Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy a k*rva tetves anyjukat ejtenék teherbe a Boku Sms dolgozói!! Volt bõr a pofájukon megszakítani a vizsgálatot mivel "elveszett" a mellékelt dokumentumom a vásárlás bionyítékával együtt! Na ez már nekem is sok volt és kikértem a vizsgálat papírjait az Ügyvédem tanácsára és kiderült hogy náluk volt a hiba, de a többit nem akarják jóvá írni! De hogy sakk mattot adjak kikértem egy papírt a Dimaco kft-tõl és elküldtem nekik... Ez volt tegnap és se válasz se a.többi fund na most szerintetek? -.-

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Ryder159
Nézzétek meg EZT! És szavazzatok...

Hú mennyire ment az anyázás mikor kipróbáltam a Famast :D lvl1-es assim volt és jöttek a szokásossal :D

ZzoleE
Nekem fegyverenként változó a dolog. Pl: Aek,AK,Aug-nál nem használom, mert én is úgy érzem mintha nem pont oda lõne ahova célzok. Famasnál és a többi assault fegyónál vagy medic és engi-nél nincs vele bajom.

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Ryder159
Amúgy medic nem kapott valami olcsó szettet?

Ryder159
Te használod azt a Red-dot-ot? Nem pontatlanabb vele a fegyver? Én eléggé úgy érzem...

Direkt úgy neveztem el az assit, hogy CptFamanoob :D Köszi a set ötletet :D Meg amúgyis ezenkívül csak az l85 noob fhiányzik :D

ZzoleE
Hehe nincs mit, segítek ahol csak tudok :D
Fámász mellé szerintem az m4a1+rex kit a legjobb(meg amúgy is). Aztán mehet a famasra a predator barrel,viper mags,nemesis stock (a famas kitbõl)+ red dot. És várhatod a sok famas noobozás a cseten :D

Ja és zzolee neved imába foglalom :D Ment a 6db plusz :D

A fama mellé szeretnék még egy szettet melyiket ajánljátok?

Ryder159
lol, bazmeg, azt a mázlit
Ha a sponsorpay adott volna egy 100-ast akkor elköltöttem volna XM8-ra. Kössz hogy szóltál. Most már jövök neked egy rekesz sörrel <#pias>

Nekem most 9234 fundom van és még 38 hátra van :P. De attól félek hogy nerfelik :(

Hja,meg nekem úgy is ott van az m4a1,csak veszek hozzá red dotot meg valami szarságokat,azt csõ.
Recon
Funds:2065
Credits:2604

Fail: Assaulton van 1000 Funds,ha még is regelek heroest,akkor sem tudom megvennia kurva fámászt,mer 99 kell,a sponsorpay meg nem ad az utóbbi idõkben.
Famas set 2.1k-ért Looooool megveszem :D

Nincs mit!
patrik,akkor hajrázd meg õket,már csak 38 K kell.:D
ZzoleE
Fúú srácok! kapunk ingyen 2k funds-ot, erre kiadnak egy assault kit-et, benne Famas + nemesis stock. 2099 funds-ért. Így is famas volt mindenhol, de ezek után mi lesz... :D
Famas Kit

Ryder159
Zaja: Kössz a kódot
ZZolee: Kössz a tippet, mûködik!

Nah 45k fundból 7k-t jóvá írtak :D

koschwarz
Jaja, már megvan az is.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

ZzoleE
Ajánlom, hogy csináljatok a Battlefield Heroes-ban is egy accountot (ha nincs még) és akkor ott is kaptok 1000 fundot valentin napra. A My Stuff --> Rewards-ra kell kattintani!

Hja,de megvan a kód!
Aki nem találná:
6S7L-SX5U-FJXA-T6EU
Kösz,haver,de nem találtam meg.:-( A kódot ,amit Ryder kiírt,azt úgy felhasználtam. XD Megcsináltam,de nem játszottam vele egy percet sem. :D
koschwarz
menjetek most a bf p4f oldalra, valentin napi 1000 fundos kód van.<#wave>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Jaj ti azt hittétek szám xD. Betûket és számokat tartalmazó kód amire akkor kell hivatkoznom amikor befelyezódik a vizsgálat :D Szal csak egy biztonsági kód :P

Vagy csak trollkodnak velem xD

Akkor jó gyorsan dolgoznak,ha 50 számjegyû listát átvesznek 2-3 munkanap alatt.:D Vagy határozottak,vagy nem tudják mi is a gond.
http://www.youtube.com/v/eeudcFVYiPc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Táncoljunk!
Ryder159
<#mf1>

Narxis
Az a sorszám, annyian vannak elõtted mire a te ügyed is megvizsgálják.<#eplus2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Haladás történt az ügyben: Válaszolt a boku és azt írták, hogy elkezdték a vizsgálat ami két-három munkanap... Kaptam egy menõ 50karakteres ügyfélkódot :)

Ryder köszi a kódot!

Nagy esély van rá,hogy meg is nyernéd a pert.
Én is most vesztettem el a türelmemet és váltottam patkány üzemmódba mert már nem csak ígérgetem, hogy pereskedni fogok... De akár csalás és lopás vádjával már feljelentést is tehetnék mondta egy kedves ügyész úr...

Nyomorékok! Mindegyik adminisztrációs munkatárs ugyan olyan tapló - paraszt módon viselkedik az ügyfelekkel. És itt nincs kivétel egy hivatalos munkahelyi dolgozó,vagy akár egy Boku sms szolgáltatás munkatársai között. Egyikõjük sem viseli a szívén,ha valaki elveszti a pénzét. Tudom,mert velem is ezt csinálták munkahelyen. 16 ezret telefonáltam el,hogy megkapjam a 10K heti fizumat. Pff
Van válasz a történtekkel kapcsolatban mégpedig az, hogy nagy seggfejek vannak az EA-nál... Tegnap semmi konkrét dolgot nem mondtak nekem, ma felhívtam azt mondták, hogy õk csak a bankkártyás fizetéssel foglalkoznak ezért átirányítottak a Bokuhoz... Most várhatok 1-2 hetet míg elbírálják a kérvényemet...

Örüljünk,hogy ennyi is van,sztem.:) Látjátok,hogy Patriknak sem válaszolnak a levelére,akkor mi,halandók mit várjunk?:D
Narxis
Ez tényleg lófütyi, napi sorsolásból már rengeteg tapaszom és adrenalinom van és nem tom mé sajnálnak egy 7 napos boostot xp-bõl és creditbõl is...

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ryder159
Kint a kód. Nem voltak valami bõkezûek, de hát több, mint a semmi...

Chhh :D most nem tudok :/ Még mindig próbálom puhítani a supportot... :D

Ryder159
Csatlakoztam. Most már gyere játékba, nincs kin tesztelnem az M4A1-et<#mf1>

http://www.facebook.com/groups/120811711431885/ Aki szeretne csatlakozzon :)

Na fasza vagyok -.- Elfelejtettem a biztonsági kódomat és így nem tudok elõre haladni-.-

Szóval akkor azt mondod hogy váltsak helyzetet azt dumáljak az angolokkal?

Ryder159
ITT bejelentkezel, és "beszélj egy játéktanácsadóval" és ez egy élõ csetre fog irányítani. De ha tudsz angolul egy kicsit, akkor ajánlanám az angolt, nagyobb valószínûséggel lesz ott valaki, és elég korrektek is. Néha a magyarok is, de csak NÉHA...

Originen keresztül de gondoltam arra is, hogy majd holnap fe is hívom õket...

Ryder159
Ha az Origined magyarra van állítva, akkor automatikusan a magyarnak ír.
Vagy Te hogy írtál nekik?

Honnan tudom, hogy melyiknek írtam? :D

Ryder159
Ha a magyar supportnak írtál, akkor nem gáz. Ha az angolnak, akkor gáz<#mf1>

Nem tudtam meg még semmit nem válaszoltak...
Ryder egy kérdés a supportal kapcsolatban: az gáz hogy magyarul írtam nekik? Ez az elsõ supportolásom és még nem tudom hogy mi hogyan :/

Ryder159
sponsorpay*<#eljen>