Sony Ericsson X8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem sincs bajom az x8-al. Talán egy, hogy sd kártyára nem lehet gyárilag programokat tenni, mert nem futtatja.
Amire használom: Zene, videók nézése,Gps,Játék, Gps trackert használom sokat, Néha net, ha nincs nálam a laptopom. Ezeket minden körülmény között tökéletesen tudom használni.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

Nekem is bejön az X8asom. Amiért vettem, arra bõven jó. Persze így utólag lehet mondani, hogy ha vártam volna stb. Mindenesetre ZTE-t biztos nem vettem volna. Noname kínai márka, plusz külsõre az X8 szebb.
Van aki meg a ZTE-t szidja... Nekem bejön az x8-asom. :D

Edizon
igen hülyén fogalmaztam, de mint mondtad: érthetõ :D

Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!

mert akinek x8-a van és ha vissza mehetne az idõben és újra dönthetne akkor ugyanazt venné akkor õ nem mond igazat?
értem mire gondolsz de valahogy rosszul írtad le :D mert most úgy nézett ki , hogy te szerinted 1 ember mond igazat míg a többi kamuzik...

egyébként mivel nekem pl. nem volt zte a kezemben , nem használtam így egyértelmû h nem fogok más telót javasolni...

AlieN911
Amúgy nemtom, nem ismerem a zétéet...

Honda - The Power of Dreams

Edizon
Köszi a véleményt, mindenhol az van hogy, kinek mi van, arra "szavaz" végre egy ember aki megmondja az igazat :)

Ha azt mondod hogy képes vagy rá, vagy ha azt hogy nem, mindig igazad van! Inkább bánd meg azt hogy megtetted, mint azt hogy megtehetted volna, de nem tetted meg!

fery02
Oké, de az az ikszdé arra az egy fújjongásra még nem jelenthet feltétlenül sok mindent. :)
Akkor szóval egyet értünk.

Majd ha lejár a garancia karácsonyra, azzal kezdem az új évet, hogy megpróbálok ráerõszakolni valami custom ROM-ot, oszt ha megszûnnek a jelenlegi nyûgjeim, akkor viszonylag elégedett leszek (nameg kurva büszke magamra :D).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

AlieN911
Poén volt, ott az ikszdé :D

fery02
Indoklást kérek!

AlieN911
Fúúúúúúúúúj xDDDDDD

fery02
Én X8 tulajként azt mondom, hogy ZTE Blade.

Edizon
Szerintetek SE x8 vagy ZTE Blade?

AlieN911
Hali

Ha nincs nálam a töltö, és nincs ilyen kábelem ami jó lenne hozzá, akkor hogy töltsem fel a telot?:D Van valami sufnis megoldás? xDD

X8 Bootloader felnyitása:

Link
ohh, a kártyafüggetlenség kérdése már nem kérdés, bocsánat

A gyári tartozékok alatt mit kell érteni ennél a telefonnál? Ez: http://b-tel.hu/mobil/Sony_Ericsson/Xperia_X82GB_microSD_Black-Grey kártyafüggetlen telefont takar?

köszönöm a válaszokat!

Martin82
olyat hallottam hogy ha kikapcsolsz minden netkapcsolatot akkor javul a helyzet és kevésbé laggol.Nem tudom van e valóságalapja,de egy próbát megér.
Angry Birds ilyen :)

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Nem tudjátok, hogy az angry birds mért szaggat?
Nincs a telefonom tele hülyeségekkel, de eléggé zavaró a laggolása

fery02
Cut the rope nekem is kinyírja a telót.
Nem igazán X8-ra lett csinálva.

nameless1229
azt hiszem, hogy le kell törölnöm a telefonról ezt a cut the rope-ot...az elõbb a következõ manõvert csinálta : megfagyott a játék és egy gyönyörû vuvuzela hangot adott ki, úgy körülbelül fél percig, majd újraindult...váóó :\

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

fery02
<#kerdes>

nameless1229
lassan beszarok a gyönyörtõl :D

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

2.1 es Android nem támogatja...

nameless1229
Egyébként lehet olyat csinálni, hogy a játékot az SD kártyára telepítem fel?:)

fery02
Tapasztalatból állíthatom én is, hogy igen, képes újraindulni a teló terhelés hatására.
Most tesztelem mondjuk, hogy Advanced Task Killert hagytam a picsába már vagy egy hónapja és azóta nem volt mondjuk még egy újraindulás sem, de ami késik nem múlik.

Inotia 3.... Marketen ingyenes, egy 2D-s rpg játék de gyári rommal van amikor 10perc játék után feladja a telefon, van amikor megy 30percig is... de akkor nem mozog sok felé az ember.

Például milyen izzasztó játékra gondolsz?
Biztos :) Próbálj ki kicsit izzasztóbb játékokat :) Huzamosabb idõ után mind kilép magától jó esetben vagy újraindul a telefon... Cserélt rommal is megtörténik, csak késõbb, mivel nem 40-50mb szabad memóriám van hanem 95-105mb :)

Biztos? Gyári romot használok, de még soha nem történt velem ilyen. :)
Nem :) Gyári rom átka :)

nameless1229
Hát nem azért vettem ezt a jószágot, hogy megteljen a memória! :D
Ki lehet ezt valahogyan küszöbölni?:)

megtelik a memória.

nameless1229
Miért érez késztetést ez a drága telefon (X8), hogy játék közben újraindítsa magát? :)

zoliii
Ezt már valaki feltette a telójára? Android 2.2

Martin82
De ez mekkora hülyeség hogy a hardver nem bírja el.Most 2.3.5-el sokkal gyorsabb a telefon mint a gyári 2.1-el.Ez csak olcsó kifogás.
No akkor elmagyarázom. A lent levõ linkben írja ezt az se-xperia.com. Ez eddig igaz. De a teljes hír alatt van egy forrás link is, ami a blog.vodafone.com.au-ra vezet. Itt viszont, már nem ezt írják, hanem, hogy

--> X10 Mini and X10 Mini Pro are not in scope because of hardware limitations to support Gingerbread

Szóval végül nem lesz. Mondjuk én fogalmaztam rosszul, de lényegileg az Õ linkje alapján jutottam ide.
neelix31
Ez van írva:Sony Ericsson X10 Mini Pro. 1.6 2.3 A teszt még nincs beütemezve. Elõreláthatóan 6 hét múlva tesztelünk.

Egy blogbejegyzés szerint a Vodafone Australia-nál a vállalat el fogja kezdeni körülbelül 6 hét múlva tesztelni az Android 2.3-at az Xperia X10 Mini Pro-n.

"Sõt a linked alapján is az olvasható, hogy a hardver miatt nem lesz."

Szerintem 6 hét múlva, ha elkezdik a tesztet ez ki fog derülni...

Az SE folyamatosan cáfolja. Sõt a linked alapján is az olvasható, hogy a hardver miatt nem lesz. (mondjuk az már egy másik dolog, hogy meg lehet oldani csak nem érdekli az SE-t)

Egy hivatalos 2.2 is elég lenne, de azt már senki nem fogja elõvenni. Szóval, ha 2.2 vagy 2.3 kell maradnak a fõzött ROM-ok. Ajánlom mellé a Xperia Active Launchert, ha hivatalos ROM szerû kinézetet akarsz.
Nemrég találtam ezt:

http://se-xperia.com/category/xperia-x10-minimini-pro/

Ez azt jelentené, hogy lesz valamikor 2.3-as android az x10 mini pro-ra esetleg X8-ra is?

fery02
Egyértelmû, hogy nem a látványosság a lényege, de nekem úgysem lét eszköz. Amennyit én használom, olyankorra tökéletes.
Mondjuk olyat is hallottam már valakitõl (nem tudom igaz-e), hogy állítólag be akart vinni valakit szembõl egyirányúba.

Kicsit OFF de egy GPS-nek nem a látványosság, hanem a pontosság a lényege, nekem is fent van az Igo meg a Sygic Aura is, de eddigi tapasztalataim alapján a Sygic-et nem lehet egy lapon említeni az Igo-val. Bár ez szerintem csak a Tele Atlas térképeknek tudható be.

infidel

fery02
Igo nálam telón 25-30 MB-ot nyomott, többit (azt a jópár száz megát memóriakártyára nyomta).

Ajánlom még IGO-n kívül amúgy a Sygic Aura GPS progit. Sokkal látványosabb, mint az IGO, cserébe picit pontatlanabb lehet a térképe.
Viszont település után felkínálja, hogy mely országoknak akarod letölteni a térképét. Szóval csak kiválasztod, ami neked kell és szedi is.

Martin82
Ezek a romok magyar nyelvûek 100%-osan.Én sem raknék fel angolnyelvût.
el is gondolkodnék rajta, ha pl az új rom magyar nyelvû lenne.
nem mintha nem tudnék angolul, de hát Magyarországon vagyunk, jó lenne a mindent jól értenék. Bár néha a magyarral is gondom van :)

ezekrõl a Romokról screenshot, youtube videó van-e?

köszi
Az igo magyar nyelvvel 350 Mb(nálam.

iGo amúgyis az sd kártyán van, 1-2mb maga a program.