6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#6136 az első ilyen humorom a Butt L' Field, képet had ne linkeljek -
#6135 Ez a minőségítől kicsit messze van. :D
Jah, mész henteltetni magad? xD -
#6134 látom elszoktál a minőségi humortól
de , hogy témánál maradjunk őőőő...
nnna jó megyek hentelni -
#6133 *World of Tanks -
#6132 ez igaz, sajnos már eljárt felette az idő és nem tud labdába rúgni a Word of Thanks mellett ...
-
#6131 Jah, nemsokára bezárják. -
AliscaAlex #6130 Én látom csak úgy, hogy abszolút nem fejlesztenek már ebben a játékban semmit hosszú hónapok óta. A facén is csak az üres irodákat mutogatják :-D -
ElitAss4ult #6129 nem,ez egy kérdés volt :D -
#6128 ez most egy "alig használt fleshlight..." hirdetés akart lenni ?
Mert a reklám az tiltott ezen az oldalon -
ElitAss4ult #6127 valaki nem akar cserélni felhasználót?:DD ez egyben válasz is volt(?)..:p -
#6126 omg -
#6125 LiveJasmin ... -
#6124 XD
melyik szerveren vagy? -
#6123 onnan látszik, hogy egy játék jó, ha a topikok üresek, de a szerverek tele vannak
word of thanks FAIL -
#6122 Igazam van? yeeee -
#6121 "Nem kell válaszolnod, igazam van..." -
#6120 looool na mivan géphez engedtek? :DDD -
#6119 nincsen OFF-topic ? -
ElitAss4ult #6118 kössz :D -
patrikhun97 #6117 Nekem az őszinte véleményem az róla, hogy csak az Op weapon kedvelők veszik meg unlock áron... Amúgy egykicsit halyaz a Vss-re m145-el elmegy snipernek. . A "legjobb" összeállítás az összes engineer fegyverhez: Predator barrel, Cqc/Viper/Casket mags (attól függ mennyi sebzés kell, vagy mennyi lőszered van...), és stabilized stock. Ebből kettőt megkapsz rapidaim scopal a Harkel szettből és még a PP-19 sem egy utolsó fegyver... -
ElitAss4ult #6116 Mi a véleményetek erről az "AS-VAL"ról ? :D és mijen kiegészitők rá a legjobbak?köszi -
#6115 A csávót Ephdel-nek hívják. Ő az egyik legismertebb csííter BFP4F-ben :D
De amúgy az L85 egy tipikus núúb fegyver. Viper mags és nemesis stock kell rá, és már kész is a superlézer, főleg ha van rá M145 scope-od is. És akkor már csak egy famas kell mellé extra weapon slot-tal és az egész szerver utálni fog :D -
#6114 A főoldalon kattints a My Soldier/Revards-ra és ott tudod aktiválni az 2 éves ruhát és sapkát!!! -
#6113 yeeeeeeee -
#6112 Ma 2 éves a játék!!! -
#6111 Ez mondjuk érdekelne engem is, hogy tényleg semmi recoil, vagy makrózik a csóka..
-
Gyuszopapa #6110 Mi ez a no recoil.Ennyire noob fegyver. -
#6109 -
#6108 Jaa hétvégén csapathatnánk eggyet:D -
ElitAss4ult #6107 vélemények L85A2-ről ?:D -
#6106 Elfelejtettem szólni, hogy azért cseréltem le a fenti képet mert megszűnt a tárhely ahol tárolva volt, és nincs meg nekem az a flash file...
Ha valaki esetleg tud jobb képet akkor jöhet... -
patrikhun97 #6105 Milyen véletlen én is gyakran megfordulok tankos pályákon :D És mit ne mondjak nem vagyok rossz tankkal :P -
#6104 Úgyse futnánk össze mert tank nélküli mapokon nem játszom. :P -
patrikhun97 #6103 Amíg nem tudom az in-game nevedet addig nem engedelmeskedek neked:P -
#6102 Csinálj újat! Ez parancs, katona! -
patrikhun97 #6101 Ezek szerint az én leírásom már nem jó senkinek :( -
#6100 Én úgy csináltam ahogy elit leírta de a fund még mindig nem jött meg:( -
patrikhun97 #6099 Honnan nézed a fake adatokat? A legjobb az, hogy ha kinézel magadnak az adott országból egy fogorvost és annak a címét és telefonszámát adod meg. De ott van még a fakenamegenerator.hu is az se egy utolsó trükk... Ha türelmes vagy akkor sikerülni fog -
SNICKER #6098 nálam nem megy ez a free fundsos dolog.. csinálom a kérdőíveket kamu adatokkal de semmit nem fogad el.. vagy kiírja a végén h kamuzok.. -
patrikhun97 #6097 Gondoltam szólok, hogy az USA Ip címeken elég lagymatagon áll a SponsorPay ezért valahol olvastam, hogy elnézést kérnek!