6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Narxis
    Neeeeem!
  • szekrény
    jaaa, az alapból szar
  • Narxis
    T-home netem van. :)
  • Narxis
    Jaja, a városos tankos map játszhatatlan...többi még elmegy...
  • szekrény
    csellómától variál a csomagokkal lehet az is közrejátszik , további infó a UPC topikban ...
  • szekrény
    nekem is laggolt amikor kinyír valki rendesen kiírja az adatai elé hogy loading , meg összekeveredtek a ruhák, nem az van hogy usa sziklaterep, ruszkik sötétlomb, hanem mindenkiolyan ruhában van amilyent a karakterének választott anno megalkotásskor ...
  • Narxis
    Update óta iszonyat laggol az egész...mások is panaszkodnak, állítólag a skinek(sapkák, ruhák) miatt van...
  • koschwarz
    szerintem az engi és a medik a két legérdekesebb és legsokoldalúbb kaszt, sőt a leghasznosabbak is.
  • Narxis
    Nekem valamennyi van, de én is jobban szeretem a tankosokat, főleg, hogy 2. karinak engit választottam, azt kell fejlesztenem és imádok javítani. :D
  • koschwarz
    ha lenne ilyen, rá se néznék sharqira és basrára. egyszerűen ezeknek a mapoknak számomra semmi élvezeti értéke nincs.
  • Narxis
    Azt nem értem, hogy miért nem rakták bele a map típus választást mint BF Heroesben. Gyalogos, tankos vagy vegyes és azokra rakna amit beállítok.
  • koschwarz
    az a baj, hogy asszem az a sorrend hogy basra, sharqi (véletlenül se váltogassák egymást az inf. és járműves pályák), aztán oman és karkand.
  • csizihungary
    Engem is kb Basra után mindig kidob, de ha belépek akkor persze hogy Basra az első pálya -.-
  • koschwarz
    tegnap este leszedtem a gépről az egész szart. meguntam. ha lesz tier3, szerintem visszateszem, ha lesz egy új normális pálya, akkor is, de jelenleg nem látom értelmét, hogy tovább pazaroljam az időmet erre.

betett basrára, lenyomtam 4 kört, majd sharqi, lenyomtam megint négyet, aztán ledobott. na, gondoltam hátha visszatesz omanra, de nem, megint basra...nyomtam még egy kört, aztán azt mondtam, hogy ez nekem így nem kell. mindez megfűszerezve azzal, hogy mindkét csapatban összesen kb. 15 sniper lövöldözött egymásra, a többi meg próbált futkosni, ááá.
  • szekrény
    mikor jelenik már meg a teljes game ?
  • RiCSi1234
    Én is úgy vártam már, hogy hozzászólj! Thx!
  • koschwarz
    má' kérdeztem is hol vagy...

• Elektrofrombc2
    Oké :)
  • RiCSi1234
    Bocs, hogy eltüntem, de voltak gondjaim a nettel, meg egy kis szájkarate miatti 1 hetes eltiltást is kaptam az SG-től!! :D De visza tértem, mehetünk hent!! Beizzítottam a gépet, és egy jó kezdéssel örvendeztettem meg magam! :) Van ez a Xp boostos hülyeség, azzal együtt lett 16000 valamennyi xp :)
    Meg már másik karin vagyok, majd felveszlek oda!
  • zeli
    +fav

Nem rég kezdtem el vele játszani, jó kis game. Köszi a tippet az E3 kódról, jó az a shotgun. :D Fura, hogy valaki egy lövésből meghal, ha szembe jön.
  • Narxis
    Vigyázz mit írsz me ha meglátlak gameben akkor ownolni foglak. :D
  • szekrény
    őőő most jutott eszembe te még messzeföldön ismert gépösszerakó is vagyol
  • Narxis
  • szekrény
    jja , azok vagytok, pláne a statotok alapján ...
  • Narxis
    Fragbetyárok vagyunk. :P
  • Alien69
    Jaja, Sharki egy jó shotis pálya, de Karkand szintén. Vannak sikátorok, ahol szinte libasorba jönnek eléd önként. Csak nyomni kell az ólmot beléjük. Annyi, hogy nem szabad nyílt terepre kimenni sokáig, max át rohanni. Amolyan kamikaze eksön, mert azé meghal az ember, előbb-utóbb. De élvezetesebb, mint egy háztetőn kuksolni, és lesni, hátha arra repül egy sült galamb.
  • szekrény
    egy battlefieldben ne legyen már lényeges egy szaros kézifegyver ...
  • csizihungary
    MP7 a legjobb szerintem. Sokat használom. Érdemes Veterans vagy Elite változatot venni.
  • koschwarz
    nem jársz rosszul egyikkel sem. ump, mp7, tökmindegy. én az ump-t próbáltam, az mindenhogy jó.
  • koschwarz
    ööö...
  • Narxis
    Thx, hát ez így necces akkor, nehéz választani. Meg nehéz megszokni is medic után az engit pedig BF BC2-ben egyformán imádtam mindkettőt. :)
  • szekrény
    rájöttem az infrantry élvezetének titkára ...
  • koschwarz
    egy assi vagy egy medik ellen egyébként sem állok le semmilyen távolságon csatázni szemtől-szembe az engimmel meg a kis meggymagköpködőjével.
  • koschwarz
    hát egy shoti az tényleg csak közelre jó. ezért közel kell menni az ellenséghez
  • Gyuszopapa
    A shoti szar csak közelre jó,assik ellen már közepes távolság esetén is szopás van vele.
  • Elektrofrombc2
    Attól függ... én 2 kategóriába osztanám az enginek az SMG-it:
    FN90 MP7 és MP5
    a másik pedig UMP45 és UZI.
    Az elsőből vitathatatlanul az MP5 a legjobb a másodikból pedig az UMP (UZI szerintem elégge rossz). Az UMP-vel messziről is simán kiszedheted az ellent 1-2 golyós sorozatokkal. MP5-el lényegében úgyszint de viszont közelre UMP jobbnak bizonyul számomra mint az MP5...
  • koschwarz
    olyan is van? mp7 jó. meg az ump is. ezeket próbáltam.
  • Narxis
    MP5 a legjobb fegyó enginek?
  • koschwarz
    mármint fegyverváltáskor, elővételnél.
  • koschwarz
    mondjuk az fasság, hogy azt az animációt kapta, amikor kihajtja a tust.