Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
nem

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

üdv!

karaktert lehet törölni?
Lupous
HEhheee 😄...Enginierrel vagy mivel nyomultam ma (A borzalmas sniperezés után 😛)...20/13-as stattal kõkeménynek érzem magam 😄

Alien69
Eddig nem hallottam olyanról, hogy korlátozva lett volna. <#zavart1>

Wohohooo, köszi... és ez korlátlanul használható vagy egy idõ múlva battlefundsba kerül?

Alien69
Mondjuk ez tény, aki full inflanty, annak felesleges a repcsiheli, elvileg. Qrva ritkán azárt elõfordulhat, hogy ott az ellenfél repcsije, és el kellene vinni. De mivel nem tudod, vissza adod az ellenfélnek. <#alien>

ahol kiírja, hogy mennyi pontod van, ott vagy egy két irányú nyíl... újrahasznosítós ikon. 😄 ha azt megnyomod, akkor törlõdnek a kiosztott pontjaid és újra tudod rakosgatni.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nagyon ritkán ülök jármûbe. egyedül omanon van kezdésnél, hogy csónakba, vagy orosz oldalon valamelyik jármûbe huppanok, de játék közben szinte csak gyalogolok. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

"aztán átvariáltam a pontokat"

Ezt hogyan? Volt vmi törlés, vagy van legális módja a resetnek?

Amúgy nézegetve a medik képzettségeket, nagyon sok fontos dolgot nem láttam amire el lehetne költeni azt a 20 pontot...

Defibet unlockoltam, 2 gránát, 2 medic box meg a TOW. A tank páncélzatokat meg azt hogy még több pontot beleöljek 2 másodperces újratöltésért feleslegesnek tartom egy mediknek. Repülni meg nem szoktam... Sztem még a medivacot meg az advanced ládát gyúrom, szeretem amikor jönnek a +10 pontok.

Combat expertise vonalon a combat triageig kigyúrom, jó azt látni hogy kinek kell a gyógyitás. A többi elég opcionálisnak látszik, egyiket se találom elég vonzónak.

Persze ha vki tud vmit javasolni mi az ami nagyon hasznos...

Alien69
Szerintem ez ritka, nem éri meg, csak ha már nem jut eszedbe más. A másodlagos fegyver betöltést segítõ szerintem jobban megéri, mint egy bizonytalan bumm. A tankon/apc-n gyorsabban betöltõ cucc soxor PONT a megfelelõ elõny lehet. <#hehe>

attól szoktam én néha kinyiffanni?😄 olyan kell nekem is^^

Alien69
77 killhez már tehetség is KELL. Megfelelõen kell helyezkedni, gondolom. <#wilting>

Alien69
Azzal egyszer megszíttam. Úgy láttam, mintha eldobta volna. Vártam relative sok idõt, elvileg már réges rég fel kellett volna robbannia. Ááá, meg várta, míg oda értem. <#fejvakaras><#nemtudom>

Frosty01
ami szerintem mocskosul megéri - az a páncélozott járgányokon a másodlagos fegyver. asszem tow missile (ez nagyon!), meg egy gépágyú...

meg még amin nagyon gondolkozám hogy a gránátos részét kigyurmázni, hogy halál után hagyjon egy kis meglepetést... úgyis ha leállok kempelni, általában odasunnyognak mögém h lekéseljenek...

practitioner of the forbidden arts of death

én beállítottam, hogy jelezze a kis térképen, de publikolásnál ez végülis tök felesleges. 😊 aztán átvariáltam a pontokat és inkább máshova tettem azt az 1 pontot.

koschwarz
a sniper awerness-szel csak hallasz egy felszisszenéshez hasonló hangot, amire esetleg fel sem figyelsz a csatazajban, de egyébként szerintem hasznos. bár ha pl. van egy kis lag, hiába hallom a hangot, és ugrok fedezékbe, a fedezékben látom magam, és ennek ellenére kapom a találatot. nálam be van rakva mindenesetre a pont oda.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Jabar
de amúgy amióta játszok vele ez volt az egyetlen ami feltünt. Ügyesebbek vannak nállam sokan de az nem cheat 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jabar
hát nekem nem szokásom cheaterezni, alapból nem is írogatok soha de az egyik szerveren volt két csávó (én csapatomban)azok folyamatosan eltüntek és megjelentek arrébb 20-30 méterre, meg háztetõn. Nem tudom mi volt de mindenesetre vicces volt 😄

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Frosty01
lol villám vilmos létére egyszer sem halt meg? szép!

de ha figyelitek néha a random chat-et , szoktak beszélgetni cheaterekrõl, hogy ki látott mit és hol és hogyan és ...

ma összefutottam egy kivételes tehetséggel:

meg egy magyar sráccal, ki minden halála után anyázott egy sort...

eddig sikerült elkerülnöm az ilyeneket. 😄

Alien69
Jó ez a rucika. Sajna a fegyó (M9 pisztoly) az gáz, szerintem. Persze a fizetõs veterán M1911-hez képest. <#ravasz1>

nandorb
Biztos van,csak nincs megcsinalva a gomb ra😄 erdekelne mit tud a szerver oldala, tudod-e olyant mint BF2-ben. Meg mit tud az pb, screenshootol kezdve minden...

Meg nem auto spawn rendszer+ hogy kivalasztod hova,meik zaszlohoz spawnolj az jovolna ha mar nincs squad rendszer.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Akkor már inkább a BF2 valamelyik moddal 😊

MR ME
sztem olyan nincs

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Frosty01
több mint valószínû hogy nincs :'D

nagyon fapados még... remélem nem marad ilyen mert akkormár inkább cs 😄

nandorb
Engem az erdekell hogy hol van a switch team gomb😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Amúgy vki unlockolta a sniper awareness skillt? Marhára kiváncsi vagyok rá hogy használható-e (már csak két pont kell), mert nagyon jól hangzik hogy szirénázik a rendszer ha befog egy sniper... gyakran kiszednek amikor egy jeep-bõl lövöm a 0.50-essel a heliket 😊

Ne is mondd... tegnap nagy nehezen sikerült bejutnom HUN~Engineer mellé a szerverre. Remekül - mivel friend ugye - szépen átrakott a másik oldalra, igy élvezhettem hogy a ~26 killje közül néhány én lettem 😊

Szóval szép-szép ez a barát rendszer, de kb semmire se jó amig a platoont meg nem csinálják benne.

Lupous
Hát tapasztaltam...elég fos :S...de szerintem addig jó nektek amíg nem tudok csatlakozni hozzátok...túl "jó" vagyok 😄

Elektrofrombc2
Itt kivág a pics*ba, hogy a server full. Próbáld újra... nincs sorban állás.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Lupous
Nemtoom itt mennyire mûködik de a mach making rendszer a BFH ban elég jó...csak ki kell várni azt a néha 10-15 percet. gondolom itt is az van.

erieskrisz
Ja azt elfelejtettem hogy hiába játszik barát egy szeron szinte sosem tudok hozzá csatlakozni mert fullon van a szero szoval lehet akármenyi barátom 90% hogy ugysem fogok tudni mellé csatlakozni

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Lupous
Semmire az ég világon...persze talán jobban beleolvadsz a környezetbe meg hasonló faszságokat lehetne mondani hogy ezé meg azé jó...de nem...ez csak az egó növelésére van 😛

Lupous
Zsír 😄... amúgy ingyé csak 2 karaktert lehet létrehozni? Azt hittem itt is van 4 hely...de nincs 😞 ahogy nézem :S

erieskrisz
Én csak sapit kaptam <#rinya> egyébként látványon kivül jó az valamire <#fejvakaras>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Elektrofrombc2
Tervben van 😛 Köszi

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
Igen. Ez egy bug, amit relog és játék újraindítása megold 😊

Lupous
Ehh a cikkben Elektro azt írtad hogy mindegyik katonánknál ott vannak a cuccok...ez nem teljesen így van...legalábbis nálam csak az egyik katonámnál jelzi a témát :S

Lupous
A bannerba akár mehetne egy ilyen bf.hu-s hírsáv is vagy mih 😄...
Amúgy gratula a HG joghoz 😄 sok sikert 😄
Ez a kis ajándék tök zsír...asszem a BFHban is kapunk medált 😄

Elektrofrombc2
áh az elõzõ link bedöglött, mert frissítve lett a cikk. Na szóval errõl van a szó 😄

Vaxi
de kurrvajólnézki 😄D

Elektrofrombc2

Elektrofrombc2
Majdcsak. 😊 Köszi. Jaja, már tervezgetem!

koschwarz
név: koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Vaxi
Elektro, gratula a házigazdasághoz 😊 lehet pofozgatni a bannert 😊)

Alien69
Ez van sajna. Erre kell majd a TS- hogy a térképen belül is megtaláljuk egymást. <#nemtudom><#vigyor>

Nekem az egész bad company széria kimaradt... BF2, BF2142 és most ez.

zotya10002
JA-ja együtt nyomtuk!!

Csak nekem ez még baromi furcsa!!Más mint a sima jó kis bad c.2

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Skacok, most én vagyok totál denevér, vagy squad opció nincs a játékban?

Merthogy enélkül szép-szép hogy egy szerverre kerülünk, netán még egy oldalra is, de amilyen random helyekre spawnol a cucc, marha nehéz lehet effektive együtt játsdzani...

Másik: szerver választás - azon kivül hogy berakok esetleg favba egyet - nincsen?

Szerintem én ma láttalak is... 😊