6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
tibi206 #3371 Üdv, most kezdtem el rajt játszani hogyan tudok egy általam kiválasztott szerverre csatlakozni?
-
#3370 Reinstall megoldotta, de kíváncsi vagyok, hogy mikor basszák el megint egy frissítéssel. -
#3369 Ezdeszar, miértnem tud csatlakozni szeróra? Azt írja folyton hogy lost... -
#3368 Tudom voltam ejfel korul nalatok:) Csak mar kezdem unni a 4jatekot amit jatszok egymas utan minden jatekra hivnak:D -
#3367 Közben meg lett, voltunk is fent.. :) -
#3366 Sima server. -
McCartman #3365 'http://battlefield.play4free.com/en/user/upgradeAccount' nál mindig kifagy regisztrálás közben (ill. üres lap jelenik meg).
Más is találkozott ilyen problémával? -
#3364 PTE szervered van?? Vagy mi, vagy hogy a picsbe tudom én is elérni? :?D -
#3363 Karkand belett rakva mert lesz a KUPA a masik meg Oman. -
#3362 Vegyetek fel a játékban, csizihungary néven játszok. -
Gyuszopapa #3361 Ha csak járműves mappokat raktok be akkor csak hozzátok fogok járni. -
Gyuszopapa #3360 Estére leszek az biztos. -
#3359 Na gyerekek ha nemjottok a szerverre nemfog megtelni sose. -
#3358 Javítsák már ezt ki!!!!! ááááá de elegem van már -
#3357 haha :D -
#3356 Na fut a szerver, ja es 32 karakternel hoszabb neve nem lehet a szaros szervernek mert offlinenak mutatja mekkora fos:D -
#3355 Igen, határozottan tetszik nekem is, bár repülővel még mindig lehetséges, igaz korlátok közt, de lehetséges!! ott a 2 igla mindkét bázison, csak sajnos nem mindig ülnek benne :) -
SzinesGeza #3354 Ami tetszett ebben a játékban, hogy végre nem engedik be az ellent a bázisra. A BC2-ben engem ez zavar.
Remélem a BF3-ban hasonlóan oldják meg. -
#3353 A szerver fut, mar kb. 5-6oraja minimum... -
#3352 Mert offline... -
#3351 Nem találom a bookmarkok között... -
#3350 Megoldódott...magától. -
#3349 Nem tudok belépni weboldalon, ezt írja ki:
csrf token: CSRF attack detected. -
#3348 Igen, és a BF2-shez képest jelentősen szűkitették a pályát. Pontosabban, hosszba ketté vágták, és egyik oldalt jobban behúzták, hogy ne lehessen felosonni helivel az ellen bázisához kempelni (gondolom, vagy hogy a lámák nehogy vízbe fulljanak, a túristák nehogy eltévedjenek). Két zászló relative nagyon közelre került egymáshoz.
Amíg nincs T3, és a snipák nem tudnak artyzni, addig nem sok vizet zavarnak, habár, jelölni így is tudnak, és azért is kapnak pontot. :-D -
#3347 Mennyi flagvan? 4 megint? -
#3346 CORDHA Bookmark 24-es es OMAN only. -
#3345 Zsírul hangzik! :D Mikor adják ki élesbe? -
#3344 PTE szerveren már megy a dragonwaley pálya tesztje. Kb 8 APC össz, 2 tank, és 3-4 heli. A repcsik ki lettek szedve belőle. Na, ha az bejön a normál szerverekre, lesz öröm és bódottá. Sok kempercsicska snipa megy a rákba. Habár, 1-2 killt TALÁN majd elérnek körönként, ha nem ülnek járműbe. -
#3343 na az jó lenne :) -
#3342 Ja amúgy nincsenek csak tankos szerók? Fejleszteni akarom az engim és azokon a mapokon könnyebb, medic-el már maxon vagyok. -
#3341 oman és karkand :P -
#3340 Na mindegy megkaptam emailben:) Szal talan only oman fog menni rajta:D -
#3339 Ez 4netplayers itt kiberled a RANKED szervert, es bc2, barmilyen EA-s jatekot meg mas jatekot lazzan elfuthatsz... -
#3338 Egyébként szerintem abba a mailbe benne kellene, hogy legyen a bookmark link. Mármint valószínűleg valami visszaigazolást kaptál... passal együtt meg stb... Vagy nem így megy? -
#3337 Ertsetek mar meg bazdmeg, hogy nemtudok felmenni a sajat szerverre. Be configolom elindul admin program fent, most a tobb par ezer szerverre nemfogok kibe lepegetni mig benem dob a sajatra. -
#3336 hmm jó kérdés...talán a fileokba benne van. Vagy nem tom...kérd el egy ottani admintól... -
#3335 lol, nyomsz egy tabot és kiírja a scoreboard alján. Má én se emlékszem me nem szoktam bookmarkolni. -
#3334 Play4Free szerverhez hogyan v hol kell csinalni szerver bookmark linket? -
Gyuszopapa #3333 Azért néztem én is mikor beálltam pár amcsi egyenruhás mellé lövöldözni és nagyon forgolódtak felém mintha szellemet látnának aztán kapcsoltam hogy mi a fenének kezdenek ezek felém lövöldözni.Azt se tudtam ki merre hajt. -
#3332 okés, de nekem muszáj a sajátjaimat fényezni ...