2011-ben 13 résszel folytatódik a The Walking Dead
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A részletek figyelmen kívül hagyása szerintem sértés a nézõ intelligenciáját illetõen (pl képregény horror adaptációból: a 30 days of night elsõ részében Barrowban nincs áram, de az utcákon égnek a lámpák, aztán Alaszka államban nincs seriff, a repülõk pedig csak azért, mert jön a tél, még naponta szállnak fel és le). Már azokéra, akiknek van némi. Mikor rendõrös filmekben az egyenruha, az államban használatos oldalfegyver, az eljárások, vagy leggyakrabban a rendõrségi kódok pontatlanok. Nem feltétlenül tûnik ez fel mindenkinek, de sokaknak igen. Az olyan filmeket is ízekre szedik nap, mint nap, mint a House, pedig van konzultáns a szériánál. Akkor mit várhatunk egy egyszerû idiótaságnál?
Akkor legyen a 28 nappal késõbb. Nem a cím a lényeg. Hanem, hogy lehet kevéssé irritálóan pongyola forgatókönyvvel is filmet készíteni.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ha zombis film, akkor nálam a Huszonnyolc nappal késõbb a favorit, az szerintem tökéletes lett.
Nem szeretem az olyan embereket akik csak azért írnak valamit, hogy a többi embert idegesítsék (mert te nyilvánvalóan ezt teszed). Én fel tudnék sorolni pár negatívumot a sorozattal kapcsolatban, de azok nem ilyen apróságok amikbe te kötsz bele és azoknak is meg van a maga magyarázata, szóval nem sok értelme lenne. Én nem tudom mit vártál egy zombis sorozattól. Szerintem szórakoztató, annyit nyújt amennyit el lehet várni tõle.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"Vagy mondjatok legalább egy olyan akció filmet, amiben minden egyes másodperc a valóságnak megfelelõen történik."
Hirtelen csak a Black Hawk Down jut eszembe, de mivel rég láttam, lehet nem felel meg a kritériumnak. Illetve sorozatok közül a Band of Brothers vagy az Generation Kill ami esetleg passzolna.
1: Aha, az egész környék, és a történet, hogy sehol senki, pont erre utal
2: igen a mániám, basszus, ha pánikban menekülsz, akkor nem így néz ki, mint egy autósmozi parkoló..
3:ok, késõbb került oda, de ez nem magyarázat rá, hogy a kinai csóka, honnan tudta a sávot.
4:nem azt mondtam hogy soha, hanem hogy képzeld el a szitut.., kitör a láz, és zombik mindenhol, szerinted nem tudnak egy védvonalat létrehozni,amin ez a vánszorgó banda nem tud áttörni?? vazze, 10-20 ember váltásban minigun-okkal, és simán 1 hét alatt letudva a dolog 😊
arra utaltam a tankokkal, hogy egy század simán széttaposhatná a bandát pár nap alatt..arra meg bõven elég a nafta 😊
5: ha nincs érved, fogadd el a tényt😊
mégegyszer: a filmet nézem, csak bosszant az amcsik igénytelensége.... nézd meg pl a Boardwalk Empire c.sorozatot, na az korrekt, életszerü, hiteles, tökéletes korrajz, és izgalmas sorozat 😊
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
"szabályos rendben hagyják ott az autókat..naná"
neked ez a mániád? hát hogy menjenek egy autópályán, keresztbe? vagy borogassák fel a kocsikat? nem értem.
"3: Nem lényeges?? de bizony hogy az!! hiszen így beszél a kinai csókával...egyébként hogy oldották volna meg, hogy egymásra akadjanak????"
Említette itt valaki, hogy nem is katonai rádió volt, akkor mondjuk késõbb került a tankba. Esetleg a katona vitte be magával.
"jaa.kifogyott...az USA hadsereg errõl híres"
Nem tudtam, hogy náluk nem fogy ki az üzemanyag SOHA. Bocsi.
"5: naná...egy ablak betöréssel, meg egy csavarhúzóval..láttál mást?és mellékesen ha megkerülöd, akkor az azt jelenti, hogy kikapcsoltad..ergo: nem
vijjog😊"
Errõl majd meg kell kérdezni egy szakértõt, ha a SoD nem segít. 😊
"Te is másra reagálsz😊 nem a zombisággal van gondom, vagy az emberi reakciókkal (bár ott is volt hülyeség) fel se tûnt hogy ezekrõl nem írtam?????"
A többiekre is reagáltam, csak nem volt kedvem mindenkinek külön válaszolni. 😊
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
1: elsõ rész: A néger mondata fürdés közben: 1 hónappal az esemény kezdete után ment el a villany és a gáz...tehát több mint egy hónap telt el...infuzió, heehe..1-2l folyadék max.. az kb 2 napig elég😊
2: Épp a rozsdás roncsok a bizonyíték hogy mennyi idõ telt el 😊 nézz már utána egy mai átlagos autóból ha kinn hagyod mennyi idõ alatt lesz ilyen rozsdakupac😊
arrol nem is beszélve, hogy persze, ilyen szép szabályos rendben hagyják ott az autókat..naná 😊
3: Nem lényeges?? de bizony hogy az!! hiszen így beszél a kinai csókával...egyébként hogy oldották volna meg, hogy egymásra akadjanak????
4: nyilván, a beindítást, én meg sem említettem....jaa.kifogyott...az USA hadsereg errõl híres😊
5: naná...egy ablak betöréssel, meg egy csavarhúzóval..láttál mást?és mellékesen ha megkerülöd, akkor az azt jelenti, hogy kikapcsoltad..ergo: nem
vijjog😊
Te is másra reagálsz😊 nem a zombisággal van gondom, vagy az emberi reakciókkal (bár ott is volt hülyeség) fel se tûnt hogy ezekrõl nem írtam????? meg sem említettem az atomot, meg ilyeneket..és ezek nem írói szabadságok, hanem felületesség, pongyolaság....
fenntartom a véleményem.
"1: az eleje, ugye...seriff barátunk, ugye komában van hónapokig, hogy maradt életben ellátás nélkül??? víz nélkül 3 napig se bírta volna a heverészést."
Egyrészt fogalmunk sincs, hogy mennyi ideig volt kómában fõhõsünk, a borostából és a száradt virágból ítélve én egy hetet saccolnék aközött, hogy kitört a zombiláz és felébredt. Infúzió volt neki bekötve, és talán katéter is, azt nem láttuk ugyan, hogy kihúzza.
2: Az egyik autópálya tele rozsdás roncsokkal, szép szabályosan sorban egyenletesen😊 vicces, a másik irány meg tök üres????? 😊
Nyilván miután kitört a zombiláz a városon belül, mindenki kifelé akar jönni onnan és nem befelé. Na most egy olyan dugóban elég egyetlen jármû (mondjuk egy busz vagy egy teherautó), ami képes a forgalmat teljesen megbénítani és senki sehova tovább. Legyen a több ezres dugóban 100 fertõzött, aki meghal, majd felébred, innen már talán nem is kell mondanom.
3: a kinai csóka honnan tudta, hogy a tank rádiója, milyen hullámhosszra van hangolva??
Ez igaz, bár én ezen aztán végképp nem akadnék fenn, ez azért nem olyan nagy dolog.
4: egy Abrams tank század simán szarrá tiporhatta volna az összes zombit...mért nem tették???
Esetleg kifogyott az üzemanyag? Egy olyan tankot (pláne nem egy századot) nem két perc megtankolni, pár katona megfertõzõdik (lásd a tank belsejében lévõ zombit) és annyi nekik is. Ez talán magyarázat a rengeteg földön álló, ép helikopterre is. Itt kitérnék arra is, hogy miért nem próbálta beindítani. Hát egyrészt mert amúgy sem tudná, mivel egy olyan tankot többen kezelnek és nem volt képesítése, másrészt tudtommal a vezetõfülkébe egy másik csapóajtón lehet bejutni, amihez meg ugye ki kellett volna másznia.
5: a riasztó az autóban elvileg kikapcsolja a gyújtást, és blokkolja a benzin befecskendezõt,, hogy autózott vele???
Tudtommal ezt meg lehet kerülni.
"lehet valakinek ezek nem fontosak, szerintem meg ezektõl hiteltelen, és röhejes a sorozat...."
Kérdem én, mitõl lesz hiteles egy zombis film/sorozat? Esetleg éltél már túl zombiapokalipszist, tudod, hogy olyankor hogy viselkednek az emberek? Tudod azt, hogy a különbözõ egyének miként élik meg a katasztrófát? Elárulom, hogy mindenki máshogy. Tudod, hogy a kormány hogy döntene a nukleáris eszközök bevetésének kérdésében, aminek számtalan tényezõje lehet? Elõre nem lehet megjósolni, amíg meg nem történik. És épp emiatt van az íróknak több szabadságuk, több lehetõségük, hogy használják a fantáziájukat.
A legfontosabb: suspension of disbelief. Enélkül inkább le se ülj a tévé elé, mert csalódni fogsz. Ezek a "hülyeségek", amiket felsoroltál nem hülyeségek, ha egy kicsit mögégondolsz a dolgoknak, vagy használod a fantáziád, máris értelmet nyernek. Egyébként pedig ott a már említett suspension of disbelief.
Eddig a sorozat sztem kiemelkedõen jó minõséget produkál és ha a képregénytõl nagyon nem térnek el, akkor garantáltan marad is ez a minõség egyéb finomságokkal. Lásd az elsõ hsz-t!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Akkor mért nem lehet figyelni az ilyen dolgokra??? lehet neked huszadrangu, nekem meg pont hogy fontos, mert élettelen, mûvi lesz a film...nem élem bele magam, csak nézek egy idióta maszkokkal ellátott statiszta tömeget, és unom.
Semmi nem teszi olyanná, hogy a frász törjön ki ha éjjel ki kell mennem közben a kert végébe pl 😊
Ha nem érted amit írok, akkor sose jutunk közös nevezõre😊
Inkább az a vicces, hogy egy ilyen huszadrangú, kicsinyes dolgot találsz viccesnek, egy ZOMBIS filmben. Érted: a zombik létezésének ténye bakfitty, de a senkit nem érdeklõ adóvevõ mekkora marhaság már...
Komolyan nem értelek benneteket. Hogy tudtok felhõtlenül szórakozni egy akció, horror filmen, ha az ilyen piszlicsáré marhaságok is nyomasztanak. Vagy mondjatok legalább egy olyan akció filmet, amiben minden egyes másodperc a valóságnak megfelelõen történik.
Volt ugye áram, mert a rádió simán ment..és nem értettem azt a felülrõl jövõ fényt sem?? napfénytetõs Abrams, vagy mi???? 😊 mer ugye elvileg a tetõ nyílás csukva volt 😊
de egy-két példa
1: az eleje, ugye...seriff barátunk, ugye komában van hónapokig, hogy maradt életben ellátás nélkül??? víz nélkül 3 napig se bírta volna a heverészést.
2: Az egyik autópálya tele rozsdás roncsokkal, szép szabályosan sorban egyenletesen😊 vicces, a másik irány meg tök üres????? 😊
3: a kinai csóka honnan tudta, hogy a tank rádiója, milyen hullámhosszra van hangolva??
4: egy Abrams tank század simán szarrá tiporhatta volna az összes zombit...mért nem tették???
5: a riasztó az autóban elvileg kikapcsolja a gyújtást, és blokkolja a benzin befecskendezõt,, hogy autózott vele???
és még sorolhatnám, rengeteg van....lehet valakinek ezek nem fontosak, szerintem meg ezektõl hiteltelen, és röhejes a sorozat....
de ez a magánvéleményem. 😊
Egyébként mit vártál egy zombis sorozattól? Valósághûséget?
Ha pedig zombik nélküli posztapokaliptikus filmre/sorozatra kíváncsi vki akkor a Survivors-t ajánlom.
A TWD-vel eddig meg vagyok elégedve. Nekem eddig a lépcsõházas gyufás jelenet tetszett a legjobban. A maga egyszerûségében is félelmetes volt.
volt még egy jó zombis film nem jut eszembe a neve de amolyan Való világos zombi film. 6 részes.
De mért kell ilyen hülyeségek és értelmetlenségek bele?, tönkreteszik a filmet..ehh.
1: Én a filmrõl írtam véleményt, olyant amilyet, amihez jogom van..de Te meg személyeskedsz...Mi a lófaxért???? he???
2: 40 éven felül vagyok, és láttam mind két részt, és baromságok tömkelege van bennük...ettõl még nézhetõ, de nekem elég röhejes..ennyi.
hadd legyen már meg a szabad vélemény nyilvánítás joga nekem.
jaaa..és anyukád az hü....
Tuti nem is láttad vagy pedig 14éves lehetsz...
Mint ijesztgetõs, zombis film nulla...de röhögni lehet rajta rendesen.