812
Sony Ericsson X8 - Androidos okostelefon
  • Zizou2
    nektek nem bugos a gmailes app? nekem már vagy 2 hete szarakodik nem akar szinkronizálni nagy ritkán sikerül, de anno ezelőtt nem volt gond mindig frissített rendesen, most meg vmi gond lett :S esetleg vki tud megoldást? (be van állítva az automatikus szinkronizálás)
  • sapkafej
    a gmailes címedről sztem le tudod kapni őket
  • nameless1229
    Frissítettem a telefonomat, de nem csináltam biztonsági mentést. Azt hittem, hogy nem szükséges, de mostmár rájöttem, h kellett volna, eltűnt minden telszám stb. Ezt akkor most megszoptam mi? Vagy van valami módja, h visszaálljon a móka? :\
  • pzolika978
    Hát átpucoltam a kijelzőt,azóta simán működik. Valószínű,hogy kicsit zsíros kézzel nyúlok hozzá. Most jó.
  • fery02
    Ja oké, Angry birds-be annyira nem mélyedtem bele, csak pár pálya erejéig. ;)
  • macleody
    Attól a gányolástól gyorsabb lesz a telefon, csak ésszel kell csinálni. Lehet még az Angry Birds sem fog akadni.
  • pzolika978
    Köszönöm a segítséget!!!

Angry birds néha nekem is akad, de általánosságban jól fut.
  • sapkafej
    gányolás nélkül nem tudot letörölni őket, amit nem ajánlok, mert csak a kockák élvezik. viszont pl ha LauncherPro-t használsz, vagy hasonló más launchert, azokban szokott lenni olyan, hogy "hide app". azokat nem mutatja a menüben, amiket bejelölsz.
  • sapkafej
    másoknak sem akadozik MINDEN pályán, max te nem jutottál el azokra a pályákra, ahol agyfaszt lehet kapni az akadozástól, vagy igénytelen vagy (ne vedd sértésnek :DD), vagy nem mondasz igazat!
    én végigvittem, de a végefelé sokszor sírógörcsöt kaptam, hogy az amúgy is nehéz pályát lassítottfelvételben kell megcsinálni

van még a családban egy másik x8, meg x10 mini pro, ugyanez a helyzet
  • Gear
    "letörölni alapból nem lehet a telefonról"

Amúgy van valami módja hogy azokat a progikat eltávolítsuk amik alapból fent vannak s sima uninstallal nem engedi törölni? Eléggé idegesít ha olyan cucc van fent amit nem használok.
  • fery02
    Angry birds hallottam már, hogy sokaknál akadozik X8-on, de ez nem általános hiba azért. Nálam pl jól fut.
  • fery02
    Gold Rush az valamiféle játék, ami netre akar menni, ezért én pl helyből töröltem is.

Latitude az ilyen google maps-os cucc, amivel megoszthatod a helyzeted ismerőseid számára. Akár te is láthatod a helyzetüket, ha ők is használják.

Roadsync az egy undorító dolog. Mindig futni akar, letörölni alapból nem lehet a telefonról. Ilyen e-mail kezelő, szinkroniáló progi.

Geotags, az meg olyasmi, hogy fényképezel valamit az utcán és google maps segítségével megpróbál rákeresni, hogy hol található meg talán egyéb infókat is tud közölni a fénykép alanyával kapcsolatban.

Látszik a leírásomból a bizonytalanság, mivel egyiket se használtam még, de nem is tervezem a pótlásukat. :)
  • sapkafej
    engem = sztem
  • sapkafej
    jó, csak engem kicsit lehetne nagyobb a kijelző mérete. meg az angry birds akadozik rajta. más probléma nincs :)
  • AlieN911
    Hali

SE K800i-met cserélném le erre, szerintetek megérné?
    Illetve jó telo ez? :)

Köszi
  • pzolika978
    Pár kérdésem lenne, hogy mik ezek az alkalmazások:
    Gold Rush , Latitude, Roadsync, Geotags,
  • Martin82
    Én az vagyok.
  • pzolika978
    Hali!
    Hát néha csinálja fólia nélkül is. Szerintem hétfőn nyertem egy utat a T-mobilba. Valaki van itt T-mobilos?
  • Martin82
    nem dehogyis,félreértettél.Nem olyan régifajtára gondoltam :)
  • sapkafej
    :DDD vissza a 90-es évekbe? övre csatolt telefon?
    beszélni is kiabálva szoktál telefonálás közben?
  • Martin82
    Én 600-ért vettem és tökéletes,övre csatolható,biztonsági csattal hogy ne csússzon le az övről.
  • Lupous
    Jaja, nekem is van egy egèsz fasza mobo tokom,1500 ft volt kb, és marhajó.
  • Gear
    900-2000 forint közt kapni frankó tokokat s nem karcolódik meg a zsebedben:)
  • Martin82
    Szerintem nem a fólia teszi,egyébként nem fog karcolódni.Szedd le és próbáld meg anélkül is.Ha nem javul akkor húzd újra a szoftot,lehet valamelyik app bekavar.
  • pzolika978
    félek,hogy a zsebemben karcos lesz. De leszedem és kipróbálom, hogy az-e a baj.
  • sapkafej
    hagyd a picsába a fóliát, nem tudom minek az rá
  • pzolika978
    Sziasztok!
    2 hete vettem meg az x8 as telót. Mivel én sem sűrűn cserélgetek (SE 810i)váltottam le. Ez az első androidos, érintős telefonom.Raktam rá fóliát, és azt tapasztaltam, hogy a képernyő egy idő után lefagy. Ha filmet nézek rajta kb. 20-25 perc után felugrál a lejátszó kezelője, úgy, hogy hozzá sem érek a telefonhoz. Android 2.1 update 1 van rajta és tmobilos.
    Ötlet?
  • sapkafej
    update
    nem kell az astro, másold fel az játékot az sd-re és írd be a böngészőbe, hogy

file://sdcard/*jatek*.apk
  • fery02
    Például telefonon fájlkezelővel backup-ot csinálsz belőlük.
  • Zizou2
    a marketről letöltött dolgokat hogy lehet az sd kártyára telepíteni? (ha lehet egyáltalán...)
  • fery02
    Nem mindenkinél alap azért, hogy mindig legyen net a telefonján.
    Nekem pl van wifi-m, itthon szépen letöltöm marketről, ami kell egyébként úgysem neteznék mobilon, mert itthon van netezéshez számítógép (ami azért jóval kényelmesebb.
    Munkahelyen sem tudok netezni, mert mindig van elfoglaltság, egyedül a napi buszozásokhoz jönne jól, de olyankor meg elvagyok zenehallgatással meg a játékokkal. ;)
    Max nyaraláskor érné meg nekem, de olyan meg úgyis max nálunk 1hét/év.
  • mojito10
    Nem értem én se , hogy miért nem fizetsz elő netre. De az még furcsább, hogy otthon sincs neted. Én már nem is tudom elképzelni anélkül az életem, hogy ne jönne le egy film fél óra alatt A mai világban már internet nélkül meg vagy lőve. Szerintem az csak egy kényszermegoldás ha bemész internet kávézókba. Androidos telót úgy éri meg ha van internet és így a marketről le tudsz szedni frankó appokat. Enélkül azt kell, hogy mondjam, nem használod ki az android adta lehetőségeket. És előbb vagy utóbb nem tudod kikerülni, hogy ne legyen saját internet hozzáférésed.
  • Thaison
    Az a helyzet hogy az ilyen telefonokhoz szerintem már elengedhetetlen a netes előfizetés, legalábbis ha 100%-ig ki akarod használni. Apám is mindig ezzel szórakozik hogy keresi a free wifiket, ahelyett hogy előfizetne valami minimál csomagra...! Közben meg szétveti az ideg hogy mért lassú a net...:D

Más: X8 hoz nálunk lehet más burkolatot kapni? Vagy csak fehér van?

Off: Ez a Places, nekem újdonság, nem tudtam hogy ilyen van...elég ötletes, minden nagyobb városban működik?
  • Lupous
    1..max 2 nap....hétvégén talán 3 nap is mivel akkor nem baszogatom annyit (Hétköznap szinte végig megy a winamp :D)
  • nameless1229
    Nektek mennyi ideig bírja az akkumulátor? (úgy általában)
  • Lupous
    Hiába köszöngeted...sajna kb ez az egyetlen megoldás. (Nem csak mekinél van mondjuk free wifi...van pl plázákban, telenor boltok előtt...fasztudja még merre szal nem olyan nagy dolog...)
    Én is így voltam először aztán úgy döntöttem hogy inkább beruházok egy rooterre aztán mosmá' így fasza minden :D
  • Ladizlav
    Kössz szépen -.-
  • sapkafej
    bukó!
    menj be a mekibe, szedd le ott az Astro File Managert és kész.
  • Ladizlav
    Sziasztok!
    Lehet ez a kérdés itt már ezredjére tűnik fel, de meg szeretném kérdezni, hogy netről tudok e leszedni olyan file kezelő és telepítő programot, amit ha rámásolok a telefonra tényleg működik? Egy linknek nagyon örülnék! :) Előre is köszi a segítséget!

(Tudom hogy a market programmal tudok letölteni, de nincs internet előfizetésem, és ingyenes wifi sincs a közelben.)
  • SEHELP
    Szia Zizou2.
    Angry Birds backupot lehet készíteni: https://market.android.com/details?id=com.antbee.AngryBirdsBackup
    Marketről is elérhető.