23
-
#23 Az álmainkban/elméletben létezik. -
Irasidus #22 Egy nem létező bolygóhoz képest (Nibiru) nagy. -
#21 A Nibiruhoz képest még mindig elég kicsi. -
#20 De, csak lagzott az agyam... :P -
toto66 #19 Nem érzed az iróniát!
-
Merces #18 ....hát nem a fán ülünk de a többi stimmel. -
duke #17 :))) -
#16 Na asszem ezt kicsit túlreagáltam. :D Bocs. (Még mielőtt elküldesz az anyámba. :P) -
#15 A te mentalitásoddal még mindig a fán ülnénk, majszolnánk a banánt, és röhögnénk, ahogy fingunk... -
duke #14 "Na jó, de Afrikában meg éheznek!"
Ja ilyen faszsagokra koltik a penzt. Biztos, hogy ez az uj bolygo is tobb milliardba kerult, es ennyi penzert, meg csak latni sem lehet rendesen. Es nem eleg a bolygo, hanem meg egy holdat vettek melle, felhaborito.
Egy afrikai csalad honapokig elt volna annak a holdnak az arabol. -
kukacos #13 Két centire egyforma "bolygó" a Naprendszer határainál. Gyanús. Csak nem futószalagon gyártották őket? ;) Kicsit nagyobb nagyítással a tányérantenna is ott lesz. -
#12 Europaban is sokan eheznek.. haha, de jo poen. -
Pares #11 -
#10 Na jó, de Afrikában meg éheznek!
-
teddybear #9 Ez nem jött be. Az olaj, mármint a kőolaj fajsúlya 0,7-1,1 között van többnyire.
Unalmas már az állandó poénoskolásod a kőolajjal. -
#8 *felé... -
#7 "...hogy az Erisz forgástengelye a Nap felé mutat, ezáltal a napsütötte félteke melegebb az átlagnál, magasabb értékek fel tolva el az infravörös méréseket."
Ezt a mondatrészt csak én nem tudtam teljesen értelmezni?! -
philcsy #6 Egyébként a poén az lenne, ha kiderülne hogy ovális és az egyik irányból 1170 km a másikból 1500 km. :) -
philcsy #5 ""szinte biztos, hogy az Erisz sugara kisebb, mint 1170 kilométer". Amennyiben ez helytálló, az Erisz egy egészen kicsit kisebb a Plútónál, aminek a sugara 1172 kilométer (+/- 10 km)"
Én úgy látom hogy: ha ez helytálló akkor sem biztos hogy kisebb a Plútónál, hiszen BŐVEN HIBAHATÁRON BELÜL VAN!
Kedves Balázs Richárd mit gondolsz mi az a "+/-"? -
#4 Biztosan van rajta élet :D sok ufo bácsi és néni :D vagy lehet a Kis Herceg lakik a kis Pluton!
De mennyire érdekes , hogy alig tudunk valamit ezekről a bolygókról. Több évig hisszük, hogy a Pluto a legkisebb, aztán kiderül , hogy mégsem , most meg meignt a Pluto a kicsike. De legalább már nem kövezik meg a zudódokat akik elnéznek olykor-olykor egy csillagot :D -
#3 Az akkor olyan sűrű, mint az olaj nem?
-
teddybear #2 -200 alatti felszíni hőmérsékletnél szerinted?
A 2,5 g/köbcenti sűrűség kb. a homokkőével egyezik meg, elég sok. A Plútóé kb 2., a Neptunuszé alig 1,6. -
#1 Ha olyan sűrű, ki kéne bányászni. Lehet, hogy tiszta nehézfém... – amúgy élet van rajta?