6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#3171 2x130+1x50 kredit 3 kör oman-on ... -
#3170 áhh az kizárt :) -
#3169 az hogy amikor elkövetkezik a hivatalos megjelenés ideje csinálnak egy nullázást -
#3168 Mi tűnik ebben neked olyan megvalósíthatatlannak? -
#3167 ALUDJ édes álmodjál ... -
#3166 Hivatalos nincs. De így van ahogy mondom...mit nem értesz? :D Am 3750-net nehezen fogsz minden nap összegyűjteni...direkt csinálták ilyenre, mert mi értelme lenne akkor a battlefunds-nak. Én most gyűjtögetek. Mind a 3 kasztom 20-as így felesleges költögetnem +még a stat rendszer sincs kialakítva, így nem is nagyon érdekel, hogy mennyivel jobb teljesítményem lenne, ha Veteran vagy Elit fegyverrel nyomulnék. Engineeremnek van egy UMP-je, azzal elvagyok és í]y szépen gyűlik a Credit. Jelenleg 32434 Creditsem van. Majd ha lessz TIER 3 azaz 20lvl fölé lehet menni majd lassan elkezdem fogyasztgatni. Addig pedig jó sok össze fog gyűlni, mert Engineerel fogom kezdeni a továbbfejlesztést... -
#3165 erről nincs valami hivatalos forrás hogy képbe legyek, mert azért naponta 3750 garazst összezedni az elite's mp7-ér, hát köszönöm szépen -
#3164 Igen. Maxot csak akkor kapsz ha elejétől a végéig bent voltál és relatív jól teljesítettél. Ezenkívül minden szintlépésnél 500 Credits-et írnak jóvá. -
#3163 körök végén nézd meg fent a kis táblázatot. ott van hogy mennyi ilyen kreditet kapsz, asszem pályánként eltérő győzelemtől vagy vereségtől függően (pl. oman ad a legtöbbet 130-at győzelemért, sharqi a legkevesebbet). nem tudom, hogy a szerzett xp-nek van-e köze hozzá. -
#3162 EGY SZürke pénzt mi után kapunk bfp4f-ben ? -
#3161 BFH-re is csak azután költöttem miután megtetszett és minden nap játszottam vele és akkor is csak annak a karakteremnek amelyiket a legjobban kedveltem. Meglátjuk, hogy itt is ez lesz-e. Játszottam fél órát, rohadt vihar miatt megszakadt a net... de jónak ígérkezik. -
#3160 Ha már fizettél BFHban, akkor szerintem próbálgasd ki a fegyókat aztán told meg egy 700BFel ha költené rá és vegyél valamilyen újabb fegyvert ami majd akkor fog megjelenni... -
#3159 igazi pénzért nem érdemes (sárga érmés fegyók), de amit a szürke érmékért lehet venni abból érdemes veteránt vagy elite-t, de ha nem játszottál vele akkor gyakorld a járműveket hogy mi mit mennyire sebez mert teljesen más mint a bf2, kb a desertkombat sebzésrendszere ... -
#3158 Érdemes fegyvert venni? BF Heroes-hoz vettem egyszer-kétszer BF pontokat, abból maradt még 600. Medicet próbálom ki először. -
#3157 dióhéjban bf2 átvariált pályával sebzésrendszerrel és pontozással , jobb mint a bf2 de kár hogy nincsen több bf-es pálya csak oman mega két infratyi sztrájetkarkand-sarkipéniszkula -
#3156 Na kipróbálom én is ezt a gamét. -
#3155 Aki nem értené miket újítanak a HUD-on. -
#3154 -
#3153 Szerintem csak te vagy akkora *******, hogy nem veszed észre, hogy mit szokott ott írni a hozzászólásaim alatt. Meg amúgy már nem 1x írtam, hogy addoljatok, ez és ez a nevem...itt is és bf.hu-n is. -
#3152 majdnem megkértelek hogy fordítsdle, de aztán észrevettem a képet -
#3151 új HUD jön -
#3150 32"-colon kinagyítva az egyik kötőjelnek néz ki a másik meg egypontnak ... -
#3149 ha jól megnézed, azért látszik. hasonlítsd össze az FFLY utáni jellel -
#3148 nesze b+, full hd kép de még így se látszik hogy az hullám nem kötőjel -
#3147 tilde a barátokkösztbe van -
#3146 tilde van a két szó között baszod :D -
#3145 No results for "HUN-Assault"
FAKE vagy elektro FAKE -
#3144 Most ráb*szott a kis k*csög mert kiderült milyen néven játszik a kis sz*rházig*ci -
#3143 Banyek, Neked már háborús bűnökért kellene felelned Hágai bíróság elött, tömeg gyilkosság MEGALAPOZOTT vádjával, és el is ítélnének! :-DDD -
#3142 én ománon nyomtam nem karkandon sniperek ellen -
#3141 nah tessék schrank. :P csináltam neked egy screenshotot... egész idő alatt tankban voltam, de a tank coaxial machinegun képesség nem is volt kifejlesztve
-
#3140 Szép kép! Jó sok pont, kár, hogy annyiszor meghaltál. -
#3139 új országos kill rekord oman-ról :
-
#3138 ma már másodjára rakb be only karkand szerverre -
#3137 húúú de kááár -
#3136 azt külön tudod elérni, az un. public test environment-ben (PTE). gyakorlatilag külön regisztrálsz, külön letöltöd, és egy új karakterrel játszol. legalábbis egy hete még csak tesztpálya volt. -
#3135 mi az új pályasorrend az eddigi, oman-karkand-sharki után hová került a baszra ? -
Gyuszopapa #3134 Nagyon jó érzés mikor hátulról kerülöm a légvédelemben ülő játékost de a buzi lövész véletlen se lövi ki a légvédelmet hanem mindenkire lő csak arra nem.Az meg persze hallja a nagy zajt megfordul és puf kilő.
De ha ts-en lennék az illetővel elmondanám neki hogy előszőr a légvédelmet iktassa ki aztán jöhet a többi. -
Gyuszopapa #3133 "És az új BF 3 ban lesznek ugyan úgy repcsik stb.. mint az eddigi BF ben.(mármint multi miatt kérdezem,erősen gondolkozok egy ilyen fps multi gyilok hent játék megvételében,de aszem várok míg megjelenik a legújabb része"
Az jó lesz neked mert ilyeneknek készítenek már egy pár éve csak játékokat,ész nem kell hozzá csak nyomod a bal egér gombot. -
#3132 Ááá, inkább kajálós poén.
"Mögöttem hát." Szögediössen, tod? :-D