Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
annál van célkereszt "célzó" módban? 😄 bár ennyit nem adok rá a maradok 1100 bf-bõl, de ha leviszik az árát meggondolom a megvételét 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
kerültek bele új jármûvek is:
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
és egyébként igen,finoman szólva kurva sok pont jár egy tankért,300 minden egyes betalált rpg/tow,és 4et kell lõni a tankba...killnél +50 a killért és +50 a jármûért...ezzel szemben egy "sima" kill 50 pont.
Vagy megoldották már azt, hogy mondjuk egy tank kiszedéésért több pont/frag jár mintha mondjuk tankkal szedsz ki egy gyalogot?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
majd arra leszek még kíváncsi,lvl 19-re fel tudom-e már húzni az assit(egyébként ezzel kapcsolatban,az AEK rosszabbul adja update óta)
<#heureka>#heureka><#nezze>#nezze><#falbav>#falbav>BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
amúgy csak nekem tûnt úgy, hogy visszább vettek a fegyverek sebzésébõl? fõleg a pisztolyra gondolok, többet lõnek rám mire megpusztulok.<#nemtudom>#nemtudom>
ezt a kezdetek óta lehetett tudni.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
De ezeket NEM azé írom, me én pengecsávó lennék! Biztos vagyok benne, hogy az itt harcolók többsége Nálamnál SOKKAL skilesebb, jobb játékos!
Elekrtofrombc2 beszólása megelõzésére! :-)))) Bár, nyugodtan szójj beee. :-P
az engineer annyira jó kaszt lett ebben a játékban, hogy csak na. eleve szerintem a legtöbb pontot azzal lehet gyûjteni, azonkívül a fegyverei is teljesen rendben vannak, fõleg az mp7 (játékbeli kerditért megvehetõ, nem kell hozzá pénz se), de a pp2000-rel is totál harcképes. az rpg-vel ráadásul igen kellemetlen meglepetéseket lehet okozni közelharcban is, lévén nincs frendlifájör.
a többi meg a képességpontok elosztásán múlik, de alap, hogy a combat awerness-t felfejleszd, és szerintem a gyorsabb rohanás is alap. a többi ízlés kérdése.
Karaktert törölni nem tom, hogy köll. De minek törölni? VESZEL 140 BF-rt plusz helyet, és így akár mind a 4 kasztból lehet emberkéd, és hangulatodhoz képest tudod épp cserélgetni. Persze, ha smucig vagy rá áldozni kest, az más tészta. :-DDD
egyáltalán "ezt kell csináni-e, more?" <#ticking>#ticking>
én meg vadászgépeket lövök le pisztollyal, ezért nem tudnak AA-ból kibombázni. körönként 10-15-öt, mert aztán elfogy belõle a skuló.<#hehe>#hehe>
mi az új pálya? egy ideje nem játszottam.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun