6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#2810 Már siker! -
#2809 Jaja, me én is a "másik" oldalon dolgozok. Pontosabban, egy szolgáltató cégnél, és rengeteg "ügyféllel" dolgozok. Eddig nagyrészt elkerültek az ilyen parajok. Bár, másfajtákkal azért volt dolgom. Az ember nem csak akkor van kiszolgáltatva, ha mozgás korlátozott, látás/hallás korlátozott, hanem, ha becsületes DOLGOZÓ. -
#2808 Mit kell tenni TS-en!!
Beléptem és várok!
Valaki be reggel vagy ..? -
#2807 ufff... de agresszív valaki :D
Ami azt a traininget illeti egy kalap...az. Nagyon sűrűn nem műkszik. Figyelem a felső sarokban ha meghal egyik csapattársam bekapcsolom, erre senki sem spawnol mellém pedig még 4en meghaltak az idő alatt míg bevolt kapcsolva. -
#2806 Van ez így. Ezek attól még kocsog lámák. Nem gondolnak bele, a másik oldalon álló helyzetébe. Szopatják Őket, és amikor véletlenül egy olyan ember kerül oda, akinek beszéd gondjai vannak, elzavarják a rákba, mert azt hiszik, hogy ezek is csak szórakoznak, majd kirúgják ezeket az alkalmazottakat pár idióta miatt. Aztán csodálkoznak, ha ezek a VOLT alkalmazottak mennek, és lelőnek pár "fekát", vagy csak úgy a plázába pár hebbehubbát. -
#2805 Majdnem minden megoldható. A TS KELL, még ha nincs is lehetősége MINDENKINEK beszélni, mert nekem se lesz, de fel fogom rakni. A másik, hogy a spawn rendszerrel is lehet játszani. Van egy olyan training, hogy az illetőre lehet éledni. Nem mindig jó, ha pl pont ellenfél tankja előtt "születsz", de ez van. -
#2804 Úgy látom túl gyors vagy, lehagytad a humorérzéked^^ -
#2803 Nem néztem végig, de egy gránátot beraktam volna a kocsiba, oszt habbababbazhat. Ezek a kocsogok, looserek. Véletlenül rendőrökkel nem játszották ezt el? Ott "kicsit" más a tészta, mint a hazai rendőrökkel. Azok kiszedik a kocsiból, ha jól viselkedik, nem lövik le egyből. -
#2802 a vicces hogy high-on nincsenek ezek a villódzások ill foltok, viszont teljes elmosódás van amikor válhoz veszem a fegyvert ill mintha ráhúztak volna egy noise map-ot a képre. Mediumon ezek nincsenek viszont van a villogás/foltok.
Amúgy a látótávolság nagyobb high-ben mint medium-on? (nem volt már erőm megnézni), ill ha igen akkor nem lehet valahogy mediumban játszani de .cfg-ben látótávolságot növelni? -
#2801 Igen. Grafikai hibákat én is észrevettem. Leggyakrabban spawnolás közben. Ilyen fekete kép ugrál be de csak egy pillanatra. Ja és Omanon az US anyahajón a helibe ülve facecam is szaggatja az egésszet. -
#2800 nekem sokáig nem volt lag, de az utóbbi időben előfordult, de akkor viszont úgy, hogy totál játszhatatlan lett, ki is léptem. amikor elindulsz egy irányba, aztán egy akadás után teljesen máshol találod magad. ilyenkor hagyom a csába a játékot. -
#2799 Amúgy nem tudom mi lehet, nállam is akadozik ill elég sok grafikai hiba van egy pár napja pedig nem változott a gépemben semmi, remélhetőleg változni fog (pár napja játszhatatlan volt, most már játszható de még mindíg zavaró). -
#2798 Az a lényeg, hogy mi egy közösséget szeretnénk kialakítani, ahhoz meg nem elég egy squad rendszer :) -
#2797 ha lenne egy akár kezdetleges szakaszrendszer a p4f-ben, nem is lenne annyira szükség TS-re, legalább együtt lehetne maradni, de így még ha tudnánk is kommunikálni, akkor is össze-vissza spawnol a játék, úgyhogy előbb-utóbb úgyis szétesés van...szerintem. de lehet hogy nincs igazam, meg bf2-ben a szakaszok ellenére is jó ha volt TS. -
#2796 ez az, kegyetlen :) -
#2795 -
#2794 ja jó :D
hát ez kurva nagy :DDDD -
#2793 Hát így annyira nincs...
Gondolom Jabar is erre gondol :D
-
#2792 ez mi egyáltalán? :D
van értelme TS telepítenem, ha nincs mikrofonom, de ha lenne, akkor sem tudnék pofázni (lévén csak akkor játszom, ha a gyerekek alszanak, és nem akaorm őket sem, meg a zasszonyt sem zargatni)? -
#2791 Az nem Habba Babba? Már ha egyre gondolunk :D -
#2790 Hebe bebe. HEEEEBE BEEEBE! -
#2789 Te milyen osztályzatot kaptál nyelvtanból? Próbálj már meg ismét nekifutni ennek a szövegnek. -
#2788 még nemlehet. Milyen szaggatásaid vannak? Folyamatos lassú reagálás, vagy kis aprók esetleg pár másodperces lefagyások relatív ritkán? -
zsimborgo #2787 Szia.
Lehet servert választani?
Gondolom a options menüben.
Melyik a legjobb?
Kb.2-3 napja játszhatatlan a játék, de a nettem 15 mbit-sec.
Help. Medic. -
#2786 Hello.
Póbáltad másik szerveren? Vagy mióta van ez egyáltalán így? -
zsimborgo #2785 Sziasztok.
Egyszer kidobtak a játékból mert éppen torrentezttem és nem volt megfelelő a kapcsolatom.
Azóta pedig folyamatos a szaggatás a játékban.
Van erre valami megoldás? -
#2784 Aki nemtudná, az itt töltheti le a TeamSpeak 3-at. A program elindítása után a banneren levő TS-re kattintva már bent is találja magát a (TS) szerveren. Szívessen várunk mindenkit! -
#2783 Meg download menü, pl TS letöltése. Ne kelljen má googlet használni hozzá. -
#2782 :DDDD -
#2781 Még csak az hiányzik a TS mellé, hogy Szerverek, rákattintva, lenyíló menü és legalább 3 magyar szerver bookmark linkje :) -
#2780 hibátlan!! :D -
#2779 Nagy az új fejléc! Köszönet SINnek, Balának és Elektronak! -
SINbacsi #2778 Kész az is. ;) -
SINbacsi #2777 Ejj, de sokat akartok egyszerre :D -
#2776 Ha esetleg tudtok olyan, kérdést ami már sokszor fel lett téve, küldjétek el PM-ben (hozzá akár választ is) és majd beszúrjuk a GY.I.K-be... -
Bala10 #2775 -
#2774 Ingyért nem. 140 Battlefund ért tudsz újat csinálni, de azért meg fizetni kell. -
#2773 Hi
Kasztot lehet törölni? -
#2772 még az lenne jó, hogy ha egy hírre kattintok, akkor ne a bf.hu-t, hanem a hírt hozza be :) -
SINbacsi #2771 Valóban, de már javítva. ;)