21
-
#21 És mi a neve a gépnek? -
stremix #20 Van igen. A feltalálók éjszakáján volt egy ha jól emlékszem (és az minden évben van), és néha felbukkan máshol is, pl a Millenáris parkba is akartak már vinni, azt nem tudom h vittek-e végül... Ha valamilyen repülős-ejtőernyős "bulira" mész, könnyen kifoghatsz egy olyat amikor van és ki lehet próbálni.. -
idebudanemoda #19 hát, ebből az anyósnak is, és az ejtőernyőt is megspórolhatod -
#18 Én Vasemberruhát építenék. :D -
#17 Azt tudja valaki van-e olyan magyarországon hogy alulról levegőt fújnak be és te ráfekszel meg röpködsz? -
Ferrer #16 GTA feeling. -
duke #15 Az a vizen jaras a biztos csak trukk. Valami van a vizben es azon fut. -
philcsy #14 Ennyi erővel minden millásnak van haszna mert elköltik valami hiperbaromságokra a pénzüket és ezzel fejlesztik a technológiát.
De csinálják csak. Én is ezt csinálnám ha sok millám lenne. (Nem pont ezt! :)) -
zaccc #13 Azért az ilyen milleres arcoknak a világ is hasznát veszi. Ilyen jellegű kutatásokra nem lenne keret máshonnan. Legalább valami "értelmesre" költi a pénzét. -
aki kérdez #12 Ugye nem etted meg? :) -
HiddenTruth #11 Jetpack Man-nél nincs őrültebb -
n3whous3 #10 ez a legjobb sport -
#9 Rengeteg ilyen gazdag agyament van.. -
#8 olcsóbban is el teheted láb alól... -
FoodLFG #7 Ütős! :D -
roliika #6 Ez igen! :) -
#5 Ha majd kapható lesz ólcsóért,asszonypajtinak veszek és mehet vele shoppingolni a plázába -
nlght #4 Én még ezt az arcot irigylem:
A másik őrült -
dzsagon #3 Ez csak egy makett. -
#2 -
Bren X #1 Kevés embert irigylek, de amit ez a muki csinál fantasztikus.
Persze benne van, hogy földhöz csapja magát.