S.T.A.L.K.E.R. 2 - amit eddig tudunk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nekem nagyon bejött a játék tulajdonképpen ez adott egy olyasféle löketet hogy "csernobil mániás" lettem ami azt hivatott jelenteni hogy probálok minél többet megtudni a dologrol a balesetrõl.2008-ban szerepeltem az egyik csatonra mûsorán mániámmal és stalkeres-csernobilos történetek irásával is foglalkozom.Létre is hoztam nekik egy weboldalt ahol már mások irományai és megtalálhatók.Idáig HÉT történetet irtam és megprobáltam bemutatni minden lehetséges szemszögbõl.Akit esetleg érdekel: www.stalker-story.hupont.hu
A weboldalamon vannak képek is a "Magyar Pripyat"-rol ugyanis 2009ben Stalker fanok társaságában eljutottam kis hazánkban Szentkirályszabadja településre ahol van egy elhagyatott katonai laktanya szerû rész és vannak 4emeletes panelházak is.Rám mondjuk nagy hatással volt az egész ehly - fõleg a panelek - mert mai napig is olyanban lakok.A fanokkal csak egyszer jártam ott de összeszámolva már négyszer voltam azon a helyen.Remekül visszaadja azt az érzést ami Pripyat adhat - mivel még nem voltam de szeretnék eljutni oda megnézni - és a fõ erénye hogy nincs sugárzás.
Voliá! Pont a napokban akadtam rá.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Ne húzd fel magad, nem személyeskedésnek szántam, régen én is zombivá tudtam válni egy-egy játéktól. 😊
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
IGN: Zaraki
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
practitioner of the forbidden arts of death
És jó lenne elfelejteni ezeket az alapból hibás gyártású 50 éve nem tisztított fegyverként mûködõ fegyvereket (a vicc szórás), ne kelljen már mindig realistic weapon modok berakásával kezdeni a játékot, mert kikészít hogy egy normál csövû ak-74-el gugolva, célozva 10 méterre is úgy szór mint rambo mikor fél kézzel állva lõ az m60-assal...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
https://twitter.com/foodlfg
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
(Csak attól félek, hogy elkonzolosodik... De bízok az ellenkezõjében.)
A heavy cost. I pay it gladly.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(haha.. úgy nézem én vagyok az elsõ)