Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Kérek mindenkit fejezze be a fórumozók minõsítését! (Ennek nem itt a helye...és ne érezze senki ennek szükségességét.)
Off:
Humorérzéke mindenkinek van kinek több kinek kevesebb. Értem én hogy lazának lenni jó, jó is nem ez a probléma de a köcsög és a laza asszem nem ugyanaz.
A témába nem vágó offolást pedig kérem mindenki jelezze egy "Off:" felirattal hogy legalább csak az olvassa el az ilyesmit akit érdekel. (Más fórumokon ez mûködik...itt nem tudom miért nem.)

Inkább egy kis humorérzéket, lazaságot kéne magatokra szedni, mert olyanok vagytok mint egy csapat ovis.
Anyúúúú, elvette a lapátomat.
Csúnya vagy, mert odaültél mellém.

Ha már nem egymás faszát szopkodjátok körbe, rögtön fel vagytok háborodva.
És sztetek attól jó egy topik, ha 100x-ra is azt beszélitek ki, hogy kinek milyen böngészõben fut.

Alien69
Igen, lehet többen is. :-)))

"lesûjednünk"

Azert egy dologban szekrenynek igaza volt. <#ravasz1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Alien69
Nem kívánok errõl "vitatkozni". Szekrény NEM bohóc, és KÉSZ. Egy bohóc NEM anyázik, és sorolhatnám, de értelmetlennek tartom és meddõnek ezt a részt. Aki anyázni akar, meg másokkal civakodni, arra van nem 1 (másik) totyik. Szerintem nem kellene lesûjednünk arra a szintre. :-?

Ezek szerint nem láttál még bohócot. Mást sem csinál, csak mást szopat...

Elektrofrombc2
Egyenlõre nem számít. Úgyértem nincs még semmilyen stat rendszer. Ha vesztesz kevesebb Credits-et kapsz abban a körben, de ez attól is függ, hogy milyen pája volt. Oman-on max: 130 C-t gyûjthetsz (ha esetleg szintet is lépsz akkor +500 C), Karkand-on kb 60-at ha jól tudom, Sharqui-n pedig 45-et gyõzelem esetén. Az, hogy mennyi XP-t kapsz nem a csapatodtól függ, illetve mégis mert könyebb úgy ha már vissza van szorítva az ellenfél és õk pedig jönnének elõre, mert akkor csak szépen sorban lelõheted õket...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

No, most hogy a WorldOfTanks élesbe ment és törölték 9 hónap grindjét 😊 belecsaptam egy kicsit a BFP4F-be.

Ami nem teljesen világos:
- számít az hogy a csapat nyer vagy veszít? Kevesebb lesz az xp/cred mondjuk vereség esetén?

- az normális hogy a nap folyamán egyre kevesebb creditet kapok a meccs végén? Hiába kapok elég sok XPt, mintha a kettõ köszönõviszonyban sem lenne...

Elektrofrombc2
Egy ilyen játéknál relatív az a "végleges verzió" jelzõ, mert mindig lesznek benne újítások, új páják, fegyverek apró bugok javítása. Bár szerintem nem lessz örökké open beta 😊

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Azért ez érdekes. Valakinek firefoxxal megy csak, nekem meg explorerrel...
Frosty01
én krómmal játszom, nem volt sok problémám eddig vele

practitioner of the forbidden arts of death

3.6os Firefoxxal semmi baja...

Én hallottam olyat egyik barátomtól, hogy olvasta lesz végleges verziója. Nem egy hantás a srác, úgyhogy én hiszek neki. És nekem bétaként sem volt vele semmi bajom.

Valakinek volt?
Nekem pl. a firefox nem nyitja meg és a 9-es explorerrel minden rendben.
Alien69
A bohócon nem sértõdik meg az ember, de õ Szekrény, NEM bohóc. A bohócnak nem az a célja, hogy megalázzon másokat, cikizzen, anyázzon. Azt otthon kell gyakorolni közelebbi rokonságon. <#alien2>
Szerintem.

"Firefox-ot csak a gyávák használnak. Internet Explorer az igazi férfiak böngészõje. Veszély, kaland, nyitottság!"

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Frosty01

Wan még aki IE-t használ??

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Jabar
nekem alapól sok helyen szarakodott 9es explorer, ha tudod tedd vissza a 8at lehet megjavul.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Hello!
Már egy ideje nem tudom futtatni a játékot, mert a playnow után az internet explorer 9 nem kezdi el elindítani a bõvítményt. Valaki erre tud valami megoldást? (A firefox válasznál egy kicsit több majd jobb lenne.)

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Több nullázás nem lesz. A játék valószínûleg open beta marad örökké, ugyanis a play4free játékok általában nem hagyják el az open beta taget.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Mer' o szekreny, azer'. A nyifogas miatta olyan, mint a cirkuszban megsertodni a bohocra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

attól még bugos lehet. 😄 amúgy nem lennék biztos ebben, max a battlefund-os dolgokat nem törölhetik... mondjuk sok értelme nem lenne a többi nullázásnak sem.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Jabar
attól még béta 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

erieskrisz
Valaki tudja meddig lessz még béta a játék ??

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Nekem tegnap azt irta vki, hogy nem lesz több törlés...

valszeg attól, hogy még béta.

Az mitõl van, hogy elvesztek a fejlesztéseim? 4-5 pontot használtam el, ma belépek (meg tegnap is ez volt, azóta újra fejlesztettem, de semmi), és nincs semmi fejlesztés. (1-2 pontosokat vettem meg)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Alien69
Mi a faszért kötexik? De legalább alapja lenne, és mondjuk elkenné a számat. De nyúlbéla (be se jelölt). Pedig hidd el, szívesen okoznék neki örömöt azzal, hogy hagyom magam párszor lelõni általa (még én is örülnék neki, csak ne kötekedjen má). De csak fossa a szót, arra meg bõven elég a BF2-3 totyik. :-)

Nem szokta a paraszt a szántást.
Már más világ van koschi. Nyúlbéla, emós köcsögöknek áll a világ.
Mimózalelkû faszcsírák, amik szentül meg vannak gyõzõdve, hogy ha beböfög valamit egy fórumra, megváltotta vele a világot.

Frosty01
õ harcolta ki magának, kellett szarakodnia cifuval <#idiota>

Vaxi
Jézusom, picsogtok itt mint a szaros gyerekek. koschwarz, ha az adatlapodon szereplõ életkorod valós, akkor röhögnöm kell, hogy képes vagy ennyire bedurcizni, mert kirakták szekrényt. lehetne több eszed is.. jöttök itt a -favokkal. röhej. csak tessék, én biztosan nem fogok forgolódni este azért, mert ti ezzel "büntettek" bennünket..

másrészrõl én sem értem, hogy miért kellett szekrényt kirakni. kicsit kötekedett, kicsit troll volt.. és? le kell szarni és átgörgetni amit írt.

beszarás, mint az oviban.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

HTS s3rg1nh00
istenem b+
-fav

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Senki sem volt emós. Értelmetlen volt a jelenléte.

Humorérzéked táplálására ott van a BF2 topik, de a baromkodásaira nem volt vevõ ez a brigád. Ennyi.

Ha a topik meghal hát meghal, de még mindig jobb mint arra bejönni hogy 2 órával ezelõtti látogtaás után 60 új HSZ-t jelez a gép, amibõl minimum 30 õ, és amiben van összesen 2 témábavágó hozzászólás.

Elektrofrombc2
Ami azt illeti én egyik modnak sem szóltam ez ügyben. De ettõl függetlenül nekem sem tetszett már ez a viselkedése. Mmindenbe belekötött és kezdett már unalmas lenni.

Frosty01
el ne sírd magad 😄

más: lesznek újdoncságok mostanában? unommá karkandot <#idiota>

koschwarz
mi a faszért kell szekrényt kitiltani, de õszintén? ne legyetek már ennyire érzékeny kis emósfiúcskák baszki, akire ha csúnyán néznek, már elsírja magát, és megy eret vagdosni. semmi humorérzéketek, mindent komolyan vesztek. én speciel a magam szórakoztatására olvasom a topikot, és pont örültem, hogy schrank is itt van. kb. még a bf2 topik sem tartott volna olyan sokáig, ha csak a játékról szólt volna.

portáseffekt...

bye.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Elektrofrombc2
Már megvan 😊 Mindenkinek köszönöm a támogatását!<#eljen> Mint ahogy eddig is, most is mindenbe segítek amiben tudok és rendet tartok a topikban. Bár most, hogy szekrény ki lett tiltva, egy darabig nem lesz ilyen gond...egésszen egy új troll megjelenéséig...
Megpróbálok majd mindenkit öszegyûjteni, hogy ne csak a véleményeinket osszuk meg itt egymással, hanem a játékélvezetet is. Jó kis közösség fog kialakulni hidjétek el, csak ehhez a ti segítségetek is kell! <#alien2><#taps>

kapdosd össze a támogató hszeket és írj a [email protected], ha pár nap után sem történik semmi, akkor az általános moditopikba írjál. 😊

Caliph

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Frosty01
ez nem egy chat.hu <#unalmas>

Lupous
Elektro kérlek minél elõbb jelentkezz hgnek!
A Trolloknak meg...valóban "pörög" a topik és kinek jó ez? a játékról egyre kevesebb szó esik. Ellenben az oltás és az arc az egyre több.
Szekrény ha rajtam múlna nem csak warnt kapnál hidd el <#puszi>
A banner pedig zseniális<#idiota>....

szekrény
nnna a becsei sheriff majd leolt mindenkit <#help>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Elektrofrombc2
Beismerhetnéd te is, hogy jogossan!

Jó üzlet lett volna az elõzõ banner, de nélküled...

szekrény
nekünk köszönhetitek hogy pörög a topik, nélkülem még rendes bannerem se lenne éliennn... <#mf2>

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

Alien69
Nem, me nem csíra vagyok ez van. <#mf1> Ezért hagytam ott a BF2-t is, me tele van kocsoggel. <#kocsog><#eljen> De nem baj, így jártam. Max ide se irkálok be, me minek. Értelmeset mostanába itt se olvasni, mióta ide gyütt a troll brigád. <#beka3>

szekrény
kösz zotya én:
- csináltattam JagFater-rel,
- engedélyeztettem cifu-val
- és kaptam <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> miatt ....

zotya10002
<#eljen>Jó a banner

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

HTS s3rg1nh00
elég olvashatóan nem:-D

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D