Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
karaktert lehet törölni?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ezt hogyan? Volt vmi törlés, vagy van legális módja a resetnek?
Amúgy nézegetve a medik képzettségeket, nagyon sok fontos dolgot nem láttam amire el lehetne költeni azt a 20 pontot...
Defibet unlockoltam, 2 gránát, 2 medic box meg a TOW. A tank páncélzatokat meg azt hogy még több pontot beleöljek 2 másodperces újratöltésért feleslegesnek tartom egy mediknek. Repülni meg nem szoktam... Sztem még a medivacot meg az advanced ládát gyúrom, szeretem amikor jönnek a +10 pontok.
Combat expertise vonalon a combat triageig kigyúrom, jó azt látni hogy kinek kell a gyógyitás. A többi elég opcionálisnak látszik, egyiket se találom elég vonzónak.
Persze ha vki tud vmit javasolni mi az ami nagyon hasznos...
meg még amin nagyon gondolkozám hogy a gránátos részét kigyurmázni, hogy halál után hagyjon egy kis meglepetést... úgyis ha leállok kempelni, általában odasunnyognak mögém h lekéseljenek...
practitioner of the forbidden arts of death
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Jabar sa bu eeda murishani!"
"Jabar sa bu eeda murishani!"
de ha figyelitek néha a random chat-et , szoktak beszélgetni cheaterekrõl, hogy ki látott mit és hol és hogyan és ...
meg egy magyar sráccal, ki minden halála után anyázott egy sort...
eddig sikerült elkerülnöm az ilyeneket. 😄
Meg nem auto spawn rendszer+ hogy kivalasztod hova,meik zaszlohoz spawnolj az jovolna ha mar nincs squad rendszer.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nagyon fapados még... remélem nem marad ilyen mert akkormár inkább cs 😄
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Szóval szép-szép ez a barát rendszer, de kb semmire se jó amig a platoont meg nem csinálják benne.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Amúgy gratula a HG joghoz 😄 sok sikert 😄
Ez a kis ajándék tök zsír...asszem a BFHban is kapunk medált 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Csak nekem ez még baromi furcsa!!Más mint a sima jó kis bad c.2
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Merthogy enélkül szép-szép hogy egy szerverre kerülünk, netán még egy oldalra is, de amilyen random helyekre spawnol a cucc, marha nehéz lehet effektive együtt játsdzani...
Másik: szerver választás - azon kivül hogy berakok esetleg favba egyet - nincsen?