812
Sony Ericsson X8 - Androidos okostelefon
-
#332 Hi!
Múlt héten vettünk a páromnak ilyen telefont. A gondom az, hogy azóta többen panaszkodnak, hogy nem hallják rendesen, szakadozik a vonal. A vétel mindig maximális azzal nincs gond. Valami hardveres hiba ez, vagy ismert dolog ez ennél valami szoftveres gond lehet? -
#331 Youtube lejátszás van benne alapból, Skyfire-ben. Ennek ellenére érdemes hozzátársítani a böngészőhöz inkább a standard youtube lejátszót, mert abba bele is lehet tekerni a videókba. -
#330 *nem csak -
#329 hát, attól sem :)
miről? hát arról hogy nem jutubot lehet vele néznie! -
#328 Forgasd ki a szavaimat, akkor meg úgy mondom, hogy a böngészés sebessége. -.-
#327: Akkor miről beszélsz?
-
#327 nem. youtube-ot a youtube appal nézel
nem erről beszélek -
#326 Legalábbis youtube-ot lehet vele nézni. -
#325 nem a telefonon múlik a net sebessége -
#324 mi ez a flashmania mindenkinél, hogy ez az állandó vesszőparipa?
amúgy Skyfire böngészővel tudsz flasht is nézni, de persze az ilyesminek utának kell guglizni, hogy tudja az ember, akkora tudás -
#323 Alkalmas netezésre, csak ugye ne nagyon akarjon az ember flash tartalmakat futtatni (bár youtube lejátszó van rajta és szerintem egész jól használható is).
Bár lehetne rajta gyorsabb is a net, de használhatatlanságtól messze van.
Ezt is X8-ról írom most. :) -
#322 magyarul akkor az x8 asra hivatalos kereket között.. (2.1) alkalmatlan az internetezése???kezdetleges internettámogatása van csak...ahogy a régi zárt rendszerü mobiloknál? -
#321 az marha jo:S...pont msot akartam elcserélni az lg-km900 arénámat egy ilyenre ami zárt oprendszerü...pont az ilyen problémák miatt..akkor jol látom hogy ez egyáltalán nem éri meg?? -
#320 Csak 2.2-től. -
#319 császtok
2.1 android támogatja neten a flash tartalmakat? -
#318 Nem tudjátok, hogy a telóhoz járó a memkártya az Class hanyas? -
#317 Hali
Be lehet valahogy állítani, hogy csak a facebook-ról származó adatokat kapjam meg? t-mobilnál ingyenes, de engedélyezni kell az adatforgalmat, és máshonnan nem szeretnék adatokat fogadni.. -
#316 Asszem ez a verzió csak 320x480-as felbontásra jó! -
#315 sikerült megcsinálnom, de nyelvválasztásnál nem tudom kiválasztani a magyart, állítólag, mert nem elég "nagy" a kijelzője és lemaradt 1-2 gomb... -
pzolika978 #314 Nekem működik, bár néha elveszti a műholdat. -
#313 vagyis, missing or incomplete folder: igo/license -
#312 hé, feltettem ezt az IGO-t, de mikor el akarom indítani, azt írja ki h missing or incomplete licence^^
mit ronthattam el? :\ -
pzolika978 #311 Köszi szépen, majd kutakodok egy kicsit.
-
#310 térképek -> országneve.fbl -> map mappába kell másolni
hangokat elvileg a voice mappá kell másolni, az épületeket meg a building mappába. Ezeket én még nem próbáltam ki, csak Magyarország térképét tettem rá. Amúgy fórumokat kell olvasgatni, és megtudsz mindent.
Én is úgy oldottam meg! :D + Google! -
pzolika978 #309 Köszönöm szépen!!!
Elindult, bár még keresi a jelet.Kiegészítőket hol találok hozzá?
(Gondolok itt térképekre,hangokra,3d épületekre) -
#308 Szia!
működő igo
Ha kicsomagolod, akkor az igo mappát másold az sd kártyára!
Én csak Magyarország térképét raktam rá (map mappában van)
iGOMyWay_8.4.2.139242_JMX.apk is mehet az sd kártyára, de ezt egy fájl kezelővel telepíteni kell a telóra! ES File Explorer nekem ez van! :D
Marketről szedd le! Néha 5, 10 perc kell mire megtalálja a jelet!
De utána tök jól müxik! :D Nekem LG GT540 Optimusom van, öcsémnek van SE X8! Azon is működik! Mondjuk időjárás függő is, hogy milyen gyorsan kapja el a műhold jelét! -
pzolika978 #307 köszi!
Hát sokra nem mentem vele.
- mentettem gépre,
- kicsomagoltam,
- rátettem telóra (sd kártya Android/data mappa)
Kerestem, és nem találja a telefon.
Magyar térképek már nincsenek fent azokon a linkeken.
-
ATi0021 #306 http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?t=2543 -
pzolika978 #305 Hali!
Igo-t hol tudok leszedni? -
#304 Kell neki pár perc még kint is.
Ezért is vannak ilyen aGPS megoldások, amikor is internet segítségével lehet gyorsítani az egész folyamatot. -
#303 menj ki a szobából -
#302 Na feltettem az IGO-t, de nem talál műhódat... Mi lehet a baj? -
#301 hát ez az Angry Birds Rio is bőven akadozik az első pár pálya után a telefonon -
#300 Szal kikapcsolom az adatforgalmat, de a GPS műholdak használatát engedélyezem, és akkor jó lesz :)
köszi -
#299 Lehet be kell rá állítani a routert. -
#298 Kikapcsolt adatforgalommal biztos lehetsz, hogy nem vesz le pénzt GPS. -
#297 Értem köszi. Csak nem szeretnék úgy járni, mint első nap, nyomkodtam, valamelyik térkép progit nézegettem, nem írt ki semmit, és a telószámla +5000 lett, 2,5m,b szedett le :D -
#296 Teljesen ingyenes GPS-t kapsz. Már nem akkora privilégium mint öt éve... ;) -
#295 Jolvan, eléggé hülye kérdés volt, de a meglepettségemben írtam ilyen hülyeséget :D
Viszont a GPSnek meg kell engedni a GOS műholdak használatát, ill ez ingyenes? -
#294 Már miért rakott volna rá iGO-t, ha nincs GPS modul? :D:D -
#293 Hát kb xDDDD megvettem és nem is tudok róla, ez azért lol xD valahogy átugrottam rajta..
Na mind1, most már tudom :DD