Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
ump is csak bf-ért vehetõ
meg amúgy átnevezhetnék a játékot lag4free-re,vagy crash4free-re...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Alien69
Frissítés! Behozták az ígért új térképet! Azon sajna nincs jármû, pedig BF2-ben volt. Változás, hogy ismét elérhetõek a veterán fegyók, és rucik. Nagy részük még kipróbálható, 1-3 napi bérléssel. Kivéve a medic M249 SAW, ami CSAK BF-rt vehetõ meg, és a legerõsebb a sebzése, igaz, nem visz olyan messzire (elvileg) mint a PKM. A veterán fegyók a plusz lõszeren kívül nagyobb sebzést is produkálnak. Sajna, pár bug maradt, pl halál esetén csak mázlival lehet azt a rohadt kis négyzetet kipipálni, hogy a fõ bázison szülessünk. <#falbav>

szekrény
ebben is én vagyok a király <#nezze>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Elektrofrombc2
jajjj megint kezdi 😛 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Nem persze.Sokat játszottam a bf sorozat régebbi és mostani részeivel de itt valahogy nagyon ritkán látok normális csapatmunkát,nekem szokatlan ez.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Alien69
Jaja, az egyik katonám neve Alien lett. Rég óta vágytam már rá, hogy ezt a nevet végre én regiztesseb be. :-) Szerencsére, egyre kevesebben tudják már, mirõl is van szó. :-D A másik soldier nevem meg Radio GAGA. Végtére is, régi motoros vagyok.
Ha esetleg valahogy ellenfelek leszünk, javaslom, MENEKÜLJ az AA közelébõl is! :-DDD Tegnap 30 felettit lövöldöztem/bombáztam ki, nagy része ugye bele csücsült az AA-ba, amit ugye shimán messzirõl kigéppusizok, oszt a bombit meg csak bele vágom a tömegbe. :-))) Nem ritka a tripla kill ilyenkor is. Mostanában a kedvencem a Star Wars-ozás. Az "A" pont bebombázása után csinálok egy fordulót kifele, leereszkedek az aszfalt út szintjére, és végig dzsanázok a vonat végéig, majd ott emelem ki a gépet. Bár párszor már beakadtam oszlopba is. A poén az, hogy az US géppel ki lehet jönni szinte minden helyzetbõl, max lesérül a gép. Volt, hogy megtekerte az oszlop a gépet 360 fokkal, és repültem tovább. :-DDD

byzhouse
adjak?

3WZ7-MT55-YE5K-LSKN

5 ember

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

UnknownAsshole
Regisztráltam az oldalon és azt írja várnom kell kulcsra amíg rám kerül a sor. Ez mennyi idõ még kb tudtok errõl valamit ?
Rayden02
Felvettelek,remélem nem gond!<#wink>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Nah visszajött!<#taps>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Értem,oké!<#hehe>

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Elektrofrombc2
Ilyen egésszen sûrûn van. Nem kell túl nagy valamire számítanijavascript:document.newmessage.submit();

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Ja talákoztunk,szidtalak is mert kinyiffantottál.Alien a neved ugye?
Ha valaki fel akar venni 3 katonám van Gyuszopapa1,Gyuszopapa2,Gyuszopapa3.
Amugy faszán kikisérleteztem hogy az alap G3-assal jó headshotokat tudjak nyomni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Rayden02
Idézet fészbúkról:
We will be carrying out maintenance work on our web and database servers today(31st) at 12:00 UTC which will require the website and game to be taken offline for approximately 30 minutes, after which everything should be back to normal.

Rayden02
Remélem komoly javításokat fognak eszközölni eme kis offline idõre!<#email>

Vagy netalántán tévedek?Más dolog folyik a háttérben?<#conf>

Alien69
Gyuszopapa, milyen néven játszol? Gyuszopapa1? Mintha ma találkoztunk volna.<#hehe> Ki is nyiffantam, mert AA-s befogást kaptam, és kifogyott a nafta a repcsibõl. <#shakehead> Ráadásul most tülekedés volt a repcsiknél, és persze valami gyökérláma vitte el, ment kb 2 kört, és meghalt. Olyan K/D-je volt, hogy sírtam, mégis, nem érdekelte, hogy béna, csak másnak se legyen jó. Van, hogy a heli lövésze lövi szét a repcsit, me gyökér.<#falbav>

Én assi õ pedig medik.Mindkét pályán nyomtam vele,az utolsó körében átkerült az én oldalamra kicsit ráfigyeltem utánna osontam.Nem aimozott mert azt könnyebb kiszúrni,ws-s volt a gecije látszott a helyezkedésein.Aztán az ellenfél csapatából elkezdtek neki írogatni és hírtelen eltünt.

Alien69
Hát, meglátjuk. A rucikákra is kíváncsi leszek. Elvi szinten sokat segíthet, ha nehezebben vesznek észre. <#nyes> Bár, 900 pénzt egy jobb ruci se biztos, hogy megér. <#shakehead>

Elektrofrombc2
Szerintem a mostani és a veterán fegyók is bérelhetõk lesznek... ebben 90%-ba biztos vagyok. De ami a jövõben megjelenõ új fegyókat illeti abba már nem vagyok biztos. A veteránok, szerintem az uber és super fegyverekhez hasonlíthatóak amik úgyszintén bérelhetõk a heroes-ba. Ami az árakat illeti, azon sem fognak változtatni véleményem szerint. Hanem a credits-eket lehet majd nehezebben összegyûjteni, mert így tényleg mindenkinek tonnára van. Mindenesetre valahogyan biztossan kifogják centizni, hogy érdemes legyen az embernek BF-ért fegyvert vennie.

Alien69
Mittomén mire lesz jó. Lehet, semmire se. Majd 04.04-e után megtudjuk, akkor jön ki a nyílt beta. Valszeg (remélhetõleg legalábbis) a ruha/fegyver bugot kijavítják, azaz nem nagyon lesz láthatatlan emberke, vagy olyan, akinek a kezébe nem látod a fegyvert. Amúgy nekem 32E felett van, igaz, már vettem fegyót "örökbe". Megvettem volna így is- úgy is, bár elvileg veterán fegyót szerettem volna, de még nem mondtam le teljesen róla. Végtére is, snipa kasztot még nem toltam igaziból, márpedig azt is el kell, hogy kezdjem, mert ki tudja, mit csesznek el a következõ peccsel. Omanon mincsegy, melyikkel repkedek.
:-)))

koschwarz
akkor mire lesz jó a kredit? vagy egyáltalán lesz kredit? most van vagy 25000-nyi.

most ha megveszek egy mp7-et, kb. a 2x árát hozom vissza 2 óra alatt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Alien69
Arra figyelj, hogy az elsõ katonád lesz a "fõ" katonád. Jelentõssége nincsen, és max kettõt tudsz elkezdeni, törölni egyenlõre nem lehet. Ergo, érdemes az elsõ két bakát ésszel megválasztani. Tapasztalat, hogy engineer-l tuti siker lehet, azzal jelenleg a legkönyebb haladni, de a többivel is lehet, mert jelenleg MÉG lehet kölcsönözni jobb fegyókat is játék pénzért, amit bõven megtermelsz pár kör alatt. Késõbb viszont valszeg olyan lesz, mint a battlefiled heroes-ben, ahol mág csak igazi pénzért vehetsz jobb fegyókat. Ha késõbb 3., és 4. katonát is akarsz, az szintén pénzbe kerül. Bár annyira nem vészes, talán annyit érdemes rááldozni. :-)))

Tényleg akadt. Köszi a bátorítást, így volt erõm kitartóan próbálgatni a kódokat!
😊

Alien69
Szerintem bizti akad még szabad kód. Szerintem, amikor beírja, egybõl el kell fogadnia, ha van benne szabad hely, ha nincsen, akkor meg ki fogja írni, hogy ez a kód már foglalt. Már szerintem. Aztán a web oldalon katt a play részre, és onnan egy felugró ablakba lejön a kliens, amit elindítva leszedi a cuccot, és telepíti. Ha jól emléxem....
De sajna tegnap, vagy esetleg tegnap elött, de még ezen a héten egy csíter ellõtte a kavingtonomat gurulás közben. :-)))

Alien69
A punbuster nagyrészt egy kamu cucc. Szerintem az a trágya banda csinálja a hack progikat is. :-)))
Találkoztam olyan "Magyar" sráccal, hogy amikor lelõtték, egybõl csíterezett. Engem is csíterezett rutinszerûen, aztán írtam neki, hogy "anyád a csíter, és menj inkább játszani". 2/7-s K/D-jével ne ugasson má. De tegnap volt olyan nyominger lámacsíter, hogy 50 feletti killje volt. Omanon utána ahogy írtam, nekem is hajtotta a pontokat, de igaziból esélyem se volt utol érni. Még az elején beelõztem pontszámilag, és alig-alig maradtam le killben, de utána nagyon bele húzott. Pedig tiszta LOL, mert ha nem is ilyen egetverõen gagyi kill/dead-ot lehet elérni, de rendes játékkal is lazán jól lehet haladni, ha meg az ember egy kicsit néha szemtelen, és spawnkemperkedik, tuti, hogy szupi eredménye lesz. Persze, ezt is lehet finoman csinálni, meg dúrván is. Meg sehogy se. :-D

Sziasztok! Mondjuk 5 napja volt a bétakulcs-osztás, kicsi az esélye, hogy bármelyik is jó lenne ma, de mégis: mit kéne tapasztalnom, ha mûködik a kulcs?
Be kéne esnie egy email-nek a reges címemre egy linkkel, ahonnan leszedhetem a klienst?
Köszi!
Egy noob

koschwarz
miután bevezették a punkbustert, nem nagyon láttam csítert. elõtte rengeteg volt, fõleg a pisztollyal a pálya túlsó végérõl headshot-ot osztó csíterek voltak jellemzõek.

Alien69
Szerencsére a csíterek nagyobb része csak pár körig van az adott szerveren, és fõleg karkand-on tudnak érvényesülni. De pl tegnap Oman-on is jól helyezkedett az illetõ, és szét cseszte a játékot. Igaz, nem panaszkodhatnék, mert az ellenfél beszorult a tenger partra, és mivel repültem, nekem is termelte az áldozatokat. Csak ugye azért így nem élvezet.<#nemtudom><#zavart2>

Elektrofrombc2
Milyen kasztú voltál te és milyen õ?

2 napja belefutottam egy cheater gyerekbe 6-7 körön keresztül bent volt a szerveren,az volt a legviccesebb hogy annak ellenére hogy kétszer annyit õlt mint én símán szeróelsõ tudtam lenni.25-0,32-1,35-0.Ilyen statjai voltak,de csapatmunkába egy fasz volt csak õlt és más semmi.Aztán elkezdték neki írogatni hogy milyen jó skílles gyerek vagy meg ügyes és hírtelen eltünt a szerverrõl.Balfasz.

MR ME
nem kell mindent komolyan venni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Elektrofrombc2
Ok akkor a tiedet törlöm onnan te fukar... De am ha már publikáltad igazából azt csinál vele az ember amit akar. Am csak 1 kulcsot írtál ide, nem tudom miért többes számba írtad.

MR ME
nem adtam engedélyt h kiadjátok a bétakulcsaimat! -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Elektrofrombc2

ZTM
For fájv humanoid:

B6WF-9RCA-MQGJ-PN39

erieskrisz
8XLU-RWGC-N3CG-MABH 5 embernek kulcs

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

3LFO-GYOT-4B3t4-KULC5

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

MR ME
F6Z8-C2TN-A9Q3-R55E

5 embernek

Fpocok
<#worship>

Köszönöm!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Carloska
2QAQ-S2PB-PNNU-N4VM

(This multi-use code is valid for 5 individual uses to gain access to the Battlefield Play4Free beta)

Rayden02
Megyek is vissza nyomni!<#vigyor>

Rayden02
Értem,akkor nem a géppel van a gond!
Elsõ tippem pedig az volt!Köszi az infót!<#eljen>

HTS s3rg1nh00
igen kb mindenki emiatt szop már az utolsó elõtti frissítés óta.
mellesleg csak én vettem észre,vagy jóval kevesebb lett az oman?írtam tegnap fórumra a fejlesztõknek h.vegyék ki amíg nem fixálják a gondot,hát legalább a számát redukálták😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Rayden02
Ti már találkoztatok ezzel a hibával?

Nálam néha random szerûen kidob ezzel a hibaüzenettel,
mikor betölt a játék!

Rayden02
Hehehe!<#hehe>

koschwarz
szintén 5 humanoid garázdálkodhat:

5ES6-DBDJ-HAPK-B626

Rayden02
Köszi,
Hát ez baromi jó játék!<#vigyor>

adam46
4GEG-FWV7-SRBY-M2SE

5 embernek
koschwarz
nekem simán felment lvl20-ra <#fejvakaras>

mp7 rulz.