Nő a tiltakozás a testszkennerek ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!
Adenoma, nem tudom melyik típusú, amelyiket a TSA telepít, terv szerint 1000-et a következõ év végéig. A biztonságosságáról pedig két cikk jut eszembe.
1. A tel-aviv-i reptéri biztonsági fõnök demonstrálandó h. ezek a testszkennerek semmit nem érnek kellemes mennyiségû robbanóanyagot csempészett át.
2. Angliában az egészségügyi jóváhagyást vezénylõ orvos azt nyilatkozta, hogy öööö. amikor kiadtuk az engedélyt akkor nem gondoltuk hogy ilyen mennyiségben fogják ezeket az eszközöket alkalmazni.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Tehát nem csak az eszközökkel, a személyzettel is aggályok vannak.
Mondjuk én engem ez a cipõlevétel, (majdnem) vetköztetés egyszerûen riaszt, tuti nem ülnék repülõre. Már-már megalázó.
Vonuljon ki a közel keletröl, stb.
Biztos vagyok, hogy ezek után nem kell a terrorizmustól tartania.
Ha valaki olvasta 1984
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
ha compton, akkor maga a repüólés nagyobb sugárzási kockázatot hordoz magában, mint a scanner.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tuti fix...
De úgy is mindenki tudja mirõl van szó. Ilyenkor a szkennert gyártó cég küld egy levélbombának látszó tárgyat valamelyik minisztériumba és utána másnap, hogy hogy nem megkeresik a hivatalokat, hogy lenne egy ilyen testszkenner...
Ki veszi be manapság, hogy levélbombával próbálkozna bárki is???????
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én nem vártam meg míg valamely szervezet "felszólít". Magamtól is így csinálom.