Kisebb lehet az egykori "tizedik bolygó' a Plútónál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
Piszkáld te is az SG.hu-t, hogy teremtsenek lehet?séget egyes felhasználók tiltására!
<#finom>#finom>
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ja ilyen faszsagokra koltik a penzt. Biztos, hogy ez az uj bolygo is tobb milliardba kerult, es ennyi penzert, meg csak latni sem lehet rendesen. Es nem eleg a bolygo, hanem meg egy holdat vettek melle, felhaborito.
Egy afrikai csalad honapokig elt volna annak a holdnak az arabol.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Unalmas már az állandó poénoskolásod a kõolajjal.
Ezt a mondatrészt csak én nem tudtam teljesen értelmezni?!
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Én úgy látom hogy: ha ez helytálló akkor sem biztos hogy kisebb a Plútónál, hiszen BÕVEN HIBAHATÁRON BELÜL VAN!
Kedves Balázs Richárd mit gondolsz mi az a "+/-"?
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
De mennyire érdekes , hogy alig tudunk valamit ezekrõl a bolygókról. Több évig hisszük, hogy a Pluto a legkisebb, aztán kiderül , hogy mégsem , most meg meignt a Pluto a kicsike. De legalább már nem kövezik meg a zudódokat akik elnéznek olykor-olykor egy csillagot 😄
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A 2,5 g/köbcenti sûrûség kb. a homokkõével egyezik meg, elég sok. A Plútóé kb 2., a Neptunuszé alig 1,6.