Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
<#hamm>#hamm>
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
elektro, te meg írj a moderátori topicba mostmár
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson
elektro még mindig nem kapott hg jogot???
practitioner of the forbidden arts of death
Aki úgy gondolja felvenné az itteni arcokat ingame barát listába, az dobja be a nevét itt egy HSZ erejéig.
Aztán összegyûjtöm egy HSZbe és belinkeljük a banner alá.
Bala: a 2309-ben megadott TS publikus és mindenki által használható? Mert akkor beteszem a névlista végére.
Es jo medik vagyok, belolem csak ugy hullik a doboz - kis túlzassal volt, hogy csak dobozbol csinaltam pontokat 😉
Beta Force Baret sapit. Aki ráadásul ugyan ezt a "fiókot" használja a BF Heroes-hez, kap egy
Beta Force Jacket is. Aki ráadásul 2010 decemberében vásárolt 2800 BF-t, az megkapja a
M9 pisztolyt."
így kell a medic-kel játszani.
Már kezdtem azt hinni, hogy képesek voltak olyasmit megcsinálni, hogy egy nap ahogy egyre többet játszik az ember egyre kevesebb creditet ad (némelyik MMO-ban találkoztam ilyesmivel, hogy jobban elhúzzák a játék életciklusát).
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
eddig akárhöl összegyültek a kisköcsögkörösök minden topikban ez volt, én tuti nem foglak hiányolni benneteket. bye <#integet2>#integet2>
Nos eddig én olyan topikokban voltam ahol tökéletesen normális volt a hangulat. Nem volt az ittenihez hasonló trollkodás.
Pont, hogy ti akartok itt barátkozni. :-D
Épp ezt mondom.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Amúgy egy tökéletesen kezdõ FPS játékosnak melyik kaszt való leginkább? mióta volt a restart azóta nem is léptem be a profilommal, csak öcsémével néha...mivel érdemes kezdenem? 😛
off: jagfater, én barátkozni IRL szoktam, nem tudom hogy vagytok vele, de megsúgok én is egy titkot. ez az sg fórum 😊)))))
Am offline a szerver 2 órán át :S...pedig épp uncsiztam :S
Hajolj csak közelebb!
Ez az sg fórum...