6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
lgjc #3010 köszönöm -
#3009 bug, tedd medium-ra a grafikát és megjavul. -
lgjc #3008 sziasztok assaultban miért homályos a célzás gépfegyvernél? -
#3007 hát nemtom...szerintem mostmár nem arra fókuszálnak. Szerintem most egy ideig nem lessz új. -
#3006 Várhatóak a közel jövőben új fegyverek? Mert gondolkodok egy STG77AUG vásárlásán de ha jön egy új fegyver hasonló kategóriában akkor inkább azt megvárnám. -
#3005 "De minden képen GRATT!" :DDDD Bocsánat az offért, de felsírtam a röhögéstől!! :DD -
#3004 GRATT, bár ahhoz inkább mák kell. De minden képen GRATT! -
#3003 xfire :D -
#3002 btw grat :D -
#3001 fps-t hogy írattad ki ? :D -
#3000 Na megvan az első halál nélküli köröm. Ideje volt már. :D -
#2999 Nem lehetne inkább a vaj helyett a kenyeret??? talán akkor még van miről beszélnünk. De többet nem engedek az árból, mert hülye azért nem vagyok. -
#2998 a zsíros kenyért megadom, a másiknál lealkudnám a kenyeret, és csak a vajat adom, ok? kicsit avas már és keserű, de ha kellően éhes vagy... -
#2997 Eladó Battlefield: Play4Free account!!4!4!! Egy 17es Medic és egy 15ös Recon. Ára: 1 darab zsíros-, és 1 darab vajaskenyér. Sajnos külön nem tudom adni, mert egy accon van! Akit érdekel írjon PM-et. -
#2996 Amúgy már leírtam a "megoldást". Amikor úgy érzed, kilépsz a pályáról. Mondjuk úgy, hogy a karakterválasztó részhez. Itt a megszerzett XP-t fogja mutatni. Át lépsz a webes felületre ALT+TAB-al, tehát SEMMI ESETRE SE ZÁRD BE a játékot! A webes felületen meg frissítesz (pl katt battlefield play4free feliratra). Ilyenkor befrissíti a statot.
Ennek egy szépség hibája van csak, előfordul, hogy arról a szerverről nem frissít, ahol játszottál, de a sikertelen frissítést már akkor kiírja, amikor kiléptél a szerverről. -
#2995 Aha, sajna. De rá se ránts. Lesz még rosszabb is! -
#2994 :DDD
egyébként ezt most kajak elbuktam ezt a cirka 60k xp-t? :D -
#2993 Töröld le a gecibe! :D -
Bala10 #2992 most került ki a hír bfhu-ra. :) -
#2991 9k kellett volna lvl 20-hoz, és visszavágott 19 elejére. van erre valami orvosság, vagy le kell törölnöm a gecibe az egészet? :D -
#2990 Van valami bejegyzés, lehet "nyerni" 55.000 Battlefunds-ot. Valaki lefordítaná, hogyis? -
#2989 Érdekes, én ritkán várok rá, mert alap, hogy az elsők között léphetek be a pályára. Soxor csak 4-5 emberkének tölt be, és mire a többiek is beérnek, nagyrészt már benne ülök. Ez alól kivétel, ha a lehető legmeszebb rak be a pályára, és van, amikor esélytelen oda érnem. De ilyenkor elmormolok pár allah akbart, és az első bele ülők már le is pottyannak. :-) Persze, van amikor harcolnom kell érte, de ez van. Szerintem sokkal rosszabb, amit tegnap tapasztaltam. Köcsög lámalooser Karkand-on bele ült a tankba, és ENNNYI! Max a tornyot forgatta, meg eleresztett pár lövést valamelyik jeepre. SEMMI mást nem csinált, egyszerűen SZABOTÁLTA ezt az oldalt. Az ilyen degeljen meg. :-/ -
#2988 én sem vagyok oda omanért. mindenki a repülőre vár állandóan -
#2987 én meg oman-nál csinálom ugyanezt, legrongyabb map, nem értem, h miért nem lehet mapot választani, nem fasza, h random dob be szerverekre. -
#2986 mindegyiknél -
#2985 detto. sharquinál mindig kinyomom a játékot. és úgy tünik a játék is vágja a szitut mert egy laza esc-el ki is lehet lépni a sharqi töltőképernyőjéből :D -
#2984 én meg feltornásztam egy engit és egy mediket 20-asra (utóbbinál még néhány ezer pont hiányzik), és asszem abba is hagyom egy időre. omant szeretem, de a többi pálya már kurvára unalmas, karkand még hagyján, de sharqi-tól egyenesen hányok. ez a pálya NEM battlefield-es. -
#2983 Pfffff. Level bug... 17ről vissza 16-ra -58.000xp grat! Szánalom... -
#2982 Persze, hogy AZ vagyok. Sose tagadtam.
Ami a fegyókat illeti, természetes, hogy variálják őket. BF2142-ben pl mindenki VOSS-ra hajtott, más BF-ben M60-s volt az ász, és sorolhatnám. Aztán tekertek rajta, és már nem "úgy" volt az. Itt is várható hasonló, ez van. -
Bala10 #2981 te alapból az vagy
amúgy meg csak azé mondtam, hogy ne csodálkozzék, ha nem úgy szuperál a fegyvere, ahogy eddig. -
#2980 ? És akko mi van? ha fizetek érte, akkor hülye vagyok, vagy mi? A nyomi BF2-rt is, és a BF2142-rt IS fizettem! Pedig mind a kettő BÉTÁBAN adták ki. Erre legjobb bizonyíték, hogy rengeteg peccst adtak ki hozzájuk. A BC2 egy fokkal jobb, de csak azé, mert konzol port, konzolra aránylag JÓL KELl megírni a progit, mert utólag nem igazán lehet peccselgetni. Akkor meg nem mindegy, mikor fizetek érte? Természetesen azért, mert INGYENES.
Másoknak... -
#2979 gunclub. -
Bala10 #2978 bétában fizetni bármiértis... :D
-
#2977 Kezd felbaszni, másnak sem indul ez az ingyenes fos? -
#2976 980 Bf-et basztam el rá, kurvára legyen különbség :D -
Bala10 #2975 ne is legyen nagy különbség. :D
-
#2974 lehet :D de felhúztam rajta az agyamat picit -
#2973 Vagy csak megkell szoknod :P -
#2972 nemtom, távolra lőni vele lehetetlen, és nem tapasztalom azt a hatalmas sebzéskülönbséget, ugyanannyit lő mint az mp7, csak az gyorsabb és pontosabb :(
vagy csak nagyon szerencsétlen vagyok :D -
#2971 No. Hát miért?