Sony Ericsson X8

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nameless1229
hé, feltettem ezt az IGO-t, de mikor el akarom indítani, azt írja ki h missing or incomplete licence^^
mit ronthattam el? :\

AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme

Köszi szépen, majd kutakodok egy kicsit.

Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.

zoliii
térképek -> országneve.fbl -> map mappába kell másolni
hangokat elvileg a voice mappá kell másolni, az épületeket meg a building mappába. Ezeket én még nem próbáltam ki, csak Magyarország térképét tettem rá. Amúgy fórumokat kell olvasgatni, és megtudsz mindent.
Én is úgy oldottam meg! 😄 + Google!

Köszönöm szépen!!!<#taps>
Elindult, bár még keresi a jelet.Kiegészítõket hol találok hozzá?
(Gondolok itt térképekre,hangokra,3d épületekre)

zoliii
Szia!

mûködõ igo
Ha kicsomagolod, akkor az igo mappát másold az sd kártyára!
Én csak Magyarország térképét raktam rá (map mappában van)
iGOMyWay_8.4.2.139242_JMX.apk is mehet az sd kártyára, de ezt egy fájl kezelõvel telepíteni kell a telóra! ES File Explorer nekem ez van! 😄
Marketrõl szedd le! Néha 5, 10 perc kell mire megtalálja a jelet!
De utána tök jól müxik! 😄 Nekem LG GT540 Optimusom van, öcsémnek van SE X8! Azon is mûködik! Mondjuk idõjárás függõ is, hogy milyen gyorsan kapja el a mûhold jelét!

köszi!

Hát sokra nem mentem vele. <#falbav>
- mentettem gépre,
- kicsomagoltam,
- rátettem telóra (sd kártya Android/data mappa)
Kerestem, és nem találja a telefon.

Magyar térképek már nincsenek fent azokon a linkeken.<#help>

Hali!
Igo-t hol tudok leszedni?

fery02
Kell neki pár perc még kint is.
Ezért is vannak ilyen aGPS megoldások, amikor is internet segítségével lehet gyorsítani az egész folyamatot.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

sapkafej
menj ki a szobából

György

AlieN911
Na feltettem az IGO-t, de nem talál mûhódat... Mi lehet a baj?

Honda - The Power of Dreams

sapkafej
hát ez az Angry Birds Rio is bõven akadozik az elsõ pár pálya után a telefonon

György

AlieN911
Szal kikapcsolom az adatforgalmat, de a GPS mûholdak használatát engedélyezem, és akkor jó lesz 😊
köszi

fery02
Lehet be kell rá állítani a routert.

fery02
Kikapcsolt adatforgalommal biztos lehetsz, hogy nem vesz le pénzt GPS.

AlieN911
Értem köszi. Csak nem szeretnék úgy járni, mint elsõ nap, nyomkodtam, valamelyik térkép progit nézegettem, nem írt ki semmit, és a telószámla +5000 lett, 2,5m,b szedett le 😄

theone91
Teljesen ingyenes GPS-t kapsz. Már nem akkora privilégium mint öt éve... 😉

AlieN911
Jolvan, eléggé hülye kérdés volt, de a meglepettségemben írtam ilyen hülyeséget 😄

Viszont a GPSnek meg kell engedni a GOS mûholdak használatát, ill ez ingyenes?

theone91
Már miért rakott volna rá iGO-t, ha nincs GPS modul? 😄😄

AlieN911
Hát kb xDDDD megvettem és nem is tudok róla, ez azért lol xD valahogy átugrottam rajta..
Na mind1, most már tudom 😄D

sapkafej
lol

György

AlieN911
És jó? Van ezen GPS vevõ?

Én telepítettem rá egy iGO-t és teljesen ingyenes. 😊

Az elõtelepített navik a fizetõsek, mert ha jól tudom kimennek netre is.
Sziasztok! Kérdésem az, hogy a GPS vételért kell fizetni? A telóm kiírja mindig, hogy adatforgalmi költségek merülhetnek fel a GPS vétel kapcsán.<#nemtudom>

zsolt015
valaki segítene?Olyan problémám van ,hogy ha wifizni szeretnék itthon nálunk van tök jól mûködik mert már egy másik telóról fel mentem rá és ment.Nekem egy x8-asom van 2.1 androiddal és nem értem miért nem tud fel menni az enyémre:S mert mondjuk van a kfc--be wifi és arra sem ment fent:S valaki meg oldál?

Táncolj úgy mintha az utolsó lenne és legyen a szíved lelked is benne maxell Elegance Crystal Ear Budz DOKK BEACH

Nekem mai napig régi elavult telefonom lenne ha nem kaptam volna meg 1000 Forintért :-) csak láttam olcsón, kedvezõ havidíjjal, kihasználtam :-)

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

theone91
Rengeteg ismerõsöm azért nem vesz ötven fölött készüléket mert nem akar ennyit költeni egy telefonra... Sajna én a csóró kategóriát erõsítem... 😄

fery02
Így van, nekem sem történt semmi játékmentés elveszés.

Martin82
Csak szólok hogy amikor frissítettem a telót a 06-os buildre akkor lenullázott mindent nekem.Azért ajánlott egy mentést csinálni elõtte.
Igen mert egy komplett androidot telepített újra, ez csak egy minimális javítás, mint mikor windows leszed egy 5mb os frissítést ami megelékszik egy újraindítással.

Mostmár tényleg elérhetõ áron kapható az X8. Ha nem lenne ez az akció én nem is engedhetném meg magamnak. Így is szûkös a keret, de ez még belefér, nagyon megtetszett ez a telefon. 😊 Más fórumokon olvastam, hogy a fekete színûbõl elég gyakran készlethiány van, ugyanakkor a webshopon meg van belõle. Érdekes. Személyesen szeretném inkább megvenni. Valamelyik budapesti T-pontban nem találkozott valaki véletlenül feketével? Gyorsan elcsípném az utolsó darabok valamelyikét. 😊
most már utána néztem egy kicsit, és tényleg vannak elég jó áron. pl a magentásoknál. azt hittem sokkal durvább "havibajjal" jár, de még elviselhetõ.
JürgenKlinsmann
A külföldi garis darabokat máshol is ennyiért adják, de amire 2 éves magyarországi (!) garancia van az rendre 50k körül alakul.

De elõfizuval (valami alap cucc + mobilnet) már pár ezerért is elviheted, dominóban meg 36k. Az mondjuk tény, hogy pont ebben az árkategóriában kicsi a mozgástér... 40-50k felett már jóval nagyobb a választék, de aki csóró és csak erre futja annak meg ez jut. Még mindig inkább ez, mint egy LG Optimus GT540 vagy Vodafone 845...<#lookaround>

Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit

sziasztok!! segítségre lenne szükségem, mert kinéztem ezt a telót, de annyira nem értek hozzá... egy webshopban láttam 50körülire hirdetik függetlenül, sztem ez egy középkategóriás androidosra ez nem sok, de ha valaki tud segíteni akkor azt megköszönném!
sapkafej
figyelmeztetett elõtte, hogy mentsd le a dolgaidat sd-re, ami kb 3 mp-be kerül, csak lusta voltál foglalkozni vele

György

Legutóbb amikor 1.6-ról 2.1-re frissítettem teljesen nullázta a telót. Ezek szerint itt nincs semmi ilyen?
Nem buksz semilyen mentést.

Szerintem a beígért Timescape és hangerõ javítás történt meg. Olvasva a kommented, biztosan nem frissítem. 2.2 vagy valami nagyon nagy újdonság kellene hozzá, mert mem szeretném bukni a játék mentéseim. :\
fery02
Közben már végzett is. Telóról is írom már mindezt. Nálam is ez a mostani build szám. Kár, hogy a korábbit nem jegyeztem fel, mert amúgy még mindíg 2.1 - update 1-et ír (...update 2-re számítottam legalább).
Változást semmit nem érzékelek amúgy, pedig valami biztos történt, mert sokáig szöszmötölt vele a teló.
Majd utánanézek SEria fórumon, higy mégis mi merre hány méter.

Az is érdekes, higy nekem csak most ajánlotta fel, mikor tegnap is több órán át wifi on volt.

Nekem ezt már 2héttel ezelött kidobta 😊 2.1.1.A.0.6 os Build, ez a legfrissebb.

fery02
Jut eszembe pont most vágott a pofámba a teló netezés közbe egy szoftverfrissítést. Épp telepíti.
Kíváncsi vagyok nagyon. 😊

Senkise mondta hogy használd is 😊 Te így vélekedsz, nekem jobban átjön mint a gyári SE rom.

sapkafej
g-á-n-y-o-l-á-s

György

Úgylátom lassacskán használható lesz a 2.2 illetve 2.3 as ROM ok az X8-nál is...

2.3.2 CM HACKDROID v0.9
Broken : Video(record),FM,ANT+,Autobright?

2.2.1 CM Floyo v0.15
Broken : Video (record), FMRadio,ANT+

Valószínûleg 1-2hét és ezek a hibák is eltûnnek. Elég gyorsan fejlesztik.

fery02
Akkor lényegtelen is hozzászólnom a továbbiakban. 😊
Nincsen egyéb Androidos telókkal tapasztalatom, csak ezzel (már vagy egy negyed éve), de azt állíthatom, hogy sokat nem vesztesz a döntéseddel.

theone91
Lényegében mindegy már. Letettem a telóról. 😊

Olyan felületet használsz amilyet csak akarsz. A timescape is csak egy lehetõség nem kötelezõ használni.

"vessetek a mókusok közé" :)

theone91
Több tényezõ is közre játszik, annyira nem vágna földhöz a multitouch hiánya. Nem tetszik a timescape-esített Android, a négysarkos kezelõfelület, a keretes ("süllyesztett") kijelzõ, nem valami gyors a böngészés...

Ez csak az érvágás volt. 😄

fery02
Teljesen igazad van, nekem is nagyon hiányzik belõle. Bár csak játékoknál jönne jól.