Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheGrinder
Van olyan fegyver, ami csak 500 Creditpontba kerül, és azzal is mérföldekkel jobb játszani. Nem kell a legjobbra törekedni, elég csak 1 kicsivel jobb fegyó az alapnál és máris jobb statod lesz.

és az a baj, hogy most nem egy láma kezében volt, így egymaga bevédte sarkin a c-pontot. 😄

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Elektrofrombc2
Szerintem messzire jobban visz az M16.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

fizetõs fegyverekkel, fõleg az aug-al megkeserítik az életem.😄
sajnos az nem kis elõnyt jelent, hanem már zavaróan nagyot. 😛

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

erieskrisz
Miért is <#fejvakaras><#zavart1>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

lassan de biztosan kezd elmenni a kedvem ettõl a játéktól

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Van hasalás, tankban meg jeepben, ha fenn vagya toronyban 😄 Legalábbis az a gomb 😊

Mondjuk mindettõl függetlenül én lövéskor mindig guggolok és célzok is, aztán kitárazás az LMG-bõl. Élvezem hogy milyen jól lehet kaszálni vele 😊

TheGrinder
Valaki tudja, hogy mikor jelenik meg a teljes verzió? Mivel lesz több, mint a béta? Több fegyver, ruhák (ami fölösleges), több játszható pálya, több level?

Fenrir
Mindegy, felraktam a Chrome-ot, azzal pedig tökéletesen megy.

A halál csupán a kezdet...

koschwarz
na persze, de hát hasalás sincs 😄
szerintem a guggolás ad valamit a pontossághoz, de a kis visszarúgás miatt sokszor tényleg nincs jelentõsége.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Alien69
Gondolom, ezzel (IS) tesztelik a dolgokat. Most ugye van ez a "szupi AKKCIJÓ", megrendeled a BF3-t 50€-rt (werry LOL), és kapsz cuccot itt. Ezzel az a cél, hogy felmérjék, hogy mennyire KELL elcodosítani a BF3-t.

Arról nem is beszélve, hogy eléggé spray n pray módon lehet ölni vele - az milyen má hogy LMG-vel állva, iron sight nélkül lehet ködhatáron is meglõni az embereket, sorozatlövéssel.

Bezzeg BF2-ben, hasra vetõdve, zoomolva is csak egyeslövéssel lehetett ölni.

Mondjuk szeretem ha medic vagyok - de nekem ettõl lett igazán codos a cucc.

Õszintén szólva, amennyire leegyszerûsítették a játékot, simán lehet BattleField: Call of Duty-ak hivni.

Mert hogy nagyjából az lett, mivel kooperatívan játszani ezzel a platoon nélküli randomspan rendszerrel nem lehet 😊

Alien69
Annyira nem voltam ideges, csak kifele úgy látszik. <#vigyor> Tegnap pl zsákmányoltam egy APC-t az ellenféltõl. Még 1/3-d életerõvel kinyírtam jó pár ellenfelet, mire szét szedték a jármûvet alólam. Viszont, volt egy tankos, a mieink utána nem boldogultak vele. 24/0-t csinált, mert ugye a csapatunk láma volt. De, ugye mióta nyílt béta lett, azóta nagyon felhígult az állomány. Ez van. <#shakehead> Ezért (IS) lenne jó egy frankó gyík, kiemelve pár fontos dolgot, hogy a láma Codosok IS megértsék. Meg a nem láma CoD-osok is. <#hehe>

koschwarz
pedig nekem mûködik ff4.0-val. és csak a leírást követtem, mikor feltettem. igaz, az avg vírusirtót ki kellett lõni, mert akadályozta a letöltést.

koschwarz
nekem sincs. amikor én általában játszom, akkor a gyerkõcök alszanak, úgyhogy inkább kussolok. 😄

egyébként alien, jó ideges voltál legutóbb. persze igazad volt, szerintem is, a jármûvet nem hagyhatja el senki, hogy az ellenség kezére kerüljön, inkább felrobbanok vele vagy még szétlövöm, de nem hagyom ott, ez õs-bf-es szabály, csak hát ugye, aki cod-on nevelkedett...

Fenrir
4.0 van fent, próbáltam feltenni a 3.5-öt, de a telepítõ nem csinál semmit sem.

Na, úgy látom, hogy ezzel nem vagyok egyedül:

"The browser extension does not seem to work with Firefox 4.
The program get's loaded but beyond the browser restart, nothing is saved nor functions. "

Elektrofrombc2
NetFramework 3.5 telepítsd. aztán próbáld IE9-nél

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Fenrir
Valaki találkozott olyan hibával, hogy a weboldalon a plugin egyszerûen nem települ a böngészõhöz? Már vagy 10x letöltöttem és telepítettem FF4-hez, de minden újraindítás után újra feldobja az ablakot, hogy telepítsem. Próbaképpen megnéztem IE9 alatt is, ott a telepítés után semmi sem történik.

Ilyenkor wtf?

Jabar
most nállam is iszonyatosan lagol, meg mintha kissebb felbontásba menne a játék mint ami be van állítva (monitor szerint nem :o).

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jabar
1 gombos spotolás:
http://battlefield.play4free.com/en/forum/showthread.php?pid=40991

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Alien69
Van kettõ is! De, mivel NEm egyedül élek, Õket sokszor zavarná a brekegésem. VOLT ilyen, amikor klán waroztam. Ott KELLETT beszélgetni. Persze, ettõl még valszeg be üzemelem, mert van, amikor bele kell szólni. Bár amúgy írkálni is lehet oda is. Csak nehézkesebb a kommunikáció. <#ravasz1>

Elektrofrombc2
Tán' neked sincs még mikrofonod 2011be? 😄 Bazzeg küldök neked egyet Szerbiából csak fizesd az utiköltséget...xD

Alien69
Nem lesz rá szükségem, ha CSAK hallgatok. <#circling>
Nézd. Én sose zárkóztam el, ha valakinek van valami okossága. Tehát, a gomb kiosztás (már az egérnél) is olyan, hogy sose lehet tudni, hátha bejön egy ötlet. <#hehe>

Elektrofrombc2
Görgõ lenyomását kihasznlátad? Segítsek felhasználni a gombjaidat? 😄 +1 teletpítsd TS-t és push to talkra állítva ott is szükséged lessz egy gombra 😛

Alien69
Jó lenne, mert ugye az egerem oldalsó gombjai egy része még szabad. A késelést raktam rá, meg a bomba/rakéta váltót. A késelés egyszerûen sokkal gyorsabban megy. <#vigyor>

Elektrofrombc2
Valahol olvastam rólla, hogy lehet bindelni 1gombnyomásra a spotolást. Majd megkeresem.

Alien69
Van, amikor 5x próbálkozok, még se sikerül. Bugos még ez (is). De volt pl olyan, hogy gránátot akartam dobni, és kb 6-8 másodperc múlva dobta el, persze, akkor már nem oda, ahova én céloztam.<#rinya><#alien2>

Elektrofrombc2
Szerintem a spottolás egész jól mûködik. Egy kicsit túl jól is. Mert olyanokat is beszpottol akiket szabad szemmel nem is látni...

Alien69
Illetve annyi még, hogy sajnos a játék még nehezen kezeli a "Q" megjelölést. A tracer+ megjelölés lenne a legjobb, csak ezt IS elszúrták sajna.<#rinya><#zavart2>

Alien69
Illetve, MINDENKI látja, merre halad a jármû, ezért pl könnyebb elkerülni. Helinek van pl két rakétája PONT erre, mert a lövésze IS tud célt megjelölni (ugyan ez a tracer), neki ez a másodlagos fegyvere, amire a pilóta rá tudja küldeni a csomagot. A repcsis meg sokkal messzebbrõl látja a célt, annak mozgását, és könnyebben tud ehhez mérten manõverezni. Csak ez már (szerintem) a sava-borsa a játéknak. <#idiota>

Lupous
Frankó a banner 😄...
Észrevételek a részemrõl 😄:
- A BF P4F logo vezessen az oldalra (Fõoldal)
-A play now felirat a játékot indítsa (https://battlefield.play4free.com/en/playnow)
- a kép véletlenszerû váltakozása szerintem felesleges...viszont ha belehet lõni idõponthoz kötve (pl 5-13, 13-21, 21-5 óráig) vagyis kb napszakhoz igazítva váltakozzon nah az zsír lenne. (Am az eredeti kép most tökéletes 😄....a másik kettõ annyira nekem nem jön be...)
-A BF.hu-s hírcsíkhoz ki kéne írni hogy battlefield.hu egy kis fülre vagy valami...és akkor átlátható, logikus lesz a link is a képhez.
-Az alsó menüpontokat valamivel el kéne választani egymástól, így picit összefüggõnek hat.

Ezek csak a személyes észrevételeim, sajna nemtoom mennyire kivitelezhetõ, jó(vagy rossz 😛) ötletek...ha valamelyiket jónak ítélitek meg akkor hajrá 😄 (Eddig ügyik vagytok 😄)

Lui76
Szabi te mindenhol ott vagy 😊
Hogy talállak meg játékban ?
Még csak most próbálkozgatok a játékkal.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Vaxi
a jármûveket lehet vele megjelölni. ha megjelöltél egyet, akkor az engik könnyebben le tudják szedni õket.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

TheGrinder
Mire való a Tracer Dart fegyver?

Alien69
Nem laggol! Ez features! <#vigyor1> Amúgy máskor is volt lag, de szerencsére ritka esemény aránylag. <#vigyor3>

Mióta laggol ennyire a játék? Így már játszhatatlan.

TheGrinder
Már harmadjára játssza el a játék, hogy visszafejlõdök, igaz a training pontot megkapom, de kíváncsi leszek majd, amikor 19 training pont összegyûjtése után adni fog-e majd még.

Alien69
Mit? A leírást a training menürõl? Bevállalnám, csak nem értek angolul, és biza nem is tudom párról, mit is "csinál". Én max repcsis leírást tudnék, persze csak olyasmit, hogyan indulj el, mert a légi harc, manõverezés, az ugye már egy külön téma, és ezekrõl lehet találni dolgokat. <#nemtudom><#nezze>

bevállalod?😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Alien69
Training menü MINDENKÉPPEN szükségesnek tartom. Persze jobb lenne minden ikonról infót írni, de legalább pár alapvetõt már az elején le KELL tisztázni. Ilyen, pl heli/repcsi, addig nem tudod vezetni, amíg a training-ben el nem "végezted". <#vigyor3>

Vaxi
eze138 ismerõs valakinek?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

háló,

jelenleg ITT tart a GYIK, írjátok mi legyen még benne és szerkesztem, frissítem! 😊

Banner Itt megtekinthetõ, 3 kép váltakozik majd, persze ez is bõvíthetõ, módosítható.

Alien69
Akkor legközelebb én is jobban figyelek, hátha kapok ajcsiba. lehet, hogy nekem is volt hasonló, csak párszor vontam már vissza, meg ugye volt a nagy törlés is. :-)

Elektrofrombc2
hát nekem 2x történt meg medicnél. Meg assaultnál 1x, csak ott visszavontam a pontjaimat és elveszett =(

TheGrinder
Én is 1bõl elhasználtam 😄 ezért megérte. 😄 Remélem lesz még ilyen bug vagy minek is nevezzem.

Elektrofrombc2
Medic-emnek így lett 2-vel több training pontja. Ha eléred újra a 10-es level-t, rögtön lépj ki és használd el azt az egy pontot. De vigyázz! Ha visszavonod a pontjaidat, elveszted azt a +1et.

TheGrinder
Oké köszi. Ha van valakinek kedve vegyen fel: TheGrinder_HUN a nevem és csapassuk!

Alien69
Semmi para. Meg kapsz mindent, csak lassan frissül. <#hehe>