Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien69
Középre talán egy repcsi/heli, ahogy közeledik esetleg, alá meg egy tankocska. Vagy mittomén. De alacool! <#circling><#worship>

Lupous
Egészen faszányos 😄 Bár van az a nagy üres rész oda kellene valami ugye (gondolom lesz is) meg a logo lehetne nagyobb + az egész valamivel sötétebb hangulatú (Kevesebb szín, sötétebb tónusok)
Amúgy...tecsiáltad bala?

Frosty01
kool!

practitioner of the forbidden arts of death

még nincs kész, csak az alap dizájn, de ez hogy tetszik?

tervek szerint a playnow gomb felvisz a fõoldalra

mellette RSS cuccok futnának, alatta meg a gyik, esetleg még amit érdemes betenni... mondjátok. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Alien69
Ja, megnéztem. MOST jött frissítés, a tegnapi állapotról írtam, a mostani új fegyók számomra újdonságok. <#worship>

Alien69
Végül is, Sztálin elvtárs képe ott virít, ergo, NEM kizárt, ha utasításba adja, LESZ Karkandon még metró is. <#vigyor1> Mellesleg, Sharqui-n sincsen jármû, de a hangjukat hallani! Valszeg a közelbe megy az M6-s, és beszûrõdik a pályára. <#vigyor3>

Alien69
De, mint írta valaki lentebb, elkezdett egy új karit, és ripsz-ropsz elérte a 9-s szintet. Igaz, olyan 15 körül már ritkább a szint lépés, de addigra degeszre keresed magadat, meg ugye, addigra a fejlesztések miatt (is), meg a több gyakorlás miatt (is) skilesebb lehetsz, és könnyebben megy, több élvezetet adhat, és még többet játszol vele, még több pénz jön. <#zavart1>

Vaxi
csak reméltem, hogy felháborodásom tárgyához gondolatban csatolja mindenki a helikoptert is 😄DDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Frosty01

Helit is irt 😊

Vaxi
azt hittem már, hogy tettek repülõt karkadra...
tegyél be egy szép kutyás képet 😄DD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

1000et lazán én csak szintlépéssel tudok elképzelni (ugye az 500 credit), amúgy csak nekem is olyan 60-70 jön egy normál körben. Igaz, nem is vagyok pro, szóval inkább beáldoztam 10 dollárt azt megvettem örökbe a veterán PKMet, és még maradt is majd a leendõ másik karinak egy fegyverre.

Annál tovább ahogy elnézem úgyse fogom tolni, jelen állapotában elég singleplayer a játék a platoonok nem léte miatt 😞
Nem is értem hogy lehetett ezt kihagyni a játékból, ettõl Battlefield a Battlefield...

Alien69
Amúgy, ha nem Te vagy a "legjobb", akkor próbálj valahogy még jobb lenni. <#vigyor2> Van, amikor mindössze a játékon belüli beállításon múlik! <#eplus2> Tehát, menj az opsünbe, és lehet külön-külön állítgatni a repcsi/heli, gyalogos, és jármûves dolgokat. Ott vannak csúszkák is, és ha pl feljebb húzod, gyorsabban fordulsz. Persze, ennek ára is van/lehet, de ha eltalálod a Neked legmegfelelõbb beállítást, akár 2x eredményesebb (is) lehetsz. Van, amikor az egered nem megfelelõ fps játékhoz, rosszul van belõve a windows (XP USB hack), valahol lentebb már írtam róla. Persze, van, amikor taktikai érzékkel van a baj. Amikor belépsz egy pályára, és relative védett helyen vagy, kezd az "M" (map) megnézésével. Nézd meg, merre mozognak a többiek, és e-szerint menj pont az ellenkezõ irányba. <#eplus2> Ugyanis, az ellenfél is oda torlódik, ahol sok az ellenfél. Karkandon pl bele a jeepbe, át a pályán (már a szélén), a leghátsó zászlóhoz. Itt 2 lehetõség van (ha nem halsz meg) az egyik, hogy behúzod a zászlót. A másik, hogy csak lehúzod, majd elbújsz, és amikor oda ér az ellenfél, lelövöd. Ha szerencsés vagy, pár killt megérhetsz. <#nyes>

Alien69
Elõször rajtam is alkalmazták ezt. Saját fejembõl szinte semmit se találok ki, ahhoz (IS) láma vagyok. <#idiota><#hehe>

Alien69
Emlékeim szerint, a napi 1000 bérleti díjat lazán vissza termeltem. Biztos, hogy kell jó pár kör is hozzá, méghozzá lehetõleg az elsõ hely környékén végezve, vagy, ha nem megy, akkor sajna több kör kell hozzá. <#alien2>

erieskrisz
Van, amikor túléli, de mondjuk kirepül a pályáról, és nem ér vissza <#hehe><#hehe><#hehe>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Alien69
Ok, megnézem otthon. Bár az is igaz, hogy valszeg azért nõ a pénzem, mert csak a snipának nem vettem "örök" fegyót. Annak valszeg a veterán USAS fog befigyelni, mert snipának az a legtutibb. <#buck>

koschwarz
simán vissza lehet termelni. tapasztalat. persze attól függ mennyit játszol, és mivel, illetve mit csinálsz. én engineer-rel, úgy hogy ölök, foglalok, mindenre lövök ami mozog, használom a telepített cuccokat, és persze javítok ezerrel, simán hozom a krediteket, omanon a legtöbbet. kb. 1,5-2 óra játék MAX.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Alien69
Az AA az trükkös jószág. Mivel nincs Team Kill, ezért ezzel el lehet lõni a csapat társat messzire. Van, amikor túléli, de mondjuk kirepül a pályáról, és nem ér vissza. Volt, hogy alkalmaztam ezt a nem épp etikus módszert, mert ugye olyan akart minden áron repcsibe ülni (folyamatosan lõtt rám), aki már 3-4x zuhant/lõtték le repcsivel, és egy nyomoronc ellenfelet se volt képes legyilkolni. EZ menjen inkább bányába (na jó, nem tehet róla, de ez van). Ha más nem, menjen át kamikazebe, és csapódjon tankba, helibe, vagy, vegye a fáradtságot, és menjen fel pl az SG fórumára, és kérjen tippeket. Bizti kap rengeteg tanácsot nálamnál sokkal tapasztaltabb fórumtársainktól. Sajna, még gyakorlási lehetõség nincsen beépítve, pedig sokszor pont ilyen miatt nagyon jó lenne. <#nemtudom><#alien>

erieskrisz
Hát ébn ugy nézem hogy kasztonként legalább 3 új fegyver van bár nem néztem meg rendesen amit csak bf pontért lehet venni ami ugye meg nem ingyen van

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Frosty01
NEM termeli vissza 😞(

70 credit, 100- nagyon max 150 amit kapni szoktam mint recon... igaz nem én vagyok a legjobb K/D aránnyal rendelkezõ játékos 😄 de azért örömmel használok AA gunt, gunshipet stb, amivel azért néha dõl a ponty... ráadásul most még meg is van drágítva a mocsok bérelhetõ fegyverek ára

Alien69
Olyan kevés van! Össz talán 3 fegyó! Ebbõl egy pisztoly. Ergo, simán kipróbálható jelenleg, csak 1-3 napig "bérelhetõ", és az árát kb 3-4 kör alatt LAZÁN vissza termeli!

erieskrisz
Jah meg az akartam irni hogy ugye vannak új fegyverek de csak megvenni lehet öket <#rinya> még csak ki sem tudom probálni <#violent>

Frosty01
az a legfaszább amikor a csapatból 6-7 ember ül a bázison, és várják a repülõket, egy két unatkozó faszláma meg beül az AA gunba és szétlövi a tankokat meg a csapatszállítókat unalmában... :-------------@

báááár lenne votekick....

erieskrisz
Most nem tudom de asszem karkandon van heli meg repülõ de ott is állnak a lámák vaárják a helit rendszeresen <#falbav><#nyes>

Alien69
Ja, aha. Szerintem minden klán csinált hasonlót. Felmentek közösen egy szerverre, és akinek valami hiányzott, "megoldották". Vannak olyan feladatok, melyek megoldhatatlanok, vagy qrva nagy mák kell hozzá, kb mint lottó ötöshöz. Pl egy kör alatt 15 (vagy 25?) roadkill. Ezeket meg kellett közösen oldani, mert klán warnál biza szükség lehetett bizonyos dolgokra. Nem volt mindegy, milyen fegyóval ment az ember. BF2142-ben pl volt bug kihasználás, csapatszállító helivel titán fölé, és az "utasok" helyet cserélgettek (peccsel javították, meg a titánról leszedhetõek voltak). Pörgött a pont, mint a fene, majd közben a pilóta helyet cserélt másik utassal. Ilyen fajta stat dolgok voltak, és lesznek is! De, a gunship ilyen szemszögbõl is mentes volt. Bár, természetesen "okosságok" itt is voltak/lesznek. Pl átülés gunnernek, rakéta kilövése, vissza ülés. BF Heroes-ból is hoztak át "okosságot", pl tank lõ, engi kiugrik, rpg ellõ, vissza. Persze, itt pl Karkandon ez kifejezetten veszélyes, mert szûk a pálya, sok a kemper, könnyû meghalni, és máris bukta a tank, és az enemy-nél két tank, az gáz. Sok láma gyík van, aki kiugrik pl az APC-bõl is, és ott hagyja, pedig az még frankón használható. Ilyeneket én is elõszeretettel bugázok el, és amíg ki nem lõnek, használom. Ha nem engi vagyok, és elviszem a saját tankot/APC-t (mert ott áll üresen), akkor addig nyomom, amíg meg nem javítanak, vagy ki nem lõnek. Illetve, van egy átmeneti idõ, amikor pereg lefele, de még akár fél percig is használható. Ilyenkor azért még próbálok pár killt behozni, majd remélem, hogy idõben szállok ki belõle. <#vigyor> Nem mindig jön össze, de legalább nem lopják ki a fenekem alól.

Késõbb megvette ám. Egyszer találkoztam vele. A pálya a mienk volt, akkor is gunnerkedett, a spawnolókat fregelte a reptéren. Útközbe tankkal lõttük le. Persze a pilótája volt a hibás, mérges is lett egy kicsit amiért rontottuk a kd-ját. Aztán repülõbe ült és ellopta a mi repcsinket, és azzal bombázta többi lámát aki arra várt hogy vajon mikor spawnol az ellopott repcsi. Ezután kirúgták. Gondolom a repcsilámák közt volt az admin, mert amíg a helipadot kempelte addig nem zavarta.

Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.

koschwarz
gameover, aki magát isteni helikopterpilótának tartotta. arra nem vette a fáradtságot, hogy a játékot megvegye, aminek a demójával már addig is több évet játszott. mennyire szánalmas volt már, arra nincsenek emberi szavak.

Bf2-be voltak kifejezetten statpadder szerverek, ahol növelhetted a számaidat.
Egyszer felmentem egy ilyenre, és belerondítottam az ottaniak szórakozásába, mert megszokásból elkezdtem rendesen játszani.
Mondjuk elég gyorsan észrevettem, hogy valami nincs rendbe. A béke szigete volt a pálya. A folyóban lefordított csónakot hegesztettek, meg ellenségek egy kupacban a franc se tudja mit csináltak amit már nem láthattam mert kirúgtak.

A legnagyobb statbuzi akit ismertem 10-es kd-val díszelgett, és fõ szórakozása az volt, hogy demóban ahol gyakorlatilag csak kezdõk voltak helivel lõtte a spawnolókat. Évekig tolta a demót mire rájött, hogy vannak rendes szerverek is ahol bénácskák játszanak. Ezután ezekre járt évekig, még talán most is ott van.

Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.

Alien69
Mé, ismét besokkolod, oszt annyi. A szíve tuti bírni fogja. Már, a játékban. <#hehe>

Falból meg lépcsõbõl is egész jól fel lehet támasztani a csapattársakat 😄

CSak vigyázni kell, hogy ne üssék be a fejüket amikor felpattannak 😛

Alien69
Speciel nem emléxem arra a videóra, bár lehet, már láttam, de mindegy is. Természetesen elvi szinten minél kevesebb játékos a lényeg, és úgy, hogy minél kevesebb zászló legyen behúzva, azaz, lehetõleg mind fehér legyen. Akkor aztán végtelenségig el lehet lövöldözni. <#ravasz1>
Elvileg. <#nezze>

Alien69
Akkor itt van legalább HÁROM fehér holló! Tegnap én is sokkolóztam az embereket. Sok csak nézett, hogy "mi van, ez má a másvilág?" <#zavart1> A feltámasztás tapasztalatom szerint összefüggésben van az illetõ feletti kis törött szívvel. Ha az ott van még, akkor van esély. Bár, van amikor nem látszik. Pl volt, hogy a dombból csak két kalucsni lógott ki. Rásokkoltam, és kaptam is az 50 pontocskát. Sajna, az a medikes vidi se olyan szupi, mert ugye a mediknek kellene a sor végén kullognia, és nem elõl menni, bele a golyó záporba. Erre ott a többi kaszt, a medik meg ugye megy mögöttük, és sokkol. Persze, meg kell magát védenie (és még idõben oda érni, ha az adott helyzet engedi), de semmi esetre se legelsõ sorban kuporogva, hogy Õ halljon meg leghamarabb. <#vigyor>

Elektrofrombc2
Velem is pont tegnap történt ilyen 😊

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Hé, nehogymár ne bippeljen a Snipe Awareness 😊 Akarom hallani amikor a Humweebõl osztom a géppuskával a népet.

Még egy ilyen hozzászólás a bugreportba és kizárlak a P4F fórumból 😛

Én imádom a defibet, számomra sokkal könnyebb vele +80 pontot szerezni mint a gyilokkal (mert hát a reflexeim nem versenyezhetnek a koreai quakes gyerekekével).

Ugye a +80 úgy jön ki, hogy +50 a defibért, majd - mivel nem 100%-al jön vissza a srac - rögtön repül a medpakk is a gyereknek, ami 3 vagy 4x +10.

Akkor nem is nagyon érdemes a defibet fejleszteni, mert a gyógyitásból jövõ pluszok elmúlnának 😊

Tegyük még hozzá, hogy jó esetben ehhez még hozzájön további +50 ha közel van az aki kinyirta a csapattársat - hiszen jó medikhez méltón elõször igyekszem megbosszulni a csapattársat.

Amúgy én is tapasztalom hogy nem mindig jön össze a "feltámasztás", gyanitom azért, mert mindössze 3-4 másodperc áll csak rendelkezésre, és lehet hogyha már a végén vagyunk, ugyan a hulla még nem kezdett elhalványodni de már nem ébred fel 😊

-------

Tegnap amúgy volt egy defibes élményem: sarkon lelõtték a havert, odaugrottam és felébresztettem... és mivel a gyilkosa pont ott volt mellettem, ugyanaz a defib katttintás ami újraélesztette a havert egyben meg is ölte a gyilkosát. 100 pontos kattintás volt.

Még röhögtem is, mert nem is céloztam az ellenfélre (nem tudtam hogy ottvan), hiszen a földön fekvõ haverre nyomtam.

Leginkább alacsony játékos létszám kell hozzá, pár láma, meg egy tápos járgány azt ennyi.
Még Bf2-be volt pár arc aki adott az ilyesmire, õk ennél sokkal jobb számokat is képesek voltak összebuzizni.
Nem mindegy ám hova jársz játszani. Mint ahogy ezt a gameover nevû demo-bajnokunk már demonstrálta vagy 5 évvel ezelõtt.

Jabar
Nállam elég sokszor van hogy rányomok defibrire, elsüti, de a társam nem éled fel.

"Jabar sa bu eeda murishani!"

koschwarz
sõt, így több pontot szerezhetsz ha a maxra fejlesztett defibri is csak 50 pontot ad, mert így legalább a medikboxodból is jön a pont. a katona meg örüljön, hogy egyáltalán él 😄DD

egyébként meg a defibris medik ritka mint a fehér holló, vagy nem használják a csak kempelõ noobok.

sõt, tegnap olyan volt a szerver, hogy a mi csapatunkban egy nyomorult engineer volt csak, így hiába trace-eltem a jármûveket, az ellenséges jármûvek úgy garázdálkodtak ahogy akartak, kár hogy nem tudtam váltani a veterán engineer-emre 😄

Elektrofrombc2
Profi xD én is 50-et, viszont lehet, hogy arra tényleg felesleges, mert ha ott a medic boxod (jóesetben 2) ami maxra van fejlesztve, akkor 3másodperc kell hogy 50HPt feltöltsön...

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

koschwarz
most mennyit kapsz? a videóban a profi medik 50 pontot kapott.

én miután tegnap éjfél elõtt abbahagytam a játékot, még elosztottam a pontokat (egy jutott a defibrillátorra is), de már nem játszottam, tehát nem tudom, alapból mennyit ad. csak azt láttam, hogy a fejlesztéssel egyre több életerõvel éled a katona.

Elektrofrombc2
xD Na látod én pont ezért nem akarom 😄 Viszont már nem tudom mire tegyem, pedig még 6 pontot kell kapnom elméletileg és ha több pontot kapnák az újraélesztésért az jó lenne, mert úgy szedem fel az ebereket a földrõl, mint a barátnõm az ismeretlen facebookos emberkéket 😄

Jabar
mákos vagy, én újraosztottam és 2-vel kevesebb lett (lehet nálad bukkant fel 😄 )

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Elektrofrombc2
Nem tudod véletlenül, hogy a defibrillátort fejlesztve több pontot e kapsz (az újraélesztésért), mintha csak 1 pontod lenne rajta? KIpróbálhatnám, csakhát egy bug folytán 2 skill pontal többem van, és ha visszavonnám a pontjaimat akkor újra csak 13 lenne így most meg van 15...

koschwarz
én is beírtam valamit oda 😄

tegnap este 9-kor megcsináltam a 2. karaktert, fellelkesülve azon a medikes videón...éjfélre már 9. szintû lettem.

Na, meg is van, mások is reportálták már.

Sniper awareness doe not work

Kiváncsi vagyok kezdenek e vele vmit, egyértelmû bug.

Valóban, azt mondja hogy sziiiiiisssszzz 😊

A lényegen nem változtat, sztem ez egy bug mert a hangfile nem ez. Megnézem lehet e reportálni vhol bugot - ha már béta.

Elektrofrombc2
hát ja 😄 Kb mintha egy füstgránátot dobtak volna, csak sokkal halgabb...

koschwarz
nem suhogás, felszisszenés.

Érdekes... belekukkantotam a játék hangfájljaiba, hogy mégis megtudjam melyik hang a sniper awareness...

Meg is volt, egy elég feltünõ pittyegés viseli a GAD_SNIPERAWARENESS_beep01.wav nevet, viszont ingame nekem valami suhogó hang hallatszik (többször vivtam 1vs1et sniperrel, és ilyenkor mindig suhogás hang volt), ami valóban marhára nem hallatszik amikor akció van.