Sony Ericsson X8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én frissítettem Androidot, 2.3.7-es Ginger DX van fent és továbbra sincs multitouch. Szóval úgy tûnik nem igazán függ Android verziótól.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Oké hogy hülyeség :P...egyértelmû :p
De ezt multitouchal mûveli nem? az x8ra meg nincs? vagy van? :o...lehet akk frissítenem kell a androidot vagy mi? :s
De ezt multitouchal mûveli nem? az x8ra meg nincs? vagy van? :o...lehet akk frissítenem kell a androidot vagy mi? :s
baszki 4 perc mire elindul aztán meg kurva lassú , a képernyõt nyomkodva meg alig marad látható felület. szerintem ez a legnagyobb marhaság amit ki lehet találni
mármint ilyen játékot feltenni nagy hülyeség..
fifa12
mármint ilyen játékot feltenni nagy hülyeség..
fifa12
Írtam privát üzenetet! :)
Még valami:
Ajánlottak egy progit, Root Explorer amivel törölni lehet. Fel is raktam, mûködik is, egyedüli kitétel az hogy, "ha már van root jogosultságod, és engedélyezted a rootexplorert a superuser -ben"!?!
Na ez mi a túrót jelent?
Ajánlottak egy progit, Root Explorer amivel törölni lehet. Fel is raktam, mûködik is, egyedüli kitétel az hogy, "ha már van root jogosultságod, és engedélyezted a rootexplorert a superuser -ben"!?!
Na ez mi a túrót jelent?
Ha megtennéd hálám örökké üldözne, nagy elõrelépés lenne egy "kezdõ" útmutató, mert nem igazán vagyok otthon a témában!
Én elsõ körben rootoltam a telót (SuperOneClick-el), majd felraktam rá a Titanium Backup-ot azzal leszedtem ami felesleges. És mivel nem akartam egyedi ROM-ot, így dobtam rá egy Link2SD-t is, így az összes program SD kártyán van 2.1-es Andoddal, így a telefon memóriámon 90MB szabadon, pedig csak a demó játékokat vágtam le. :)
Ha pontosabb leírás kell adhatok egyet. Bár szerintem nem valami nagy dolog, neten is utána lehet járni.
Ha pontosabb leírás kell adhatok egyet. Bár szerintem nem valami nagy dolog, neten is utána lehet járni.
Urak!
Hogy a fenébe lehet alkalmazásokat, gyárilag felrakott játékokat (AXN,demok, meg egy csomó ökörség) törölni?
Telepíteni szeretnék játékokat, de helyhiány miatt nem lehet. A röhej az, hogy egy fájlkezelõn kívül még nem raktunk fel semmit, minden gyárilag van felpakolva. SD-n 1,5 giga szabad hely van, de onnan meg nem indít alkalmazást. (2.1-es verzió)
Segítsetek kérlek mert agyfaszt kapok ettõl a nyomorult telotól!
Hogy a fenébe lehet alkalmazásokat, gyárilag felrakott játékokat (AXN,demok, meg egy csomó ökörség) törölni?
Telepíteni szeretnék játékokat, de helyhiány miatt nem lehet. A röhej az, hogy egy fájlkezelõn kívül még nem raktunk fel semmit, minden gyárilag van felpakolva. SD-n 1,5 giga szabad hely van, de onnan meg nem indít alkalmazást. (2.1-es verzió)
Segítsetek kérlek mert agyfaszt kapok ettõl a nyomorult telotól!
marha vicces vagy....
csupán egy kérdés volt amúgy meg.
csupán egy kérdés volt amúgy meg.
hova kell ? :D ha unod a banánt akkor egy indok , hogy lépni kell ? XDDD
valamilyen ilyenre gondoltam, csak azt hittem ez alapól is fent van
köszönöm a válaszokat.
köszönöm a válaszokat.
Esetleg telepítsd fel ezt a programot: Fake-Call Me
de nem elõre megfontolt szándékkal
úgy gondoltam hosszan nyomod a halkító gombot, aztán 10 mp
nem akarok én ott órát húzkodni.
de ha nincs ilyen akkor mindegy <#vigyor3>#vigyor3>
úgy gondoltam hosszan nyomod a halkító gombot, aztán 10 mp
nem akarok én ott órát húzkodni.
de ha nincs ilyen akkor mindegy <#vigyor3>#vigyor3>
hát igen,
csak én azt hittem hogy van egy gyorsgomb rajta alapból , amit ha megnyomsz, akkor pár másodperceb megszólal a telefon.
csak én azt hittem hogy van egy gyorsgomb rajta alapból , amit ha megnyomsz, akkor pár másodperceb megszólal a telefon.
mármint be akarod állítani ,hogy pl. 20 perc múlva csörögjön a telód?
van ilyen alkalmazás..
van ilyen alkalmazás..
van a telefonon álhívásra lehetõség?
Mert én sajnos nem találom.
Mert én sajnos nem találom.
"mikor csatlakoztatom a géphez csak a memkarit jelzi ki, az sd-t nem is."
memkari=sd Próbálj meg tisztában lenni a fogalmakkal.X8-ra max. 2.1-es gyári androidot tudsz rakni ami nem támogatja az sd-re azaz memkarira telepítést,vagyis minden telepített program a telefon memóriájába kerül ami ami lássuk be nem túl nagy.Rakj fel egy custom romot amiben már benne van a sd-re telepítés lehetõsége és nem lesz többé ilyen bajod. Nézz szét itt: http://seria.hu/forum/index.php?f=325&sid=a43df3645a3ee84e1c62eb31d2b7304f Ha segítség kell hozzá akkor szívesen segítek.Egyébként mindenkinek ajánlom Alfs kernelét+Popfan romot,hihetetlen gyors,megbízható rom.sziasztok
memkari=sd Próbálj meg tisztában lenni a fogalmakkal.X8-ra max. 2.1-es gyári androidot tudsz rakni ami nem támogatja az sd-re azaz memkarira telepítést,vagyis minden telepített program a telefon memóriájába kerül ami ami lássuk be nem túl nagy.Rakj fel egy custom romot amiben már benne van a sd-re telepítés lehetõsége és nem lesz többé ilyen bajod. Nézz szét itt: http://seria.hu/forum/index.php?f=325&sid=a43df3645a3ee84e1c62eb31d2b7304f Ha segítség kell hozzá akkor szívesen segítek.Egyébként mindenkinek ajánlom Alfs kernelét+Popfan romot,hihetetlen gyors,megbízható rom.sziasztok
25 v 30mb telefon memória alatt írja.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az a 15 meg 30 mega azért qrvára kevés...
Az mitõl lehet hogy egy ideje azt írja, hogy kevés a tárhely, de van 15 mega legalább az sd-n a memkarin 30. mikor csatlakoztatom a géphez csak a memkarit jelzi ki, az sd-t nem is.
eléggé frusztráló hogy 1 sms-st sem kapok meg, valaki megoldást tud?
eléggé frusztráló hogy 1 sms-st sem kapok meg, valaki megoldást tud?
öcsémnek egy fehér SE X8 van.
Rátettem egy másik rom-ot: KuyaDroid, és úgy ha hívás van akkor csak meg kell nyomni a kijelzõt! :D Magyar nyelv van a romban, kb. 95%-os! :D
Rátettem egy másik rom-ot: KuyaDroid, és úgy ha hívás van akkor csak meg kell nyomni a kijelzõt! :D Magyar nyelv van a romban, kb. 95%-os! :D
Szerintem van. De segíteni nem tudok, talán rémlik valami mintha létezne ilyen és láttam volna valahol, de amelyik oldalt szoktam nézni (xda) ott nem találtam.
az én kérdésemre nincs megoldás ugye? :D
Tegyél rá egy másik rom-ot! Ez csak egy tipp. Nekem LG GT540-em van, és a Talking alkalmazás telepítés után nem indul el! :( A többi marketes játék, alkalmazás müxik! :D Nekem a SwiftDroid van rajta :D Öcsém x8 telóján ez van: KuyaDroid rom-ok! Ki kell mindegyiket próbálni! Sajnos még egyik rom sem tökéletes, de lassan kijön talán egy végleges rom több Androidos telóra!
Sziasztok!Egy olyan problémám van hogy kipróbáltam egy csomó olyan appot ami külön méri a progik netes forgalmát de valamiért egyik sem mûködik.2.3.5 minicm alfa rom van fennt,ami azért lehet érdekes mert tesóm galaxy mini gyári 2.2-es romján tökéletesen mûködik a my data manager (meg szerintem a többi ilyen progi is).Várom a tippeket,köszi!
valami ingyenes progni nincs arra ,hogy ne kelljen a csúszkát használnom ha fel akarom venni a telót?
xiia live... a lite verzió ingyenes. Ezt használom én is, annyi a lényeg hogy a beépített rádió keresõvel nemtudom mennyi magyar rádiót ad ki, de ha felmész bármelyik weboldalára és ott rámész hogy hallgatás akkor megfogja kérdezni melyik programmal akarod hallgatni, kiválasztod a xiia live-ot és már megy is, utána meg elmented kedvencként és bármikor tudod hallgatni.
A legegyszerübb ha csatlakozol a géphez és újratelepíted a gyári rom-ot a pc suite-al vagy mi a neve.
ha van valami unroot
de olyanhoz vidd akit ismersz a szervizbe , mert ha nem sikerül unrootolni, kidobnak mint macskát sz*rni
de olyanhoz vidd akit ismersz a szervizbe , mert ha nem sikerül unrootolni, kidobnak mint macskát sz*rni
ha rootoltam a telót azt hogyan tudom alaphelyzetre állítani (t-mobile üzletben ne jöjjenek rá , hogy rootolás történt)
egyébként most nem rég elkezdett a teló tök halk lenni így headsettel használom ,hogy halljak is valamit de holnap beviszem a szervízbe hátha találnak rá megoldást
egyébként most nem rég elkezdett a teló tök halk lenni így headsettel használom ,hogy halljak is valamit de holnap beviszem a szervízbe hátha találnak rá megoldást
Azért, mert 2.1-es Android rendszer van rajta alapból, amivel nem lehet appokat memóriakártyára telepíteni. Hekkelni kell rá valami egyéni rendszert, ami tudja.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nem tudjátok mivel lehet memória kártyára app okat telepíteni?
Fent van az astro és gépen is sd re rakom de belsõre teszi
Ötlet?
Fent van az astro és gépen is sd re rakom de belsõre teszi
Ötlet?
storno
superoneclick nekem mûködött...
egyébként valaki megmondaná hol tudom beállítani az mp3as file-t sms hangnak?
Sehol sem találom!
egyébként valaki megmondaná hol tudom beállítani az mp3as file-t sms hangnak?
Sehol sem találom!
sziasztok
olyan app ot keresek mint ez
3D Digital Weather Clock
De ez sajna nem full nekem.
tehát nincs zöld fû háttér sem esõcsepp mikor esik
Tudtok olyat amiben ezek is megvannak?
olyan app ot keresek mint ez
3D Digital Weather Clock
De ez sajna nem full nekem.
tehát nincs zöld fû háttér sem esõcsepp mikor esik
Tudtok olyat amiben ezek is megvannak?
Nem tom rootolni az x8-as mobilt! :( Z4root-nál nem történik semmi, a superoneclick sem akar összejönni! Ötlet?
letölti és telepíti...
álltalában az utolsó menü sávba rakja fel a telepített a dolgokat
álltalában az utolsó menü sávba rakja fel a telepített a dolgokat
Szinasztok, nekemis x8-am van és fel léptem az andrid marketra onnan le töltöttem pár alkalmazást és játékot de nem találom hogy hova töltte le, léyszíí valaki segítsen, köszönöm!