Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elektrofrombc2

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Melyik az amelyiket nem tudod? Am birom már, hogy mindig jössz ide és dicsekszel... olyan vagy mint 1 macska amikor egeret fog. Nem tom kit érdekel, de engem nem... De most komolyan mit vársz? 😄 Azt, hogy húúúú de uber király vagy? Komolyan nem értelek.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

zorrobomber
engineer-el hogyan kell javítani?

teddymac
Be lehet valahogy állitani xbox36control padot ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Alien69
Ja, meg az bosszantott, hogy elviszem a tankot messzebb, javítani, erre át ül, és vinné el. Na, nem is javítottam tovább. Javítsa Õ maga, ha nem tudja, akkor ugye minek ül bele. <#gunyos1><#vigyor1>

Alien69
Ma nagyon állat köröket sikerült nyomni (remélem, mindenki másnak is jól ment).<#ravasz1> Engivel, és talán 2-3x volt, hogy nem elsõ lettem, kivéve, amikor épp felléptem az adott szerverre. Ja, és karkandon. persze, volt, hogy szívattak, és természetesen saját csapat társak. Shimán átadták az enemy-nek a tankunkat.<#falbav> A csapat nem mindig nyert, de ugye ez le van sz*rva, ha béna a csapat, egyedül nem fogok görcsölni. Majd lesz úgyis köv. kör is. <#zavart1> 25:1, 36:2 (8492 pont), 14:0, meg ilyenek mentek. Asszem, egy darabig a többit hanyagolom, mert most már olyan tréningek jönnek, hogy pl gyorsabban töltsön fel a másodlagos fegyó, az meg ugye pl az APC-nél tanknál lét kérdés (lehet). Tényleg, nem tud valaki fordítást, melyik tréning mit is takar? <#nemtudom><#vigyor5>

Játszottam. És sem az M-60, sem az MG-3 nem "gépágyúk". 😊
A Vulcan (VADS), ZU-23, stb, azok igen.

ZTM
Nálam ha letelik a 2 kör és ugye tölti az új pályát(vagy ugyan azt), miután spawnolok pár másodberc múlva hiba üzenettel összeomlik a game :/
Sajnos a legutóbbi frissítés sem segített... 😞

Elektrofrombc2
same

HTS s3rg1nh00
ugyanez...azt hittem a mai frissítés orvosolja,hát igazából segített mert ritkábbak lettek,de még mindig van.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Alien69
Nekem rendszeresen elszáll (kidob az asztalra) az Oman pályánál. Van, amikor pálya betöltésnél, de fõleg amikor meghalok. Karkand-l nincs ilyen gondom. Persze, van, amikor lazán, több kör is lemegy, mire kidob. Win7, 64-s. Valami tipp?<#rinya>

MR ME
ha játszottál a kezdetektõl fogva a bc2vel akkor biztos tudod az m60 és mg3 történetét, nem mondanám h nem volt vele semmi baj 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nincs azokkal semmi baj.

Alien69
Szerintem az sz*r (de legalábbis csak másodick). Sokkal jobb a PKM. Igaz, csak a veterán PKM 120 táras, az alap "csak" 100-s, de egyes lövésekkel sokkal jobban lehet vele lõni, mint az MG3-l. Már, szerintem. Ráadásul, egy medicnek NEM ez az elsõdleges fegyvere, csak a medikek 80-90%-a lámagyökér. Ugyanis, az az elsõ, hogy magam alá piszkolok egy medic csomagot. Tehát, mielõtt kilépek egy sarok mögül, dobom is le.<#vigyor>

MR ME
gépágyúkat elbaszták bc2ben is 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

HTS s3rg1nh00
persze meg az istenfasza MG3-as mediklámák.egy sniper pontossága+assault gyorsasága+100as tár...az a fegyó nagyon el van baszva,sokkal jobban kéne szórnia.

teddymac
Be lehet valahogy állitani control padot ?

Vaxi
van rá esély, hogy visszakapjuk az ump-t?😄
vagy az mp7 jobb?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Alien69
Szerintem, majdnem mindegy, milyen karakter. Bár az tény, jelenleg az engi+MP7 verhetetlen páros. Ugyanis, ennek a fegyónak VAN célkeresztje, a többinek meg ugye "normális" fegyveres célzása van (irányzék+tüske). Illetve, a javítás továbbra is jövedelmezõ, fõleg mondjuk 4-s szintre felvíve. Bár sokan rosszul használják, és megállnak olyan helyen is, ahol ugye shimán lehet rabolni a tankot/APC-t. Amit természetesen én elõszeretettel alkalmazok is. <#hehe> Bár a lopikázás kaszt független. Oman pályán pl még az ellenfél gépét is el-el szoktam csaklizni, ha láma a pilóta, és hagyja magát kivinni a pályáról. <#ravasz1>

Optimus Prime
A Fileplaneten is van most kód. Én is regisztráltam, bár a letöltésnél azt csinálja mint a Heroes. 😞

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ZTM
Csináltam egy új accot csak engineer-el, és hát ha valamivel akkor az engivel lehet pontot gyûjteni, általában én vagyok az elsõ helyen a meccsek végén és ha nem erõltetem meg magam akkor is az elsõ 5-ben benne vagyok 😊

teddymac
ha kell valakinek kod pm
1db van +ba

teddymac
Battlefield Play4Free kódok az Eurogameren.

HTS s3rg1nh00
a honlapon ha megadod a címed lehet küldenek,ha meg nem akkor sem vesztesz sokat mert jövõ hónap elején startol a nyílt béta.

teddymac
Lehet még valahonnan kodot szerezni ?

Elektrofrombc2
inkább...

MR ME
hmm akkor rosszúl emlékszem lehet, én tuti vettem örökre fegyvert, de akkor lehet h a kapott bf tallérból vagy mi a gecibõl...

Elektrofrombc2
VPvel nem lehet sem lehetett megvenni örökre a fegyvereket

HTS s3rg1nh00
visszarakják majd a cuccokat,ha jól emlékszem akkor open beta start környékén.

MR ME
?

Elektrofrombc2
Öööööö nem.

ZTM
Lehet törölni karaktert, vagy esetleg egy accountot?

koschwarz
hát ja, de speciel én elvagyok így is ezzel a rendszerrel. de sokszor meg sem veszem, mert így is úgy is jól megy 😄
de tényleg, alapvetõen nagy különbségek nincsenek az eredményeimben akármelyik fegyvert használom.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

MR ME
na ezen kéne változtatni, h meg lehessen venni örökre is, még bf heroesben is meglehetett csak geci sok pont kellett hozzá...

koschwarz
ja, és most néztem, 17000 krdeitem van. 😄

koschwarz
sima üyg. 500 kredit egy napra (3-ra 1500). ha tudom, hogy tudok játszani 1,5-2 órát, nyugodt szívvel megveszem, mert SIMÁN meg lehet szerezni az árát ez alatt (körönként átlag 3-3,5k ponttal). a veterán engem nem érdekel, én azonnal újratöltök, az meg hogy egyszer egyszer elkelne még néhány lövés, a gyakorlatban alig számít.

Alien69
Meg lehet venni 1-, vagy 3 napra, de a 3 napra veszed, nem kapsz kedvezményt, azaz egy nap 500, 3 nap 1500.

Alien69
Igen, MAJDNEM (!!!) igazad van! Csakhogy, most már NEM lehet megvenni a veterán fegyókat! :-/ Nem mondom, hogy tuti megéri, de azért pl a PKM-nél örülök annak a plusz 20 lövedéknek is. Na mindegy. Asszem, ennek ellenére mégis megveszem, még ha bõven kitermeli az ember a sima kesh félét, akár naponta újra megvenni se nehéz (500 píz). Ezzel az erõvel vehetnék rucikát is, de a jobb féléket kivonták a forgalomból. Valszeg bugossak voltak. Többször volt olyan, hogy találkoztam "láthatattlan" emberkékkel, és csak onnan tudom, hogy az adott helyen volt, mert pl kiírta a nevét amikor véletlenül rá emeltem a fegyót, vagy lelõtt. :-/

MR ME
és hány napra kapod meg? 3? vagy örökre?

koschwarz
talán összvissz két óra játék alatt vissza lehet szedni az egynapos normál mp7-re költött 500 kreditet. jelenleg 13-vagy 14 ezer kreditem van. jól beszopta az, aki pénzt költött fegyverre. vagy csak láma, és az alapfegyverekkel nem tud játszani.

koschwarz
ha ügyes vagy azért lehet, reflexes minijáték, hogy addig se unatkozz 😄DD
egyébként ez így még mindig jobb, mint eddig, amikor a spawn UTÁN kellett arra várni, hogy betöltsön mindenkit, közben meg már rég lelõttek.

MR ME
biztos azért van mert nem fizettél eleget

Alien69
Kapjak be. Frissitették a progit. Igy pl nem lehet a sajat bazisra valtani, annyira szaggat, mert tolti be az embereket. Degeljenek meg.<#nemtudom><#boxer><#levele>

Alien69
Azért ez csak részben van így. Ugyanis, én is foglalós típus vagyok. Kivéve, ha sok a csaló, vagy sok a láma a mi csapatunkba. Tegnap pl omanon 0:1000 volt! A sok gyíkláma, tiszta ideg lettem. Azzal kezdõdik minden Oman, hogy start a repcsiért. Sajna, azon a szerveren hátrányos helyzetbõl indított, és mind két repcsit elvitték (US oldalon vóttam). Mondanom se kell, az egyik legidegesítõbb láma taktika, hogy repcsivel kimegy a szárazföld fölé, és leugrik a zászlóhoz. Persze, ez nem lenne gond elvileg (pedig bénaság), ha nem hallna meg már a felszállásnál, mert nem tudja, hogyan kell indulni a helybõl felszállásnál, és megy fürdeni. :-/ Én meg mondom, marad a heli, beültem a gépágyúhoz, már csak ott volt hely. Na, mondanom se kell, nem a partfelé ment az idióta, hanem hátra, bele az ósünbe. A gyökér. AZt nem értem, hogy ha gyakorolni akar, mért nem vár pár percet, addigra kiürül az anyahajó, és ott lesz a heli, sõt, van amikor a repcsi is. Kivéve, ha olyan köröm van, hogy nem halok meg (pl 15/0 tegnap). Fakk. Na mindegy.
A karkandon is, ha valaki gondolkodni is szokott, elõhívja a térképet (M), és látható, hogy a sok láma kb két utcát használ, ergo, se elõre, se hátra. Mindig azoknak van esélye, akik (ki)használják a sunnyogó sávokat. :-))) Tegnap elõtt pl 3 medic felállásban mentünk, elég érdekes volt, mondanom se kell. :-P

koschwarz
jó azért ez a p4f, igaz? 😄

oman tényleg nagyon jó, jobb mint karkand. karkandon csak megy a nagy öldöklés, egy-két elvetemült (mint én) foglal csak. oman viszont egy paradicsom minden szempontból. nekem kedvenc szórakozásom, hogy az a zászló közelében lévõ tow-val zargatom a c-nél megjelenõ ellenséges jármûveket és gyalogosokat, de szeretem a d légvédelmével is ritkítani a levegõ sûrûségét.

nekem a gyorsabb futás volt az elsõ cél, amit ki akartam lockolni, és azóta is alap. és érdekes módon nagyon kevesen használják. rendszeresen elsõnek érek mindenhová gyalog. szerintem a gyorsabb gyaloglás viszont annyira nem hasznos.

érdemes a tracerrel is célozva lõni, úgy nem lehet elhibázni még egy helit sem.

Alien69
Az szééép. Szerencsére Oman a (SOKKAL) jobb pálya. Sokkal taktikusabb, és ha van is csaló, az sokkal nehezebben tud érvényesülni rajta (szerencsére). Sajna, sok még a hiányosság. A legfontosabb, amit sokan hanyagolnak, az a jelölés. Egyfelõl a tracer, másfelõl a "Q"-s spottolás. Bár sajnos ez a része qrva bugos, mert sokszor hiába jelölgetem többször is, pontosabban kattintgatok, nem jelöli meg a nyomi progi. Van, amikor a 4. kattingatásra jelzi csak, ami nagyon sok idõ.
Bár, most kilockoltam a full speedet, és eszmélettlenállat buli karkandon szét futni az ellenfelet. Köztük rohangászok, lelövök pár bakát, vagy lekaszabolok késsel, és persze azért én is meg-meg halok. De ha én lennék a "farkas", a gyalogkakukk max a rajzfilmben tudna leelõzni, akkor is csak azért, mert tolatok hátra fele. :-)))

HTS s3rg1nh00
fúvazze,ma olyat toltunk omanon hogy ihaj...USMC-ben voltam,végig vezetett az orosz oldal...egészen 999-ig<#hehe>
elég szoros volt végig,de 900-nál még vezettek majdnem 100-zal,ekkor kiszálltam a kör nagy részében kellemesen bemelegített helyembõl a partmenti igla környékén,berántottuk B-t,legyaktunk pár rosszarcút,fel D-re,és 960-nál még bepattantam a FAV-ba és padlógáz C-re.hát nem hittem el,de sikerült lefehéríteni(igaz meghaltam érte,de megvolt😄),aztán 999-990rõl lehoztuk,mert kinyírtunk mindenkit a környéken<#zavart1>
csak második lettem a csapatban,de 6840 ponttal<#ravasz1>

ZTM
mind1 megtaláltam hogy lehet 😊)))))

ZTM
nem lehet friendhez csatlakozni?Mármint ha õ játszik én nem mehetek arra a szerverre?

koschwarz
<#idiota>ki is lehet gránátozni?