Stohl Andrást visszakövetelték a nézők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Bika egy csávó!!!!
Nehogy má sötét. Szaporítani a bucikat!!!!
Walk the Talk.
Balázs a rádióban folyton arról beszél, hogy milyen erkölcstelen emberek vannak, mit meg nem engednek maguknak, semmiért nem vállalják a felelõsséget stb, stb. És lásd, pont egy ilyen emberrel vezet mûsort. <#shakehead>#shakehead>
http://www.origo.hu/teve/20101124-a-vv4be-koltozott-celebek-nem-hozzak-a-nezettseget.html
ebbõl lett: buci
Walk the Talk.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Most lehet, hogy meglepõdsz, de szerintem itt a fórumon ez csak neked újdonság.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Gaming is believing.
Minden embernek kötelessége ezen értékek közvetítése, különben megette a fene az egészet, és az egész emberi közösség lesûlyed egy majomcsorda szintjére.
Lehet az értékekkel, az erkölccsel vagy ennek minimálisan deklarált és írásba foglalt megjelenésével, a törvényekkel szembe menni, de ezeket az embereket hívjuk bûnözõknek.
Azzal, hogy a ratyiklubb Stohlt, mint olyan embert, aki ellen büntetõ eljárás folyik a várhatóan legnézettebb mûsorának mûsorvezetõjévé tette kinyilvánította, hogy xarik az erkölcsre, xarik a társadalom alapját jelentõ értékekre.
Ha egy hentesbolt vezetõje az utcán, a boltja elött összever egy kisnyugdíjast, mert visszapofázott, akkor ne csodálkozzon, hogy esetleg csökken a forgalma hosszútávon, mégha az emberek esetleg az eset után be is néznek a boltjába megnézni maguknak ezt az õstuskót. A társadalom általában így mûködik.
A médiában viszont rájöttek, hogy ezt az idõlegesen felfokozott érdeklõdést ki lehet használni. De ehhez az is kell, hogy tovább rombolják az értékeket, még lejjebb vigyék a normákat. És a jövõhéten már elfogadottá, viszonylag megbocsájthatóvá válhat a nyugdíjasverés, ha a köv héten, még nagyobb geciséget csinálnak.
Ez a folyamatos közízlés és erkölcsrombolás, eufémisztikusan polgárpukkasztás a rendszerváltás óta jellemzõ immár a mi médiánkra is.
De nem feltétlenül minden médi sajátja, a viszonylag nagy nézettségû speciális tematikájú csatornák szeencsére ezzel pontosan szembe mennek, (natgeo, travel, paprika, akármi) nem egyértelmû, hogy a kereskedelmi csatornáknak ízlés, erkölcs, érték rombolónak kell lenniük. Azonban mint leírtam, sok esetben egyszerûbb sima felhajtást gerjeszteni, mint értéket átadni, ahhoz ugyan is valódi tehetség és olyan tõke kell, ami nem mindíg fejezheõ ki pénzben (tudás, tapasztalat, belsõ tartás, meg ami akarsz).
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
És ha majd letöltötte a megérdemelt büntetését, miattam, vezethetne bármit, amiben nincs motor. LOL Igen, vegyék el tõle a jogosítványt, örökre.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem is nézem, így még jobban nem érdekel 😊
Csak azt sajnálom, hogy az egyébként is gyenge esti mûsort most fél évre még lejjebb adják. Így most már háttér zajként sem fog üzemelni a TV ... vagy elkapcsolunk ... csak nincs hova 😊 jobb is ez így 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Az RTL és a TV2 soha nem lesz erkölcsös, mert külföldi licenc alapján élnek a reklámból, abból, amit a legtöbb magyar tévénézõ anyagilag sikeressé tesz a számukra. Vagyis míg a legtöbb ember ezeken csüng, addig nem fognak változtatni a politikájukon, tök mindegy, hogy mi mit mondunk. Nekem sem tetszik ez az irány, de tisztában vagyok vele, hogy egy kapitalista világban sajnos helye van.
Gaming is believing.
"Másrészt az meg egy másik ország, ne mindig azzal foglalkozzunk már hogy 'jaj de Amerikában ez meg az van'"
Ebbõl látszik, hogy:
1.: Nem olvastad végig, amit írtam.
2.: Nem értetted meg, ez esetben IJ. 😉
Gaming is believing.
sztem bárhol a neten indítanánk egy szavazást hogy akarjuk e látni a képernyõn, avagy sem, utóbbi nyerne nagy százalékban... ahogy ez itt is megtörtént a cikkben... szal nagy büdös kamu az egész, nem kell mindent elhinni
<#taps>#taps>
Még itt az SG-n a legalja is azért magasabb, mint a máunikásó nézõinek nagyrésze.
<#nyes>#nyes>
"Nem sugall ez semmit az ég világon. Attól, hogy az SG-fórumon van pár idióta, a tévénézõk nagy része azért még értelmes. És nem hiszem, hogy sokanak eszébe jutna az, hogy "megtehetem ezt is és már itt is vagyok" "
A "média hatalma" votl egy mese dragon ball - a hülye gyerek mit csinált? kiugrott az ablakon.
Ez jóval reálisabb eset.
"Mostanában egy csomó ismert ember"
Többnyire ms**, vagy hozzájuk köthetõ emberek nem?
Ilyen embereknek nem igen szabadna, hogy ott legyenek ahol voltak...
NEM, Nem technikailag.
Viszont a magyart az utóbbi pár évben sikerült teljesen tönkre tenni...
Nem kell elmenni Amerikáig, elég ha a nyugati szomszédra tekint vki (pl Ausztria)
Ha annyira pl akar keresni.
Másrészt az meg egy másik ország, ne mindig azzal foglalkozzunk már hogy "jaj de Amerikában ez meg az van"
Harmadrészt, meg 2 különbözõ mûfajról is szó van.
És még lehetne sorolni...
Nem tudom emlékszel-e de a közel múltban volt ilyen eset:
"kellemetlenkedik néhány újságíró, intézzétek el..."
Szerinted, mi is történne?
Egyébként lebuktak...(már mint akik kitervelték..)
És ez Magyarország, nem orosz. (csak 1-2 éve volt..)
" Ez pl az sugallja, megtehetem ezt is, és már itt is vagyok ..."
Nem sugall ez semmit az ég világon. Attól, hogy az SG-fórumon van pár idióta, a tévénézõk nagy része azért még értelmes. És nem hiszem, hogy sokanak eszébe jutna az, hogy "megtehetem ezt is és már itt is vagyok". A többség pontosan tudja, hogy mi a helyzet. Azt, hogy miért dolgozhat az, akinek valamikor bíróságra kell mennie. Ha gond van, akkor utána nem fog dolgozni. Mostanában egy csomó ismert ember, celeb is sittre került, a bírák szeretnek ismert emberekkel példát statuálni. Fõleg, ha meg is érdemli.
Aki pedig ott van az felelõsséggel tartozna(zik). Ezért nem szerepelhetne.
Másnak:
"hisz nem veszélyes a társaira, a munkahelyére, a tévénézõkre nézve"
Ez szó szerint így nem igaz. Ez pl az sugallja, megtehetem ezt is, és már itt is vagyok ... (vagy még mindig itt vagyok..)
"A munkahelyen dolgozni kell, a bíróság meg majd ítélkezik, ne keverjük a szezont a fazonnal... És ilyenkor azért bebizonyosodik, hogy jó is az, ha nem az átlagember kezében van a végrehajtás"
Tudod jobb helyeken ennél kisebb dolgok miatt mondanak le...
Igen ám, de nálunk ez nem divat, tudom...
Miért is kötött akkor?
Csak azért mert ezt is reklámnak használják. Ez tisztességes, erkölcsös?
Nem hinném.
Nincs itt szó szolidaritásról, de még semlegességrõl sem. Elõrre hegyezik a kamerájukat, hogy milyen buli lesz a "megtört" Stohllal a börtönbõl interjút csinálni, mint Cinivel is anno, szerintem már erre is lezsírozták a szerzõdést.
Nem kell itt a rizsa.
Nyugat meg? "Bezzeg ha az egészségügy vagy a politika kerül szóba, csak azt halljuk, hogy "bezzeg odakint"."
Ezt a bezzeget, hogy érted? Csak mert amcsiban talán még mindig nincs olyan szinten aTB és az EÜ mint nálunk, pedig itt azért rendesen rombolták az utóbbi 20 évben.
Vagy jól érzékelem az iróniát?
😉
Ez nem Stohlról szól!
Óvakodj a részeg autoSHTOL 😄
Persze nem azokra gondolok, akik szerint Mel Gibson vagy Christian Bale vagy bármelyik balhés hollywoodi is húzon a sittre. Inkább cseréljék le Bale-t, nem kell õ Batmannek sem, ha nem él példamutatóan.
Csak én látom az iróniát? 😊
Félreértés ne essék, én is úgy gondolom, hogy amit Stohl tett, felháborító és ezért felelnie kell. De hogy a tévében vezethet-e egy esti mûsort, valamint játszhat-e színházban, már nem a rendõrség tisztje eldönteni. Ha elítélik és börtönbe megy, így járt, ez viszont nem vonhat le abból, hogy mûsorvezetõnek és színésznek igenis jó.
Gaming is believing.
"- Kedves András, mutatkozz be, honnan érkeztél?
- András vagyok, és Vác felõl érkeztem, mikor a szembõl jövõ autó...
- Köszönjük András, gondolod, hogy sokáig maradsz bent a házban?"
Az lesz csak a Való Világ!
megint egy delikvens, aki nem érti, hogy mi a különbség a két szavazés között😊)
Érdekes módon itt 1000 feletti szavazat mellett több, mint a szavazók fele szerint nincs helye a képernyõn.
Én is tudnék ilyen felméréseket csinálni, csak olyanokat kérdezek meg akirõl tudom, hogy mit válaszolnának. Esetleg hasra beírok valamit. Vicc.
Semmi keresnivalója a képernyõn. Majd ha megbüntették és leülte (!!!) a büntetését akkor jöjjön vissza és jópofizzon. Addig tüntessék el.
Neki nem ez az elsõ húzása.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ki ismeri fel a macsaka hangját?😄
Stohl: <#banplz>#banplz>
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Ehhez kepest szabadlabon van,sot dolgozhat,sot halalra keresi magat...hmm hol a bibi?