Sony Ericsson X8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
Ott van az Android Market, amibõl az ÖSSZES ingyenes alkalmazás elérhetõ (külföldön pedig a fizetõsek is, de most ezeket hagyjuk), csak netkapcsolat kell hozzá. Ez lehet mobilinternet vagy éppen wifi kapcsolat.
Amikor otthon a számítógépedre telepítesz egy alkalmazást akkor sem mész el egy pendrive-al a szomszédba, hogy ugyan másolja már fel rá neked az új VLC Playert, hogy nézhesd a filmeket, hanem letöltöd internetrõl.
Ezt a telefont is kezeld számítógépként. Alkalmazás kell? Ott van a Market!
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
#254: google szerzõdèsbe kötteti h kötelesek legyenek kiadni az újabb androidot, perzse x10 x8 ra nem lessz èrvènyes.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
most megmondom neked, hogy a késõbbi telefonokat sem fogják túl sokáig frissítgetni, mert egyszerûen köcsögök. aki ilyen húzás után mégegyszer vesz SE telefont, az szimplán egy balfasz.
György
Ha nálad is így néz ki, akkor felesleges hozzányúlnod, mert X8-ra nem érdemes fejlettebb Android rendszert tenni, nem elég erõs hozzá a telefon.
Ezért is írtam, hogy nem hiába nem lesz több frissítés rá.
Hivatalos állítás szerint majd pl az ARC meg a Neo szériák lesznek rendszeresen frissítve. Azokon már alapból 2.3 lesz.
3.0 az pedig nem telefonokra van, hanem tábla PC-kre.
Közben látom 3.0 a legfrissebb..
Ill 2.1 van az X8-ra, és már teszem is fel.
Honda - The Power of Dreams
Hivatalosan nincs 2.2 X8-ra és nem is lesz...nem is hiába.
Másrészt meg alap lenne Androidos telónál, hogy valahogy bármilyen idõközönként azért el tudd érni a Market-et. :)
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Az android 2.2-t honnan lehet leszedni? Illetve miért jó az?
Telóban lehet frissíteni, az mit frissít?
azt wifiröl le tudom tölteni?
"nem kell az astro, másold fel az játékot az sd-re és írd be a böngészõbe, hogy
file://sdcard/*jatek*.apk"
György
A te letöltött Astro-d is gondolom apk formájában van letöltve, tehát jelen esetben semmit sem tudsz az apk fájlokkal kezdeni.
Ezért mondtam, hogy Marketrõl szedd le az Astro-t!
Semmi baj sincs vele, nekem is feltûnt, hogy nem rossz a kompromisszum aránya a kényelemmel szemben.
Na meg ugye az se mindegy, hogy egy rendes számítógép mennyit fogyaszt a telóval szemben.
Milyen progikat ajánlotok?
Az normális, hogy nem bír ki 1 napot az aksija?
adw is fasza, de x8-on olyan lassú, mint a szar.
György
#219 Használsz valami task killert?Mert lehet hogy azzal lõsz ki valamit.Ha igen akkor próbáld meg anélkül használni a telót.Ha igy is újraindul akkor húzd újra a szoftvert,ha utána is csinálja akkor szervíz.
#217 http://www.appbrain.com/app/n2manager-sms/com.n2bolsa.n2manager lehet hogy rossz névvel kerested,szerintem marketen is fennt van csak n2manager SMS néven keresd.A gif-re nem tudok mit mondani én a just picturest használom és nagyon jó,látványos app.Szerintem kezeli a gifet.
Eléggé érdekes problémával fordulnék hozzátok. Vettem ma egy X8-at és olyan gondom van hogy csak úgy fogja magát random time és újraindul, próbáltam már az androidot újratenni, nem oldotta meg, kivettem az aksit visszatettem, nem oldotta meg, kikapcsoltam mindent, fényerõt levettem és akkoris, de valamikor 1óráig jó, valamikor a pin kódot nem tudom beütni.
ha vmi szar, akkor az egész márkát hagyni kéne. én se veszek többet sony ericsson telefont az biztos. mondjuk nem azért mert ez szar, csak köcsögök, hogy leszarják a telefonjaik támogatását (android 2.2 hiánya, stb)
György
Hát kicsit megbántam, hogy nem az x10-et vettem meg.
Tegnap telefonálni akartam, de megint lefagyott. <#falbav>#falbav> Idegbõl célba vettem a Budafoki úti T-mobil központot. Mondom az embernek mi a gond. Nézi , teló szépen mûködik. Mondja, meg kell szoftverelni. Mondom akkor nosza rajta. Mindent lement, megszoftvereli, a probléma ugyanaz. Úgyhogy most kaptam kölcsönbe egy gagyi telefont.<#rinya>#rinya>