6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#3291 hát, én daráltam ezzel a shotival. mellesleg a shoti hatótávolságából ha nem fejre célzol eleve, akkor használj gyorstüzelőt, azzal elég csak irányba tüzelni.
én rohadtul élveztem ezt a shoti témát tegnap. közelharcban egy ember egy lövés. azért is írtam, HA valamit megvennék, ez lenne az, mert totál más élményt ad egy sorozatlövőkhöz képest (géppuskák, géppisztolyok).
na ha ezzel a shotival bejutok egy sharqira, kő kövön nem marad :D -
#3290 De azok a shotik sz*rok. Sokkal eredményesebb a gyorstüzelésű shotik, mint pl USAS. Igaz, fele akkorát sebez, de a hagyományos shoti lövésből se elégséges egy lövés fullos HP esetében, második lövésre meg nincsen idő valszeg, ha az ellenfél épp nem bénázik. Ha mégis leteríti az ellenfelet, de kettő van Veled szemben, akkor tuti megnyekkensz, míg az USAS-l legalább van esélyed kinyiffantani mindkettőt. :-D Alternatív fegyvernek, medicnek, és snipának lazán nyerő lehet.:-) -
#3289 basszátok meg a hardverezést :D
SHOTGUN RULZ! ha megvennék egy fegyvert, az tuti a shoti lenne, amit most az e3 promóban adtak, kár hogy csak 30 napra. -
#3288 Szar ATI catalyst, volt mar ilyen szt. csereld ki masik verziora. -
#3287 EZT AZ ÜZENETET : ... ??? -
#3286 Ha már így belementünk az ehhez hasonló problémákba, szerintetek mitől lehet az, hogy néha (tényleg ritkán) lefagy a Play4Free és ezt az üzenetet kapom. Persze a játékból is kivág...
-
#3285 én már ledefaultoztam , mivel hogy húzva volt a c2d proci, amihez nagyon kell a bfp4f igénye -
#3284 Szvsz, elég a CMOS reset is. Az is defaultra rakja. Szerintem ez bőven elégséges lehet. Ha jól értem, össz 6 giga ram lenne, de a biosban is 5-t lát. Ebből arra következtetnék, hogy az egyik ramot nem csípi az adott helyen. Szééép játék, hogy kettesével, hármasával próbálgatni, melyiket látja, melyiket nem. Habár biosban is látható elvileg, hogy melyik foglalatba lévőt nem látja. Ráadásul, dual chanelre van rakva tutira, és ez is baj (lehet, lap függő, van amikor manuálisan kell állítani). De a legegyszerűbb, alaplapon megkeresed a CMOS reset részt, és alkalmazod. -
#3283 de miért kezelné ettől az összes memóriát amire szükségem van a bfp4f-hez ?
szerintem inkább erre a vindózós biosfrissítőre kellene ráállnod ...
ASUSupdate7.15.13
-
#3282 Nem. Ez meg a bios virust is elrendezi... -
#3281 ez a bios reset ? ez ugyan annyit ér mint ha default and save-t nyomnék nem ? -
#3280 Aramtalanitod a gepet, es a kis elemet kiszeded a lapbol 5-10percre,mikor lement az a 10perc vissza rakod es kb. ennyi. -
#3279 ÍRD LE AZ ÖSSZESET VAGY KERESGESSED KI ŐKET A NETRŐL HA LEHET VIDEÓVAL FŰSZEREZVE ÉS LINKELJED IDE !!! -
#3278 Annyi baja lehet, hogy csak na. Bios reset, vissza alapra, majd így indítani a gépet. Oszt lehet újra beállítani a pontos időt (IS). Az se mindegy, melyik slotba melyik van bele rakva. Ha így nem látja, akkor win re install. Ha így se látja, akkor alaplap+RAM nem csipázza egymást. Mindenre volt már példa. :-D -
#3277 TUTI ez a gebasz ,le tudod fordítani ezt a videt ? köszi ... -
#3276 LETÖLTöttem egy asus updater-t de angolul van nem vágom, azzal lehet bios-t fríssíteni windows alatt ... -
#3275 Vedd szerintem vissza az overclockot ha van, frissitsd be a biost es csak a 2x2 GB-t rakd be. Esetleg meg bios resetet is kiprobalhatsz hatha rendbe jon. -
#3274 Nincs overclockolva veletlenul? -
#3273 ENNYIRE hülyének nézel ? akkor olvasd el az aláírásomat
itt vannak a részletek, aki ennél többet tudna segíteni az tegye azt ! -
#3272 basra élő. -
#3271 win7 64-bitet rakd fel es menni fog...:) -
#3270 mósönblú ... -
#3269 nna mi van nem tudtok segíteni miért nem lássa a p5b alaplapom a 4GB-ból csak 3-at ? így is vissza kellett venni defaultra a biost mert húzva volt a proci, amit megint nekem kellene visszaállítgatni , most érezni mennyit számít az a +1GHz sebességbe meg mindenbe ...
ha a beígért 8gb-os ram kezelést nem lehet megoldani játszi könnyedséggel a lapon akkor hogy merjen bele venni kvadprocit az ember , tuti azzal is csak szívás lesz , ennyit a pc nagy előnyéről konzol ellen .... -
#3268 én is beváltottam, ingyen bármi jöhet, bár ilyen xp meg credit boostokra nem igazán van szükségem (yeeaaaahhhhhh... :D) -
#3267 Szar a grafika high-ban, zoomolás közben homályos. Bug? -
#3266 yeeeeeee beváltottam, de közben updatelt is -
Gyuszopapa #3265 Pedig szerintem könnyű vezetni a helit meg a repcsit is,mondjuk lehet hogy a pár éves bf tapasztalatom miatt érzem könnyünek,ott is járműpárti voltam illetve vagyok mert még a 42-vel is játszom. -
Gyuszopapa #3264 Hozzám jöhetne valami értelmes ember lövésznek vagy én leszek a lövész de akkor azt csinálja amit mondok mert én mindenkit leabálok ami mozog.
Múltkor kifogtam véletlen egy értelmes egyedet mert egész jól szedte a népet amerre fordítottam a heli elejét.Ritka dolog. -
#3263 Ezt ti is aktiválhatjátok. A kód még itt bannerbe is bent van :D Csak siessetek mert nem kaptunk infót arról, hogy mikor fog lejárni... -
#3262 Hát nem tom... de 10 emberből max. 1 tud helit vezetni, mindig lezuhanunk. :D
Aztán megy a "noob driver"-ezés. xD -
Gyuszopapa #3261 Hát ez kell a népnek,a BF3-ba se sok járműves map lesz.Szerencsétlen fiataloknak már egy tank vezetése is komoly dolog vagy lehet eltévednének egy bf2-es méretü pályán,egy DC heli pálya után pedig 90 százalékuk öngyilkos lenne.De hát az mondja mindenki hogy ez így jó és szép így hát ez van,de azért a pisztolyomat megszopogathatják. -
#3260 nemsokára jön az új basra map. mondjuk jobb mint a sharqi, de azért megint egy gyalogos map. rengetegen írtak a hivatalos fórumba (én is) is hogy azért bekaphattyák, hogy egy bf játékba megint egy inf. map jön járművek helyett. -
#3259 E3 promo. Gondolom akik részt vettek azon a rendezvényen kaptak kódot. -
#3258 ezmiez? -
#3257 -
#3256 kíváncsi vagyok az uzira. -
#3255 Újabb kipróbálható fegyverek -
Gyuszopapa #3254 Mozillával próbáld nekem is csak azzal olvasható a BF3 topik. -
bypass #3253 :)
bf2, bf2142, bc2....se cod, se moha...ja, és a play4free...:)
Otthon win7+explorer, "itt" meg xp+explorer...és nem látható a topik..:( -
KaBuTo666 #3252 COD játékos szűrő van betéve a bf3 topikba, egy cod uninstallal megoldódik.