6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#2970 az ump akkora fos lett, mint az állat.. :(( -
#2969 Nekem ötből négyszer .exe hibát ír ki vagy egyszerűen kilép magától még csatlakozás előtt a játék az új update óta. Nagyon bosszantó. -
Bala10 #2968 nem hiszem, hogy túl későn kezdődnének. heti 1 meccs lesz amúgy, nem egy sűrű elfoglaltságot igénylő dolog. :D -
Bala10 #2967 gyere te is. :) -
#2966 Amúgy ezt azért írtam ("Nekem mindegy, ami jut."), mert 2 karakterem 19-s kettő meg 20-s. :-D -
#2965 Attól függ hánykor lesz. Én assaultként esetleg tudok jönni. -
#2964 Módosítanám. Szívesen megyek hentelni klánban is, csak bizonyos időkben esélytelen gyerek miatt. Tehát, nekem este 10 után kb másfél óra, amíg aktív lehetek jelenleg. Ez klánwar szempontból necces, de mondjuk ha felkészülés kell a klánnak, akkor ebben az időszakban be tudok szálni. :-) -
#2963 látom egy haszontalan recon különítményt már össze lehet állítani. -
#2962 Nekem mindegy, ami jut. -
petecz #2961 Én is szívesen jövök, main karim petecz és recon. -
#2960 én engi -
#2959 Na akkor valaki szervezzen egy 8 fős klánt. Én jelentkezem, medic/recon kaszttal rendelkezem. -
Bala10 #2958 és ki milyen kasztot választana? -
#2957 Tartaléknak is lehet nevezni? -
#2956 igen, ezt bátorkodtam készpénznek venni, hogy a bfhu keretében alakulhasson meg a "klán" :D
Akkor el is kezdhetjük szerintem a dolgokat.
Ki lenne benne? :)
Esetleg egy név ötlet valakitől? :D -
#2955 Egyébként a clan war engem is érdekelne -
#2954 Sziasztok azt a lerakható c4-et hogyan tudom megkapni trainerben már az összes pontot rááldoztam de mégsem jelenik meg a fegyverek között miért -
Bala10 #2953 nem csak egy szkvadot kéne, hanem lehetne pl egy bfhu-s csapatot is. :) aztán lehet szervezni a community warokat. -
#2952 jelen. elektronak már felvetettem az ötletet (egyet értett vele), hogy a squad rendszert megelőzve alakítsunk egy magyar squadot. ahogy látom, ide kellene is, így akár meg is alapíthatnánk. -
#2951 Jelentkezem! -
Bala10 #2950 Kinek volna kedve jönni?
BFP4F OPENING CUP -
#2949 Én már 19-es szinten vagyok assaultal:) -
Gyuszopapa #2948 15-ig volt egy esti játék 1 szintlépés.Mondjuk most is meglenne de sajna mostanában olyan béna bandához tesz be a játék hogy az Omanon képtelenek 1 zászlót is tartani így az egész ellenséges csapat a parton várja őket és persze le is vannak darálva 1000-0 ticketre vesztettünk.Pedig én mindent megtettem 3 zászlót behuztam volna majdnem de egymagam szart se értem 8-10 ember ellen.Helivel többször sikerült oldalról kerülve betámadnom őket így plusszos volt a k/d és még majdnem 3000 xp is meglett.Viszonyítás képpen az utánnam lévő játékosoknak mind ezer alatt volt az xp,ja csapatelső voltam. -
Gyuszopapa #2947 16-nál tartok. -
#2946 na jó, azért így 20. szint környékén azért már 70k-80k-t kell gyűjteni.
az első 9 szintet én is egy este nyomtam le. -
Gyuszopapa #2945 Egy esti játék 1 szintlépés nállam. -
#2944 basszus, tegnap este 9-től 11-ig (alapfegyverekkel) összehoztam a medikem 18-as szintjét úgy, hogy kb. 20k pontig volt megkezdve, tehát kb. 35-40k pontot gyűjtöttem 2 óra alatt :D
ilyen átlag 5-7k pontok körönként. na ez a nem semmi, nem a k/d, szerintem. -
#2943 Jah elnézést,semmi már!
Vissza olvastam!
-
#2942 És ezeket meddig lehet felhasználni?Bármikor,vagy csak egy bizonyos ideig? -
#2941 na megoldódott,a firefox böngészőbe nem sikerült.explorerbe engedte a visszajelölést -
#2940 Azért, hogy kevesebben vegyék meg utánna? :D Kétlem. -
#2939 lehet, hogy az ingyenes időszakra gyengítették meg :) -
#2938 Most nézem, hogy gyengítettek az UMP-n =/ Eddig ugyanolyan volt a pontossága mint az Mp7-nek. Most pedig 4-el kevesebb... na de most lejátszottam 2 kört és azért még mindig adja neki rendessen =D -
Bala10 #2937 nekem az mp7 a kedvenc. :) ha majd végleges lesz a játék, akkor lehet befizetek rá, addig nem hiszem, mert bármi változhat. :) -
#2936 kis review az ump-ről. baszott erős. :D
igazából fényévekkel nem jobb, mint az mp7, de elég erős ahhoz, hogy érdemes legyen megvenni. egy picit szokni kell az mp7 után, és kicsit zavaró lehet, hogy nincs célkereszt (amit szerintem kivesznek az mp7-nél is).
nekem bejött, erősebb, mint cb-n volt. meg is veszem holnap :D -
#2935 azt nem értem miért nem tudok barátot visszajelölni,hiába nyomkodom az approve gombot. -
#2934 szerintem nincs,legalábbis sehol sem jelez ilyesmit az oldal. -
Bala10 #2933 köszi, most nem tudom kipróbálni azért kérdezem. :) tehát akkor nincs időhöz kötve az aktiválás. -
#2932 bejelentkezel a weboldalon a katonáddal,és a rewards menüben kiválasztod a kasztodnak megfelelő ajándékot.Csak rá kell klikkelni.Aktiválástól számítva 1 napig használható. -
Bala10 #2931 ezeket bármikor lehet aktiválni? vagy hogy működik?