Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én még nem játszottam Battlefield játékkal úgyhogy ez nem értem?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Alien69
Na ugye, mik ki nem derülnek? Csak figyelni kell a távolságra, mert robban, amikor kilövöd, ergo elég könnyen bele lehet pusztulni. <#vigyor3>

Alien69
Ez (szvsz) NEM probléma. Akinek az, az nincs tisztában pár dologgal. Az elsõ, hogy ha meghalsz, két helyre "születhetsz" újra. Alap helyzetben mindig a csata közelébe dob le, de van lehetõség a bázison kezdeni. <#nezze> Ergo, ha olyan helyre ad, ahol hamar megdeglesz kemp ügyileg, akkor logikus, hogy legközelebb nem oda "ébredsz", vagy, eleve készülsz, ha tudod, hogyan lehet felvenni a kesztyût. <#vigyor> A kemperek egy jelentõs részét shimán lapátra lehet tenni. Némelyik tök looser. Ha jól csinálja az ember, akkor viszont lazán 20 felett lehet gyilkolászni Karkand-on.<#violent>

HTS s3rg1nh00
vazze,ha p4f-zem még az msn is kiírja a hallgatott zene helyett,hogy "I'm playing Battlefield Play4Free"😊
egyébként javítottak egy kicsit a g3-on,de még mindig nem az igazi...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

koschwarz
ja, szerintem nem lehet kikapcsolni. de ez benne van a bc2-ben is.

igen, karkand szûk (omanhoz képest), és sok a tetõ, amikre fel lehet mászni. ott valóban nehéz elõrenyomulni, de azért nem lehetetlen. a c pont fölötti dombokon azért mindig el lehet sunnyogni.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Amugy a Karkand pályánál van kemp probléma.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Majd indítok egy enginer-t én is most csak egy assim van.
Azt a csatazajt ami hallatszik játék közben nem lehet valahogy kikapcsolni?Néha megõrülök tõle.

koschwarz
nem tudom, én rohadt jókat játszom vele, és érdekes módon mindennel együtt sokkal-sokkal kevésbé idegesítõbb számomra, mint a bc2 volt. sõt...minden alkalommal, amikor szétpukkasztok egy páncélost (mert most legalább tényleg van értelme engineer-nek lenni) vagy omanon leszedek a levegõbõl egy helit vagy egy vadászgépet (mert most tényleg van értelme beleülni a légvédelembe), valami gyermeki örömet érzek 😄

az hogy mások kempelnek, az az õ dolguk. nem õk azok, akik a kör végén a táblázatok tetején vannak, ez tuti. nem egyszer van olyan, hogy 1-nél rosszabb k/d-vel is bõven a legtöbb pontot gyûjtöm egy körben az egész szerveren. nekem ez elég, de ráadásul az engi kis pp2000-rével is legtöbbször kifejezetten pozitív a k/d-m is, ami egyértelmûen mutatja, hogy nem a veterán fegyver a lényeg.

ha lenne annyi pálya és azokból is lenne 64-es, mint a bf2-ben, akkor azt mondanám, ez már most jobb, mint a bf2 volt valaha.

koschwarz
ja, szét lehet lõni?

Hát ez a játék elment nagyon a kemp irányába.Egy kör halál:claymore,sv98,m24,sv98,claymore,svd,svd,m24,m24,aek,g3,m24,m24,claymore.Na itt exit.Még jó hogy nem fizettem érte.
Azt a csatazajt ami hallatszik játék közben nem lehet valahogy kikapcsolni?Néha megõrülök tõle.

Alien69
Hát, elég sokáig ott marad. Mint ahogyan a medic pakk is, ha meghalok, még az elõzõ is ott van. Szerintem, amíg le nem pakol újabbakat, azaz, ha lerakott 5-t, és nem rak le, az ott marad. Viszont, ahogy pakolássza le, a legelõször lerakott eltûnik. Ha jól pakolja le, akkor kikerülhetettlen, és ami fontosabb, észre vehetettlen. Sok láma úgy rakja, hogy relative messzirõl is látszik, márpedig egy assault, akinek nem számít a lõszer, szét tudja lõni. De, pisztolyal is kiszedhetõ. Csak az macerásabb.

koschwarz
az usas nagyon oszt közelrõl, nincs esély ellene. és tényleg rohadt jó a hangja, mindenhonnan lehet hallani azt a 4 db gyors egymás utáni durranást. viszont középtávolságon szerintem simán nyerõ egy pp2000 is ellene, még ha nem is sebesülés nélkül.

valaki mondja már el, hogy ha a sniper leszarja az összesen max 5 db claymore-ját, akkor azok meddig maradnak meg?? amíg rá nem lép valaki? mert egyszerûen röhejes, amikor egy idõ után csak azt látom, hogy a pályán mindenhol, szó szerint mindenhol, klémórok hevernek tömegével (saját és ellenség).

ettõl függetlenül szerencsére nem annyira vészes a dolog, többször halok meg m16-tól vagy aek-tõl mint claymore-tól.

április 4

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Elektrofrombc2
kb 1 hónap múlva lessz nyílt béta

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Alien69
Megjelent, csak béta. <#nezze><#hehe>

Mikor fog megjelenni?

Alien69
Jaja, csak a ciki, hogy medic-nek NINCS alternatíva. Az USAS, ami elvileg az összes kasztnak elérhetõ, nem lenne rossz, ha nem 12/32 össz lõszer lenne hozzá.<#falbav> Pedig közelre, és közép távra remek fegyó. Jellegzetes hangja pedig megkülönbözteti a többi gagyi durrogtatótol. <#eljen><#alien2>

ZTM
ÓÓÓ dehogynem tetszik, ez a veterán cucc meg még jobb, több lõszer van nálam is és a tárban is aminek nagyon örülök, lehet kempelni 😊

szabii98
Ugye XPbõl elég neki az SP1 is? Nincs kedvem frissíteni jövõhéten kerül fel a Win7.
Jah és WIN7en nem is fut?😮

I met God. She's black

Elektrofrombc2
Inkább csak 1 napra vedd meg, és ha nem tetszik akkor próbáld a másikat.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

koschwarz
creditet mindenért kapsz, amit a játékban csinálsz.

szabii98
Na elindult Launcher 😛
Nemsokára újra játszhatok 😄

I met God. She's black

ZTM
Creditet miért kapok és mennyit?Most van annyim hogy kibéreljem a veterán M24-et 3 napra, és szeretném ha visszahozná az "árát"...

Alien69
Valahol igazad van, persze. De assaultként inkább az m16 volt a kedvencem, az AEK-val nehezebben tudtam célozni. Végül is, másodiknak ráérek máskor is megvenni, ha nagyon úgy érzem, hogy AEK nélkül nem Élet az Élet. <#hehe> De a második karakterem medic lett, annak nem nagyon tudok jelenleg jobbaz az alap fegyónál, legalábbis, nekem eddig a többi se volt jobb. Tehát, valszeg költök másik sotra, egy engi még jól jöhet, snipára meg nem vágyom, amíg nem lesz M95-s fegyó nekik. Bár, ez most külön téma, de úgy is max 4 slot kell. Na mindegy. Ráadásul jelenleg (MÉG) dollárért lehet venni BF-t, ami így sokkal olcsóbb, mert ugye ha áttérnek euróra, a számok maradnak, azaz ugyan úgy 20 dollár helyett 20 euróért adnak majd mondjuk 1400 BF-t, ami vicc.<#csodalk><#wow1><#boxer>

koschwarz
minek vennél egy m16-ot és egy aek-et? tipikusan egy idõ után csak az egyiket használnád, amelyik jobban feküdne a játékstílusodhoz. a másikat így feleslegesen vennéd. inkább a másik karakternek (gondolom egy másik kasztból) vegyél egy másik fegyvert. szerintem az a plusz skuló nem oszt nem szoroz, legfeljebb ahogy írod, néha, egy-egy alkalommal, de nem azon múlik. én inkább vennék két alapfegyvert a két karakternek.

Alien69
Köszi a választ.

Ami a fegyvert illeti, igenis, LEHET fontos. A DÖNTÕ pillanatban. Lehet, csak napi 1-2 alkalommal, vagy még ritkábban. De van, amikor az az +5 tárkapacitás is számíthat, minden az adott szitun múlik. Van, amikor elkerülhetetlen események vannak. <#alien2> Van olyan is, hogy épp folyamatosan ez az elõny jutatthat elõrébb a túlélés érdekében.<#vigyor> Csak, a jelenlegi felállás szerint egy veteránra lenne pízem, vagy 2 alap skulóra, mondjuk M16, és AEK-t megvenném, esetleg az egyiket, plusz a második karakterre is maradna. Ruhát egyenlõre nem tervezek vásárolni. <#hehe><#nevetes2>

koschwarz
jobban megnéztem, asszem csak a tárkapacitás különbözik.

én még nem vettem meg az mp7-et az engineeremnek, de lehet hogy nem is fogom. néha úgy tûnik a bétához képest, hogy szívok mint a torkosborz, amikor egymás után vagy 5x ölnek meg veteran ezzel-azzal, de ez igazából csak a rosszszerencse, ami amúgy is elõfordulhat, meg szerintem alacsonyabb szinten, amikor még nincs annyi fejlesztésed, még nehezebb. de általában egyszerûen nem rosszabbak az eredményeim, mint a bétában volt jobb fegyverekkel. a pp2000 tökéletesen megfelel, mert most már így 15-ös szinten egy csomó olyan dolgot tudtam már fejleszteni, amivel simán taktikai elõnyöket tudok kovácsolni a játékstílusomhoz.

szóval szerintem ez a lényeg, nem a fegyver. persze egyértelmû, hogy 1v1-ben egy jobb fegyver a nyerõ, de akkor el kell kerülni az ilyen szemtõl-szemben harcokat.

Elektrofrombc2

Elektrofrombc2
9X3A-AWBJ-CAWE-3AMY
3JF8-G89V-RDSD-KWTH
HFE2-6PCY-JVMA-64KY
9JA4-YRLR-CCVD-EXSW
8ABV-TX8E-BHFT-KQSQ
57D8-HS55-3J9L-H7L4
E56C-DDAN-FV8R-LY4N
DEM7-5AK7-CTUD-D23A
8548-SFUP-J6CV-SUT9
A5WL-PLAK-QYKH-5NV7
4VGK-EC6M-7P3Q-GPJD
CWAJ-NF5V-XDRK-T64D
8555-PE3H-2S2P-LQ5F
Valamelyik táncsak jó még. Letölteni akkor tudod a hivatalos honlapjukról ha már van regisztált beta-s accod.

ZTM
Bekaphassák, pont most akartam menni játszani rajta, pfff 😞(((
Marad a CS 1.6 :/

Alien69
•Internal Server Error
Ez most a legújabb üzi. <#mf1>

Sziasztok !
Február 27.-én regisztráltam, nem tudja valaki kb mennyi idõ míg a kódom megérkezik?

Ja és utána mi a teendõ.Mit és honnan kell letölteni?
Alien69
Egyébként, mi a különbség a veterán, és az alap fegyók között? Csak a tárkapacitás? Mondjuk, akkor is megérné, mert van, amikor a tárcsere közben nyekkenek meg, így azért az az 5 skuló még segíthet.<#alien> Viszont, ha csak alap fegyót vennék, abból kettõt is tudnék (1400BF össz), nem csak egyet.

Wreck86
Ez nem.😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Hello!! elnézést mindekitöl hogy ide irom, de volna 1 olyan problémám ,hogy felraktam ismét a BF2- játékot összes kieget mindent! és meg vol a pach is! és amikor elinditom a játékot,akkor se kép se hang és error hibával áll a játék, sajan az üzenetet nem látom,csak ha rá katintok,és bezárom akkor lép ki teljesen! valaki nem tudja mi az oka?? régen nem volt ijen!! és bocsánat hogy ide irtasm...de a BF2 forum le lett zárva..<#whatever><#whatever>
Wreck86
😄😄 Csak rájöttek, hogy így tudják az embereket rávenni a családi hétvégékre.😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

HTS s3rg1nh00
Login services for Battlefield.Play4Free.com are currently offline, we are working to get them back online asap! #BFP4F

modelcar
már a hivatalos oldalra sem enged belépni wtf

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

kabel15
Újra elõvettem a játékot. Gondoltam megnézem hogy állnak a dolgok. De olyan borzaszt laggom van hogy az valami embertelen. Nektek nem csinálja?

BattleTag: kabel15#2672

MR ME
biztos azért van mert nem vettél fegyvert pénzért

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

modelcar
Titeket is ledobál fél percenként? -.-

NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |

koschwarz
lehet hogy rosszul láttam, de a veterán mp7-nek mintha rosszabb lenne az accuracy-ja a normálhoz képest. az a plusz 5 golyó nem ér annyit.

Elektrofrombc2
Akkor az te vagy?😄 Amúgy nagyon hasznos a HUD.
Viszont van ami hasznosabb tõlle. Én Assaultnál kiszoktam fejleszteni azt is mert az elsõ becsapott golyó után rögtön ráfordulok és megpróbálom lelõni. Sûrûn sikerül is, mert sok a béna az AEK meg gecijó 😄 Ez a G3 egy kalap ..... sem ér. Egy ellenfelet becéloztam úgy 20 méterrõl aki mozdulatlan volt és elejében észre sem vett. Hát basszus nem tudtam lelõni ott is hagytam és inkább mentem más felé. Nekem azzal egyáltalán nem megy. Aztán béreltem egy AEKot azzal pedig hoztam a formámat. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem Veterán AEKot nem éri meg venni MP7-et viszont igen. Sokat számíthat az az 5 golyó ilyen fegyvernél ami gyorsan kiürül.

Alien69
Nekem az a legjobb, amikor repülök, vannak, akik jelölgetik az ellenfelet. Egyfelõl a szokásos "Q"-van, másfelõl trace-val. A tracet messzirõl is jól lehet látni, és ugye repcsivel ez óriási segítség. Ha megjelölik, az még jobb. Ezekben az esetekben sokkal jobb a találati arányom, mint amikor nekem kell felderítenem, és leküzdenem az ellenfelet. Ráadásul a jelölõ is kap pontot érte. <#nyes>

koschwarz
nekem személy szerint az nem tûnt annyira hasznosnak. ha lesz annyi felesleges pontom, akkor rakok rá, de egyébként ebben a játékban van annyira jó a hitbox meg a netkód, hogy elég jól lehet az ellenfélre lõni, tehát ha már egyszer lõnek rám, illetve ha én valakit már becéloztam, akkor igazából nem sok esély van túlélésre. persze adott esetben hasznos lehet, de egyelõre fontosabb az, ha körbenézek, lássam a piros neveket.

HTS s3rg1nh00
én inkább a HUD fejlesztésre toltam.kurcira idegesít,hogy az egész képernyõ vörös és fingom nincs honnan lõnek,meg van olyan reflexem h.ha mutatja a kb irányt akkor nyerni tudok(vagyis tudtam amíg nem maradt a g3)

koschwarz
most lebuktam....amikor a transzvesztita szerelésemben játszok, akkor ezen a néven jelentkezek be 😄DDD

"Szerintem a lényeg mindig az információn van." szerintem is. gyalogosként is az elsõ amire elköltöm a pontokat, az az a skill, amikor gyorsabban mutatja az ellenség neveit. az az alap. minél hamarabb tudom, hol az enemi, annál több esélyem van.

Elektrofrombc2
Van egy magyar játékos, aki mindig repcsizik. Kiralylany a neve ha jól emlékszem. Esetleg valamelyik közületek? 😄

Alien69
Szerintem a lényeg mindig az információn van. Az nyer(het), aki tudja, hol a másik. <#nyes> Akit üldöznek, természetes, hogy kitérõ manõvereket kell produkáljon, vagy lelövik. Azt, hogy merre, hogyan, egy más kérdés. Pl ki tud kisebb ívben megfordulni. Bár anno a Bf2142-ben nem 1 olyat láttam, hogy eszméletlen kis ívben csinált hurkot az illetõ, csak ugye ilyenkor fogtam, eltávolodtam, és onnan vihogtam rá (igaz, gunshippel), és simán le tudtam szedni. Sajnos, itt ebben a részben, mivel hasonlít a BF2-höz, a magasságot túlságosan korlátozták, azaz igazi manõverezésre nincsen akkora térbeli hely, mint pl a BF2142-ben. Pedig az lenne az igazi (szerintem). Ott rengetegszer elõfordult, hogy a magasságba menekültem. Sokan nem igazán tudnak igazi 3D-ben gondolkodni.<#vigyor>
Én amúgy ha nem számítok terep akadályra, azaz nem közvetlen földközelben vagyunk (pálma fák árnyékában), használom a "hátra nézést", miközben manõverezek. Így tudom figyelni az ellenfél reakcióit is.<#ravasz1>

koschwarz
tegnap este sikerült játszanom egy hosszabbat, vagy 20 kört.így már vegyesek a tapasztalatok. volt olyan kör, hogy elsõ hely, 15/3 k/d több ezer ponttal, volt, hogy 500 pont és 1/5 k/d a lista végén 😄

egyébként számomra meglepõ volt, hogy mennyien vették meg a pénzes fegyvereket. gyakorlatilag alig volt, aki alapfegyvert használt volna. eléggé össze kellett szednem magam, hogy a kis pp2000-rel érjek valamit. most már így egyértelmû, hogy 1v1-ben egy mp7 sokkal hatásosabb, és azért a távoli célpontokat is nehezebb kill-ig vinni a pp2000-rel.

a bétában asszem túlságosan hozzászoktam a jóhoz (mp7) 😄 meg persze sokkal jobb perk-ekkel is játszottam hetekig, most pl. úgy érzem, hogy csigalassúsággal futok, stb.