Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elektrofrombc2
Mondjuk engem kifejezetten idegesít, hogy a double, triple vagy multi kill esetén csak 1 pontot kapsz a statodba...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

HTS s3rg1nh00
nem hiszem,de az ump jobban adja szerintem mint az mp7...legalábbis srác épphogy de legyûrt vele sharqin...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Vaxi
valaki megvette már az ump-t? 😄
annál van célkereszt "célzó" módban? 😄 bár ennyit nem adok rá a maradok 1100 bf-bõl, de ha leviszik az árát meggondolom a megvételét 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

HTS s3rg1nh00
azért itt-ott változtak ám,több rajtuk a kerítés,így viszonylag kisebb a teljesen nyílt terep,és bf2-höz képest jelentõsen nagyobb a jelentõsége a fedezékeknek.na meg a zászlók sem pontosan ugyanott vannak,egy kicsit variáltak velük ide-oda.

Egesz jol hangzik, bar a rogyasra jatszott mapok nem toltenek el izgalommal... de legalabb fogom ismerni oket 😊

ha szerencséd van, akkor double kill... 😄

kerültek bele új jármûvek is:

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

HTS s3rg1nh00
nincs infantry,viszont sharqi mint map az jármûmentes

és egyébként igen,finoman szólva kurva sok pont jár egy tankért,300 minden egyes betalált rpg/tow,és 4et kell lõni a tankba...killnél +50 a killért és +50 a jármûért...ezzel szemben egy "sima" kill 50 pont.

Srácok, ebben a verzióban van no vehicles opció?

Vagy megoldották már azt, hogy mondjuk egy tank kiszedéésért több pont/frag jár mintha mondjuk tankkal szedsz ki egy gyalogot?

frissítés elõtt engem CP-vel dobott ki párszor, de most a laggon kívül más bajom nincs vele.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

HTS s3rg1nh00
ja,hát mondjuk a lag nem sokat változott,meg engem már frissítés óta 2x is kidobott...persze,két játékból..
majd arra leszek még kíváncsi,lvl 19-re fel tudom-e már húzni az assit(egyébként ezzel kapcsolatban,az AEK rosszabbul adja update óta)

cikk végén Magyarul leírva, mik lettek javítva a tegnapi frissítésnél.

szekrény
<#heureka><#nezze><#falbav>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

igyál meg pár üveg sört és érteni fogod.<#nyes>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

szekrény
DÖRÖRBÕL = GÖDÖRBÕL ?<#fejvakaras>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Alien69
Jaja, a CoD az miii? Betegség? :-) Csipának MINDEGY, milyen pálya, és a Sarki kifejezetten PARADICSOMI! Csak ismerni kell, hol, hogyan lehet feljutni a MEGFELELÕ magasságokba, oszt anyi. Ugyanis a csipának nem a pincébõl kell felfele lövöldözni. Bár a helyzet az, hogy stratégiai pontok vannak ugye, ez minden pályán a magaslatokat jelenti. Tankkal/APCvel is tiszta sor, hogy dörörbõl lövöldözve nem sok babér jut.

ezekután, ha semmi jármû nincs a pályán, az cod? azért szerintem nem kéne átesni a ló túloldalára, engem már nagyon untat ez a codozás. lassan olyan szokássá válik, mint a csíterezés. 😊 szerintem jó lehetõség azoknak, akik a skilljüket szeretnék kicsit erõsíteni! nyilván nem ezen a mapon fogjuk tölteni hátralévõ életünket, de speciel én mint gyalogkakukk örülök annak, hogy van ilyen is. annyi elõnye még van, hogy ezen a mapon csipának lenni teljesen értelmetlen! 😄

amúgy csak nekem tûnt úgy, hogy visszább vettek a fegyverek sebzésébõl? fõleg a pisztolyra gondolok, többet lõnek rám mire megpusztulok.<#nemtudom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

"A textúrák és a modellek megegyeznek a BF2-beliekkel, a fegyverek, az eszközök, a hangok és a kasztok a BFBC2-bõl, míg a játék rendszere BFH-ból való, szóval a Play4Free ezen 3 játék keveréke."

ezt a kezdetek óta lehetett tudni.

Laza
Pf, ez a játék szerintem borzalmas lett ... eddig egy pályán voltam, de az tök ugyanaz, mint ami a BF2-ben volt, ráadásul ott szerintem jobb. Megvan a BF2 és a BC2 is, ezek után ez még ingyen is kaki.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Olyan codos lett?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

koschwarz
ez a sarki egy kalap szar, pont ezeket a fajta pályákat utáltam a bc2-ben is. értelmetlen death match, köze nincs a bf-hez, viszont a cod-on nevelkedett hülyegyerekek is élvezhetik.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

szekrény
valószínüleg szerverfüggõ, mert mostanság már volt az általad említett beállítás is ...

Alien69
Nekem tegnap ment minden "rendesen", azaz Sarki után beadta az Oman-t és menetrendszerûen Karkandnál már kifagyizott, de adta utána is. Ergo, próbálgass ki-be lépni. Hátha nátha. <#vigyor>

szekrény
a frissítés óta csak karkandmap megy <#rinya>

szekrény

<#integet2>

Elektrofrombc2
Se törölni se változtatni nem lehet és nem jövõben sem lehet rá számítani!

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

koschwarz
lekaratézlak az égbõl, csak repülj még egyszer az út felett 😄D

Alien69
Lebombázlak wazzzeeeee. :-DDD

koschwarz
na má' megin' kezded <#hehe><#hehe><#hehe>

koschwarz
azt nem tudod, vagy veszel pénzé még egy karakterhelyet, vagy szerzel egy másik bétakulcsot.

Alien69
Szerintem mindegy, (majdnem) melyik kasztal kezd az ember, ha nem hagyja ott olyan indokkal, hogy szar a játék, csak azé, mert Neki nem megy. Ergo, a snipát is LEHET okossan vinni. Ugyanis pl a mosün szenzor, és a kléjmor sokat tud segíteni neki, ráadásul ha NEM a távcsövi fegyókat veszi magához, hanem mondjuk a veterán USAS-t, máris elõnybe lehet, mivel a szenzorral láthatja az enemyt, a kéjmorral fedezheti a popsiját, és az USAS meg a legjobb közelre. Csak be kell rontania a tömegbe, oszt csittcsatt, megfexik mindegyki. :-))) Szerintem ráadásul most a késelést is változtatták. Most pl közelhacba közvetlenül az ellenfél mellett, de nem szemben voltam, elnyomtam a bicskát, és megfeküdt, ráadásul ezt többször sikerült elnyomni a sarki pályán.
De ezeket NEM azé írom, me én pengecsávó lennék! Biztos vagyok benne, hogy az itt harcolók többsége Nálamnál SOKKAL skilesebb, jobb játékos!
Elekrtofrombc2 beszólása megelõzésére! :-)))) Bár, nyugodtan szójj beee. :-P

szekrény
két karcsim van egy csipa meg egy asszi , hogyan türcsizzem az egyiket vagy mindkettõt hogy rpg-s legyek ?

szekrény
nekem ez az egész játék olyan lassú a bf2 höz képest, a játékmenettõl kezdve a mozgásokig egyaránt <#banplz>

koschwarz
technikailag egy problémám van csak: pályaváltáskor képes durván kifagyni a játék. lag is van néha, de semmivel nem rosszabb a helyzet, mint bármelyik bf-ben. viszont a hitbox 100x jobb, mint bármelyik bf-ben.

koschwarz
de 2 ingyenes karakter van nem? csinálj egy másikat. egyébként meg punci vagy, hogy snipert csináltál elsõre is 😄

az engineer annyira jó kaszt lett ebben a játékban, hogy csak na. eleve szerintem a legtöbb pontot azzal lehet gyûjteni, azonkívül a fegyverei is teljesen rendben vannak, fõleg az mp7 (játékbeli kerditért megvehetõ, nem kell hozzá pénz se), de a pp2000-rel is totál harcképes. az rpg-vel ráadásul igen kellemetlen meglepetéseket lehet okozni közelharcban is, lévén nincs frendlifájör.

a többi meg a képességpontok elosztásán múlik, de alap, hogy a combat awerness-t felfejleszd, és szerintem a gyorsabb rohanás is alap. a többi ízlés kérdése.

Alien69
Lag? Az meg mi? :-))) Mostanában szerencsémre relative ritkán találkozom ezzel a problémával. Szerintem gyalogos harcnál nem annyira érdekes a lag. Jármû vezetésnél SOKKAL JOBBAN zavaró. Fõleg repülés közben. Ott igazán gáz tud lenni. :-/
Karaktert törölni nem tom, hogy köll. De minek törölni? VESZEL 140 BF-rt plusz helyet, és így akár mind a 4 kasztból lehet emberkéd, és hangulatodhoz képest tudod épp cserélgetni. Persze, ha smucig vagy rá áldozni kest, az más tészta. :-DDD

szekrény
hogy kell törölni a karakteremet hogy ne sniper legyen hanem antitank ?!
egyáltalán "ezt kell csináni-e, more?" <#ticking>

szekrény
ilyen laggos szerverek teljesen alkalmatlanok a gyalogos harcra <#nezze>

Alien69
ott? Sehogyse. <#vigyor1> De ez mé baj? Ha ismered a pályát, akkor no para, meg ugye elvileg gy talán-talán nagyobb lesz a csapat munka. Legalább az egyik oldalon. <#nyes>

szekrény

koschwarz
nekem ugyan nincs bajom az only infantilivel, de akkor hogy fog az engineer-em ott jármûveket szétpukkasztani?

szekrény
sarki péniszkula de csak 3 zatyi van rajta és only infratyi ... <#szomoru2>

koschwarz
😄DD

én meg vadászgépeket lövök le pisztollyal, ezért nem tudnak AA-ból kibombázni. körönként 10-15-öt, mert aztán elfogy belõle a skuló.<#hehe>

koschwarz
tévedsz, mer én vagyok. egyébként hali! <#wave>

mi az új pálya? egy ideje nem játszottam.

UnknownAsshole
tyvm
szekrény
azért már megérdemelne ez a játék egy rendes bannert (nem a Gézát) ha már úgy is ingyenes <#nezze>

szekrény
"BC1 & 2" <#fejvakaras>

Alien69
Jaja, most néztem, és annak "elfelejtették" jóárasítani, mert az talán a legdrágább, 980, hogy kapják be.<#mf1>

Alien69
További infó, hogy aki akar játszani, és BC1 & 2, és BF1943, azok is hozzá férhetnek a játékhoz, ill, a facebookon és a twitteren már ápr. 02-n is hozzá férhetõ lesz.

Ja pályacserénél kidob.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun