Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotya10002
Gondolom:-)De ez jutott eszembeee!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Vaxi
a neveden felröhögtem 😄DD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

zotya10002
Na meg engem is felvehettek!! nevem : Stiflermama

<#hamm>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Elektrofrombc2
Engem is felvehettek: HUN~Engineer

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Ma felmentem játszani vagy 3x, és 1 perc után mindig kidobott, azt mondja, valami gond van a netkapcsolatommal. Elõtte pedig a PB dobott le. Mi van vele? (ja és laggolni is szokott, de a netemmel nem lehet gond, gyors, és ki is kapcsoltam a netet evõ appokat)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Kéne mi? 😄DDDD
Alien69
Anno, én is használtam, de csak egyféle képpen megy már manapság (gyerek nem soká megy aludni). Azaz, én hallgatom mit fecsegtek, és max beirkálok üziket. <#vigyor>

playernév: alexultra88
igen, van publik része! a beregisztráció kissé lassan megy, de utána simán és könnyen használható. én délutánonként fent szoktam lenni, aki szeretne oda reget, az írjon rám TS-en.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Csaba

Lupous
Lupous

Vaxi
player név: Timon

elektro, te meg írj a moderátori topicba mostmár

Alien69
FlyBoySAS<#worship>

bzs, bzs_doki

\"Aki vadállatot csinál magából, az megszabadul az emberi lét fájdalmától.\" dr.Johnson

HUNBrian
Frosty01
kk , Whiteystar - recon.

elektro még mindig nem kapott hg jogot???

practitioner of the forbidden arts of death

Srácok,

Aki úgy gondolja felvenné az itteni arcokat ingame barát listába, az dobja be a nevét itt egy HSZ erejéig.

Aztán összegyûjtöm egy HSZbe és belinkeljük a banner alá.

Bala: a 2309-ben megadott TS publikus és mindenki által használható? Mert akkor beteszem a névlista végére.

Aki gondolja, vehet fel engem is, lammaer neven futok.

Es jo medik vagyok, belolem csak ugy hullik a doboz - kis túlzassal volt, hogy csak dobozbol csinaltam pontokat 😉

Vaxi
mi az account neved?

Vaxi
zsíír 😄

Vaxi
igen, pontosan errõl van szó 😄

A kinek milyen böngészõben fut téma is a játékhoz tartozik, de egymás szidása nem.
ez én vok, kellek most?
Alien69
"Aki részt vett a zárt bétában, kapni fog holnap egy Beta Force Baret sapit. Aki ráadásul ugyan ezt a "fiókot" használja a BF Heroes-hez, kap egy Beta Force Jacket is. Aki ráadásul 2010 decemberében vásárolt 2800 BF-t, az megkapja a M9 pisztolyt."

Alien69
Erre lenne jó a friends lista. Csak, szerintem kevesen használják. Speciel engem eddig ketten kerestek meg. Pedig még szekrény is meg ígérte, hogy elkeni a számat.<#vigyor5>

Frosty01
hát kész hogy mi hisztit le kell vágni egy két enginernek vagy medicnek h hajlandó legyen kifosni egy uzsonnásdobozt vagy basztatni a haldokló tankot... ilyenkor azért megfogalmazódik bennem egy két kérdés h mi a halálnak kezdenek ilyen kaszttal ha le se szarják a csapattársaikat?

Alien69
Most melyikre gondlosz? A BF2142-re? Egyfelõl tévesen ítélsz, másfelõl nem vagyok statbuzi. Azért, mert elvakult vagy, nem kell statbuzizni. Máskor is mondtam, és egyértelmû, hogy szar a statom (de Én monhdatom, hogy én vagyok a szar, TE ilyet NE mondj, mert nincs mire vergõdni, vagy viríts jobbat, már a sajátod), fõleg az inflanty rész, azaz szinte az összes gyalogsági fegyó. A gunshippes statom meg egyáltalán nem rossz. Természetesen, SOSE gondoltam, és mondtam, hogy én lennék a legjobb gunshipes (még Magyar viszonylatban SEM). SÕT! Azt is tudom, mit ér a statisztika. De felesleges fikázni. Teljesítményre meg igenis büszke lehetek. Ez meg az én egyéni szoc problémám. <#idiota> Elvégre nemzetközi mezõnyben ott volt a klán az elsõ helyen is. Természetesen csak kis részem volt a sikerben, de ez most mindegy. Legalább megvolt a létszám. <#vigyor1>

Vaxi
nagyon nagy szükség lenne ilyen medicekre 😄D

Frosty01
ok, kezdek is egyet 😄DDDDD

Vaxi

így kell a medic-kel játszani.

Amúgy nekem nagyon bejött az "új" kasztrendszer. BF2-ben leginkább a mediket (a medpakk meg a defib miatt) meg a supportot komáltam (lmg-k miatt), erre itt egybegyúrták a kettõt. LMGs medik, fiiinooooom 😊

Ahá, akkor a szintlépkedés volt az a sok credit... ez volt igazán feltûnõ, hogy az elején több száz creditet kaptam még úgy is hogy igazán nem is csináltam semmit, míg késõbb, amikor egy meccs tetjén végeztem pontszám ügyileg és vártam a sok creditet, akkor meg adott 60-70-et. Néztem is ki a fejembõl hogy most akkor mi van...

Már kezdtem azt hinni, hogy képesek voltak olyasmit megcsinálni, hogy egy nap ahogy egyre többet játszik az ember egyre kevesebb creditet ad (némelyik MMO-ban találkoztam ilyesmivel, hogy jobban elhúzzák a játék életciklusát).

Jaj de gáz. Nálad sokkal keményebb statbuzikat is láttunk már. Erre a teljesítményre azért ne legyél büszke.

Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.

Lupous
Ki nem fossa le hogy milyen a banner? Csak egy egyszerû design elem...nem az számít hanem az hogy információval lássuk el társainkat, kérdésekre válaszoljunk, megosszuk tapasztalatainkat...hasonlók.

Hát ha valaki venné a fáradságot végre a bannerral foglalkozni, akkor már rég lenne rajta egy link a honlapra, mint faq, de hát srekk, meg a semmirõl pofázás fontosabb nekik.

Jabar
Amikor javítanak/változtatnak a játékon hol lehet megnézni a petch notes-t?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Ne porogd tul, Fater!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Inkább, mint a hozzád hasonló baszkok hülyeségeit olvassam.

Frosty01
akkor mégis mi a f@szt akarsz? másokra erõltetni a szekrényt? <#idiota>

eddig akárhöl összegyültek a kisköcsögkörösök minden topikban ez volt, én tuti nem foglak hiányolni benneteket. bye <#integet2>

Lupous
Off:
Nos eddig én olyan topikokban voltam ahol tökéletesen normális volt a hangulat. Nem volt az ittenihez hasonló trollkodás.

Papagáj vagy?
Pont, hogy ti akartok itt barátkozni. :-D
Épp ezt mondom.

Hát egy szintet mindenképp feltételez. :-)

Lupous
A Mapokat vágom asszem...bár ezen az újon még nem voltam. Majd meglássuk 😛 lehet 2 kör után rájövök, hogy nem nekem való az ilyen :S😄

Frosty01
ami neked bejön.. ízlés kérdése, olyan mitn gumival vagy nélküle <#vigyor5>

Elektrofrombc2
Talán assault...a fogyhatatlan lõszer miatt és mondjuk azzal(és engivel) fogod legelõbb megismerni a pájákat mert a többi 2 kaszt általában campelésre van használva 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
FBn azt írták, hogy 2 óráig fog tartani =/ Na de nincs is kedvem nagyon játszani... tegnap az assaultom harmadszorra vesztette el a 60k-70k XPt 19. levelen. Utoljára 5k hiányzott a max levelhez mikor pont lejárt az M16-om, gondoltam kiugrom a store-ba kibérelni még 1 napra erre látom nincs XP -.-'

Lupous
Nemtoom elméletileg 10 kor már vége...de ki tudja meddig szöszölnek. BFHnál is szokott ilyen lenni, kiírják hogy 2 óra karbantartás vagy ilyesmi aztán lesz belõle 5-6 😛.
Amúgy egy tökéletesen kezdõ FPS játékosnak melyik kaszt való leginkább? mióta volt a restart azóta nem is léptem be a profilommal, csak öcsémével néha...mivel érdemes kezdenem? 😛

Frosty01
remélem valami bugfix vagy javítanak a könneksönön <#gonosz3>

off: jagfater, én barátkozni IRL szoktam, nem tudom hogy vagytok vele, de megsúgok én is egy titkot. ez az sg fórum 😊)))))

Lupous
Off: És? Ez kizárja azt hogy normális legyen a társalgás?

Am offline a szerver 2 órán át :S...pedig épp uncsiztam :S

Elárulok egy titkot. (körbenézõssmile)
Hajolj csak közelebb!

Ez az sg fórum...