6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#3411 XP boost? MOST nem kell. De, ha bejön egyszer majd talán a T3, és level 20 fölötti rész, ott jól jöhet, ergo aki áldoz rá MOST, és megőrzi, nem költi el, akkor van/LEHET értelme. -
#3410 Hát ha nem kell új, jobb fegyver vagy xp boost... :p -
#3409 Ha meg nem veszek , több marad :)
-
#3408 Igen! Többet kapsz ha most veszel. -
#3407 De ez fizetős pontra vonatkozik?
-
#3406 Sehogy -
#3405 BF pont akció van gyerekek! -
yossarian14 #3404 Szintlépésen kívűl mikor és hogyan lehet még training pontokat szerezni? -
Szmájli #3403 Sziasztok!
Azért írok, mert amikor bejelentkeznék, és megcisnálnám az első katonámat, és rámegyek h 'Create Soilder' akkor nemlép tovább, hanem szerverhibára hivatkozik és eztdobja ki többekközött: 'A webhely problémába ütközött a(z) http://battlefield.play4free.com/en/user/upgradeAccount'
Chrome ot használok, Firefox alatt pedíg egy fehér oldalt hoz be...
Valaki tud rá megoldást? -
#3402 Megtaláltam, még nem támogatja sajnos... -
#3401 Úgyértem az SMS-el való vásárlás. -
McCartman #3400 hát ha paypalról elérhető akkor nem nehéz itthonrol sem a vásárlás. -
#3399 Magyarországon még amúgy sem elérhető a BF vásárlás... szal kár a gőzért. -
yossarian14 #3398 Kösz, megvan! -
#3397 ha tettél rá pontot, ott lesz az inventoryban -
yossarian14 #3396 Hello!
Hogyan kell gránáto szerezni? A tréning pontjaim gránátokra költöttem, de se vásárolni nem tudok és játék közben sem tusom őket elérni. Valaki tud segíteni? -
#3395 -
#3394 Majd ha sikerül róla valamit kideríteni, légyszi egy PM-et küld már nekem róla! Köszi! -
McCartman #3393 örülni fog neki apád. -
#3392 Most nézem hogy lehet venni Battlefunds-ot SMS-el is (Paymo), de ha rámegyek a Battlefunds vételére, ott csak a hitelkártyát és a Paypalt írja. Akkor hol lehet telefonon keresztül venni? -
yossarian14 #3391 Melyik szerveren tudok magyarokkal játszani? -
#3390 Ma jar le a szerver... Szal teljesen mindegy habar meg 1utolsora bekapcsolom akkor az admin progit. -
yossarian14 #3389 Van magyar szerver!? Hogy tudok csatlakozni? -
#3388 A laggolás nálam, meg sztem másnál is, szerver függő!! Nekem magyar szerverek pl nem laggolnak, meg a németek sem, a többin érzem! -
#3387 nektek is brutálisan laggol mostanában? nem játszottam vagy 3 hete, most hétvégén játszottam először azóta, de szinte játszhatatlanul laggolt, napközben és este is. -
#3386 Hali!! Voltam szerveren, gondolom waroltatok, Sharqi van.. Nem akarjátok Oman-ra visszatenni ? :DD -
#3385 Több kellene, kéne engi fegyverre. Megvenném az MP5-öt. xd -
tomonor #3384 de, ezt most igen. -
#3383 Szerintem ők ezt nem 2x akarták volna adni :P -
tomonor #3382 Aki BFH tag is, az épp most kapott 2x77 Battlefunds-ot a BFH Rewardjába. Gondoltam szólok. -
#3381 Ez nem a battlefield.hu-e hanem a coRDHA warserver. Csak Multi Ranked 4netes ami tobb jatekot tamogat. -
Borg18754 #3380 ea üzletpolitika... hogyan húzzúnk le még több pént a kedves vásárlókról 1 ingyenes játékkal :) -
McCartman #3379 hát ez elég sovány. :(
ráadásul ha jól láttam 1 alap fegyvered van , a többit csak pénzért tudnád megvenni , legalábbis 'örökre'. -
Gyuszopapa #3378 Utánna már többet nem lesz Bf.hu-s szerver? -
#3377 Igen. -
McCartman #3376 kösz , hát épp üres volt , talan holnap.
egyebkent csak ez a ket map jarmuves , Karkand es Oman? -
#3375 Van ez a szerver amin csak Oman es Karkand fut:
Ezt be bookmarkolod es megtalalod.
Ezen a heten jar le a szerver addig lehet ra nyugodtan jonni. -
McCartman #3374 kösz.:)
úgy látom elég kevés a járműves pálya:S , tényleg nem tudok szerverek között böngészni vagy csak én nem találtam meg hol kéne? -
#3373 Assault. -
McCartman #3372 melyik kasztnak vannak a legjobb fegyverei , hogy latjatok?:)