6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#2850 De NE MENJ! Saját érdek, hidd el! Az első lépésem, hogy az anyahajón lévőbe bele megyek. Eddig 10-ből 9x tele volt, plusz géppuska, és bomba. Úgy 7 kill egycsapásra (ráadásul a csapatomnak van addig ideje felfejlődni elvileg). Még ha nem teljesen etikus is. De vannak, akik játék közben is alkalmazzák. Speciel, én már ritkán csinálok ilyet, max véletlenül. Sokkal több killt szerzek, ha nem pottyanok le. Habár, már kisebb koccokat adtam heliknek, mert "szeretik".
Amúgy tegnap egy helis megelőzött, 30 kill felett csinált. Mondjuk, láma ellenfél volt, de ez mellékes. -
#2849 Úgyérted helizni :) allfor-al már TSen nagyban kennyük neki. Csak kellene egy 3. is, ha csapatszállítóval mennénk. -
#2848 :D végre volt egy kis időm, hogy olyan játékokat toljak, amiket eddig nem tudtam, így kockultam kicsit :DD De hétvégén, amikor lesz rendesen időm, mehetünk hentelni!!! :D -
#2847 Timon te merre vagy elveszve?:) -
#2846 Majd a hétvégén...
Lupous: Tényleg nem jó :S Mobilról írtam ami nem az enyém így valamit férenyomtam. Na szóval itt :D -
#2845 Huu az klassz! -
#2844 Mindegy, mert akkor is PTE... honlapon keresztül lépek fel, és fel se dob egy fegyót. -
#2843 Ott biztos :D....nem jó a link vagy lehet csak nálam :S -
#2842 De ez SZAR. Már, jelenleg. Semmi fegyver nincsen, amit választhatnék. Akkor mi értelme??? -
#2841 itt választ kapsz -
#2840 Nekem mindegy, a lényeg, hogy az én sapim ZÖLD, és ettől gyorsabban futok. De ha még se, legalább kevesen hordanak ilyet. Viszont, elképzelhető, hogy le fogom cserélni sárgára. Kénytelen leszek megrendelni előre a BF3-t.
Ugyanis, előre fizettem a BF1943-rt, és ugye MOST kaptam egy értesítést, hogy nem jön ki. Igaz, ezt tudtam. Viszont, kaptam nagylelkűen az EA jampecektől 20% kedvezményt. Így már MAJDNEM megéri elő rendelni. -
#2839 Valaki leírná hogy tudok baráthoz csatlakozni?
http://battlefield.play4free.com/en/rsp
Hogy lehet szervert kedvencekhez adni?
-
#2838 na, ma is tanultunk valamit -
#2837 Nálam SSL hibát ír. -
lammaer #2836 Ez is tanúlságos cikk... bár az elején csak ők is a wikin szörfölnek, később egészjó lesz :)
Miert svajci a svajcisapka -
lammaer #2835 Huh, ez nekem is új volt, nem is tudtam hogy van olyan hogy Barett Sapka.
Sztem viszont lehet vmi összefüggés a svájci sapka meg a barett között, mive úgy tudom hogy a svájci sapka eredetileg katonai viselet volt, illetve máshol nincs is olyan hogy svájci sapka, csak magyarban.
A net azt mondja, hogy már az ókori görögöknél és rómaiaknál is volt baretum....
http://hu.wikipedia.org/wiki/Sv%C3%A1jcisapka
Szóval sanszos hogy van közük egymáshoz... -
#2834 Arról nincs infó. Gondolom azért sem hogy minnél többen mennyenek megnézni.
koschwarz: Akkor lehet, hogy én tudom rosszul, hogy a beret magyarul svájcisapkát jelent. Na de mind1 :D -
#2833 jó lesz ez a pte, játszani kell néhány kört vele, kipróbálni a cuccokat, aztán leírni a véleményt a fórumba (mármint a hivatalosba)
egyébként elektro: szerintem nem svájcisapkák azok a sapkák, hanem simán lehet beret-nek vagy magyarul barettsapkának hívni. a svájcisapka más (pte-s bejegyzés alatt). -
lammaer #2832 Arrol van vmi hir hogy mik a legfrissebb ujitasok? Vagy ez csak a PTE létrehozásáról szól? -
#2831 Bővebben :P -
SINbacsi #2830 Public Test Environment
azaz, publikus teszt környezet. Jelenleg a játék a nyílt béta fázisban van, azaz lehet regisztrálni, játszani, tesztelni. De nem ez a végleges, tehát számíthatsz nullázásra (stat), mielőtt elindul a végleges. -
RYO21 #2829 Mire jó ez a PTE? -
SINbacsi #2828 Hát kis fáziskésés megvan, mivel már du 2kor kész volt. :)
Gyere majd TS-re egyezkedni. -
#2827 lol :D Most nézem, hogy már megvan :D Ügyi -
#2826 Játék szerverre gondoltam :P TS lenyíló fülnek esetleg olyat lehetne csinálni, hogy:
-Telepítés és segítség
-Belépés bf.hu szerverre
Mondjuk szerintem felesleges de vannak akik igeényt tartanak rá... -
SINbacsi #2825 Hát az ott van, Battlefield.hu TS3 :D -
#2824 Mondj te egyet :D -
Bala10 #2823 az mondjuk nagyon vicces, hogy ha nekiszaladok az ellenfél tankjának, akkor meghalok. -
SINbacsi #2822 A hitbox az azt a "doboz" alakú zóna, vagy zónák összességét jelenti, ahol a találatot beveszi. Ez nem feltétlen egyezik meg bizonyos esetekben a karakter 3d-s modelljével (lag). Pl: Sprintelés közben az adat oda-vissza járása közben fellépő adatlassulás eredményezheti, hogy a karakter előtt lesz a hitbox, kb 0,5 méterrel, tehát ha a karakterre lősz, nem veszi be. -
#2821 Ahh lefordítani letudtam (mily meglepő :P)...hát amúgy jah elég sok headshotot ad :P -
Cat 02 #2820 Ütésdoboz.
Amúgy kb annyi, hogy hogyan találod el az ellenfelet, pl fejen lövöd aztán mégse annak adja be, vagy mellélősz és beadja. -
#2819 Kérlek világosítsátok fel a lámát :P (Engem :D)
A hitbox az...miis? :P
-
Bala10 #2818 talán már túl jó is -
#2817 Akkor meg minek szenvedni a BF2-vel? Én ott ritkán találtam el a hitboxot, mert az emberre céloztam. No, ez volt a baj, ugyebár. -
#2816 na, hát ezért tetszik nekem is ez. ha csak nincs éppen valamiért brutál lag, akkor a hitbox az egyik legjobb, amit valaha multis fps-ben láttam. -
Gyuszopapa #2815 Hajnalban nyomtam egy pár kőrt,hogy mennyi béna van 20-0-nál már szégyeltem magam vártam mikor cheatereznek le.A BF2-hőz képest gyerekjáték vele játszani ott azért szenvedni kellett a hitbox-szal de itt tényleg jól beadja a találatot. -
SINbacsi #2814 Mondj még kettőt! :) -
#2813 Ja most látom, hogy írtál. :D Nem vettem észre mert játékban voltam. Estére gyere fel! -
#2812 Ott vagyok ahol te:-) -
#2811 Hol vagy? Nem talállak :)