34
-
#34 Velem harcoltál ott. :) -
Blackeagle13 #33 sscxc -
RUSSIANBOY #32 Hát én nagyon kiváncsi leszek rá.Remélem a gépigény nem lesz húzós és optimalizálják XP-re is.
Én nekem nagyon bejött a játék tulajdonképpen ez adott egy olyasféle löketet hogy "csernobil mániás" lettem ami azt hivatott jelenteni hogy probálok minél többet megtudni a dologrol a balesetről.2008-ban szerepeltem az egyik csatonra műsorán mániámmal és stalkeres-csernobilos történetek irásával is foglalkozom.Létre is hoztam nekik egy weboldalt ahol már mások irományai és megtalálhatók.Idáig HÉT történetet irtam és megprobáltam bemutatni minden lehetséges szemszögből.Akit esetleg érdekel: www.stalker-story.hupont.hu
A weboldalamon vannak képek is a "Magyar Pripyat"-rol ugyanis 2009ben Stalker fanok társaságában eljutottam kis hazánkban Szentkirályszabadja településre ahol van egy elhagyatott katonai laktanya szerű rész és vannak 4emeletes panelházak is.Rám mondjuk nagy hatással volt az egész ehly - főleg a panelek - mert mai napig is olyanban lakok.A fanokkal csak egyszer jártam ott de összeszámolva már négyszer voltam azon a helyen.Remekül visszaadja azt az érzést ami Pripyat adhat - mivel még nem voltam de szeretnék eljutni oda megnézni - és a fő erénye hogy nincs sugárzás. -
Max007 #31 azt csak 10000-ből egy példánynál tapasztalták -
Lowosan #30 http://www.filefront.com/14917515/detailed_cop_maps_translated.zip/
Voliá! Pont a napokban akadtam rá. -
#29 ha CS találtál neten akkor CoP hoz is fogsz. Amúgy van a játéknak külön topikja, -
huntamunta #28 Szeretném megkérdezni, hogy a cler skyhoz találtam a neten térképet, ahol sok minden fel volt tüntetve, ilyen van a call of pripjatyhoz is , ha van akkor adjatok egy linket mert már régóta keresem. -
gvrv #27 A Bugokkal kapcsolatban, talán még vki emlékszik a hitman 2-re, ami az eredeti lemezzel nem indult el, azután gyorsan adtak ki hozzá egy patch-et, ami a Razor-os törést tartalmazta... :)
-
Lowosan #26 Nem pont az egyik új Fallout-ban van az a fejforgós emberke? -
#25 -
#24 Az eleje lassan indul, de ahogy haladsz előre egyre jobb.Az meg hogy hibái vannak, hát melyik játéknak nincsennek.Emlékszek a Hidden and dangerous-t mikor játszottam félóránként megfagyott oszt mégis az egyik legjobb játéknak tartom. -
#23 Az elsőnek többször is nekiugrottam, de mindannyiszor abbahagytam 2 óra után. Szerintem elég unalmas és monoton, ráadásul DVD korongra égetett bug-lexikon volt. -
#22 Majd ha lesz rá redux mod akkor megnézzük. -
Mehh #21 nem volt nehéz -
#20 Értelmesebben; jahh, mondjuk játszhatott volna inkább a BF2-vel -
#19 Ügyesek vagytok, bennem is találtatok hibát. -
#18 :D Ezt benéztem. -
opeca #17 Ja, persze, lehet, csak éppen akkor pikk pakk elfogy a töltényed, a vége fele az életed is. Igazság szerint VATS-ra tervezték a végigjátszást. Ahhoz túl béna a kameramozgás és túl sok skuló kell jópár ellenfélbe, hogy VATS nélkül is meg lehessen csinálni. -
sarocker #16 Többszáz óra? Amindenit! Mi történt volna, ha ezt az időt értelmesen használtad volna fel? :D
Ne húzd fel magad, nem személyeskedésnek szántam, régen én is zombivá tudtam válni egy-egy játéktól. :) -
#15 Nálam is biztos vétel lesz. Az eddigi részeket is többször kijátszottam, több száz órám van a stalkerekben. Nekem az is tetszett hogy nagyon szórnak a fegyverek. Megfelelő fejlesztéssel ak-val egy 5 fős bandita tábor max 1 tár. Csak fejre kell célozni. -
#14 Hallatom? .. Ha már kötözködés -
hitman08 #13 Fallout-ban nem muszáj VATS-ban lövöldözni, nélküle is lehet. -
#12 De nézd már meg mekkora self pwnage a srác -
#11 Mi meg a "hallatom" szóról nem hallottunk :-D -
whisper #10 Sziasztok. Igen Fallout nagyon jó volt és ha az lassításos külső nézetet levennénk vagy kiszednék tudom jó élmény volt ,de akkor annyira tudnék szeretni egy Falloutos MMORPG-t, Vagy mondjuk Borderlandses MMORPG-t 8) -
#9 nekem pont ezért nem tetszett. feleannyira sem élveztem mint a falloutot... :/ jobban mondva negyedannyira sem :D -
sanyicks #8 Jó lenne ha nem úgy menne mint az eddigiek. soc gyönyörű szépen ment a gépemen. clear sky szintén elég szépen... cop olyan helyeken szaggatgatott ahol egyszerűen érthetetlen miért teszi (nézek a pusztába), és hát nem volt nagyon szebb sem.
És jó lenne elfelejteni ezeket az alapból hibás gyártású 50 éve nem tisztított fegyverként működő fegyvereket (a vicc szórás), ne kelljen már mindig realistic weapon modok berakásával kezdeni a játékot, mert kikészít hogy egy normál csövű ak-74-el gugolva, célozva 10 méterre is úgy szór mint rambo mikor fél kézzel állva lő az m60-assal... -
FoodLFG #7 konzol. XD -
tomcsa4 #6 Kimaradt egy betű. Te nem szoktál hibázni? Kicsit lejjebb is hordhatnád az orrod. -
Lowosan #5 Ez olyan biztos vétel lesz nálam mint a mindennapi levegő! -
#4 Milyen játék az a Call of Duy? Én ilyenről még nem hallatom, kedves cikkíró. -
#3 Én már várom, és remélem nem fogok csalódni benne. :)
(Csak attól félek, hogy elkonzolosodik... De bízok az ellenkezőjében.) -
#2 es azt is remeljuk, hogy sokkal bugmentesebb lesz, mint az elozo reszek. -
Bulics #1 Remélem a sztorira is rágyúrnak, mert a kiegészítőkben nagyon lapos volt. Hiába vittek egymillió újítást a grafikába. Vegyenek példát a Metro 2033-ról amit régi kollégáik készítettek! Akárhogy is, remélem tényleg jó lesz.
(haha.. úgy nézem én vagyok az első)