Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy...tecsiáltad bala?
tervek szerint a playnow gomb felvisz a fõoldalra
mellette RSS cuccok futnának, alatta meg a gyik, esetleg még amit érdemes betenni... mondjátok. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
tegyél be egy szép kutyás képet 😄DD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Annál tovább ahogy elnézem úgyse fogom tolni, jelen állapotában elég singleplayer a játék a platoonok nem léte miatt 😞
Nem is értem hogy lehetett ezt kihagyni a játékból, ettõl Battlefield a Battlefield...
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
70 credit, 100- nagyon max 150 amit kapni szoktam mint recon... igaz nem én vagyok a legjobb K/D aránnyal rendelkezõ játékos 😄 de azért örömmel használok AA gunt, gunshipet stb, amivel azért néha dõl a ponty... ráadásul most még meg is van drágítva a mocsok bérelhetõ fegyverek ára
practitioner of the forbidden arts of death
báááár lenne votekick....
practitioner of the forbidden arts of death
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
Egyszer felmentem egy ilyenre, és belerondítottam az ottaniak szórakozásába, mert megszokásból elkezdtem rendesen játszani.
Mondjuk elég gyorsan észrevettem, hogy valami nincs rendbe. A béke szigete volt a pálya. A folyóban lefordított csónakot hegesztettek, meg ellenségek egy kupacban a franc se tudja mit csináltak amit már nem láthattam mert kirúgtak.
A legnagyobb statbuzi akit ismertem 10-es kd-val díszelgett, és fõ szórakozása az volt, hogy demóban ahol gyakorlatilag csak kezdõk voltak helivel lõtte a spawnolókat. Évekig tolta a demót mire rájött, hogy vannak rendes szerverek is ahol bénácskák játszanak. Ezután ezekre járt évekig, még talán most is ott van.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
CSak vigyázni kell, hogy ne üssék be a fejüket amikor felpattannak 😛
Elvileg. <#nezze>#nezze>
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Még egy ilyen hozzászólás a bugreportba és kizárlak a P4F fórumból 😛
Ugye a +80 úgy jön ki, hogy +50 a defibért, majd - mivel nem 100%-al jön vissza a srac - rögtön repül a medpakk is a gyereknek, ami 3 vagy 4x +10.
Akkor nem is nagyon érdemes a defibet fejleszteni, mert a gyógyitásból jövõ pluszok elmúlnának 😊
Tegyük még hozzá, hogy jó esetben ehhez még hozzájön további +50 ha közel van az aki kinyirta a csapattársat - hiszen jó medikhez méltón elõször igyekszem megbosszulni a csapattársat.
Amúgy én is tapasztalom hogy nem mindig jön össze a "feltámasztás", gyanitom azért, mert mindössze 3-4 másodperc áll csak rendelkezésre, és lehet hogyha már a végén vagyunk, ugyan a hulla még nem kezdett elhalványodni de már nem ébred fel 😊
-------
Tegnap amúgy volt egy defibes élményem: sarkon lelõtték a havert, odaugrottam és felébresztettem... és mivel a gyilkosa pont ott volt mellettem, ugyanaz a defib katttintás ami újraélesztette a havert egyben meg is ölte a gyilkosát. 100 pontos kattintás volt.
Még röhögtem is, mert nem is céloztam az ellenfélre (nem tudtam hogy ottvan), hiszen a földön fekvõ haverre nyomtam.
Még Bf2-be volt pár arc aki adott az ilyesmire, õk ennél sokkal jobb számokat is képesek voltak összebuzizni.
Nem mindegy ám hova jársz játszani. Mint ahogy ezt a gameover nevû demo-bajnokunk már demonstrálta vagy 5 évvel ezelõtt.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
egyébként meg a defibris medik ritka mint a fehér holló, vagy nem használják a csak kempelõ noobok.
sõt, tegnap olyan volt a szerver, hogy a mi csapatunkban egy nyomorult engineer volt csak, így hiába trace-eltem a jármûveket, az ellenséges jármûvek úgy garázdálkodtak ahogy akartak, kár hogy nem tudtam váltani a veterán engineer-emre 😄
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
én miután tegnap éjfél elõtt abbahagytam a játékot, még elosztottam a pontokat (egy jutott a defibrillátorra is), de már nem játszottam, tehát nem tudom, alapból mennyit ad. csak azt láttam, hogy a fejlesztéssel egyre több életerõvel éled a katona.
"Jabar sa bu eeda murishani!"
tegnap este 9-kor megcsináltam a 2. karaktert, fellelkesülve azon a medikes videón...éjfélre már 9. szintû lettem.
Sniper awareness doe not work
Kiváncsi vagyok kezdenek e vele vmit, egyértelmû bug.
A lényegen nem változtat, sztem ez egy bug mert a hangfile nem ez. Megnézem lehet e reportálni vhol bugot - ha már béta.
Meg is volt, egy elég feltünõ pittyegés viseli a GAD_SNIPERAWARENESS_beep01.wav nevet, viszont ingame nekem valami suhogó hang hallatszik (többször vivtam 1vs1et sniperrel, és ilyenkor mindig suhogás hang volt), ami valóban marhára nem hallatszik amikor akció van.