6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
Unfortunately there are currently no offers available for your country. Please try again later.
Ilyenkor mivan?
US,UK ezeken próbáltam de ezt írja..Később próbáljam meg újból..De mért? -
Nagyon szépen köszönöm skacok!
-
Ha örökre veszed (Lasts forever) meg akkor nem tünik el. Ha csak bérled egy napra vagy 7-re akkor eltűnik... -
És akkó ha megcsinálom tudok belőle fegyvereket meg cuccokat venni?
Azok ugye nem tünnek el minden egyes nap?
De am köszi:D
-
patrikhun97 #6092 †az a nem nem kell a kickelt elé szóval emiatt kidobott a szerverről... -
patrikhun97 #6091 Ismerős én tegnap mondtam azt, hogy be nem lépek oda... Angol srác nem ért magyarul és valami Eufo (teljes nevét nem tudom) adminként magyarul pofázik neki, mert leírta, hogy noob... Odaírtam szegény srácnak, hogy ne írja le azt hogy noob erre nem kickelt -.- Ez szerintetek mi...? -
ElitAss4ult #6090 csináltam egy segitő képet az ingyenes fund szerzésről(sponsorpay)
link a letöltéséhez : http://www9.zippyshare.com/v/6621143/file.html
22mb :DD -
Na nekem ennyi elég is volt a magyar szerverből. Jónak indult, de most már rosszabb mint az Official P4F szerverek.
Csak egy példa. Minden normális szerveren tiltott a M-Com-ra C4-et/Claymore-t rakni. Átverekedem magam 8-10 emberen, meg 3-an kempelnek az M-Com-nál, erre egy claymore-ba futok bele, és ezzel körberakva az egész M-Com. Így aztán totál esélyes nyerni a csapatnak.
Másik példa. Ha valaki véletlenül csúnyát mond, akkor van admin hogy figyelmeztesse, de a csalónak fél órát könyörög, hogy kapcsolja ki az aim-ot. Biztos ki fogja kapcsolni a két szép szemedért.
Az előbb is valaki bant kapott, mert 5x leírta ugyan azt? Szép... -
ElitAss4ult #6088 énis készülök az akcióra,de még csak 2148fundom van, várok egy 890fundot igérő surveyt :D -
patrikhun97 #6087 Ennél jobban részletezzem? O.o :D -
De neki részletesebben kell!!! :D -
Fent a piros felirat mond valamit? Ingyen Play4Free funds!!! -
SNICKER #6084 segítsetek részletesen legyetek szivesek, hogy hogy kell ilyen fundot szerezni -
Neken nem ad 
-
patrikhun97 #6082 Felkészülök a jövő heti akciókra összesen 6300Fund van a tarsolyomba eddig. De hosszú még a nap:D -
patrikhun97 #6081 Még véletlenül se! Ismerősömről 32000Forintot húztak le ilyennel... -
Ez a magyar szerver lehetne air maps only. -
Akinek kell a fejlécbe a profil linkje az privátban küldje el a katonája nevét... -
Azt még véletlenül se!!! Ha elküldöd az SMS-t, akkor előfizetsz valami szarra és ha jól emlékszek heti 1000-1200Ft. Ott az apró betűs rész, olvasd el... -
ElitAss4ult #6077 a magyar sponsorpay , vagyis az SMS est probálta valaki? és ha igen menyit kell gey surveyért fizetni?ha kell.. -
ElitAss4ult #6076 sponsorpayrol , töltesz ki surveyeket es ha mindent jol csinaltal kapsz egy emailt benne ezzel : EA Thank you for purchase és benne az összegel amit már jóváirtak :D de mindennek elején szerezz tunnelbear progit csatlakozz UK ra ott sokvan -
SNICKER #6075 honnan lehet fundot szerezni? -
mitaraczu #6074 
csak találd ki mire költöd, várj mig kijönnek az új cuccok
-
kaszálhatsz nekem is xD -
ElitAss4ult #6072 sziasztok! :DD ma kaszáltam sponsorpayről ^6327fundot ^^ -
Scania20 #6071 Nekem nem, csak kiírja hogy nincs letöltve!!
Valakinek még ötlet??

-
Csak simán PlayNow és tölti újbol -
Scania20 #6069 Hello.
Azt szeretném kérdezni hogy, ha a regisztrálás megvolt, de a telepítőfájlt kitöröltem, akkor hol tölthetem le újra?
Kösz a válaszokat! -
Zaja #6068 Hja. Tökéletesen igazad van. Nem mintha unnám az OMAN-t meg a Karkandot(ezen a kettőn szoktam csak játszani),de azért jó lenne egy tök új map,hogy az első 24 órában mindenki azzal foglalkozzon,hogy hogy találja meg a másikat. Azon kívül örülnék neki,ha egyszer lenne akár homokzsákokhoz rögzített machine gun vagy mini gun is. -
Az ajándéknak örülök. De az új fegyverektől tartok kicsit. Van most is egy pár fegyó ami elég OP a többihez képest. Bele sem merek gondolni mi lesz, ha az újak még ezeknél is jobbak lesznek :O
Igazából most nem új fegyók kellenek, hanem egy teljes rebalance,bug fix,új map ilyesmi. -
És kiderült, mit kapunk 2. szülinapra:
"Grab your birthday items and get into the game to celebrate the second anniversary of Battlefield Play4Free!"
2nd Birthday Beret
2nd Birthday T-shirt
-
A mai (03.26) frissítésel bekerültek az új fegyverek a játék könyvtárba, szóval hamarosan jönnek:
-
Van, a Play Now gomb mellett találod... -
SNICKER #6063 van ebbe szerverkereső? -
patrikhun97 #6062 Jelentem én nagy híve vagyok :)
A legnagyobb veszélye az, hogy kizárnak a sponsorpayről de csak abban a Bf-accountal, de attól ugyanazzal a karakterben máshol is tudsz még szerezni :D (pl.: Nfs World). Szóval nem raknak ki mert az nekik is pénz de elvileg megszeged a felhasználási feltételeket, de azt ki nem? :D -
Valaki próbálta már ezt az "Ingyen Play4Free Funds-ot"?
Lelehet bukni? Mik a veszélyei? Kiakarom próbálni,csak azért kérdezem:DD -
mitaraczu #6060 nekem már megvan a négy, szerencsére volt vmikor akciós slot vásárlás -
patrikhun97 #6059 Vérbeli profi vagy
Tegnap sikeresen megszereztem mind a négy classt egy accountba
Már csak normális szett kellene az engineernek valami ötlet?
-
Az nagyon jó. -
mitaraczu #6057 lol szereztem 190 funds magyar ajánlaton