Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekrény
nekem csak betyárkörtém van ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

MR ME
a hüvelygombádra

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

szekrény
akkor a seggemre ? <#vigyor5>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

MR ME
nem éppen erre gondoltam mondjuk...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

jaaaa, idejön a kis pisis okoskodni, aztán még azt sem tudja mennyi az annyi.

ezért tart itt az ország, ahol, meg minden.<#nyes>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

szekrény
ez egy bf topik itt én befolyásoló tényezõ vagyok ! <#mf1>

MR ME
imádom az olyan embereket mint te, akik mindig mindent jobban tudnak a másiknál 😄 sõt ahogy nézem még jobban is ismersz 😄 majd az élettõl megkapod a válaszaidat, nem áldozok rád több karaktert inkább

szekrény
meddig fox bf-ezni ? jjja amíg nem jön ki a következõ trendi gém, asztala viszlát baby... <#wave>

MR ME
meghajolok a tudásod elött, megérinthetlek?

szekrény
7 éves kolink billentyûzetem van ami annyira dzsuvás már hogy ha kijönne az ÁNTSZ napalmot dobnának a házunkra meg egy 7éves A4tech egér aminek már lekoptak a talpai meg a gombja de még kattog és pirosan pislákol a lézere vagy mi a f*szomja, amit ti mûveltek az olyan , mint amikor az 1.4-es astra-kat optikai tuningolják ergo epic fail <#mf1>

Ha egy játék normálisan adja az 5.1-et sokat segít egy valódi 5.1-et tudó fejhalgató(a virtuális nem olyan jó),de azok nem kevés pénzbe kerülnek.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

szekrény
majd ha lehet szervert választani megnézem azt a marha nagy tudásotokat...

Alien69
Ööö, én nem hiszem, TUDOM. :-))) Van, aki azt hiszi, hogy pl elég VGA-ra költeni, de NEM, ez NEM igaz! A kiegészitõ hardverek talán fontosabbak! Az egyik az EGÉR! Régebben Razer Diamondback-et használtam, de ahhoz külön meg kellett hekkelni a winXP-t. Szerencsére, a Razer Chopperhead egeremmel már driverébõl megy ez. Ha nem tudod mirõl beszélek, akkor ENNYIII!
Ugyan ez számomra igaz a billentyûzetre is. Az elsõ billentyûzetem egy gyári Compaq bill volt. Max 2-3 gomb lenyomását tudta kezelni ezzel nehezítve a játékomat, játék élményét. Ha ezt nem látod be, a TE bajod, nem az enyém, de attól még nem kell lehülyézned, mert Neked elég a görgõs egér. :-D Lehet, Te azzal is skilles vagy, de elhiheted, a MEGFELELÕ hardver SOKAT segít. Tiszta sor, hogy pl a billentyûzetemet nem szine alapján fogom választani, vagy, hogy van-e LCD, mert ezek számomra feleslegesek. Sokkal fontosabb két dolog. Az egyik a fent említett dolog, hogy minél több gombot kezeljen egyszerre (értelem szerûen mondjuk 5 az alap), illetve, hogy ERGONÓMIKUS legyen, ami már ugye a gammernek nevezett billentyûzetek 99%-a NEM felel meg.
Én (legalább mahamnak) be tudom bizonyítani, hogy igenis FONTOS, és jó döntés volt a jelenlegi hardvereimre álldozni. Az eredményeim magukért beszélnek. :-)))

HTS s3rg1nh00
nem lesz,mert nincs medicem csak assault meg engi.
egyébként az M1911 akkor is bitang,ha nem veteran,múltkor gondoltam megveszem egy napra hogy kipróbáljam,és egész véletlenül karkandon orosz oldalról elkaptuk mind a 4 zászlót,a sok hülye meg mind jött középen libasorban...volt h.egy tárból 3 is összeesett.15 killt tuti összehoztam ott zsinórban...majdnem mind pisztollyal.hiába no,azért én is eltöltöttem vagy 2000 órát a bf2ben<#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

MR ME
vagy csak tapasztalta?

MR ME
még 2.1es rendszeren is sokat segít egy normális hangkártya

szekrény
még egy player aki azt hiszi pénzért skill-t lehet venni ...

Alien69
Ááá, én ilyet sose mondanék! Elég, ha TUDJUK. :-)))
Amúgy tényleg nem mindegy, milyen hangcuccal halgatod. Én speciel 5.1-s fejhalgatóra vagyok specializálódva. Régebben a BF2-ben 1000x mentette meg az "életemet", amikor hallottam a mögöttem settenkedõ, engem kés általi megdöglésre kárhoztatandó láma bakák lépteit. Persze volt, amikor fontosabb volt, hogy befejezzem a célpontom lekûzdését. De a nagy részében megfelelõen tudtam reagálni. A BF2142-ben pedig gunshippezés közben, az ellenfél gunshipjét tudtam megfelelõen pozícionálni anélkül, hogy láttam volna, merre mozdul.
Tehát igenis FONTOS hogyan van belõve/beállítva a hangcuccod, hangkártyád.

Nyomj egy sreenshotot róla,különben ha fenn vagyok ellened biztos nem.<#ejnye1>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

HTS s3rg1nh00
szerintem mediccel meg egy kis szerencsével én is tudnék ilyeneket<#idiota>

Az este találkoztam ezzel a(lawlwhat?)nevû cheaterrel.Statjai(50-3,53-5,48-2).Veteran's M1911-el õlt meg mindenkit,4-5 embert szinte egymás után,sajnos az én csapatomban volt így nem láthattam hogy mennyire rángatózik a fegyver a kezében a killcam-ban.Valószínûleg aimozott.

szekrény
MOST ne akarjad mán a akusztikára fogni hogy <#lama>vagyol<#mf1>

Alien69
Há me ez így van real életben is. Más fajta zajok érnek el a Te füledbe, mint a melletted lévõ fülébe. Legalábbis, amikor AK-val, és PKM-l lövöldöztem, biza más volt a lövöldözõ mögött állni, és más volt lövöldözni. <#violent> Persze, elég kis különbségek vannak, illetve plusz dolgok jöhetnek hozzá, amit a lövöldözõ nem hallhat, mert a robbanás ugye sokkal közvetlenebbül éri, mint az, aki mellette/mögötte van. Annak a fülébe pl már eljuthat a hüvely leesése, meg ilyenek. <#nemtudom>

koschwarz
<#nemtudom>igen? mikre nem figyeltek...én csak játszani szoktam... <#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Elektrofrombc2
engem az zavar, hogy a fegyvereknek teljessen más hangjuk van ha te lõsz vele és akkor amikor valaki meletted lõ ugyanazzal...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

koschwarz
mikor van ilyen csatazaj? a konkrét játék közben vagy ami a fõmenüben van?

mert játék közben én nem hallok semmi zavarót a játékbeli hangokon kívül. amik persze nem zavarnak<#zavart1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Elektrofrombc2
Road Rage

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Alien69
Hm. Tehát lesz C4 is. Ráadásul új pályák képei, az egyik tuti Bf2-bõl, a sztrádás pálya. Az szééép nagy. :-)

Miért mert nektek nem úgy van hogy csak iszonyú csatazaj hallatszik.A bf2 nem ilyen volt.

szekrény
én már teljesen elvesztettem a fonalat, lehet, hogy a TS hangokról beszél ? vagy "azokról a hongokról" a fejibe ? ! <#vigyor5>

Elektrofrombc2
És az melyik? 😛

szekrény
nehogyeláruld B+ <#mf1>

Megoldottam hogy ne legyen játék közben az az irgalmatlan csatazaj,csak a szerveren elhangzó hangokat hallom(lövések,jármûvek,mozgászaj).Sokkal jobb így játszani.

Elektrofrombc2
hát nemtudom 😄 csak majd kellen regisztrációt kérni egyik admintól TS-en.

Vaxi
okés kicsit késõbb megyek 😄 meddig lesztek?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Elektrofrombc2
Gyere most is fennvagyunk 3an 😊
Address: teamspeak.hu Port: 9987

Vaxi
bf.hu ts elérését hol tudom megnézni?
felmennék lehet, aztán lehetne gyilkolni.. 😄

Vaxi
kibaszottul irritáló tud lenni egyébként, amikor könyörögnöm kell a csapatnak, hogy TRACE!!! HEAL!!! AMMOO !!! 😄DDD

Vaxi
asszem addoltalak. (Timon)

HTS s3rg1nh00
dehogynem,én vagyok a játékban a tow királya...<#vigyor5>

erieskrisz
Jah Grrpowa de most engineerre váltottam és ott FreeKill néven futok assaultot 8 szinten meguntam pont amiatt hogy a tankok ellen semmit nem tudok csinálni <#violent>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
Hát én még a mai napig tolóm a solider of fortune II ott van kihajolás <#idiota>
#2213 erre meg az a válaszom hogy a gépágyusok bocs most nem ugrik be játékon bellül mi a nervük sokkal hamarab leszednek mint én öket mp7 el szoval azért ez igy ennyire nem egyszerû hogy legugolok azt lelövöm fölleg ha van mellete 2doboz elsösegélycsomag

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Elektrofrombc2
145b9e08.4287
Ares[tarado
GrodWarrior
Grrpowa
HugoTaHell
jamesryan_89
LTdjoman
Martimi
Mateux
PrivatePanda101
Starstalker=3
xbit272
_)bucky(_

Ezek közül valaki?

Alien69
Kihajolás??? Már nem is emléxem, melyik játéknál volt ilyen. Pontosabban egyre tuti emléxek, mert a Moh AA miatt vettem új billentyûzetet, nem kezelt a régi max 2-3 gombnyomást. Ott meg ugye legalább 5 kellett volna egyszerre.<#vigyor>

erieskrisz
nállam van
Austin71 Airmarine Alien Csaba Dolkar Exoskeleton MACVSOG-Eugene Oksedrap és na ez egy furcsa név dd42178.9905<#idiota>

HTS s3rg1nh00
és?leguggolsz,lelövöd,ennyi.

HTS s3rg1nh00
orgazmussal érne fel,ha felvennétek<#ravasz1>
FUEL

Rayden02
Blu3m4n_HUN-al mintha már találkoztam volna vele egyik nap!<#idiota><#violent>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

erieskrisz
Jah elfelejtettem leirni de most már megteszem titeket nem zavar hogy nincs jobbra balra kihajolgatási lehetöség, igy azért a sarkok mögül kiszaladni elég szar mert egy csomó helyre beülnek a camperek és ha kifutsz már le is szedtek <#gun>.Engem azért zavar a dolog mert nem az az egyhelyben üllõ tipus vagyok általában zászlotol zászloig rohangálok de igy azért elég szar <#zavart1>