Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
* Freekilldu67 Add
* Grrpowa Add
AKA:
o FreeKill
* freekillmrjv Add
* psycho80 Add
AKA:
o freekill80
Most akkor ezek közül melyik? Vagy inkább addolj te... HUN~Engineer
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
<#kocsog>#kocsog> EA GAMES
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
2. B-nel meg az egyik oldalan biztos van letra az epulet egyik oldalan ahol felehet maszni😄
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
1. Pontossan milyen másodlagos fegyver az ami a heliben van a gunner ülésbe. Mire szolgál?!
2. Karkandon B-nél van az a több emeletes épület. Arra hogyan lehet felmászni?! Az elõbb onnan szedtem le egy csávót és fogalmam sincs hogyan jutott fel...
Nemrég voltam oman-on US-ban voltam szegény ruszkik nem bírtak kitörni a repterükrõl, én ugye védtem az utat mikor elfogyott a lõszer mentem keresni egy assaultot, HUN volt a neve mögött gondoltam végre egy értelmes honfitárs, a nagy francot ott ugráltam körülötte folyamatosan nyomtam neki a need ammo-t és baszott rám, még rám is lõtt a...
Csak nem ferr, ezért én se erõltetem, nehogy egy idióta Tõlem tudja már meg, hogy is kell ott kempelni, hogy jó sok killje legyen az embernek úgy, hogy lehetõleg minimális dead legyen mellé.<#vomit>#vomit><#gonosz2>#gonosz2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#worship>#worship><#crazya>#crazya>
Az 5. kör végén köztem és a 2. helyezett között alig 100 pont volt, na mondom(mielõtt elfajulna) a csúcson kell abbahagyni és kiléptem 😊
Am mekkora sz*r már az, hogy nem lehet screenshotolni a scoreboardot a kör végén... Olyat csináltam, hogy már cheaternek éreztem magam XD
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Este megnézem kipróbálom!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A heli irányítása hasonlít a BC2-éhez báris szerintem. Am nem tom ti heroesba mennyit repcsiztetek de nekem elég furcsa volt az invertált egér. Szal ha valakinek furcsán rosszul megy a madárkákkal akkor invertálja a beállításoknál.
Mert hiába nyomom az e-betût:-)
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Helit meg repcsit miért nem lehet használni?Nem enged beszállni
Nem teljesen világos pl:
gránát kilokkolása után "Dead man's trigger". <#help>#help>
Közbe képzeljétek egyik emilem fiókjában találtam egyet!!:-)
Voltam reggelve mikor elindult a beta de már nem tudok vele belépni:-(
Köszönöm elõre is!!
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Egyébként milyen a játék? Én anno a 1942 és a Secret Weapons of WWII demóival játszottam, meg a 2124-ével. A többi nem tetszett.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"