Sony Ericsson X8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Angry birds néha nekem is akad, de általánosságban jól fut.
György
én végigvittem, de a végefelé sokszor sírógörcsöt kaptam, hogy az amúgy is nehéz pályát lassítottfelvételben kell megcsinálni
van még a családban egy másik x8, meg x10 mini pro, ugyanez a helyzet
György
Amúgy van valami módja hogy azokat a progikat eltávolítsuk amik alapból fent vannak s sima uninstallal nem engedi törölni? Eléggé idegesít ha olyan cucc van fent amit nem használok.
"vessetek a mókusok közé" :)
Latitude az ilyen google maps-os cucc, amivel megoszthatod a helyzeted ismerõseid számára. Akár te is láthatod a helyzetüket, ha õk is használják.
Roadsync az egy undorító dolog. Mindig futni akar, letörölni alapból nem lehet a telefonról. Ilyen e-mail kezelõ, szinkroniáló progi.
Geotags, az meg olyasmi, hogy fényképezel valamit az utcán és google maps segítségével megpróbál rákeresni, hogy hol található meg talán egyéb infókat is tud közölni a fénykép alanyával kapcsolatban.
Látszik a leírásomból a bizonytalanság, mivel egyiket se használtam még, de nem is tervezem a pótlásukat. :)
György
SE K800i-met cserélném le erre, szerintetek megérné?
Illetve jó telo ez? :)
Köszi
Honda - The Power of Dreams
Gold Rush , Latitude, Roadsync, Geotags,
Hát néha csinálja fólia nélkül is. Szerintem hétfõn nyertem egy utat a T-mobilba. Valaki van itt T-mobilos?
beszélni is kiabálva szoktál telefonálás közben?
György
"vessetek a mókusok közé" :)
2 hete vettem meg az x8 as telót. Mivel én sem sûrûn cserélgetek (SE 810i)váltottam le. Ez az elsõ androidos, érintõs telefonom.Raktam rá fóliát, és azt tapasztaltam, hogy a képernyõ egy idõ után lefagy. Ha filmet nézek rajta kb. 20-25 perc után felugrál a lejátszó kezelõje, úgy, hogy hozzá sem érek a telefonhoz. Android 2.1 update 1 van rajta és tmobilos.
Ötlet?
nem kell az astro, másold fel az játékot az sd-re és írd be a böngészõbe, hogy
file://sdcard/*jatek*.apk
György
Nekem pl van wifi-m, itthon szépen letöltöm marketrõl, ami kell egyébként úgysem neteznék mobilon, mert itthon van netezéshez számítógép (ami azért jóval kényelmesebb.
Munkahelyen sem tudok netezni, mert mindig van elfoglaltság, egyedül a napi buszozásokhoz jönne jól, de olyankor meg elvagyok zenehallgatással meg a játékokkal. ;)
Max nyaraláskor érné meg nekem, de olyan meg úgyis max nálunk 1hét/év.
Más: X8 hoz nálunk lehet más burkolatot kapni? Vagy csak fehér van?
Off: Ez a Places, nekem újdonság, nem tudtam hogy ilyen van...elég ötletes, minden nagyobb városban mûködik?
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Én is így voltam elõször aztán úgy döntöttem hogy inkább beruházok egy rooterre aztán mosmá' így fasza minden :D
Lehet ez a kérdés itt már ezredjére tûnik fel, de meg szeretném kérdezni, hogy netrõl tudok e leszedni olyan file kezelõ és telepítõ programot, amit ha rámásolok a telefonra tényleg mûködik? Egy linknek nagyon örülnék! :) Elõre is köszi a segítséget!
(Tudom hogy a market programmal tudok letölteni, de nincs internet elõfizetésem, és ingyenes wifi sincs a közelben.)
Angry Birds backupot lehet készíteni: https://market.android.com/details?id=com.antbee.AngryBirdsBackup
Marketrõl is elérhetõ.
Ez a csengõhangprobléma meg érthetetlen, hogy ettõl miért függ...
És ha az adott speciális csengõhang amit beállítunk az ha a telefonon van akkor nem lehet hogy szintén jó lenne tehát a baj az hogy kártyáról próbálja elérni és miközben csatlakoztatsz egyébként is nézi a kártya tartalmát összeütközik a telefon és a pc és ezt így oldja meg?
Bár ez csak tipp, meg engem spec annyira nem is érdekel a dolog, hisz nekem élbõl a gyári üzenethang van beállítva, én nem tartozom azok közé akik mindenféle idióta hangot állítanak be hogy azzal menõzzenek... :S
fry day fry day sálálálláláá
Néhány embernek azzal oldódott meg a restart probléma USB csatlakoztatás után, hogy hagyták az értesítés csengõhangot azon, ami be volt állítva vagy módosították a TinkerBell nevû hangra.
Egyébként a placessel kapcsolatban, tényleg kell lenni valami ellenõrzõ dolognak, bár nem tudom, hogy csinálják ekkora adatbázis mellett, de teljesen automatizálva túl sok lenne a hiba.
@Lupous: Telefonos szaküzletbe :D Egyébként passz, a hátlap tutira jó hozzá, de hogy honnan tudod beszerezni az jókérdés... Olcsón sehonnan :D
@morleonee: Szerintem meg nem attól függ de mind1... Szerintem bárki felviheti az adatokat és a google úgymond le"MEO"zza hogy az helyes-e majd engedélyezi és onnantól látszik..
fry day fry day sálálálláláá
A fekete verzió hátlapja jó a fehér verzióra is? ...és ha igen akkor hol lehet lõni olyat? :P