Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erieskrisz
freekill minden kisbetû 15 ös szinten vagyok

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Elektrofrombc2
* FREEKILLER Add
* Freekilldu67 Add
* Grrpowa Add
AKA:
o FreeKill
* freekillmrjv Add
* psycho80 Add
AKA:
o freekill80

Most akkor ezek közül melyik? Vagy inkább addolj te... HUN~Engineer

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

erieskrisz
Aham értem akkor nem nállam van a bibi nah mind 1 freekill néven játszok ha valaki esetleg keres magyart szeron

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Alien69
Szerintem direkt dobál le a kocsog szerevr. Így sokkal lassabban lehet fejlõdni. 19-s engim, kb 10-15 kör kellene 70000 ponthoz, de ugye ezen oknál fogva EGY szerever kellene össze hozni, de ezért inkább kidobnak.<#duhos2><#mf1>
<#kocsog> EA GAMES

Elektrofrombc2
ja olyan nekem is volt Oman-on, viszont Karkandon még nem respawnoltam ejtõernyõvel, de mintha láttam volna már másokat úgy. nem is értetem, de mostmár vágom asszem 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

HTS s3rg1nh00
így van,egyszer már velem is elõfordult 17 szint(+amit nem számolt)alatt,hogy "you have been paradropped behind enemy lines" szöveggel dobott ki...úgy emlékszem a szituáció az volt h.nekünk 0 zászlónk volt omanon,és a C-re nézõ magas ház felõl érkeztem

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Alien69
Arra a nagy házra SEMMILYEN létra nem vezet. Elvileg egyetlen utat tudok a tetejére, de régen tapasztaltam csak. Van, hogy ejtõernyõzve dob be a pályára a szerver. Elég ritka, de Oman-on is van ilyen. Ha mázlija van, akkor van esélye oda irányítani. <#kacsint>

ZTM
Nálam például már az 1. map váltásnál kibasz és az a legrosszabb hogy néha nem menti el a szerezett xp-t ilyenkor.

HTS s3rg1nh00
nekünk is ezt csinálja,mert béta.

erieskrisz
Sziasztok valaki nemtudja miért dobál ki a játék exe-hibával esetleg másal is elöfordul ilyesmi <#kerdes> tököm telle van hogy 3-4 mapváltásnál az exe hibát észlelt ezért leált hibaüzenettel kidobb a játék <#violent>

Elektrofrombc2
Jólvan, jó tudni 😄 Am nincs létra. Az biztos. Átnéztem már párszor, még invisible létrát is kerestem xP De azért köszi

nandorb
1. A heliben a gunner masodlagos fegyverre a tracer dart. Lehet vele jarmuvet tracelni amire a pilota kitudja lonni a kovetos raketat.
2. B-nel meg az egyik oldalan biztos van letra az epulet egyik oldalan ahol felehet maszni😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Elektrofrombc2
2 kérdésem lenne 😛

1. Pontossan milyen másodlagos fegyver az ami a heliben van a gunner ülésbe. Mire szolgál?!
2. Karkandon B-nél van az a több emeletes épület. Arra hogyan lehet felmászni?! Az elõbb onnan szedtem le egy csávót és fogalmam sincs hogyan jutott fel...

Alien69
Csakhogy nem villog. <#zavart1> Ugyan ez a helyzet medicek esetében. Akkor petézik le egy csomagot, ha lovom, és ordibálok, legjobb esetben. <#wilting><#nevetes2>

ZTM
Nem jelzi mi de, mikor ott villog a nevem az orra elõtt gondolhatná '-.-

Alien69
Mert NEKED kell lõni Õt! Ugyanis nem bizti, hogy a HUD-ja jelzi neki, ki hol ordibál.<#hehe>

ZTM
Fúúú de sötét emberek játszanak...
Nemrég voltam oman-on US-ban voltam szegény ruszkik nem bírtak kitörni a repterükrõl, én ugye védtem az utat mikor elfogyott a lõszer mentem keresni egy assaultot, HUN volt a neve mögött gondoltam végre egy értelmes honfitárs, a nagy francot ott ugráltam körülötte folyamatosan nyomtam neki a need ammo-t és baszott rám, még rám is lõtt a...

Alien69
Mondjuk, engem még csak 2-3 alkalommal csítereztek. De ilyenkor természetesen beírok valami anyázóst, vagy olyat, hogy nem csíter, "spawn killer", me az nem ugyan az, ugyebár! Igaz, ritkán alkalmazom, fõleg akkor, ha mondjuk az elõzõ körben egy nyomi ellenfél is ilyet csinált, és ilyenkor megmutatom neki, hogyan kell is ezt JÓL csinálni. <#miaz><#vigyor3> Ugyanis, karkand-on a teraszos spawn pont feletti tetõre szoktak a looserek felmászni, és onnan próbálják sakkban tartani az ellenfelet. Csakhogy, ez nem a legjobb hely, és csak rövid ideig lehet ott lenni. Van ennél legalább 2 hely, ami sokkal eredményesebb, és ugyan erre a helyre látni rá. <#lookaround><#vigyor1>
Csak nem ferr, ezért én se erõltetem, nehogy egy idióta Tõlem tudja már meg, hogy is kell ott kempelni, hogy jó sok killje legyen az embernek úgy, hogy lehetõleg minimális dead legyen mellé.<#vomit><#gonosz2>

Alien69
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na vééégre, nem csak ÉN dicsekszek!

<#worship><#crazya>

Alien69
ööö, azért ez csak részben van így. Ugye, aki ismeri a csínját-bínját a dolgoknak, azért nem pukkan szét csak úgy. <#circling> Igaz, tegnap elég jó ellenfelekbe botlottam, egyszer engem is legéppusizott az egyik, de attól még próbálkoztam menekülni (észleltem a támadást, de túl jó helyzetbe talált rám). Csak ugye, mázlija vótt. Már egyszer, mert ugye utána meg Õ pukkant le párszor az égbõl. A másik szórakozásom, hogy nem lövöm rá a rakétát, csak követem. Ha ráadásul az US oldal féle helybõl felszállóval megyek (tegnap ismét elloptam egyet), akkor ugye lassabban is tudok repülni, mint az ellenfél, ezért a hosszú sípolást megszokja. <#zavart1> Fõleg, mert az emberek 99%-a nem használja a "hátra nézés" lehetõségét, amit ugye lehet alkalmazni gyalogosan is, de levegõben ez pl egy alapvetõ. Az egyik ok, hogy amikor eldobom a csalit, figyelem, melyik AA-s lõhette rám. Utána az természetesen megdeglik. <#ravasz1>

ZTM
Na az már valami 😄

Elektrofrombc2
😊 Jó az! Nekem az imént volt 32/0 és 12500 pontom. Tankal 😄

ZTM
Engem tegnap Omanra dobott a játék, 5 kört játszottam le, mind az 5-ben én voltam a csapatomban a legelsõ, és aki összesítettbe a legtöbb pontot összeszedte(az ellen legelsõje átlag 2000 ponttal volt lemaradva majdnem mindig), 5 körön át, természetesen bombáztak a rajongóim hogy cheater, hacker, noob, heli noob, RPG noob...
Az 5. kör végén köztem és a 2. helyezett között alig 100 pont volt, na mondom(mielõtt elfajulna) a csúcson kell abbahagyni és kiléptem 😊

Elektrofrombc2
jaaaa ezt tom, csak azt hittem, hogy ezt is az AA-ra mondod 😊

Am mekkora sz*r már az, hogy nem lehet screenshotolni a scoreboardot a kör végén... Olyat csináltam, hogy már cheaternek éreztem magam XD

HTS s3rg1nh00
ha valakit bemérsz repcsiben levegõ-levegõ rakétával,sípol...viszont ha csak géppuskázod,akkor nem tudja h.jössz,egyszer csak bumm.

Elektrofrombc2
"A másik, hogy van pár repülõs, akik direkte nem használják a rakétát, mert azt jelzi a célpontnak is (heli/repcsi), ezért ugye kitérõ manõvert csinál." Ezt nem értem 😄

zotya10002
Akkor nem egyszerû!

Este megnézem kipróbálom!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Alien69
Vannak különbségek, természetesen. A helinél pl az egér oldal irányú mozgatása is fontos. Igaziból az egérrel irányítod, a repcsit meg a billentyûzettel (inkább). A helinél "gáz" adagolás, plusz tengely forgás a billentyûzet. Az egér meg ugye az elõre döntés (meg hátra), és a forgatás. Érdemes az egér plusz gombjaira felrakni pl "x"-t, ami a "csali" kidobása rakéta ellen, és a "b"-t, repcsinél ez az alapértelmezett elsõdleges váltás, azaz rakéta v. bomba. 3 AA van a térképen (ugye még csak Oman). Ezek az elsõdleges célpontok. Na, nem azért, mert ezek le tudnak lõni. :-))) Hanem azért, mert ezek TUTI célpontok, nem rohannak el (bár már van 1-2 trükkös csávó, aki inkább elmenekül, ha látja, hogy felé jön egy repcsi). Ha jól célzol, eleve gépágyúval kiszedhetõ a benne ülõ, mielõtt befogná a gépet. Akkor sincs para, ha befogja. Egy tuti helyzetben tud 100%-ra lelõni, ha PONT akkor lövi ki a rakétát, amikor a lehetõ legközelebb van a repcsi az AA-hoz. Illetve, van amikor nem jelez rendesen a rendszer, és csak egy rövid pittyegést hallat. Legalábbis 1-2 alkalommal már haltam meg ilyen kósza rakétától. A másik, hogy van pár repülõs, akik direkte nem használják a rakétát, mert azt jelzi a célpontnak is (heli/repcsi), ezért ugye kitérõ manõvert csinál. Ha nem veszi észre a támadást, akkor viszont lelõhetõ gépágyúval is. Repcsivel egy "csúnya" stratégia, a csapat szállító heli kamikaze kinyírása. Az elsõben legalább 3-4 emberke szokott taxizni. :-)

Alien69
Kösz, tehát nem érek vele semmit. :-))) A 4 gránát nem olyan rossz, ha végképp nincs már mit kilokkolni.

byzhouse
rakd fel újra

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

soo277
Aza fura ,hogy elötte 10perce gémeltem!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Ezt akkor szokta kiírni, ha nem tud kimenni a netre. Tûzfal vagy esetleg más blokkolja.

soo277
Ugyan az!explorer el is!

Inkább mozillával próbálj vele játszani.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

soo277
Help pls!!!!EZ MI!!!<#conf><#conf>

Elektrofrombc2
Én igazából azt nem próbáltam még ki, mert kicsit pazarlásnak tartom a 4 gránátot. A Dead man's trigger az arra jó ha közelrõl ölnek meg, mert valószínûleg ott fog elfutni meletted, akkor meg az általad "kiejtett" gránát felrobban és megöli.

A heli irányítása hasonlít a BC2-éhez báris szerintem. Am nem tom ti heroesba mennyit repcsiztetek de nekem elég furcsa volt az invertált egér. Szal ha valakinek furcsán rosszul megy a madárkákkal akkor invertálja a beállításoknál.

zotya10002
Háát ha olyan az irányítása mint a Battlefield Bad Company 2 -ben akkor tudom:-)

Mert hiába nyomom az e-betût:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Alien69
Mivel nem tudod még kezelni, ne akarj egybõl bele ulni. Várj egy kicsit, és utána már szinte tuti lesz szabad heli/repcsi, mert sokan csak taxinak használják. <#vigyor>

zotya10002
Értem:-)

Alien69
Ki kell "tanulni", van olyan, hogy "training", ott lehet "megtanulni". <#zavart1>

zotya10002
Hy egy lehet hülye kérdés!:-)

Helit meg repcsit miért nem lehet használni?Nem enged beszállni

Alien69
Ups, igazad van, SORRY Mindenkitõl! <#alien><#worship>
Nem teljesen világos pl:
gránát kilokkolása után "Dead man's trigger". <#help>

zorrobomber
Életemben nem toltam még egy Battlefieldet sem. Ezt most pár menet erejéig kipróbáltam egy engineer-el. Ok hogy úgy ahogy a sniper-el zoomolni(bill. kiosztást még éppen meg tudom nézni), de mégis, benne kell ülnöm a tankban? Mellette kell állnom? Honnan tudom hogy melyik tank sérült?

Ahogy a sniperrel zoomolni. 😊

zotya10002
Köszönöm!!

Közbe képzeljétek egyik emilem fiókjában találtam egyet!!:-)

ZTM
Menj vissza egy oldalt és a #1881 hsz-ben van egy pár, nézd meg hátha akad még használható.

zotya10002
Ha valakinek lenne egy kódja akkor privbe megköszönném!!

Voltam reggelve mikor elindult a beta de már nem tudok vele belépni:-(

Köszönöm elõre is!!

ZTM
Jó játék lesz ez, remélem lesz sokkal több fegyver és megmarad ez a creditért bérelhetõs dolog mert nem lenne jó ha a fegyverekért végkép fizetni kéne...

Optimus Prime
Ja, Firefox-ot használok és igaz a D: meghajtóra akarom telepíteni.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Valakinek van ötlete miért hajlandó települni? Már vagy 20x próbáltam, de vagy az elején, közepén, háromnegyedén megáll és nem csinál semmit. A Heroes is ezt csinálta, de végül sikerült felszenvednem.

Egyébként milyen a játék? Én anno a 1942 és a Secret Weapons of WWII demóival játszottam, meg a 2124-ével. A többi nem tetszett.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"