Újra sikerrel repült a rakétaember
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mi a neve a gépnek?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Van igen. A feltalálók éjszakáján volt egy ha jól emlékszem (és az minden évben van), és néha felbukkan máshol is, pl a Millenáris parkba is akartak már vinni, azt nem tudom h vittek-e végül... Ha valamilyen repülõs-ejtõernyõs "bulira" mész, könnyen kifoghatsz egy olyat amikor van és ki lehet próbálni..
hát, ebbõl az anyósnak is, és az ejtõernyõt is megspórolhatod <#circling>#circling>
Azt tudja valaki van-e olyan magyarországon hogy alulról levegõt fújnak be és te ráfekszel meg röpködsz?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
GTA feeling.
LZ forever
Az a vizen jaras a biztos csak trukk. Valami van a vizben es azon fut.
Ennyi erõvel minden millásnak van haszna mert elköltik valami hiperbaromságokra a pénzüket és ezzel fejlesztik a technológiát.
De csinálják csak. Én is ezt csinálnám ha sok millám lenne. (Nem pont ezt! 😊)
De csinálják csak. Én is ezt csinálnám ha sok millám lenne. (Nem pont ezt! 😊)
Ĥ|Ψ>≈iħ∂|Ψ>/∂t (Az ember) \"Tudásra törpe és vakságra nagy.\" \"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.\" Használj TE is szinkrotronsugárzást!
Azért az ilyen milleres arcoknak a világ is hasznát veszi. Ilyen jellegû kutatásokra nem lenne keret máshonnan. Legalább valami "értelmesre" költi a pénzét. <#vigyor2>#vigyor2>
Ugye nem etted meg? 😊
Jetpack Man-nél nincs õrültebb<#taps>#taps>
púúúúú
Ütõs! 😄
https://twitter.com/foodlfg
Ez igen! 😊
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Ha majd kapható lesz ólcsóért,asszonypajtinak veszek és mehet vele shoppingolni a plázába<#nyes>#nyes>
?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!
Én még ezt az arcot irigylem:
A másik õrült
A másik õrült
Ez csak egy makett.
Kevés embert irigylek, de amit ez a muki csinál fantasztikus.
Persze benne van, hogy földhöz csapja magát.
Persze benne van, hogy földhöz csapja magát.