Megnyílhat az út az antianyag tanulmányozása előtt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Bár az antihidrogén-atomok elektromosan semlegesek, mégis parányi mágnesekként viselkednek és reagálnak a mágneses mezõre. Ez a reakció azonban annyira gyenge, hogy az antihidrogén-atomoknak nagyon lassan kell mozogniuk ahhoz, hogy mágnesességgel csapdába ejthetõkké váljanak."
A csapda nem elektromágneses hanem mágneses.
Az antihidrogén atomok pedig lényegében mágnesek. Egy mágnest mágnesesé a párosítatlan elektronok teszik. Ez ugyan az csak itt pozitronnal.
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Az államadósság mellé azt kell becsomagolni, aki okozta, te idióta.
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
a railjet 140-nel megy (tudna többel menni, külföldi részen megy is, de a magyar pályán ennyi a maximum). Amúgy pedig Gyõr mellett megáll Tatabányán és Kelenföldön is😊
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Azért mert a Magyarok olyan kurva jók hogy olyan vasutat építenek ami budapest külvárosáig a fénysebesség többszörösére gyorsulna. Ám egy ilyen tömeg lelassítása csak úgy lehetséges hogy a vonat 3x megkerüli galaxisunk központi fekete lyukát. Ekkor a vonat belsejében tapasztalható menetidõ kb 1h val kevesebb mint a mostani budapest-debrecen távolság megtételéhez szükséges legkevesebb idõ de a külsõ megfigyelõk számára szinte pontosan 4 év telik el. A Fidesz tervez is építeni egy ilyen vonatot bár nem a nagyközönség számára. Fel akarják rakni rá az államadósságot és 4 évvel elõre küldeni az idõben hogy azzal a következõ kormánynak kelljen foglalkozni.
(na ma már nem trollkodok)
Vagy a cikkbõl egy (anti-)részlet :
Az OMEGA a CERN proton-lassítójából nem származó protonok, és a nem nátrium több nemradioaktív izotópjából besugárzó negatronok szétválasztásával nem állított elõ anyag-atomokat, a folyamatban a visszatörést a hidrogén-atomok nem mágneses manipulálása nem jelentette....
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Köszi a jókívánságot, de mi nem iszunk (üvegbõl)!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ennek duplája kell!
Hosszabb ideig szerintem sehogy.
Mindamellett az már önmagában nagy siker, hogy foglalkoznak a kérdéssel: hová tûnt az antianyag?
Kíváncsian várom, hogy mit hoznak majd ki.
A kotekedoknek akik azzal akkarnak jonni h az nemzetkozi vonat, annak csak annyit h megall Gyorbe is szoval igy akarmeg belfoldinek is tekintheto 😊
(Halihó! Tudja valaki, hogy mennyibe került a Bp.-Szöged autópálya - továbbiakban: ap - és mennyibe került volna egy gyv a két város között? Várom az okos emberek felvilágosítását!)
Dumcsizzunk a gyorsvasútról, oksi?
Azon töprengtem, hogy Magyaro. drága és lassú autópályák helyett miért nem épített olcsóbb és gyorsabb gyorsvasutakat?
Miért jó az, ha valaki 1 óra helyett 2,5 óra alatt ér Debrecenbe, vagy Szegedre, Nyíregyre, Szombathelyre, Pécsre, ráadásul drágábban és fáradtabban?
Az istennek sem értem az okokat.
Csak a semmi lehet tökéletes!
De tudom ez túl kozmopolita hozzászólás volt.
Holnap asszem felülök valami jó kis magyar vonatra, oszt lemegyek Kanizsára kb 4 óra alatt (240 km), legalább rápihenek az esti bulira!😄
Tventiförsztszencsörirulez!<#mf1>#mf1>
Csak a semmi lehet tökéletes!
<#nyes>#nyes>
Amúgy vigyázni kell ezzel az antianyaggal, mert a tévében volt, hogy a Vatikán már közben összeesküvést szervez, hogy megszerezze!
<#hehe>#hehe>
még el sem olvastam de már hülyeség az egész...
már 10 éve is olvastam arról hogy antihidrogént állítottak elõ és 1 erõs elektromágneses mezõben fogvatartották és tanulmányozták....
Mi magyarok még gyorsvasutat sem tudunk építeni, és közben a ruszkikat ócsároljuk.