Sony Ericsson X8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Május 6.án kijött a Floyo 0.20 amiben tökéletesen mûködik minden, hihetetlen stabil és rettenet gyors. Kellemes csalódás volt mivel most már az összes "HD" játék (Gangstar:WCH, GT Racing, NOVA...) rezzenés mentesen fut, gyári órajelen azaz 600MHz-en, gyári 2.1 el 749-el nem futott ilyen szépen. Quadrantba dupláztam a számítási pontokat, 3D is gyorsult nem keveset. És amit érdemes megemlíteni a telepítés 5perc sincs :) Érdemes feltenni, én ajánlani tudom mindenkinek :)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Vagy tán SE-nél hülyék dolgoznának?
Na ugye. Én sem értem ezt a gánymániát.
György
te ezt nem fogod megérteni, mert van, aki direkt élvezi, hogy mindenbe belenyúlhat, meg gányolhat vele egész éjjel, hogy menjen minden.
György
egy másik helyen ezt mondták nekem az x8ról. igaz vagycsak levegõbe beszélt a srác? memóriakártyás dolgoktól énis félek, mostis SE van nekem, w595 2 gigás kártyától olyan tetü lassú hogy már nem 1x akartam füldhözb*szni....
nemhivatalos frissítések nem érdekelnek, nincs kedvem, idõm, erõm ezzel gányolni. nem az én dolgom.
György
mindegy, az android nem errõl szól.
ha lusták, akkor adják ki alap androiddal, nem kell a sok SE-s bullshit bloatware, a timescappel együtt mehet a vérbe, úgyse használja senki.
György
Jelenleg már nem érdemes 2.3-al foglalkozni. Hamarosan itt a 2.4 is. Az X10-rõl is lemondott az SE aztán itt van a 2.3 bejelentés. Lehet nem akarnak ígérni elõre semmit, azért mondták hogy nem lesz több updatet, közbe meg idõvel jön.
#340 - A kamera kivételével teljesen elégedett vagyok vele. Több mint fél éve meg van és nagyon jól kiszolgál. Nálam bizonyított és nyugodt szível tudom ajánlani Neked is.
az x8-é jó, de kicsit kicsinek érzem (3 col)
a gt540-et nem tudom hogy frissítik, de a SE már pár hónappal a megjelenés után kijelentette, hogy nem ad ki a 2.1 után több android frissítést az x8-hoz. szóval köcsög SE.
azért nem rossz telefon ez az x8, a gt540-nél sztem jobb.
György
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen telefont vegyek. LG GT540 vagy Sonyericsson X8 között vacilálok. Mi a véleményetek? Mennyire vagytok megelégedve az x8al? ELõre is köszi
Van egy kis gondom játszottam egy játékkal és nem akar kilépni belõle sehogyan sem kivettem a mem kártyát és bekapcsoltam és még mindig futott :S aksit is kivettem semmi :( mi tévõ legyek?Segítsetek ebben !.
elõre is köszi
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudom a progikat sd kártyára menteni? Már sokat próbálkoztam, de sehogy sem látom a telón lévõ dolgokat, csak az sd kártyát mutatja mindegyik progi. Szájbarágósan ha lehetne mert nagyon sötét vagyok hozzá. Köszi elõre is.
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
334#thx
Egy olyan kérdésem lenne,hogy nemrég vettem ilyen telót és látom h van elérhetõ 2.1 android op. rendszer hozzá...
...szal szolgáltatómnál(t-mobile) megcsinálnák a frissítést?
Múlt héten vettünk a páromnak ilyen telefont. A gondom az, hogy azóta többen panaszkodnak, hogy nem hallják rendesen, szakadozik a vonal. A vétel mindig maximális azzal nincs gond. Valami hardveres hiba ez, vagy ismert dolog ez ennél valami szoftveres gond lehet?
#327: Akkor mirõl beszélsz?
amúgy Skyfire böngészõvel tudsz flasht is nézni, de persze az ilyesminek utának kell guglizni, hogy tudja az ember, akkora tudás
György
Bár lehetne rajta gyorsabb is a net, de használhatatlanságtól messze van.
Ezt is X8-ról írom most. :)
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
2.1 android támogatja neten a flash tartalmakat?
Be lehet valahogy állítani, hogy csak a facebook-ról származó adatokat kapjam meg? t-mobilnál ingyenes, de engedélyezni kell az adatforgalmat, és máshonnan nem szeretnék adatokat fogadni..
Honda - The Power of Dreams
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Ha egy fa nedves levelei égnek,akkor mit szólhatnak a szárazak.
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme