6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • tibi206
    Üdv, most kezdtem el rajt játszani hogyan tudok egy általam kiválasztott szerverre csatlakozni?
  • Narxis
    Reinstall megoldotta, de kíváncsi vagyok, hogy mikor basszák el megint egy frissítéssel.
  • Cris99
    Ezdeszar, miértnem tud csatlakozni szeróra? Azt írja folyton hogy lost...
  • nandorb
    Tudom voltam ejfel korul nalatok:) Csak mar kezdem unni a 4jatekot amit jatszok egymas utan minden jatekra hivnak:D
  • RiCSi1234
    Közben meg lett, voltunk is fent.. :)
  • nandorb
    Sima server.
  • McCartman
    'http://battlefield.play4free.com/en/user/upgradeAccount' nál mindig kifagy regisztrálás közben (ill. üres lap jelenik meg).
    Más is találkozott ilyen problémával?
  • RiCSi1234
    PTE szervered van?? Vagy mi, vagy hogy a picsbe tudom én is elérni? :?D
  • nandorb
    Karkand belett rakva mert lesz a KUPA a masik meg Oman.
  • csizihungary
    Vegyetek fel a játékban, csizihungary néven játszok.
  • Gyuszopapa
    Ha csak járműves mappokat raktok be akkor csak hozzátok fogok járni.
  • Gyuszopapa
    Estére leszek az biztos.
  • nandorb
    Na gyerekek ha nemjottok a szerverre nemfog megtelni sose.
  • Narxis
    Javítsák már ezt ki!!!!! ááááá de elegem van már
  • Narxis
    haha :D
  • nandorb
    Na fut a szerver, ja es 32 karakternel hoszabb neve nem lehet a szaros szervernek mert offlinenak mutatja mekkora fos:D
  • RiCSi1234
    Igen, határozottan tetszik nekem is, bár repülővel még mindig lehetséges, igaz korlátok közt, de lehetséges!! ott a 2 igla mindkét bázison, csak sajnos nem mindig ülnek benne :)
  • SzinesGeza
    Ami tetszett ebben a játékban, hogy végre nem engedik be az ellent a bázisra. A BC2-ben engem ez zavar.
    Remélem a BF3-ban hasonlóan oldják meg.
  • nandorb
    A szerver fut, mar kb. 5-6oraja minimum...
  • Narxis
    Mert offline...
  • Elektrofrombc2
    Nem találom a bookmarkok között...
  • Narxis
    Megoldódott...magától.
  • Narxis
    Nem tudok belépni weboldalon, ezt írja ki:

csrf token: CSRF attack detected.
  • Alien69
    Igen, és a BF2-shez képest jelentősen szűkitették a pályát. Pontosabban, hosszba ketté vágták, és egyik oldalt jobban behúzták, hogy ne lehessen felosonni helivel az ellen bázisához kempelni (gondolom, vagy hogy a lámák nehogy vízbe fulljanak, a túristák nehogy eltévedjenek). Két zászló relative nagyon közelre került egymáshoz.
    Amíg nincs T3, és a snipák nem tudnak artyzni, addig nem sok vizet zavarnak, habár, jelölni így is tudnak, és azért is kapnak pontot. :-D
  • nandorb
    Mennyi flagvan? 4 megint?
  • nandorb
    CORDHA Bookmark 24-es es OMAN only.
  • Narxis
    Zsírul hangzik! :D Mikor adják ki élesbe?
  • Alien69
    PTE szerveren már megy a dragonwaley pálya tesztje. Kb 8 APC össz, 2 tank, és 3-4 heli. A repcsik ki lettek szedve belőle. Na, ha az bejön a normál szerverekre, lesz öröm és bódottá. Sok kempercsicska snipa megy a rákba. Habár, 1-2 killt TALÁN majd elérnek körönként, ha nem ülnek járműbe.
  • Elektrofrombc2
    na az jó lenne :)
  • Narxis
    Ja amúgy nincsenek csak tankos szerók? Fejleszteni akarom az engim és azokon a mapokon könnyebb, medic-el már maxon vagyok.
  • Narxis
    oman és karkand :P
  • nandorb
    Na mindegy megkaptam emailben:) Szal talan only oman fog menni rajta:D
  • nandorb
    Ez 4netplayers itt kiberled a RANKED szervert, es bc2, barmilyen EA-s jatekot meg mas jatekot lazzan elfuthatsz...
  • Elektrofrombc2
    Egyébként szerintem abba a mailbe benne kellene, hogy legyen a bookmark link. Mármint valószínűleg valami visszaigazolást kaptál... passal együtt meg stb... Vagy nem így megy?
  • nandorb
    Ertsetek mar meg bazdmeg, hogy nemtudok felmenni a sajat szerverre. Be configolom elindul admin program fent, most a tobb par ezer szerverre nemfogok kibe lepegetni mig benem dob a sajatra.
  • Elektrofrombc2
    hmm jó kérdés...talán a fileokba benne van. Vagy nem tom...kérd el egy ottani admintól...
  • Narxis
    lol, nyomsz egy tabot és kiírja a scoreboard alján. Má én se emlékszem me nem szoktam bookmarkolni.
  • nandorb
    Play4Free szerverhez hogyan v hol kell csinalni szerver bookmark linket?
  • Gyuszopapa
    Azért néztem én is mikor beálltam pár amcsi egyenruhás mellé lövöldözni és nagyon forgolódtak felém mintha szellemet látnának aztán kapcsoltam hogy mi a fenének kezdenek ezek felém lövöldözni.Azt se tudtam ki merre hajt.
  • szekrény
    okés, de nekem muszáj a sajátjaimat fényezni ...