6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
bele=vele és a képernyőt után nem kell vessző. :) -
Urak, próbálom indítani a game-t, de csak egy fekete képernyőt, látok és szól a zene.
Mi lehet a gond?
Régebben már játszottam bele és minden faszán működött. -
Pfff, azthitted xD -
csizihungary most jól ráb*sztál ...

megy a SS az EA-nak
-
... -
Így kell irtani a népet helikopterből 
-
Én meg majd elhiszem! Már, ha látom is. Tegnap pl kb 500 Xp hiányzott. Mondom, kilépek, mert így frissítem, és nem veszik el. Hát, kapja be az EA, mert így is elveszett. :-/ Ráadásul, ezzel kicsit lehetett csalni, mert ugye van olyan karakterem, amire kiírja, hogy fullos (maxos, 20-s szintű), és van tréningben 22-23 pontja. Sajna, van, melynél újra osztottam, és ez hiba volt, mert így elveszett pár pont, és vissza kaptam az eredeti mennyiséget. :-DDD -
elég nagy dolog az, hogy nem vesz el többet 60k xp-ket a bug :D -
tegnap amikor láttam hogy ma update lesz, valami nagyobb dologra számítottam :D -
ne legyél már barom :D -
hallod, döntsd már el kinek a ...gét ...lod
-
"Battlefield Play4Free is back online, even better than ever! Today's maintenance also included an update focusing on killing the bug that caused players to lose XP and fail to level up. Let us know whether or not the fix has worked for you!" -
engem sem zavar, csak itt ne ócsároljuk egymást. :) -
hagyjátok már békén szekrényt. szerintem szórakoztatók a képei :D -
szekrény: ment a privát -
Sikerült csinálnom egy 27/0 K/D-t. :DD -
"On Tuesday the 10th of May at approximately 08:30 UTC we will be performing maintenance work on our game services which should last approximately 30 minutes." -
kicsit moderáld már magad kérlek -
Örülök, hogy visszatértél, de az offolástól és a felesleges képek feltüntetésétől óvj meg minket! -
-
ÉN ÚGY AKNÁZOK HOGY HA HALLOM JÖNNEK AKKOR LEDOBOM AZTÁN MÖGÉ ÁLLOK EGYVONALBA ,MERT UGYA AZT HISZI HOHY MAJD JÓL ELGÁZOL, A FÉMHULLADÉKOT MEG LEADOM A MÉH-BE
-
Beszarok. xD Kiváncsiságból felnézek a bfp4f oldalra, megnézem a medicem, és látom, h frissitettek, vagy mit, de mégsem vesztettel el 30.000xp -t xd. Lehet visszarakom... :D -
ja, kimaxoltam egy mediket is, de már alig vártam, hogy visszatérjek a 20-as engihez. ajánlom az aknát is, rádobod a tankra vagy apc-re, és már robban is, mint egy c4 :D
lehet hogy bug, de ráadásul így hatékonyabb, mint ha ledobnád a földre, az csak leviszi a felére a jármű hp-ját, tökmindegy milyen, még egy sima dzsip-ét is csak a felére viszi, ahogy észrevettem. -
nekem is volt ilyen xp bugom, de őszintén szólva nem érdekelt egy cseppet sem. -
Botrány ez a game. Xp bug ujra, elbasztam miatta 2 órát, fasz kivan. Bejött az a Deal es faszság, lehet amiatt, mert eddig nem volt xp bugom, mikor még szintet sem fejlődtem. Uninstalláltam és elkezdem a BC2-t, pár napja vettem meg, remélem nem okoz csalódást. -
szekreny a nevem az engi-vel a sniper unalmas ... -
vissza vagy jelölve már régóta. én aztán senkit nem tiltottam le, még téged se :D -
jelöljél vissza frencnek, vagy ha nem tucc akkor oldasdasd fel a letiltásodat , köszi
-
engem nagyon lehozott az a -60k xp.. remélem hamarosan kijavítják. -
lammaer #3021 Hát, nekem már el is veszett :)
Majd ha lesz platoon akkor visszanézek, addig ez kb annyi mint a BF2 csak csapatjáték nélkül. -
tényleg jöhetne már új pálya vagy a tier3 mert igencsak kezdem elveszíteni a motivációmat a játékra. ráadásul nálam még lagol is mostanában rendesen, épphogy lenne egy kis időm hétvégén délután, erre lag-hegyek... -
beírom frencbe a nevedet , csak hogy ezután ne kelljen használnod a 
-
arra mi a megoldás ,hogy mikor szintet lépek ne léptessen vissza? -
Jaj, a fegyvereimnél volt, csak görgetni kellett... -
karkandon az A zászlónál van egy fegyverszaküzlet :D -
Bala10 #3015 be kell rakni a fegyverek közé -
Ilyen anti-vehicle mine-t hogy lehet szerezni? Tettem rá skillt. -
lol :D
kipróbáltam az ump-t. totál más, mint a closed bétában volt, tényleg nagyon adja, jó fegyver, habár szerintem gyakorlatilag hatékonyságban nincs lényeges különbség az mp7-hez képest. -
-
Szórakoztam kicsit egy tankkal