Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Off:
Humorérzéke mindenkinek van kinek több kinek kevesebb. Értem én hogy lazának lenni jó, jó is nem ez a probléma de a köcsög és a laza asszem nem ugyanaz.
A témába nem vágó offolást pedig kérem mindenki jelezze egy "Off:" felirattal hogy legalább csak az olvassa el az ilyesmit akit érdekel. (Más fórumokon ez mûködik...itt nem tudom miért nem.)
Anyúúúú, elvette a lapátomat.
Csúnya vagy, mert odaültél mellém.
Ha már nem egymás faszát szopkodjátok körbe, rögtön fel vagytok háborodva.
És sztetek attól jó egy topik, ha 100x-ra is azt beszélitek ki, hogy kinek milyen böngészõben fut.
Azert egy dologban szekrenynek igaza volt. <#ravasz1>#ravasz1>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Ami nem teljesen világos:
- számít az hogy a csapat nyer vagy veszít? Kevesebb lesz az xp/cred mondjuk vereség esetén?
- az normális hogy a nap folyamán egyre kevesebb creditet kapok a meccs végén? Hiába kapok elég sok XPt, mintha a kettõ köszönõviszonyban sem lenne...
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
practitioner of the forbidden arts of death
Valakinek volt?
Szerintem.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Már egy ideje nem tudom futtatni a játékot, mert a playnow után az internet explorer 9 nem kezdi el elindítani a bõvítményt. Valaki erre tud valami megoldást? (A firefox válasznál egy kicsit több majd jobb lenne.)
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Már más világ van koschi. Nyúlbéla, emós köcsögöknek áll a világ.
Mimózalelkû faszcsírák, amik szentül meg vannak gyõzõdve, hogy ha beböfög valamit egy fórumra, megváltotta vele a világot.
másrészrõl én sem értem, hogy miért kellett szekrényt kirakni. kicsit kötekedett, kicsit troll volt.. és? le kell szarni és átgörgetni amit írt.
beszarás, mint az oviban.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Humorérzéked táplálására ott van a BF2 topik, de a baromkodásaira nem volt vevõ ez a brigád. Ennyi.
Ha a topik meghal hát meghal, de még mindig jobb mint arra bejönni hogy 2 órával ezelõtti látogtaás után 60 új HSZ-t jelez a gép, amibõl minimum 30 õ, és amiben van összesen 2 témábavágó hozzászólás.
más: lesznek újdoncságok mostanában? unommá karkandot <#idiota>#idiota>
portáseffekt...
bye.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Megpróbálok majd mindenkit öszegyûjteni, hogy ne csak a véleményeinket osszuk meg itt egymással, hanem a játékélvezetet is. Jó kis közösség fog kialakulni hidjétek el, csak ehhez a ti segítségetek is kell! <#alien2>#alien2><#taps>#taps>
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
A Trolloknak meg...valóban "pörög" a topik és kinek jó ez? a játékról egyre kevesebb szó esik. Ellenben az oltás és az arc az egyre több.
Szekrény ha rajtam múlna nem csak warnt kapnál hidd el <#puszi>#puszi>
A banner pedig zseniális<#idiota>#idiota>....
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
- csináltattam JagFater-rel,
- engedélyeztettem cifu-val
- és kaptam <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
miatt ....BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//