6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#3251 próbáld másik böngészővel -
bypass #3250 Szasztok Skacok!
Kéne egy ki segítség.....a napokban olvasgattam a bf3 topikot, minden oké. Erre tegnap szerrettem volna bekukkantani...és a banneren kívűl más nincsen!!!!Legalábbis én nem látok mást...viszont minden más topik, köztük ez is, tökéletesen működik.
Az érdekesség, hogy gondoltam a hazai paripám betegedett meg, de most nem a hazairól írok, és itt sem olvasható a topik. Valami tipp?
Kekszek, meg az ideiglenes cuccok törölve, easy cleaner futtatva....aztán ugyanúgy semmi....
Üdv:bypass -
#3249 Na ja. EGY kupac tetején még nem. -
#3248 Hát nemtom...medic-el annyira nem tudok érvényesülni sharquin. Valószínűleg azért mert túl sokat foglalkozok a társakkal és így annyira nem is jut idő arra, hogy lőjjek is :D éshát sharquin minden ott van tőlled egy köpésre így odaérek mindenhova időbe szal van tennivaló :D -
#3247 ez már nem bf2 hogy medikkel mindent túl lehet élni egy kupac medic pack tetejére hasalva -
#3246 ? Minek, ha én vagyok a medic? Megyek a többi után, és szórom a pakkot, meg sokkolom ki megpihen kicsit. -
#3245 Lehet ott is vandálkodni :D Csak egy rakás adrenalin kell, mert medik úgysem fog utánnad rohangászni. -
#3244 A képed alapján akár AZ a meccs is lehetne kempingezés. De szerintem mindenkinek vannak jobb körei, és van melyeket szívesen elfelejtene.
Sharkui pályáról tuti NINCS ilyen képed, és valszeg a többségnek se. (persze nekem se) -
#3243 Úgylátszik, hogy te nem tudod azt, hogy abból a pozícióból egy -ellenséges- spawnpontra se látsz rá... -
#3242 a galériádban lévő 2. képen felröhögtem :DDDDDD kurvajó :DD
(a 3.-hoz no comment ) -
#3241 spawncamp-hez nem kell a spawn ponton lenni, elég csak rálátni, de tudod te eztet -
#3240 Az nem spawn pont...:P Majd megmutatom én milyen score-t csinálok engivel , ugyanis az a multkorim assaultal volt és tank machinegun nélkül :P -
#3239 ez még mindíg nagyobb becs, mint karkandon tankkal spawnkempelni ... -
#3238 -
#3237 Minden képen gratt! Ja, az ellenfélnél EGY azaz 1 plusz K/D-s van, ebből sok minden leszűrhető. Ráadásul Oman-on, ha van jó repcsis, tank nem marad szárazon. -
#3236 izé, snipert akartál mondani, mert az engi ritka mint a fehér holló. -
#3235 MIből következtetett erre az álláspontra , kedves honfitársam ? -
#3234 hack, mák, camp, ellenfél balfaszkodás együttható -
#3233 köhm-köhm ...
-
#3232 Jólvan...egyrészt azért vagyok itt házigazda, hogy rendet tartsak szal gondoltam még időben elfolytom az indulatokat xP -
#3231 Nem tom. :D Am. kurva sok az engi, szinte mindenki azzal van. -
#3230 én már tapasztaltam ezt a bf2-ben szereplő széttártkaros valakilőjjönmárle rohangálást amolyan antikrisztus módjára, hiába a vér nem válik vízzé ...
-
#3229 nemlehet hogy lagg van es a hulla eppen mashol van? Rossz a Bf-ekben a kompenzacio, sokszor nagyot nezzek mikor a haver nem oda nyomja mint ahol en a hullat latom:D -
#3228 omg mi folyik itt? :D Am. az újraélesztő bugos? Szinte mindig van 1-2 ember akiket nem tudok feléleszteni pedig időben a hullájukhoz érek. :D -
#3227 Tudom ne agodj -
#3226 ja ne atyaskodjal:D Nem kertelek:D -
#3225 ne örülj nem felizgatsz hanem felidegesítesz azért az nem ugyan az kicsim -
#3224 Az jo,mert ezentul csak azt fogom tenni:D -
#3223 MI VAGYUNK OLYAN VISZONYBA (én meg nancsi) hogy ez simán belefér ha neki baja lenne majd szól, nem kell neked atyáskodni ... -
#3222 Moderáld magad... Nem mondott semmi rosszat. Sőt még el is tűr tégedet, ami pl nekem elég nehezen megy. -
#3221 mapon nem lehet bookmarkolni, szerveren lehet de mindegyik szerver egyforma, és mááár ....rvára kezdesz idegesíteni -
#3220 Vagy, elmesz es elmondod a DICE programozoknak vagy mar ki a tokomnek hogy oldjak meg vagy szekrenyt csinalsz beloluk:D -
#3219 ottvan a bookmark:) bookmarkold be:D -
#3218 ki a ...szomat érdekel az új map ha szerverkereső nélkül 3 szar pályát kell végigvárni amíg egy jó map következik ... ne legyél már ilyen tökkelütött b+ -
#3217 Jovolna mar mas map nem gondolod? pl. Road Rage hamar nemtudnak normalis mappokat kesziteni:D -
#3216 elég lenen ha lenne szerverkereső vagy only oman, már vagy fél tucatszor voltam onlykarkand szerveren ... -
#3215 -
#3214 nekem elsődlegessen TIER3, hogy tovább tudjak már fejlődni -
#3213 Inkább új pályák kellenének... -
#3212 és akkor a csöves errpégével kell nyomni egy amerikai elit AT-nek nnna ez FAIL ...