Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szekrény

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

szekrény
hallod ?! az APEH-nak jobb banere van gecc ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Alien69
De waze lin. Mi az hogy "tudtatok"?<#mf1> NEm én vok a gazdi. Nem is nagyon akarnék, mert nincs tapasztalatom hozzá. Ráadásul, mi az a "nórmális"? Olyan, mint pla BF3? Me az minden, csak nem normális. Számomra pl a BF2142 az, ami még elfogadható, lenne.<#alien2>

szekrény
még egy normális bannert sem tudtatok összehozni b+ ...

Alien69
Mé ne? Ha Te leszel a gizda, az mé lenne jobb, illetve KINEK lenne jobb? A többség nem biztos, hogy ürülne, ha Te lennél az, aki kezeli a totyikot. <#idiota>

szekrény
lamcsi ahelyett hogy itt megpróbálsz minket intelektuálisan a hatásod alá keríteni, inkább írd be szépen a játékos nevedet az aláírásodba , különben is kérvényezni fogom a házigizdaságot mert ez a topik így nem mehet tovább ! <#nezze>

Ne etessétek már azt a ki... trollt....

Elektrofrombc2
nincs ...nyázás
Egy dolog viccelõdni és más ilyenekket elõvenni...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Alien69
<#banplz><#levele><#ejnye1>

szekrény
...nyádról <#vigyor5>

Elektrofrombc2
róllam 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Alien69
Kizárt. <#hehe>

szekrény
õõõõ te most rólam beszélsz ? <#schmoll2>

Alien69
Na, most jól megkaptam. Találkoztam (végre) egy jó pilótával. Sajna, sokkal jobb volt nálamnál. Nagyon látszott, hogy NEM billentyûzet+egér kombóval nyomja, mert folyamatosan fordult, egérrel ilyet nem lehet. De én ennek csak örülök, mert az ILYENEKTÕL lehet tanulni. Illetve ösztökél arra, hogy én is próbáljak jobb lenni. <#vigyor>

Alien69
kicsi, és nem sokára kisebb lesz. Azok után már nem szekrény néven fogják emlegetni, hanem új neve lészen: stoki.
<#hehe>

szekrény
neked ugyan olyan szar neved van mint nekije <#hehe>

Elektrofrombc2
Hogy te mekkora egy troll vagy 😄😄

Alien69
Ok, de akkor pl: FlyboySAS
<#idiota><#vigyor5>

szekrény
jaj nehogymá ne legyen 1784935db alien nick

De jó hogy eddig viszonylag informativ volt a topik, most meg beszabadult a nagy spammer... 😞

Alien69
Kéred a pelusom? Fejedre is húzod? <#ravasz1> (peace)
Amúgy Mindenki másnak is, ha valaki csapatban szeretne nyomulni:
Alien
Mily meglepõ, igaz? Persze, ha valaki csapatban akarna nyomulni, nem árt letisztázni, mert mondjuk én speciel jelenleg snipa+USAS megyek, de ha kell, van minden más is.

Frosty01
na fasza.. széthullott az egész szerver, nem tudok csatlakozni, az oldal se jön be...

practitioner of the forbidden arts of death

szekrény

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

szekrény
nek akarod megmagyarázni hogy milyen képek vannak a neten ?! pfff...<#taps>

vannak képek is 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

szekrény
ha olvasni akarnák akkor könyftárba mennék , hamég eggyáltalán van olyan ...<#nemtudom>

most nemazé, hogy fényezzem a bfhu-t, de van egy kezdeti lépések cikkünk, ott le van írva ez is. 😊

szekrény
nnna miva' beszartá' ...<#taps>

szekrény
MONGYAD MÁN E'hogy kõ barátot felvenni felveszlek azt megnézem mán magamnak ki is vagyol te csataterek spártánnya <#vigyor5>

Alien69
Ja, amúgy mostanában ugye ritkult a Karkand pálya. De volt hír róla, hogy "fejlesztenek". LOL Werry LOL. Még jobban elbakták! A teraszra, ahol ugye van a respawn pont raktak egy kis tetõt, meg egy létrát, hogy fel lehessen menni egybõl a tetõte. Ezen kívül ezen tetõre menõ létrát is átrakták a sarokra. Ennek oka, hogy a sarkon túlról is esetleg észlelhetõ a mászás. Na, mondanom se kell, hogy ez a teraszos tetõ még jobban kedvez a spawn killhez. Persze tök véletlenûl szúrtam ki a változtatást. Három enemy is ott volt fent. Meglátogattam õket, szépen az elsõt lepuffantottam, a másik kettõt meg boncoltam. Na onnan vége volt. Legalább 4-5 percig ott kempeltem fenn, mert ugye az igaz, hogy közvetlenül a spawn pontot innen nem lehet belõni (annyira), viszont az oda rakott létrát elõszeretettel használják a bakák. De ugye mászás közben kiszolgáltatott helyzetben vannak, és könnyedén hullanak, ráadásul egy szavuk se lehet, mert ugye az már NEM spawn terület. Szóval megint adtak a fekáliának egy pacsit. :-/

Alien69
Perszepersze, de itt most NEM arról van szó, hogy minek pl nekem veterán fegyó, amikor shimán lebicskázom még a tankot is, wazze! Kihámozom belõle a bakát a bicsakkal, ne viccelj má! :-) Itt az a lényeg, hogy két fegyver kivételével ingyé van a többi, akkor meg érdemesebb a vetyerányt alkalmazni, me megtehetem (meg addig, amíg engedik kipróbálni a többit)! A sok looser meg ugye NEM, vagy nem teszi, me looser, és van a többi, aki csak FUN-ol, lazul, lébecol a pályán, vagy esetleg játszik, és tesz rá, hogy esetleg még ilyen hülyeséggel is foglalkozzon, mint más fegyó. :-D Ott van ugyebár pl a snipa. Mennyivel qúlabb USAS-al menni vele, mint távcsövivel várni, amíg végre valaki lelõ, mert ugye ebben a nyomi játékban is egy lövés nem elég. Kivéve, ha pont fejbe sikerûl. Ez meg alap snipa fegyverekkel elég problémás (nem lehetetlen, csak nehéz, de el fut a vad). A többség snipa ráadásul áll valahol lent a fûbe, oszt bele harap, és persze, hogy megunja, hogy nem tudja elszívni, de szivatják. Ráadásul hiába helyezkedik jól, a snipa lövedékek csíkoznak (hogy melyi idióta találta ki, FAKK). Tehát, max 1-2 emberkét tud lelõni (most mindegy, mennyit), mert ugye megy rá a vendetta, és ha mással nem, tankkal/APC-vel, de le lesz vakarva. Ergo, sokkal praktikusabb a veterán USAS. Eddig nem veszítettem vele (közvetlen párbajt), ha fullos volt az élet erõm.
:-))) Haladok is vele rendesen. Igaz, sokat repkedek is, ott meg mindegy, milyen kaszttal repked az ember, menet közbe nem tudok kiszálni javítani (mint pl tanknál az engi). :-D

Beers
thx

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

HTS s3rg1nh00
alt+enter

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Beers
Mivel is lehet kirakni teljes ablakba a játékot? <#worship>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Elektrofrombc2
nem vagy te nagyképû, csak Alien <#alien2> 😄DD

koschwarz
várjál, a pénzzel pózolós képemet még nem is láttad<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
hát, gondoljátok nyugodtan hogy nagyképû vagyok, de én még a pp2000-rel is tök jó vagyok, nem kell nekem veterán fegyver, de ha már ennyi kreditem van, valamire költsem már... 😄

ezen a barátlistán még dolgozzanak. 😄

Elektrofrombc2
xD De az még roszabb amikor 32/31 csatlakozni próblsz erre beléptek helyetted

Caliph
csinálj egy ingyenes másik accot szintén😄 és lám máris van 4 karaktered.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Frosty01
MI ÉRT LA GO LOK MINT A SZ A R? :|

practitioner of the forbidden arts of death

MR ME
2 karaktered lehet, 3-tól felfele kell pénz a plusz karakterekhez

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ronso
a másodszor kreált katonával nem lehet csak pénzért játszani?? unom már a mediket...

Sakkoo.......Baszkiiii

Alien69
Egyet értek! A veterán fegyó két dolog miatt kell (kötelezõ). Az egyik, nagyobbat sebez, a másik a több lõszer. Vannak fegyók, ahol ez minimum. Tipikus pl a snipa! Alap fegyó 4 lõszer egy tárba, és asszem össz 16 lõszer! Ráadásul tetõre nem sûrün mászik assault, kivéve, ha van gógyija. Az USAS is sokkal jobb cucc így (annak is kevés a lõszere)! Snipát indítottam, veterán USAS-al. :-) Ha nem lennének ennyien lámák, akkor nem is egyedül tartanék egy zászlót, mert ismét, a sok láma Sarqui-n megy középen meghalni, én meg hiába lopódzok át a pályán, hiába foglalom el a távoli zászlót, nem tarthatom örökké. Hiába látom az ellenfelet (motion senzor), elõbb-utóbb, de leszednek lassan. Aztán kezdõdik minden elölrõl. Három zászló az ellenfélé, mennek középen, én el a szélen, közbe takarítok, majd behúzom, arrébb megyek, hadd jöjjön az ellenfél, mert ugye látszik amikor ott van, a zászló lehúzás a kis térképen is jelezve. Megyek oda, intézkedek, vissza húzom, ismét el, mert ugye nem fogok ott állni, és várni, hogy simán leszedjenek. :-))) De elöbb-utóbb elfogyok én is. Hiába leszek elsõ, a csapat veszít, mert a többség birka. Ergo, veterán fegyó, mert ez JÁR Nekem! :-))) A lámák meg menjenek csúzlival, amikor a veterán fegyó ingyé van. :-DDD

mascarun
Üdv!

Ammikor tölteném le a játékot kiírja hogy "Extensions are not enabled"!
Ez mi miatt lehet? Semmi nincs letiltva a böngészõben. -.-

szekrény
nem a cigányiwiw nickedre voltam kíváncsi <#mf1>

koschwarz
szerintem gyorsabban is felhasználódnak az ammoboxok, nekem pl. egy 6-os rpg visszatöltéséhez soha nem elég egy.

ok!
TS-t azt vágom, más gamékhoz szoktam használni.
Megtaláltam már a szobátokat is...majd csatlakozom. üdv

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson