Sony Ericsson X8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Kérdés:
Ezt valahogy lehet testre szabni? Más árnyalat stb esetleg más téma...+és ha lehet akkó hogyan? :P (Lassan megveszem a X8at ..szal érdekelne...havernak meg minipro ja van :P)
Ha akadozni fog, még örülni is fogok neki, mert elég sok helyet foglal, törlöm azonnyomban.
fery: tudom, fiam, csak segíteni akartam
György
#97: Ha ezek lennének azok, akkor köszi!
Még örülök is a root megszüntetésének, legalább így végkép nem szánhatom rá magam, mert amúgy gondolkoztam rajta, csak féltem tõle picit.
"A hírek szerint ezen update segítségével javulni fog a készülékek hangereje, gyorsabb lesz a Timescape, és az X10 esetén a Mediascape is, változni fog a virtuális billentyûzet és megszûnik a root lehetõsége."
forrás: http://www.sonyericsson.com/update/?cc=hu&lc=hu
Thx mindenkinek<#worship>#worship>
x8-at vettem, nagyon tetszik, és amiket olvasni lehet a blade-rõl, úgy látom ez is volt a jó döntés.
tényleg csak a nagyobb kijelzõ szól a blade mellett, de kinek van kedve állandóan gányolni vele, mert mindig van valami baja?
#90: 2.1 van
György
Tanáromnak ZTE Bladeje van. Jó telefon az is, talán elõnye a nagyobb kijelzõ, bár hátránya is a benne levõ CPU miatt. Az én X8-amon jobban mentek a játékok mint azon. Pedig akkor még csak 1.6-om volt.
A másik nekem kinézetre jobban bejön az X8. Persze a ZTE mellett szólhat, hogy jövõ év elején elvileg kap 2.2-t. Addig az X8 frissítéseit illetõen nem sokat tudni.
De van egy sokkal pergõbb fórum is, ott utánaolvashatsz/érdeklõdhetsz a dolognak.
link
Lenne 1 kérdésem. (Ami igencsak egyszerû...de mégsem :P)
Megéri a pénzét ez a telefon? Most kb 40 ezer körül jár az ára..de volt 38 is...és kb ennyi pénzem is van rá. Elsõ androidos telefonom lesz. (Mindenképpen kell egy új teló mivel a régi tönkremet 4 év után...(samsung D9010i)
Gondolkodok azon is hogy inkább egy Noname márkát vegyek (ZTE blade)...de nemtudom megérné e, azt hallottam hogy sok hibás készülék van a kínai gyártótól.
Az x8 elsõsorban külsõre tetszik. sajnos nemigazán értek hozzá...szóval egy rövidke útmutatás kéne hogy megéri -e befektetni egy átlag felhasználónak (Nem vagyok az a fajta aki minden egyes szériát megvesz, csak mert újabb :S)
Új kérdéseim lennének. :)
Frissítettem 2.1-re, most a Wi-Fi beállításával bajlódok.
Elvileg a routert már beállítottam hozzá (ugyanúgy konfigoltam, mintha laptopot kellene beállítani), telefon is látja a routert, megadtam neki a hitelesítési kulcsot, viszont, ha rámegyek a kapcsolódásra, akkor nem történik semmi visszajelzés.
Ez normális?
Mert ilyenkor ha belemegyek ismét a Wi-Fi-be, akkor ismét felkínálja a kapcsolódás lehetõségét, miközben szerintem az lenne a normális, ha inkább egy "Kapcsolat bontása" opció lenne.
Úgy lehetne-e ugye ellenõrizni a mûködését, ha böngészõbe megnyitok valamit. Ilyenkor honnan tudhatom, hogy a böngészés pénzért megy-e vagy Wi-Fi-n keresztül történik?
Hogyan lehet letiltani véglegesen a pénzért való internetezés lehetõségét? Mert az Adatforgalom beállításnál arra gondoltam arra van az az opció, hogy Adatbarangolás (Adatszolgáltatóhoz kapcsolódás barangolás közben), hogy ha amellõl kiveszem a pipát, megoldom a dolgot, de ugyanúgy betöltötte az origo.hu-t kikapcsolt Wi-Fi mellett, szóval gondolom pénzembe került.
Nagyon új vagyok még.
Gondolom egy 24 óra nem árt neki.
Elõre is köszönöm.
jah 2.1-es Android van rajta
Várom a megoldásokat
sziasztok.
#76 - Ahogy elõttem is írták tegyél fel egy fájlkezelõt és engedélyezd az ismeretlen forrásokat. Amúgy én is az Astrot használom, szerintem az a legjobb.
Nekem is új még a telefon (pár napos) és egy istennek nem tudok rájönni, hogy hogyan kell alkalmazásokat telepíteni rá. Netrõl szedtem le párat a gépre, de onnan akárhova másolom az SD-re sehol sem találom. Vagy csak rossz helyen keresem? :D Az ismeretlen forrásokat már engedélyeztem, nem tudom mennyit számít ez most. Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet rá .apk-kat telepíteni, amit a PC-re szedtem le?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Üdv: Kispeti
Ha úgyse megy akkor keresd meg azt akitõl vetted.
És bocs, hogy ilyen lassan jött válasz.
A Shift dolog nem teljesen egyértelmû. Amikor telepíted akkor írja, vagy amikor az Android\data-ba másolod az fájljait géprõl. Maga a játék összesen 60 megából meg van. Ha telepítésnél írja, akkor a telefon memóriád van megtelve. Sajnos 2.1-en még nem lehet gyárilag kényszeríteni az SD-re telepítést. Így ha az baj, akkor lehet túl sok adat van telepítve a memóriába. Az SD és a telmemória pontos adatait megtudod nézni, a Beállítások->SD kártya és telefontárhely beállításai-n belül. 2.1-es frissítés elõtt csináltam én is backupot, az a data\backup-ban van nálam. De csak 356KB-ot foglal.
Plusz külön megjegyezném még, hogy feltettem a HAWX-et is, néhol kicsit belassul de tökéletesen fut az X8-ason. :)
Szeretném kérni a segítségeteket!
Frissíteni szeretném az X8-mat, de ahogy mindig elindítom a telefon frissítése részt mindig a második résznél az elõkészítésnél ahogy majdnem végig fut a zöld csík utána hiba üzenetet ír ki mégpedig: "Nem sikerült telepíteni vagy elindítani a telefonszoftver-frissítési összetevõket"
Kérem aki tud az segítsen mert már nagyon jó lenne ha feltudnám rakni a 2.1-es Androidot a telóra.
Köszi elõre is a segítségeteket
Üdv:
Dexter87
2: Kell egy backup program, amivel alkalmazásokat, telszámokat, sms-eket, beállításokat, mindent ki lehet menteni memóriakártyára, frissítés után meg újból felrakod a programot, és visszaállítod
3:nem, root csak a rendszermappák elérésére, módosítására ad lehetõséget, minden mást, ami a kártyán van, törölhetsz.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
1: van valamilyen megoldás, hogy képet / videot tudjak küldeni bluetooth-on, vagy csak frissítés után lehetséges?
2: ha updatelem 2.1-re a szoftvert, nem tûnnek el a tel.számok stb? (iphone-nál eltûntek) mi mindent töröl a frissítés? hogy tudnám elmenteni a számokat?
3: zenét csak root joggal lehet törölni?
válaszokat elõre is köszönöm
A Volános wifirõl nem tudok mit mondani. Végül csak annyit, hogy gyorsan csatlakozik és messzebb is jó a jele, de sajnos nálunk a sofõr miatt nem volt net. Bizonyára azért mert, olyan vonalon utaztam ahol hivatalosan nincs net lehetõség, ez a busz csak pótlóként ment. Plusz csak akkor van net, ha már elindult a busz, addig max várni és nézni lehet, netezni nem. Legalábbis én ezt hallattam haveromtól aki Zalaegerszegrõl ment Budapestre. :(
"vessetek a mókusok közé" :)
a se elég kicsi a kijelzõ bár...
lg vs se vs samsung :)
elsõ "tapi" telóm lesz kiváncsi leszek :)
Nekem igazából a kamera, zene, videó, játék, kezelhetõség, minõség, számít igazából!
Elõre is köszönöm a tanácsokat!