6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#3091 Már vagyok TS- csak belépni nem tudok hozzátok! :) (Ri(CS)i névvel) -
#3090 oké :) Csak szólj mikor, mert nem vagyok fent mindig TSen :D -
#3089 -
#3088 te mennyé az egyetemi eccőterembe -
#3087 megyek majd én is :) -
#3086 meghalt a miki ...
ill. az alaplapi hangkártya, azon része amely miatt minden mikrofonos dolog képtelenség rajta de lehet hogy csak én vagyok balf*sz ... -
#3085 -
#3084 akkor fasza :D gyere te is TSre egyik nap szólj és akkor letesztaljük egymást -
#3083 hát ha látom hogy eltalálja az ellen akkor lebegtetem egyhelyben aztán úgy forgatom az orát hogy neki is jó legyen ...
-
#3082 és te? :D te ugye tökéletes vagy mint mindig ;) -
#3081 letesztellek , gunnerkirály :
gyüttök a apaccsal , aminek úgy lógatod az orrát hogy a szerencsétlen gánner max a heli hasa alá tud lőni + össze vissza imbolyog a heli mert akkora nagy pilóta vagy ráadásul gyorsan is repülsz ami a bukott orrból adódik és a kegyelemdöfés a 800hp-ből lemegy tíz visszarepülsz a hajóra javítani, nnna és akkor ilyen fikázza a gánnereket ... -
#3080 hát itt van a bannerben :D -
#3079 TS infókat kérhetek? :) -
#3078 Én is hasonlóan csináltam, csak Ventrin ;) Úgy az igazi :) -
#3077 Mi multkor azt gyakorolgattuk allfor-al és elég jól ment. TS-en közbe komunikáltunk. Szólj egyszer és megpróbálunk összehozni valamit ;) -
#3076 Célozni nehéz, ráadásul több felé kell figyelnie a lövésznek. Bele kell tanulni. De, a pilótának is sokat kell segítenie a célzásba, mert ha 3m-re a föld felett haladsz, max a vakondokat kergetheti, vagy a 4-s metrót. -
#3075 Ami mostanság zavar, hogy aránylag, jól repülök Helivel, de egy jó gunnert is találni, mindíg foggyosokat fogok ki, akik vagy kiugrálnak, vagy célozni nem tudnak :)
-
#3074 Jó van na, kínai se megy... -
Nagydög #3073 "inflanty (gyalogos)"
Aki nem tud arabusul... -
#3072 Ráadásul a "jobb fegyver" RELATÍV! A snipámnak hiába hoznak ki 20 féle snipa pusit, amikor CSAK az M95-t fogom majd megvenni, de itt jön a svéd csavar. Ugyanis, snipa pusihoz KELL jó pisztoly is ám! Minimum M1911 veterán (vagy hogy híjjják). Ergo, lehet, jobban megéri megvenni a veterán USAS-t!!! Ráadásul ez a fegyó elérhető az ÖSSZES kasztnak. Namármost inflanty (gyalogos) pályán nyerő közel harci fegyó, és mondjuk Oman-on meg helizve/repülve meg ugye mindegy. Márpedig, még mindig az USAS a legjobb sörétes, a tűzgyorsasága miatt. Bérelhető is, és lazán, és gyorsan vissza hozza az árát pár kanyar alatt. A snipa ráadásul ugye dobál érzékelőt, láthatja merre van enemy. Láttam USAS-t medic kezében is, az se volt semmi. -
#3071 Én még nem vettem Battlefoundot, de talán.. Rendkívül élvezem a játékot, ha csak az a cheater dolog nem lenne néha, akkor maga lenne a tökély!
Már csak a bookmark kéne működjön, és oda mennék, ahol a kedvencem megy! Oman :) -
#3070 Battlefield Heroesban a balance megvan, tehát itt is MEGLESSZ. Arra általában figyelnek.
Eltűnik a fegyód?! Miről beszélsz? Ahogy én olvasgattam heroesban sosem fordult ilyen elő és mivel a P4F a BFH rendszerét használja így itt sem fog. Amúgy meg ezért is lehet reklamálni és eredményesebb az eljárás, mint egy cheater reportolása esetén. Te meg rögtön unlimitedes fegyókban gondolkodsz... de héé lehet bérelni is, olyanokat amik jóval jobbak az alapnál, de csak kicsivel rosszabbak a csak BF-ért megvehető fegyvereknél.
Ezt a játékot többnyire azok játszák akik nem szoktak játékokra költeni, de olyanok is akiknek már nem 1 dobozos játékuk van, így ha ők 50-60euért vesznek BF-et akkor olyan mintha egy teljes játékuk van mert ennyi pénzből azért meglehet azt venni amire az ember vágyik.
Az a baj, hogy mindenkinek felvan kínálva a lehetőség a jobb fegyverekre és így azok rögtön rinyálnak ha nekik nincs olyan. -
#3069 Jaja, most hogy mondod, majdnem igazad is van. Szerencsére csak MAJDNEM. Az EA games már csak ilyen, de az a baj, hogy a többi is. Ez se jobb, mint az. Itt is vannak csalók (szerintem tuti), és sorolhatnám. Akkor meg inkább a NFSW, mert ott legalább van szééép kocsim. Illetve, van olya mód, hogy team escape, ott a "gép" ellen megyünk max 4-n, az azért jobb, mint bármi más. -
Bala10 #3068 esetleg másik böngésző? -
miki10 #3067 nekem mindig a pálya betöltés közbe lefagy a játék, és nem tudok egyáltalán játszani vele:S
tudom hogy beta,de nem tudtok vmi megoldást rá hogy betöltsön fagyás nélkül és tudjak játszani? -
#3066 Meglehet hogy szep hogy veszel AUG-ot meg M60-at ami most perpillanat a legtapabb de ez meg beta arrol nem beszelve mivan akkor ha a fegyod eltunik amit penzert vettel allandora? -
#3065 NFS World? Te se vagy 100-as az egesz szarra laggolja magat, teli van csaloval es meg fizzetni ilyenert? En azt mondom 1 fillert se er meg a jatek. Az nem jatek hogy minden kis fiu 56k-as telefonos nettel tolja 1000ms pingel szarra laggolja az Ugymond hitbox a kocsinal hatul laggol osszevissza dobal a szerver arrol nembeszelve hogy rengeteg a csalo, alap hogy a Cheatengine program bir futni a jatek hatereben. Mas jateknal ez ugyvan megoldva ha macro,egyebb program futni mer a haterben akkor else indul a jatek.Itt meg hagy menyen. Szar az egesz igy ahogy van. Ha majd lesz rendes anticheat rendszere hogy ha vki. csal akkor az EA accountjat bannoljak nem pb_guid bant kap szal mas cd kulcsal tovabbra is tolhatja. Jo megoldas 20x eltudja adni ugyanazt a jatekot az EA rengeteg penz jon be. Az meg milyen hogy 60-100-eurot fizzetni 1beta jatekba minden kaszthoz fegyokat 3honaponta fullosan cserelni mert a fegyok patchekkel elesznek balanszolva es jonnek uj fegyok amik tapossak lesznek es az alap fegyot szarra fogjak vele alazni. -
#3064 Azt, hogy még beta :P -
#3063 Egy ilyen hibaüzenetet kapok:
An error occurred: Failed to write registry value: Installation Dir
Ez mit takar? -
#3062 -
#3061 A TE gépedben van a bibi, tutitutkó. Cserélj drivert a vga-n, akár régebbire is, mert lehet, az újabbak szarabbak, vagy frissítsed a direktX-t, vagy mittomén, cserélj fegyvert. -
#3060 Lószart! GONDOLKODOK! Mindenki panaszkodik a fórumban, és engem is zavar pár NEM apróság! Pl, itt is (BF4FREE) aki benne volt a bétában legalább kiszúrták a szememet egy sapkával, meg egy rucival. Ott meg SEMMI! Inkább megye need for speed world-ben, mert oda fizettem már jó sokat. Ebbe is raktam már lét, de ezt élvezem is. A WoT-ot meg csak kicsit élvezem, mert ugye szemét húzások vannak benne. Ez van...
-
#3059 Ingyenelo:D -
#3058 pl. az M16-nal mikor visszarug minden sorozatnal az egesz kamera visszarant, nem csak a fegyver. -
#3057 vibrál? -
#3056 Engem spec nem zavar a pálya, SŐT! De, ost én is hanyagolni fogom, mert már 4 karakter van kimaxolva, tovább felesleges görcsölnöm, és a snipámnak még mindig nem vettem fegyót. De, jelenleg NEM érdemelnek meg több dellát a "fejlesztők". Addig megyek, és tankozok (World of Tanks). Igaz, prémium tagság nélkül. Azok se érdemlik meg, de ez van... -
#3055 Nekem az idegesit hogy vibral az egesz kepernyo a fegyver visszarugasakor. Tiszta epilepszias lesz az ember tole. -
#3054 őszintén mondom, hogy a csilis sóba mártott lófasszal basszák meg őket, hogy nyomorult szaros fegyvereket bírnak csak kiadni, ahelyett hogy valami mással motiválnák a játékosokat, pl. esetleg egy-két új map-pal vagy a tier3 feloldásával. én már egy jó ideje hanyagolom a játékot, mert egyszerűen unom a meglévő pályákat, és ha véletlenül játszom egy kicsit és sharqi jön, ki is lépek a 'csába. -
Bala10 #3053 van rajtuk red dot
bár az érdekelne, hogy újra meg kell venni ezen változatot? akinek van fizetős fegyvere, az kukkantsa meg legyenkedves. :) -
#3052 Jött új fegyó sorozat. Azt nem tudom, miben más az árán kívül?