6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • szekrény
    2x130+1x50 kredit 3 kör oman-on ...
  • Elektrofrombc2
    áhh az kizárt :)
  • szekrény
    az hogy amikor elkövetkezik a hivatalos megjelenés ideje csinálnak egy nullázást
  • Elektrofrombc2
    Mi tűnik ebben neked olyan megvalósíthatatlannak?
  • szekrény
    ALUDJ édes álmodjál ...
  • Elektrofrombc2
    Hivatalos nincs. De így van ahogy mondom...mit nem értesz? :D Am 3750-net nehezen fogsz minden nap összegyűjteni...direkt csinálták ilyenre, mert mi értelme lenne akkor a battlefunds-nak. Én most gyűjtögetek. Mind a 3 kasztom 20-as így felesleges költögetnem +még a stat rendszer sincs kialakítva, így nem is nagyon érdekel, hogy mennyivel jobb teljesítményem lenne, ha Veteran vagy Elit fegyverrel nyomulnék. Engineeremnek van egy UMP-je, azzal elvagyok és í]y szépen gyűlik a Credit. Jelenleg 32434 Creditsem van. Majd ha lessz TIER 3 azaz 20lvl fölé lehet menni majd lassan elkezdem fogyasztgatni. Addig pedig jó sok össze fog gyűlni, mert Engineerel fogom kezdeni a továbbfejlesztést...
  • szekrény
    erről nincs valami hivatalos forrás hogy képbe legyek, mert azért naponta 3750 garazst összezedni az elite's mp7-ér, hát köszönöm szépen
  • Elektrofrombc2
    Igen. Maxot csak akkor kapsz ha elejétől a végéig bent voltál és relatív jól teljesítettél. Ezenkívül minden szintlépésnél 500 Credits-et írnak jóvá.
  • koschwarz
    körök végén nézd meg fent a kis táblázatot. ott van hogy mennyi ilyen kreditet kapsz, asszem pályánként eltérő győzelemtől vagy vereségtől függően (pl. oman ad a legtöbbet 130-at győzelemért, sharqi a legkevesebbet). nem tudom, hogy a szerzett xp-nek van-e köze hozzá.
  • szekrény
    EGY SZürke pénzt mi után kapunk bfp4f-ben ?
  • Narxis
    BFH-re is csak azután költöttem miután megtetszett és minden nap játszottam vele és akkor is csak annak a karakteremnek amelyiket a legjobban kedveltem. Meglátjuk, hogy itt is ez lesz-e. Játszottam fél órát, rohadt vihar miatt megszakadt a net... de jónak ígérkezik.
  • Elektrofrombc2
    Ha már fizettél BFHban, akkor szerintem próbálgasd ki a fegyókat aztán told meg egy 700BFel ha költené rá és vegyél valamilyen újabb fegyvert ami majd akkor fog megjelenni...
  • szekrény
    igazi pénzért nem érdemes (sárga érmés fegyók), de amit a szürke érmékért lehet venni abból érdemes veteránt vagy elite-t, de ha nem játszottál vele akkor gyakorld a járműveket hogy mi mit mennyire sebez mert teljesen más mint a bf2, kb a desertkombat sebzésrendszere ...
  • Narxis
    Érdemes fegyvert venni? BF Heroes-hoz vettem egyszer-kétszer BF pontokat, abból maradt még 600. Medicet próbálom ki először.
  • szekrény
    dióhéjban bf2 átvariált pályával sebzésrendszerrel és pontozással , jobb mint a bf2 de kár hogy nincsen több bf-es pálya csak oman mega két infratyi sztrájetkarkand-sarkipéniszkula
  • Narxis
    Na kipróbálom én is ezt a gamét.
  • Elektrofrombc2
    Aki nem értené miket újítanak a HUD-on.
  • szekrény
  • Elektrofrombc2
    Szerintem csak te vagy akkora *******, hogy nem veszed észre, hogy mit szokott ott írni a hozzászólásaim alatt. Meg amúgy már nem 1x írtam, hogy addoljatok, ez és ez a nevem...itt is és bf.hu-n is.
  • szekrény
    majdnem megkértelek hogy fordítsdle, de aztán észrevettem a képet
  • csizihungary
    új HUD jön
  • szekrény
    32"-colon kinagyítva az egyik kötőjelnek néz ki a másik meg egypontnak ...
  • Vaxi
    ha jól megnézed, azért látszik. hasonlítsd össze az FFLY utáni jellel
  • szekrény
    nesze b+, full hd kép de még így se látszik hogy az hullám nem kötőjel
  • szekrény
    tilde a barátokkösztbe van
  • Vaxi
    tilde van a két szó között baszod :D
  • szekrény
    No results for "HUN-Assault"
    FAKE vagy elektro FAKE
  • szekrény
    Most ráb*szott a kis k*csög mert kiderült milyen néven játszik a kis sz*rházig*ci
  • Alien69
    Banyek, Neked már háborús bűnökért kellene felelned Hágai bíróság elött, tömeg gyilkosság MEGALAPOZOTT vádjával, és el is ítélnének! :-DDD
  • szekrény
    én ománon nyomtam nem karkandon sniperek ellen
  • Elektrofrombc2
    nah tessék schrank. :P csináltam neked egy screenshotot... egész idő alatt tankban voltam, de a tank coaxial machinegun képesség nem is volt kifejlesztve
  • Alien69
    Szép kép! Jó sok pont, kár, hogy annyiszor meghaltál.
  • szekrény
    új országos kill rekord oman-ról :
  • szekrény
    ma már másodjára rakb be only karkand szerverre
  • szekrény
    húúú de kááár
  • koschwarz
    azt külön tudod elérni, az un. public test environment-ben (PTE). gyakorlatilag külön regisztrálsz, külön letöltöd, és egy új karakterrel játszol. legalábbis egy hete még csak tesztpálya volt.
  • szekrény
    mi az új pályasorrend az eddigi, oman-karkand-sharki után hová került a baszra ?
  • Gyuszopapa
    Nagyon jó érzés mikor hátulról kerülöm a légvédelemben ülő játékost de a buzi lövész véletlen se lövi ki a légvédelmet hanem mindenkire lő csak arra nem.Az meg persze hallja a nagy zajt megfordul és puf kilő.
    De ha ts-en lennék az illetővel elmondanám neki hogy előszőr a légvédelmet iktassa ki aztán jöhet a többi.
  • Gyuszopapa
    "És az új BF 3 ban lesznek ugyan úgy repcsik stb.. mint az eddigi BF ben.(mármint multi miatt kérdezem,erősen gondolkozok egy ilyen fps multi gyilok hent játék megvételében,de aszem várok míg megjelenik a legújabb része"
    Az jó lesz neked mert ilyeneknek készítenek már egy pár éve csak játékokat,ész nem kell hozzá csak nyomod a bal egér gombot.
  • Alien69
    Ááá, inkább kajálós poén.
    "Mögöttem hát." Szögediössen, tod? :-D