6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
patrikhun97 #6056 Lol csak én vettem észre? :D -
mitaraczu #6055 azt hittem hogy a BETRAY de inkább a fegyó -
#6054 Nem, hanem a fegyver amivel megöltek -
#6053 A [Dead Man's Trigger] a hiba?:D -
patrikhun97 #6052 Lol az komoly . Végre megtudtuk milyen gépfegyver van a support járművekben :D.
Zaja április 2-ig tart az akció -
Zaja #6051 Srácok,akinek kell ncore-ra meghívó az írjon gyorsan,mert most 10 pontba kerül egy,és nem tudom medddig van az akció. -
Keresd a képen a hibát... -
patrikhun97 #6049 Lol Ezt ajánlották a karakteremért o.O -
patrikhun97 #6048 Legalább lesz miből fizetniük -
#6047 10e forint miatt feljelentettél egy céget aminek több miliárdja van. sok esélyed van, azé hajrá. -
patrikhun97 #6046 Most bazi nagyot csalódtam az EA-ben: ugye benyúltak 10k Ft-t(!!!) És elzavart a support olyan indokkal hogy a mellékelt papírok hamisak-.- Remélem ha megkapják a hírt hogy megtettem a feljelentést észhez térnek
.. -
#6045 Nem. -
patrikhun97 #6044 Szerintetek 1hét alatt össze lehet szedni napi 1óra sponsorpayyel 30k fundot?:) -
patrikhun97 #6043 Eladó Ncore meghívok 2500Fund/ darab :) -
#6042 Ja, má látom bannerban. xD -
#6041 Hogy találtad meg? -
#6040 Már megtaláltam amit akartam... -
patrikhun97 #6039 Azt hogy kell?:) -
#6038 Fasza. Küldj egy bookmark linket a szerverre... -
patrikhun97 #6037 Örömmel jelentem be nektek, hogy ma megnyitotta a kapuit az első [MCS] által üzembe helyezett magyar szerver! -
patrikhun97 #6036 Hmmm asszem spórolok és medicnek megveszem az L86A2 Bf3-ban profinak tűnik :) Most jön kapóra hogy az angol suppi azt írta hogy 3munkanapon belül 24k fund üti a markom :D -
mitaraczu #6035 Új fegyók POLL -
#6034 Vagy fizetsz érte, vagy játszol sokat (nagyon sokat), eléred a fegyver unlock szintjét és megveszed játékpénzért, esetleg ha mázlid van, akkor a napi kártyákból is lehet új fegyvereket kapni akár örökbe is... -
#6033 Közben Ben pár infót súgott. új fegyverek várhatóak: L86A2 Medic-nek, ACW-R és A9 Assaultnak és M98B Recon-nak. Az új map témát kerülte -
#6032 De most azé fizessek? (igazi pénzbe vannak ezek vagy hoogy?:DDD) -
#6031 itt a live, lehet kódokat nyerni -
patrikhun97 #6030 Ui.: Feri milyen érzés pápának lenni?:D (kihagyhatatlan :)) Amúgy mi volt reggel ez az Nfs world banner? :D -
patrikhun97 #6029 :D Beteg de ötletes :)
Neked is meg minden újoncnak akinek fund kell és van egy kis ideje ajánlom a sponsorpay-t :) -
#6028 Hello. Legjobb ha regisztrálsz egy új profilt és abban csinálsz assaultot és recont... -
#6027 Hy :D
Gondolom van egy medic és engineer karid. Azt már nem tudod változtatni, ha van szabad helyed akkor csinálsz új karaktert de szerintem venned kell nekik helyet.
Nem kapsz új fegyvereket csak ha veszel, lvl2-n még nem kell ezen gondolkodnod. Majd lvl 10 vagy 15 fele. :D -
#6026 Hy!
Elkezdtem játszani a BFP4F-el..Van egy Medic-em, és egy Engineer kitem..
Szeretném ezeket megváltoztatni Assaultra, és Reconra..Hogyan lehet?
Mikor kapok új fegyvereket LvL 2-es vagyok,vagy hogy van ez mert nem nagyon játszottam vele még :DDDDDDDddd -
#6025 Mikor állnak felugranék a tetejére és azt mondanám, hogy hey i need a ride vagy hogy is van BF-ben... xD -
patrikhun97 #6024 Ismerős a helyzet... Itt Tata környékén a külső utakat harckocsikkal takarítják(városon kívül), és minden kifelé vezető út a honvédelem által le van zárva. Még a gyalogosokat sem engedik ki fotózni:/ -
Ilyenek járkálnak nálunk a hó miatt. minden le van zárva, senki nem mehet sehova, meg nem is lehetne. Az utakon tükörjég, ahol nem ott másfél-2 méter magas hótorlasz. Csak ilyen dögökkel lehet közlekedni.
Tiszta Battlefield :D -
patrikhun97 #6022 Tetves szemétláda magyar ügyfél szolgálat -.- Írtam az angol supportnak és egyből jött a válasz... -
patrikhun97 #6021 Mivel nem vagyok olyan jómódú nincsen saját ügyvédem ezért a Dorogi rendőrség Kmb segítségét kértem és azt írtam le nekik... De most kíváncsian várom a Nfh válaszát -
#6020 De te irtal nekik levelet vagy az ugyvedetek? Nem mindegy. -
#6019 Szerintem az a legtisztább, ha felkeresed a fogyasztóvédelmi hatóság honlapját, leírod nekik a problémád, és majd ők meg mondják, mi tévő légy... -
patrikhun97 #6018 Már próbáltam nem egyszer :/ -
#6017 Ijeszd meg oket valami ugyvedi levellel vagy hivatalos szervnel feljelentessel (APEH, stb).
Legtobb ceg addig meg sem moccan amig nem kezdik a penzt kiszedni valamivel a zsebukbol (per, adoellenorzes).