Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem esik le, hogy szopatnak? :-)

HTS s3rg1nh00
a tévében...<#vigyor5>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Alien69
Aha. Te valszeg lehetnél valamelyik TV gyártó reklám arca. Ja bocs, még sem. Még nem gyártanak akkora képernyõt, melybe bele férne az arcod. Azzal a gyér K/D-del nem hencegnék. De eddig nem sokat mutattál, max a rossz helyes írást, meg a beképzelt dumát. TE eddig hol "arattál" sikereket a fiúkon kívül? <#hehe>

RiCSi1234
😄D Köszcsi

GTA V (*.*)

szekrény
igen
nem
nemigen ...

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

RiCSi1234
Hali! Csak két kérdésem van, a Spawn pointokat randomra választja a gép, vagy tudunk mi is?! Meg Squad nincs még ugye, vagyis lesz?!

GTA V (*.*)

szekrény
jjja hogy akkor ez olyan mint amikor a KOKO meg a többi nagy boxolónk világbajnokok voltak valami harmadrangú szervezetnél <#hehe>
neked meg van egy nagyon jó K/D-d egy olyan játékkal amivel nem játszik senki <#worship>
már elõre félek, hogy találkozunk valamelyik bfp4f szerveren , a kör nagy része azzal fog elmenni hogy helire vársz <#mf1>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

A 2142-õt én is nagyon szeretem,tervezem hogy újra nyomom multiba.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

shaddam
+1 Elektro

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

nandorb
+1 Elektronak.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Alien69
Sajna erre már NINCS mód. Egyfelõl az a BF2142 VOLT, már nem is tudom, mennyi évvel ezelõtt. Statom jelenleg. E szerint mai nap 8.96 K/D Ratio a gunshippel. A különbség abból adódik, hogy a beírt K/D Ratio 9.3 még az aktív korszakomat jelöli, utána már csak ritkán játszottam, ráadásul, az akkori beállításaim, és hardwereim változtak. Régebben snipázásra, és gunshippre volt kihegyezve a beállításaim, a "közelharc" totál nem ment e-miatt. Klánoztam, és mint írva vagyon, a gunship ranglista elég elõkelõ helyén voltam, emlékeim szerint 86.-ig jutottam. Klánommal (HTW, és nem én voltam a klán vezér szerencsénkre) nemzetközi vizeken is megálltuk a helyünket. De, a BF2142 TITÁN túl komplikált egy átlag BF rajongónak, mert kifejezetten CSAPAT játék, keveset lehet base kempelni, pontosabban szinte semennyit se, és ismétlem önmagamat, MAXIMÁLIS csapat munkát követelt. Ezért (IS) kedveltek velem repkedni a friend listámban lévõk, ahol pl több külföldi (pl német) is bõven volt, és amikor mentem publikolni, bizony tülekedés volt a gunner helyére. <#vigyor3> Tehát, én ahogy beszálltam (ezt megvárták) ugrottak be. NEM véletlenül. Egyfelõl kevés ellenfelünk akadt, másfelõl sok idõt, és energiát áldoztam arra, hogy a GUNNEREM sokat ölhessen. Rendszeres volt a 30-30 kill mind kettõnk részére, 1-2-3 halál mellet, az is fõleg mondjuk a roadkill miatt volt, azaz, kicsit túl lentre mentem, és nem metrót vezettem. <#hehe>
De tervezem a helizést is itt. <#vigyor>

erieskrisz
Legyen Elektro a topik hg je

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

[NST]Cifu
Lecseréltem a bannert, ha van/lesz ennél jobb, akkor a modi topicban lehet jelezni.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

megjegyzés: a creditért vett veterán fegyóitokat úgy élvezzétek ki ma, hogy holnaptól már drágábbak lesznek.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

phiton
egyetértek, +1 Elektronak <#eljen>

Egymillióan a magyar esportért!

Alien69
Én NEM szeretnék olyan tré totyikot, mint a BF2. Ott nem emberek vannak nagy részt, hanem trollok. NEM kell MINDEN BF totyikból TROLL totyikot csinálni. Akinek NEM tetszik, hogy vannak még "kicsit" értelmesebb EMBEREK is, meg NEM Románia, meg Bulgária a kultúra meleg ágya, azoknak bõven jó az a BF2-s totyik. Ott kevés értelmes HSZ születik.<#kuss>
Ergo, Elektrofrombc2 (mert hogy "kedves" szekrény EZ a felhasználó neve) szerintem megfelelõ lehetne HG-nek.
Ráadásul, 27/4 tankkal az átlagnak jó max, legjobb körnek savanyúúú.<#nyes>

mit? 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Lupous
Elhiheted...nekem sincs fingom az egészrõl...nem vagyok tisztában a dolgokkal sajna...rakjátok össze itt a topikban hogy milyen legyen ... aztán ha a nagytöbbségnek megfelel akkor a leendõ hg berakja...vagy lehet kérni a moderátor topikban. (persze kóddal mindennel együtt)

A gombokat természetesen átírom olyanra, amire akarod. Illetve ha szerzel egy szomszédos topikból egy kódot, hogy kell ennek kinézni, akkor megcsinálom azt is. Fogalmam nincs milyennek kell lennie.

szekrény
amúgy valamelyikõtök adhatna egy kulcsot , mert AT-zni akarok !
van röppájája az rpg-nek? mennyi lrakéta van egyszerre ? mennyi pontot sebez ? ha eláruljátok akkor elmondom hogy az APC-nek az elsõ kerekei szembõl a gyengéi géppuskával 10pontonként zabálja le a 3-4 pontos csipegetések helyett <#vigyor1>

szekrény
ezeknek ha leírod a nevét akkor se tudták bezzeg a berényimiklós meg a magdianyus eltitkolt árváját mindegyik felismerné :

HTS s3rg1nh00
most miért kellett lebuktatni?eddig olyan jó volt h.senki nem tudta😞

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

szekrény
kosvarc ott van a frencbe mint néger tábornok , de ezt az élien gyereket nem tudom felvenni pedig tudom a nevit: AiRbOyFlYaLiAn <#szomoru2>

remélem, hamarosan lehet szervert választani.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

ok, köszi

szekrény
prepairing: javítás
loguot aztán uninstall
újratelepít
login ...

szekrény
olyan jó lesz amikor mind egy szerveren lehetünk majd és az elsõ kör után a banda 3/4-e beírja "húha már ennyi az idõ mennem kell..."
"jajjj nincs kész még a házim sziasztok..."
"bocsi srácok de most a hugomnak kell a gép..." <#taps>

Sziasztok. Néhány nap kihagyás után újra nyomnám a játékot, sikerül is bejelntkeznem, de állandóan egyedül pakol egy pályára és valami olyasmit ír ki, hogy "pre-game: wait ..." de maradok egyedül. Mi lehet a gond? Köszi elõre is a segítséget.

szekrény
óóó igen, azért már szívesen megnézném élien 9.3-as k/d-ját élõben <#kuss>

Frosty01
tankkal csináltad? akkor karcsú

practitioner of the forbidden arts of death

szekrény
asszi nem fér be a tankba <#miaz>

ez nem nagy szám ne is haraguggyá! asszival összehozok ilyet. 😄

Frosty01
hol bújtál el keci? <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

szekrény
itt az új banner <#hehe>

szekrény
ja Elektro (én legalább le tudom írni a nevét) "Elelro" <#taps>

Drang
akarom mondani: házigazdának 😊))))

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Drang
Elektrot házigazádnak!

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Lupous
Jajja elektro legyen a HG 😄

Vaxi
nyugodtan lehet intézkedni, nem hiszem, hogy bárkinek ellenvetése lenne.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Legyen Elektro a HG
akkor jelezze mindenki, aki szeretné, hogy Elektro legyen a HG, összegyûjtjük a hszeket és úgy mehet az illetékesekhez. 😊

Lupous
Oké ez nem a bf topik. hanem a bfp4f. A modiknak pedig te toltad be nem JagFater (ha már a helyesírásnál tartunk ugye...)

szekrény
JafFater rakta be , mert eddig a bf topikokba az õ munkája szerepelt a bannerben , amúgy meg már tisztáztuk , hogy mi a helyzet nem ?! <#ejnye1>

Lupous
Ehh
szekrény:
Attól hogy nem játszok rendszeresen még nem jelenti azt pl hogy egyáltalán nem tolom néha. Van egy öcsém õ egészen odavan érte. így fent van a gépen...és igen néha meglesem mizu van vele...sõt szeretek lámákat is lõni (mást nemtook 😛) elég gáz hogy neked magyarázkodok...de hát...

A banner lecseréltetése legkevésbé sem a te feladatod. mivel beraktál ide egy bannert (mitttooménhonnan) gombokkal mindennel, és persze darabolva, kódolva nincs a kép szal így semmivel se jobb mint az eddigi. + ha ezek meglennének akkor se biztos hogy kellene, csak ha a fórumozók többsége úgy látja hogy jobb mint a mostani, ami egy gyors kényszermegoldás volt csak a topik nyitása óta...és azóta se panaszkodott senki sem csak Te.
+ az is elég irónikus hogy pont egy olyan fórumozó akar változtatni a topikon aki épp kiebrudalni készülök a topikból (több fórumozó jóváhagyásával-nem csak személyes okból)

szekrény
nekem nem "engedelmeskedik" cifu ...

Vaxi
ott a moderátori topic, picsogás helyett inkább ezzel foglalkozzatok, hogy cserélõdjön a banner, és elektro megkapja a házigazdaságot..

Vaxi
persze, hogy nem gondoltam komolyan, hogy kérek bármit is.

szekrény
cseréltesse már ki valaki a bannert , köszi ...

szekrény
ezt most ugye nem gondolod komolyan hogy visszakeresgéljek helyetted, az ÉV BATTLEFIELD oldala lett és nem csak a külsõ miatt ahanem az átláthatósága révén is ...

Vaxi
õ errõl linket plz