Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi a véleményetek errõl az "AS-VAL"ról ? 😄 és mijen kiegészitõk rá a legjobbak?köszi
ZzoleE
A csávót Ephdel-nek hívják. Õ az egyik legismertebb csííter BFP4F-ben 😄
De amúgy az L85 egy tipikus núúb fegyver. Viper mags és nemesis stock kell rá, és már kész is a superlézer, fõleg ha van rá M145 scope-od is. És akkor már csak egy famas kell mellé extra weapon slot-tal és az egész szerver utálni fog 😄

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Ryder159
A fõoldalon kattints a My Soldier/Revards-ra és ott tudod aktiválni az 2 éves ruhát és sapkát!!!

Narxis
yeeeeeeee

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ryder159
Ma 2 éves a játék!!!

Ryder159
Ez mondjuk érdekelne engem is, hogy tényleg semmi recoil, vagy makrózik a csóka..

Mi ez a no recoil.Ennyire noob fegyver.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ryder159

Ricsi234
Jaa hétvégén csapathatnánk eggyet😄

vélemények L85A2-rõl ?😄
Ryder159
Elfelejtettem szólni, hogy azért cseréltem le a fenti képet mert megszûnt a tárhely ahol tárolva volt, és nincs meg nekem az a flash file...
Ha valaki esetleg tud jobb képet akkor jöhet...

Milyen véletlen én is gyakran megfordulok tankos pályákon 😄 És mit ne mondjak nem vagyok rossz tankkal 😛

BFP4F nick: [Hun]SgtPatrick (Recon), [Hun]Dr.Patrick (Medic)

Narxis
Úgyse futnánk össze mert tank nélküli mapokon nem játszom. 😛

Amíg nem tudom az in-game nevedet addig nem engedelmeskedek neked😛

Narxis
Csinálj újat! Ez parancs, katona!

Ezek szerint az én leírásom már nem jó senkinek 😞

Ricsi234
Én úgy csináltam ahogy elit leírta de a fund még mindig nem jött meg😞

Honnan nézed a fake adatokat? A legjobb az, hogy ha kinézel magadnak az adott országból egy fogorvost és annak a címét és telefonszámát adod meg. De ott van még a fakenamegenerator.hu is az se egy utolsó trükk... Ha türelmes vagy akkor sikerülni fog

nálam nem megy ez a free fundsos dolog.. csinálom a kérdõíveket kamu adatokkal de semmit nem fogad el.. vagy kiírja a végén h kamuzok..

Gondoltam szólok, hogy az USA Ip címeken elég lagymatagon áll a SponsorPay ezért valahol olvastam, hogy elnézést kérnek!

Ricsi234
Unfortunately there are currently no offers available for your country. Please try again later.

Ilyenkor mivan?
US,UK ezeken próbáltam de ezt írja..Késõbb próbáljam meg újból..De mért?

Ricsi234
Nagyon szépen köszönöm skacok!<#eljen>

Ryder159
Ha örökre veszed (Lasts forever) meg akkor nem tünik el. Ha csak bérled egy napra vagy 7-re akkor eltûnik...

Ricsi234
És akkó ha megcsinálom tudok belõle fegyvereket meg cuccokat venni?
Azok ugye nem tünnek el minden egyes nap?
De am köszi😄

†az a nem nem kell a kickelt elé szóval emiatt kidobott a szerverrõl...

Ismerõs én tegnap mondtam azt, hogy be nem lépek oda... Angol srác nem ért magyarul és valami Eufo (teljes nevét nem tudom) adminként magyarul pofázik neki, mert leírta, hogy noob... Odaírtam szegény srácnak, hogy ne írja le azt hogy noob erre nem kickelt -.- Ez szerintetek mi...?

csináltam egy segitõ képet az ingyenes fund szerzésrõl(sponsorpay)
link a letöltéséhez : http://www9.zippyshare.com/v/6621143/file.html
22mb 😄D
Ryder159
Na nekem ennyi elég is volt a magyar szerverbõl. Jónak indult, de most már rosszabb mint az Official P4F szerverek.
Csak egy példa. Minden normális szerveren tiltott a M-Com-ra C4-et/Claymore-t rakni. Átverekedem magam 8-10 emberen, meg 3-an kempelnek az M-Com-nál, erre egy claymore-ba futok bele, és ezzel körberakva az egész M-Com. Így aztán totál esélyes nyerni a csapatnak.
Másik példa. Ha valaki véletlenül csúnyát mond, akkor van admin hogy figyelmeztesse, de a csalónak fél órát könyörög, hogy kapcsolja ki az aim-ot. Biztos ki fogja kapcsolni a két szép szemedért.
Az elõbb is valaki bant kapott, mert 5x leírta ugyan azt? Szép...

énis készülök az akcióra,de még csak 2148fundom van, várok egy 890fundot igérõ surveyt 😄
Ennél jobban részletezzem? O.o 😄

Narxis
De neki részletesebben kell!!! 😄

Ryder159
Fent a piros felirat mond valamit? Ingyen Play4Free funds!!!

segítsetek részletesen legyetek szivesek, hogy hogy kell ilyen fundot szerezni

Ryder159
Neken nem ad <#rinya><#levele>

Felkészülök a jövõ heti akciókra összesen 6300Fund van a tarsolyomba eddig. De hosszú még a nap😄

Még véletlenül se! Ismerõsömrõl 32000Forintot húztak le ilyennel...

Narxis
Ez a magyar szerver lehetne air maps only.

Ryder159
Akinek kell a fejlécbe a profil linkje az privátban küldje el a katonája nevét...

Ryder159
Azt még véletlenül se!!! Ha elküldöd az SMS-t, akkor elõfizetsz valami szarra és ha jól emlékszek heti 1000-1200Ft. Ott az apró betûs rész, olvasd el...

a magyar sponsorpay , vagyis az SMS est probálta valaki? és ha igen menyit kell gey surveyért fizetni?ha kell..
sponsorpayrol , töltesz ki surveyeket es ha mindent jol csinaltal kapsz egy emailt benne ezzel : EA Thank you for purchase és benne az összegel amit már jóváirtak 😄 de mindennek elején szerezz tunnelbear progit csatlakozz UK ra ott sokvan
honnan lehet fundot szerezni?

<#eljen><#worship> csak találd ki mire költöd, várj mig kijönnek az új cuccok
Narxis
kaszálhatsz nekem is xD

sziasztok! 😄D ma kaszáltam sponsorpayrõl ^6327fundot ^^
Nekem nem, csak kiírja hogy nincs letöltve!!
Valakinek még ötlet??<#nemtudom><#nemtudom><#sir><#phone>

Ryder159
Csak simán PlayNow és tölti újbol

Hello.
Azt szeretném kérdezni hogy, ha a regisztrálás megvolt, de a telepítõfájlt kitöröltem, akkor hol tölthetem le újra?
Kösz a válaszokat!

Hja. Tökéletesen igazad van. Nem mintha unnám az OMAN-t meg a Karkandot(ezen a kettõn szoktam csak játszani),de azért jó lenne egy tök új map,hogy az elsõ 24 órában mindenki azzal foglalkozzon,hogy hogy találja meg a másikat. Azon kívül örülnék neki,ha egyszer lenne akár homokzsákokhoz rögzített machine gun vagy mini gun is.
ZzoleE
Az ajándéknak örülök. De az új fegyverektõl tartok kicsit. Van most is egy pár fegyó ami elég OP a többihez képest. Bele sem merek gondolni mi lesz, ha az újak még ezeknél is jobbak lesznek 😮

Igazából most nem új fegyók kellenek, hanem egy teljes rebalance,bug fix,új map ilyesmi.

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...