Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
egyébként javítottak egy kicsit a g3-on,de még mindig nem az igazi...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
igen, karkand szûk (omanhoz képest), és sok a tetõ, amikre fel lehet mászni. ott valóban nehéz elõrenyomulni, de azért nem lehetetlen. a c pont fölötti dombokon azért mindig el lehet sunnyogni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Azt a csatazajt ami hallatszik játék közben nem lehet valahogy kikapcsolni?Néha megõrülök tõle.
az hogy mások kempelnek, az az õ dolguk. nem õk azok, akik a kör végén a táblázatok tetején vannak, ez tuti. nem egyszer van olyan, hogy 1-nél rosszabb k/d-vel is bõven a legtöbb pontot gyûjtöm egy körben az egész szerveren. nekem ez elég, de ráadásul az engi kis pp2000-rével is legtöbbször kifejezetten pozitív a k/d-m is, ami egyértelmûen mutatja, hogy nem a veterán fegyver a lényeg.
ha lenne annyi pálya és azokból is lenne 64-es, mint a bf2-ben, akkor azt mondanám, ez már most jobb, mint a bf2 volt valaha.
Azt a csatazajt ami hallatszik játék közben nem lehet valahogy kikapcsolni?Néha megõrülök tõle.
valaki mondja már el, hogy ha a sniper leszarja az összesen max 5 db claymore-ját, akkor azok meddig maradnak meg?? amíg rá nem lép valaki? mert egyszerûen röhejes, amikor egy idõ után csak azt látom, hogy a pályán mindenhol, szó szerint mindenhol, klémórok hevernek tömegével (saját és ellenség).
ettõl függetlenül szerencsére nem annyira vészes a dolog, többször halok meg m16-tól vagy aek-tõl mint claymore-tól.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Jah és WIN7en nem is fut?😮
I met God. She's black
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Ami a fegyvert illeti, igenis, LEHET fontos. A DÖNTÕ pillanatban. Lehet, csak napi 1-2 alkalommal, vagy még ritkábban. De van, amikor az az +5 tárkapacitás is számíthat, minden az adott szitun múlik. Van, amikor elkerülhetetlen események vannak. <#alien2>#alien2> Van olyan is, hogy épp folyamatosan ez az elõny jutatthat elõrébb a túlélés érdekében.<#vigyor>#vigyor> Csak, a jelenlegi felállás szerint egy veteránra lenne pízem, vagy 2 alap skulóra, mondjuk M16, és AEK-t megvenném, esetleg az egyiket, plusz a második karakterre is maradna. Ruhát egyenlõre nem tervezek vásárolni. <#hehe>#hehe><#nevetes2>#nevetes2>
én még nem vettem meg az mp7-et az engineeremnek, de lehet hogy nem is fogom. néha úgy tûnik a bétához képest, hogy szívok mint a torkosborz, amikor egymás után vagy 5x ölnek meg veteran ezzel-azzal, de ez igazából csak a rosszszerencse, ami amúgy is elõfordulhat, meg szerintem alacsonyabb szinten, amikor még nincs annyi fejlesztésed, még nehezebb. de általában egyszerûen nem rosszabbak az eredményeim, mint a bétában volt jobb fegyverekkel. a pp2000 tökéletesen megfelel, mert most már így 15-ös szinten egy csomó olyan dolgot tudtam már fejleszteni, amivel simán taktikai elõnyöket tudok kovácsolni a játékstílusomhoz.
szóval szerintem ez a lényeg, nem a fegyver. persze egyértelmû, hogy 1v1-ben egy jobb fegyver a nyerõ, de akkor el kell kerülni az ilyen szemtõl-szemben harcokat.
3JF8-G89V-RDSD-KWTH
HFE2-6PCY-JVMA-64KY
9JA4-YRLR-CCVD-EXSW
8ABV-TX8E-BHFT-KQSQ
57D8-HS55-3J9L-H7L4
E56C-DDAN-FV8R-LY4N
DEM7-5AK7-CTUD-D23A
8548-SFUP-J6CV-SUT9
A5WL-PLAK-QYKH-5NV7
4VGK-EC6M-7P3Q-GPJD
CWAJ-NF5V-XDRK-T64D
8555-PE3H-2S2P-LQ5F
Valamelyik táncsak jó még. Letölteni akkor tudod a hivatalos honlapjukról ha már van regisztált beta-s accod.
Február 27.-én regisztráltam, nem tudja valaki kb mennyi idõ míg a kódom megérkezik?
Ja és utána mi a teendõ.Mit és honnan kell letölteni?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
BattleTag: kabel15#2672
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Viszont van ami hasznosabb tõlle. Én Assaultnál kiszoktam fejleszteni azt is mert az elsõ becsapott golyó után rögtön ráfordulok és megpróbálom lelõni. Sûrûn sikerül is, mert sok a béna az AEK meg gecijó 😄 Ez a G3 egy kalap ..... sem ér. Egy ellenfelet becéloztam úgy 20 méterrõl aki mozdulatlan volt és elejében észre sem vett. Hát basszus nem tudtam lelõni ott is hagytam és inkább mentem más felé. Nekem azzal egyáltalán nem megy. Aztán béreltem egy AEKot azzal pedig hoztam a formámat. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem Veterán AEKot nem éri meg venni MP7-et viszont igen. Sokat számíthat az az 5 golyó ilyen fegyvernél ami gyorsan kiürül.
"Szerintem a lényeg mindig az információn van." szerintem is. gyalogosként is az elsõ amire elköltöm a pontokat, az az a skill, amikor gyorsabban mutatja az ellenség neveit. az az alap. minél hamarabb tudom, hol az enemi, annál több esélyem van.
Én amúgy ha nem számítok terep akadályra, azaz nem közvetlen földközelben vagyunk (pálma fák árnyékában), használom a "hátra nézést", miközben manõverezek. Így tudom figyelni az ellenfél reakcióit is.<#ravasz1>#ravasz1>
egyébként számomra meglepõ volt, hogy mennyien vették meg a pénzes fegyvereket. gyakorlatilag alig volt, aki alapfegyvert használt volna. eléggé össze kellett szednem magam, hogy a kis pp2000-rel érjek valamit. most már így egyértelmû, hogy 1v1-ben egy mp7 sokkal hatásosabb, és azért a távoli célpontokat is nehezebb kill-ig vinni a pp2000-rel.
a bétában asszem túlságosan hozzászoktam a jóhoz (mp7) 😄 meg persze sokkal jobb perk-ekkel is játszottam hetekig, most pl. úgy érzem, hogy csigalassúsággal futok, stb.