6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#3131 ez most ugye nem egy szappanérlehajolós poén akart lenni ?! -
zsimborgo #3130 MIÉRT lagol a játék mikor a gépem és az internet kapcsolat jó.
Kérlek írjatok le minden lehetséges magyarázatot.
És az új BF 3 ban lesznek ugyan úgy repcsik stb.. mint az eddigi BF ben.(mármint multi miatt kérdezem,erősen gondolkozok egy ilyen fps multi gyilok hent játék megvételében,de aszem várok míg megjelenik a legújabb része. -
SINbacsi #3129 Új fegyverek:
LINK -
SINbacsi #3128 Néha pedig milyen jól is jön, ha szólnak, hogy 'mögötted'. :) -
#3127 és a minimap meg a szpottolás mire való ? még az is idegesítő, hát még ha állandóan pofáznak a fülembe ... -
#3126 Felnezzel bent vagy latnak es biztos feljon vki. aki hozzad csatlakozik. -
#3125 Jólvan figyu, azért mi se birunk a nap 24 órájában a szobába lenni...de lehetne időpontokat megbeszélni ami kb mindenkinek megfelelne és akkor játszani egy jót. :) -
Gyuszopapa #3124 Hát igen TS nélkül az egész csak mérgezett egerek szaladgálására hasonlít. -
#3123 Voltam TS-n, oszt semmi (az adott szoba üres volt). Ráadásul, ritkán játszok mostanában, ergo a MOST egy dolog. Írtam is, hogy nálam a mikrofon kilőve, nem lehet használnom este. Tehát, megyek majd TS-re, mikrofon nélkül, ez van. -
#3122 Honnan jött ez most pont neked, hogy öszjátékról beszélj amikor még TSre se vagy képes feljönni, ami szerintem elengedhetetlen az igazi összátéknál (). Ez az eggyik alap pillére az egész általad említett csapatjátéktól. Komunikáció a legfontosabb és nem azokra a hülye "I need a medic" meg f*szságokra gondolok, hanem hogy most akkor mennyünk B-t befoglalni addig 3-an 4-en őrizzék A-t. Ha ez kialakul, hogy a csapat együtt mozogjon sokkal előbb fog összeszokni a csapat "szükséglete" mintha ott össze vissza ócsárolnád a csapatot, hogy milyen noob és valójában semmit sem tennél annak érdekében, hogy jobbat játsz azaz nagyobb játékélvezettel, ami szerintem a legfontosabb. -
#3121 Végül is kinek mi. Oman-on elbírna kicsit többet is, de valszeg felborúna az egyensúly. De, mint lehetőség szívesen látnék olyan pályát, ahol járműves őrjöngés (IS) lehetne. Bár itt nem lehet számítani rombolható közegre sajna, de egy tank ésvagy repcsis őrjöngés jól esne.
Akár újfajta okossággal, azaz, nem ember-ember ellen, hanem ember-MI ellen. De, ilyen még jódarabig nem lesz. :-D -
#3120 hát ez azért nem igaz így, mert lehet hogy számszerűleg kevésnek tűnnek a járművek, de azért szerintem elég jól ki van egyensúlyozva. sőt, omanon még kifejezett sok jármű van. gondolj bele, 32 játékos, erre van az a járműállomány. karkandon is sok van a terephez képest. ha mindenkinek jutna jármű, akkor nem lennének gyalogosok, ami KELL, plusz, nagy járműves őrjöngés lenne. a saját érzésem szerint pont megfelelő az egyensúly, a meglévő járműszámmal lehet befolyásolni a játék végkimenetelét, nem csak dísznek vannak, de nem is dominálnak túlságosan.
szvsz pont oman és karkand el van találva, hogy mennyi jármű legyen. -
#3119 Karkandra is valszeg csak azért raktak be 1-1 járművet, hogy legyen értelme az RPG/akna-nak is. De járműves pályán is eleve kevés ennyi embernek a technikai eszköz. 2-2 repcsi, 3 tank össz, 3 apc, 1-2 heli. A többi felejtős. Még a csapatszállító heli is felesleges, már, ha sokan ülnek benne. Ebben az esetben kamikaze akció, és máris 5-6 kill megvan. :-D Ergo a csapat fele gyalogos, vagy megy 4 kereküvel jobb esetben. :-P -
#3118 Infantry mappokat csak azert dobaljak ki hogy legyen hulye aki fizzet fegyokert,mert jarmuves mapon minek tankba az UMP es tarsai. -
#3117 Mondjuk, az összes BF-be volt lehetőség kodozni. Lehet azért, hogy még jobban szeressük a járműveket. Pedig soxor ezeket is elqrják. Jobban rá kellene kényszeríteni az embereket az öszjátékra. Csak, ez nehéz, és sok-sok konfliktust szűlne, mert mondjuk a tanknál lenne külön "sofőr", és lövész. Valszeg rengeteg anyázás menne, ha nem oldanák meg, hogy választhatnának a sofőrök a lövészek közül. :-)
Anno, BF1942 MOD-jában (DC, a további BF részek őse)) volt egy olyan pálya, ami full repülős/helis volt. Mondjuk, inkább repülős, a helik hamar lepottyantak. Ott kb a két bázison volt gyalogos. Néha-néha pár merész (és/vagy hüle) neki vágott gépjárművel, de ezek is rendszerint félpályáig se értek el. De legalább volt jópár repcsi, bár nem elég, de volt. Az nagyon tetszett. :-D -
#3116 persze, épp ez a bajom, hogy olyan kicsi, hogy még egy homokfutó sem fér be a pályára. aki meg cod-pályát akar, mennyem kodozni. -
#3115 Waze lin. Ekkora pályára még hova férne be egy APC? Mennél vele három métert? :-D Bevásárló kocsit nem akarsz tologatni? Ha NEM arra mész, amerre a többsegg, nem lépsz az elötted lévő tyúkszemére. Ráadásul nem is adsz az enemynek duplatripla killt ajándékba.
:-)))
Persze, az EREDETI pálya nem ekkora volt (Karkand se, ugyebár). Ez annak kb 1/4-d része. Kell olyanoknak is pálya, akik a COD-ot megunták, de hasonlítson a stílus. Menni ész nélkül, majd meghalni, újra elindulni, stb...
:-P -
#3114 na jól van, az első pár körben szívtam csak, aztán amikor már megismertem a pályát, meg rakhattam néhány pontot a threat awerness-re, onnan már gyerekjáték volt. -
#3113 köszönjük emese. ezt a frenetikus méretű pályát eddig még nem sikerült kiismernem, ezentúl minden másképp lesz.
nekem az a bajom vele, hogy nincs egy darab jármű sem, amitől bf a bf és nem csak egy nyomorult cod-klón, és ráadásul még egymás szájába ér a katonák lába, mert egy kis szar. ezeket a fajta pályákat már a bc2-ben is megutáltam.
-
#3112 Nem értem, mi ez a Sharqui útálat. Ok, nincsen jármű, ez rendben, de gyalog? Azért, mert az emberek 99%-a NEM használja ki a pálya rejtelmeit, erről NEM a pálya tehet! Például, az építkezés felől indulók 99%-a NEm használja ki azt a TÉNYT, hogy az építkezés szent-, és SÉRTHETETLEN az ellenfél részéről, azaz oda NEm tud behatolni, max belőni/dobni. Ergo, erre remekül hátba lehet keríteni az ellent. A másik oldalon is van hasonló terület! Ott jobb irányba a pálya széle felé, egy házikó kerítéssel van elzárva (már az ellenfélnek). Ráadásul a kerítés külső oldalára is ki lehet menni. Mondjuk, ez inkább kemper hely főleg snipáknak, bár, hamar felfedezhetik. Másik jó hely, ahol a sufniban van a feléledés. E mögé IS be lehet húzódni. Itt ráadásul balra az úton a kerítésben van egy feljáró. Na ide közvetlen a kerítés mögé elbúja lehet várni az ellenfelet. Semmi esetre se kibújva sokáig, csak pár pillanatra, amíg az ember lekaszálja az ellenfelet, majd vissza. De van, hogy annyira rohannak, hogy sűlt galamb effektus. Át ugranak a kerítésen pont azért, hogy lekaszálhassuk őket. A térkép másik oldalán is vannak jó helyek. Tehát, a domb oldalra fel lehet menni, ezt valszeg sokan észre vették. De, itt is van egy kerítés (kő kerítés, egy átjáróval), ennek végében fa, ahonnan be lehet fedezni egy jó nagy területet, illetve, itt van egy spawn pont. No, e-fölé a dombra is fel lehet menni, direkt van kialakítva egy mélyedés, amibe be lehet telepedni, és kaszálni az ellent.
STB... -
#3111 én alapfegyókkal (alapakna, alaperrpégé, alapkisgéppiztoj) nyomom, és most 2 perce csak úgy előzött meg exair hogy spónkempelt -
#3110 egyébként nem is lenne rossz ez a basrah pálya, csak tényleg: az ember nem azért játszik a bf sorozattal, hogy infratyizzon. én is lelkesen alapból megcsináltam az engi karaktert, aztán nézem, hogy ez mi ez. de még mindig fényévekkel jobb mint az a szánalomgyötrelem sharqi.
ráadásul be sem váltottam a bónuszfegyvereket (nem vettem észre hogy vannak), és amíg meg nem ismertem a pályát, meg nem trainingeltem, addig rendesen szopatva voltam.
-
#3109 Én egy vék ájlendért a fél vesémet is oda adnám :D -
Gyuszopapa #3108 Oman tipusú pálya lehetne már több is,az adja legjobban a BF érzést nem ezek a pif-puf gyalogos pályák. -
Bala10 #3107 jaaaaaaa, ja! :) -
#3106 úgy értette , hogy minek endzsi ha nincsenek endzsis mapok ... vágod ?! -
Bala10 #3105 -
Herkulles #3104 Fasza enginernek semmi haszna… -
#3103 tegnap jött ki a negyedik map persze az is gyalogos server-t még mindíg nemlehet választani ...
a high beállítás állítólag hamar felzabálja a gép memóriáját vagy a VGA-jét, vagy mindkettőét ... -
zsimborgo #3102 Sziasztok.
Már lassan egy hónapja nem bírok játszani ezzel a szupi játékkal mert annyira szaggat.
Lehet most már szervert választani, vagy valami ötlet hogy mi a gond.
Előre is köszi. -
#3101 mikor jön már ki a végleges, hány pályával, lehet -e választani gyalogos mapokat ... -
#3100 Én lehet nem leszek, közbejött egy kis program :) -
#3099 oké :D
nem vesztem el, kis kihagyás után újrapróbáltam az ump-t, jól ment vele :DD -
#3098 Vaxi babám, te se vessz el :D Estére okvetlen gyere -
#3097 Rendben :) -
#3096 Ricsi: Ilyen este 10 óra tájt megismételhetnénk a tegnapit. :)
Gyertek ti is TS-re aztán kennyü együtt :) -
#3095 áhh ő csak schrank -
#3094 nyugodj meg, az alárendelt szerep betöltésére kellesz -
#3093 te engem?? :D oltogatol. aztán meg barátkozol? :D -
#3092 mi a neved a játékba , felveszünk frencnek ...