100 millióan használják a Firefox reklámblokkolóját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Google a pontos lépéseket azzal kapcsolatban, hogy mit és merre kell tenned. Már csomóan leírták helyettem is.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Szerencsére egyre erõteljesebbek a szerszámok, amivel személyre szabhatja és szûrheti az ember az ilyesmiket. Biztos találkoztál olyan oldalakkal ahol szinte olvashatatlan fontot, vagy túl aprót használt a designer, illetve egy halom olyan információt, amire soha nem kattannál illetve olvasnál, mégis nap mint nap az arcodban van. Erre találták ki az ABP-t is, és a scriptelhetõség funkcionalitást a böngészõkben, ahol kedvedre alakíthatod át a látogatott weboldalakat, elemeket kivágva/áthelyezve benne, fontokat átállítva olvashatóra, mütyür helyett normális nagyságúra, stb, stb.
Hogy csak egy közeli példát említsek:
pl egy cikk olvasása közben ezek az információk teljesen feleslegesek, ahogy megnyitom az oldalt, kb 15% információ és hasznos kapcsolódó kép tud megjelenni a 85% felesleges mellett. A hirdetéseket, állásajánlatokat nyugodtan lehet egy külön topic alá gyûjteni, akit érdekel az fel-fel nézhetne oda bármikor, a navigációs/account elemeket meg egy "beállítás" vagy valami hasonló gyûjtõ menüpont alá.
Mindjárt kiteríthetnénk a szöveget az egész lapra, lényegesen kevesebbet kellene fel-le scrollozgatnunk és vesézgetnünk a velvonultatott grafikus információból. Nem utolsó sorban újra és újra betöltenünk.
Amúgy azt nem tudja valaki miért van, és mit lehet azzal kezdeni hogy most a FF 4.0 beta legújabb verzióját ugye alapra frissítette nekem, azóta nem lehet youtubeot nézni rajta, mert elfeketedik az egész böngészõ, ha sikerül kilépni akkor is marad a feketeség a többi oldalon?
LZ forever
what the? Hová neveli az ipar ezt a szegény nemzedéket. Eljutottunk oda hogy vannak akik direkt igényelik már, mert ez tesi teljessé a látogatott oldalakat? D:
LZ forever
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
www.adamexdesign.hu
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
na jó, ezt talán túlragoztam...
Ha túl sok a reklám akkor blokkolom, ha túl kevés... olyat még nem láttam 😊, csak ha blokkolásra került <#hamm>#hamm>
Szóval ha nem lenne kényszer érzet, akkor az ember még meg is lesne egy két reklámot.
De ha van választásom, akkor én köszönöm állandóan nem kérem.
Értem én, hogy meg kell élni, de nem hiszem hogy minden áron elmegy ez az indok!
Volt már, hogy megkérdezték, hogy lenne itt egy reklám, megnézed -> igen nem
LZ forever
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Abcúg reklám!<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#gun>#gun>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
jameg direkt kattintani szoktam az EVE Onlinet hirdetõ reklámokra, bár nem érdekel annyira. Viszont így már eljutottam oda, hogy a google szinte csak EVE Online-os reklámokat dob nekem. <#hehe>#hehe>
http://youtu.be/08hmqyejCYU?hd=1
https://twitter.com/foodlfg
Én is az ABP-t használom.