14
-
#14 Sziasztok.
Nokia C5-öm van, symbian s6-al (valamelyik verzió, megnézem ha kell). Az lenne a gondom, hogy néha elállítja magát az óra! ez most minek a hibája és mi a francot lehet vele csinálni? -
KOkoska #13 Csak hogy lássuk a lényeget...
1. A Symbian alapítványból már mindenki kihátrált csak a Nokia maradt benne mint alapító
2. Az EU és a 24 cég/szervezet 11-11 millió eurót adnak a Symbian alapítványnak, azaz 22 millió eurót
3. A Symbian alapítvány 2011 áprilisától a korábbi híreknek megfelelően megszüník és a Nokia "fejleszti" tovább a symbian oprendszert...
... vagyis az EU egy ilyen fal dumával ad 22 millió eurót a Nokiának!!! -
Madve #12 Az tényleg elsz*rták, de az egy elavult rendszer toldozott-foltozott verziója volt, hogy lekezelje az új hardvereket. Jó ideig nem fejlesztették kb. úgy csináltak, mint a microsoft az xp után. Most a v3 jól sikerült, csak ajánlani tudom, gyors, nem fagy, ha meg lassul, annak tényleg oka van... -
Darth Dave #11 Az én telefonomon Symbian s60v5 fut. Trutyi! :D -
#10 rohadjon meg ez a szar! iphone és az ios a legjobb!!!! az a minösség -
strogg #9 Nem lesz symbian 4. a v3-at fogják tolni gőzerővel. -
#8 #7
Amúgy én laikus szemmel azt látom, hogy az Android mögé sorakozott fel szinte mindenki, ez biztosíthatja a jövőbeli dinamikus és töretlen fejlődést, minden gyártó/cég hozzátesz valamit az Androidhoz. Persze ez változhat a jövőben, de az Android egyetlen kihívója jelenleg az iOS, a Win Mob. majd csak ha megkapta az első komolyabb frissítést ahol a rengeteg korlátozást/hiányosságot pótolják. -
kvp #7 Az apple ios amerikai. A google android amerikai. A symbian es a nokia europai. Az eu most a nokiat tamogatja par millioval, ami alapvetoen az eu szempontjabol 'hazai' ceg.
ps: Az android jobb, mivel szabvany linux van alatta. Tovabba nincs annyifele valtozata, hogy harom azonos idoben gyartott nokian harom eltero es reszben inkompatibilis verzio legyen. Legalabbis egyelore. -
lamer the true #6 ja persze, meg az én programomat is támogassuk már adóból. Na ne röhögtessetek már, ha valami nem megy akkor arra nincs igény és kész. Ezek a támogatások semmire sem jók. -
ppista #5 Támogatom a kezdeményezést. Lehetne a Linux-ot is szponzorálni, és akkor nem kellene az amerikai programokért egy vagyont kifizetni. -
#4 és mi az amiben jobb ? kifejtenéd bővebben ? -
#3 Android jobb. -
#2 És ne felejtsük el az év végére elkészülő Symbian 4-t se! -
Madve #1 Pedig a v3 fasza lett. Ha ezt a vonalat folytatják, símán maradhat versenyképes. A kinézetet meg szidhatják azok, akik nem képesek megváltoztatni, és még jailbrake sem kell hozzá... Ennek ellenére a meego-t is várom...