6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#2890 van, csak ha szétdarálnak mindenkit, és behúzódunk egy sarokba 5-en, amiből 2 medic, és mindenki üvölt, hogy MEDIIIIC; a két nyomorék meg pack dobása helyett nemi szerveik ritmikus cibálásával vannak elfoglalva, és kihal mindenki, akkor persze hogy durci leszek :DDD -
#2889 Mé? Veszel kötszert, és adrenalin injekciót, oszt csá. A kötszer lassú, tehát nem árt, ha nem lőnek rád, vagy nem ugrasz le, és sérülsz meg, az injekció meg egyből 50-t nyom.
Be se merem írni, tegnap Karkandon mennyi volt egy körbe a K/D-m. Persze, előtte volt rossz is nem egyszer, de pár körig csak néztem, úgy jöttek a killek, mint ha arattam volna. Természetesen óriási mázlival, nert egy tetőn ültem, és az oda vezető utat fedezték nagy részt, én meg mindenki mást lelőhettem. -
#2888 oké szóval csak úgy fogok játszani, ha a csapatban van legalább 1 ismerős medic... :D -
#2887 Hmm jó kérdés. Szerintem azt is. Mert úgy írja, hogy mindentől gyorsabban kapja... -
#2886 hm.. az a skill, ami növeli az enginél a kapott hp értékét, az a bandage-ra is vonatkozik? -
#2885 Aaaaz igen! -
#2884 Egyre viccesebb ez a level bug. A level 9-es medicemnek 15db training pontja van már. -
#2883 Csak??? xD -
#2882 De 4 a max nem? Vagy dead mans triggert számoljátok 5.nek? -
SINbacsi #2881 Nekem ahhoz még 70 GB-ot fel kell töltenem és várnom 12 hetet... :D -
SINbacsi #2880 Mondjuk nade spam miatt nem enged 5-nél többet? -
#2879 Ritkán de vagyok , Lui76hun néven aki több magyart szeretne felvehet, amatőr vagyok . -
#2878 mert az ulyra az J betű, azért nem tölti...
:-)
-
#2877 sziasztok az amobox a gránátott miért nem tölti ulyra tankok ellen csak az ér valamit assaultként és idegesitő hogy csak 5 gránátom van -
Bala10 #2876 de, vagyis azt hiszem. :D ha be van jelölve, akkor van az, hogy mielőtt belecsapódna a járműbe, elkanyarodik. :) lestem is nagyot, mikor először láttam. :D -
#2875 nem, konkrétan magyar trackerek nem léteznek, az általatok említett ncore is csupán egy fórum néhány extra szolgáltatással ;D -
#2874 Nincs meghívás nCore-on!!! -
#2873 =/ Azért kössz :P -
#2872 Megnéztem, legalább "tag"-nak kellene lennem, de csak felhasználó vok, sorry. -
#2871 Nem mondtam, hogy nincs. Meg se néztem még. -
#2870 Hát mivel éjjel-nappal seedelek (más oldalakon) így általában mindent viszzatöltök. Főleg, hogy 5GB-nál nagyobbakat nem is nagyon szoktam letölteni.
Grrr1234: Filmek, sorozatok és programok amik érdekelnének.
Tényleg nincs senkinek? =/ -
#2869 Lehet, hogy melette (vagy a közelében) volt egy jármű ami kivolt trace-elve csak kiszáltak belőlle. Olyan kor nem látszik az a négyzet HUD, de megis követi.
Bala: Ha jól tudom az a képesség amire gondolsz csak a páncélzatát erősíti, így kevesebbet sebez az RPG és minden más cumó :D -
lammaer #2868 Mi a szösz? Az RPG - tracer nélkül - nem szimplán egy közvetlen irányzású fegyver?
Szóval gyak csak rajtam múlik, ha jó helyre célzok akkor eltalálja azt doszt? Olyat nem tapasztaltam hogy csak úgy másfele megy a rakéta ha becélzom és rálövök - megy az nyilegyenesen oda ahova lőttem... -
Bala10 #2867 akkor is elhúz, ha ki van fejlesztve az a védelem. nem tudom pontosan mi az, mert nem igen járművezek. :) -
#2866 Vegyetek fel barinak:-) Stiflermama néven futok!
Aztán most már tényleg hétvégén meglesem ezt a gamét -
#2865 Bakker, FAKK EA GAMES. A gyökerek DIREKT nem engedik, hogy meglegyen az assault 20-s szintje. Egyszer már kb 2/3-ig felment, majd egy szokásos map váltás utáni kidobásnál vissza állt kb 15%-ra, majd még azt is lenullázták. Ma ismét nyomtam óvatosan, többször kilépve jópár kört. Végre eléri a csík a végét, erre map váltás (persze, a pályán NEM adta meg a szint lépést), és kidob. Hol állok? Mint a nap elején, kb 20%-nál. Asszem, egy ideig NEM vagyok hajlandó fizetni nekik. -
#2864 Van egy másik fegyver(Tracer Dart Gun), amivel bele kell lőni, és utána az RPG-vel. -
RYO21 #2863 Miért van az, hogy ha RPGvel rálövök valamire, akkor a rakéta nem a célpontot találja el, hanem elhúz a picsába? -
#2862 Egy fél délelőtt alatt fent volt :D (Bár valóban beszálltak a seedbe páran :D...senki nem panaszkodott a sebesség miatt :D) nah offolást hanyagoljuk :D -
#2861 Na kösz. Mire egy olyat feltöltesz, inkább ne is lássam, mert pár hét, ha lejön. Addigra meg felrakja más jobb sebességgel. -
#2860 Soul Eater 22,3 giga...szerintem egészen nagy feltöltés. Szóval még ez sem lehet akadály :D
+ van ismerősöm, a legtrágyább nete van amit láttam, és még azzal is elvan ...igaz csak ingyenes témákat szed le... -
#2859 De nekem máshova is oszlik. Ergo, nem is rossz, meg nem is kell több. Ráadásul, akinek ilyen net sebessége van az ne akarjon nagy dolgokat felrakni. Ergo, semmi értelmét nem látom. -
#2858 LOL nekem csak 350es feltöltés mégis Arány: 2.041 Fel: 1.52 TB Le: 764.11 GB szóval nemlényeg. ÉS nem hagyom napokra meg északára bekapcsolva a gépet meg semmi ilyen faszság :D (Lassan 3 éve vagyok nCore függő :D) -
#2857 Én is tartom, igaz 512 a feltöltésem. Az arányom meg 0,7 körüli így is. Igaz, SEMMIT se töltök fel, csak vissza seedelek. -
#2856 nekem sajna nincs elég pontom...ha lenne küldenék :P (sajna most semmit se érek így neked :() -
#2855 Mit akarsz letölteni? -
#2854 Oda kell az aranyt tartani, hogy fogod birni a 128kbitsel?:D -
#2853 Tudna nekem valaki nCore meghívót küldeni? -
#2852 hááát én nem érek rá -
#2851 holnap estefelé akkor nekiesünk :D