Sony Ericsson X8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amire használom: Zene, videók nézése,Gps,Játék, Gps trackert használom sokat, Néha net, ha nincs nálam a laptopom. Ezeket minden körülmény között tökéletesen tudom használni.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!
értem mire gondolsz de valahogy rosszul írtad le :D mert most úgy nézett ki , hogy te szerinted 1 ember mond igazat míg a többi kamuzik...
egyébként mivel nekem pl. nem volt zte a kezemben , nem használtam így egyértelmû h nem fogok más telót javasolni...
Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!
Akkor szóval egyet értünk.
Majd ha lejár a garancia karácsonyra, azzal kezdem az új évet, hogy megpróbálok ráerõszakolni valami custom ROM-ot, oszt ha megszûnnek a jelenlegi nyûgjeim, akkor viszonylag elégedett leszek (nameg kurva büszke magamra :D).
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha nincs nálam a töltö, és nincs ilyen kábelem ami jó lenne hozzá, akkor hogy töltsem fel a telot?:D Van valami sufnis megoldás? xDD
Honda - The Power of Dreams
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Nincs a telefonom tele hülyeségekkel, de eléggé zavaró a laggolása
Nem igazán X8-ra lett csinálva.
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Most tesztelem mondjuk, hogy Advanced Task Killert hagytam a picsába már vagy egy hónapja és azóta nem volt mondjuk még egy újraindulás sem, de ami késik nem múlik.
Ki lehet ezt valahogyan küszöbölni?:)
--> X10 Mini and X10 Mini Pro are not in scope because of hardware limitations to support Gingerbread
Szóval végül nem lesz. Mondjuk én fogalmaztam rosszul, de lényegileg az Õ linkje alapján jutottam ide.
Egy blogbejegyzés szerint a Vodafone Australia-nál a vállalat el fogja kezdeni körülbelül 6 hét múlva tesztelni az Android 2.3-at az Xperia X10 Mini Pro-n.
"Sõt a linked alapján is az olvasható, hogy a hardver miatt nem lesz."
Szerintem 6 hét múlva, ha elkezdik a tesztet ez ki fog derülni...
Egy hivatalos 2.2 is elég lenne, de azt már senki nem fogja elõvenni. Szóval, ha 2.2 vagy 2.3 kell maradnak a fõzött ROM-ok. Ajánlom mellé a Xperia Active Launchert, ha hivatalos ROM szerû kinézetet akarsz.
http://se-xperia.com/category/xperia-x10-minimini-pro/
Ez azt jelentené, hogy lesz valamikor 2.3-as android az x10 mini pro-ra esetleg X8-ra is?
Mondjuk olyat is hallottam már valakitõl (nem tudom igaz-e), hogy állítólag be akart vinni valakit szembõl egyirányúba.
infidel
Ajánlom még IGO-n kívül amúgy a Sygic Aura GPS progit. Sokkal látványosabb, mint az IGO, cserébe picit pontatlanabb lehet a térképe.
Viszont település után felkínálja, hogy mely országoknak akarod letölteni a térképét. Szóval csak kiválasztod, ami neked kell és szedi is.
nem mintha nem tudnék angolul, de hát Magyarországon vagyunk, jó lenne a mindent jól értenék. Bár néha a magyarral is gondom van :)
ezekrõl a Romokról screenshot, youtube videó van-e?
köszi