hol kéne
Menüben lehet választani ,ami a képen mutat arra megy az xp.3 dolog lehet ,fegyver,fegyverre cucc, vagy v.milyen ruha ha jól emlékszem.De ezt érdemes figyelni mert a cuccok itt unlockolodnak.
Ezt nem értem hogy ki lehet választani a menüben hogy mire menjen az xp. Mik a lehetõségek? Nem is nagyon találtam h kell ezt
Ne arra szamits hogy fegyvert ad miutan csinalsz egy coopot.Az xp csik megy felfele plusz még az a csik amit kiválasztottál a menüben hogy melyikre menjen az xp
Smithwarden
Tul sok infot mi sem tudunk, mivel igazabol csak most indult be par napja a "vegleges" jatek.
Viszont meg ugye ez is beta felig-meddig, csak mar meg van nyitva a nagykozonsegnek.

Az also 2 coop csak alap kuldetes, bemelegites kb, semmi tobb.
A REGULAR-tol ad mar normalisan XP/VP/$-t es koronat.
De igazan a SKILLED-el vagy meg jobban a HARDCORE coop-al lehet fejlodni durvan, csak ugye ezek eleg nehezek, nem art hozzajuk egy jobb csapat (+ turheto felszereles).

nyomtam 2 coopot de semmit nem adott pedig végig toltuk. Mi értelme? Másik, hogy amelyik coopot megcsináltam attól még nyomassam ugyanazt? + mi értelme cip boostnak? Mi értelme ha nagyobb szinten vagyok?
Biztos lehet pénzért is venni.De ha nem akar rá áldozni a ember,akkor csak azt tudod megvenni ami már unlockolva van.Ami alapból nagyon kevés.Itt nem ugy van mint a codban hogy szintenként ad valamilyen fegyot.Amikor bent vagy a menüben,ott tudod kiválasztani hogy mire menjen az xp .3 lehetõség van,fegyo,ruha,fegyo kiegészitõ.Egyébkènt sztem elõször inkább ,ha van rá mód VIPboostet kéne venni.Mert ugy sokkal gyorsabban megy az xp felfelé.Meg coopot nyomjál sokat.