6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#3492 Jó lenne ha engi tudna lerakni turreteket. :D -
yossarian14 #3491 Van valami előrejelzés, hogy mi várható a T3-ban? -
#3490 Nono, ha majd Sztálin Elvtárs Fövezír erre engedélyt ad a plakátról!!! -
#3489 jó lett volna Tankok ellen az a kis C4 AssaultbanD: -
#3488 száguldoznának a tankok mellet XD -
#3487 Ha szőke bikinis nők lennének, Ferrariban (szigorúan anyós ülésen), azokat is keresnéd? Me én IGEN! Még ha tudom is, hogy T3 megjelenésig NEM lesz benne. -
#3486 sztem ezt rám értette xD -
#3485 akkor mér van a bemutató videón?:D meg láttam a kezdő oldalon valahol az ikonját xD -
#3484 Értem. -
#3483 ezert.
-
#3482 Amúgy miért "Hunagrian" neve a szervernek? :D -
#3481 "ne szoljon be senki mert konnyen banlisten lesz"
:ASD:ADSD:SDASDAS -
#3480 Mi baj vele? Ha vki. hulye 100% is elviszi a jetet foleg hogy mikor befogjak kiugrik a jetbol. Vagy ha kiugrik a helibol mert iglaval befogtak rogton ugrasra veszi az iranyt. 4x kaptam eddig suicidet. Arrol nembeszelve hogy alapon lovoldozik a pisztolybol mindenre. A masik meg iglaval jetet stb.-t szetlonni annyira meno.Miert is, unatkozik?Menyen harcolni hanyszor bukik a kor mar 3-4-en a nyalukkat verik a kezdon vagy epp a palya szelen csipaznak 1/20-as KD-vel. Masik meg ne szoljon be senki mert konnyen banlisten lesz. -
#3479 Nándi nagyon erősködsz az admin jogoddal Red Devils-en... :D -
#3478 Vissza a jövőbe? ;-D Ha MAJD behozák a T3-t. Akkor lesz elérhető pl a snipáknak a tüzérségi attack is. -
#3477 Assaultnál a C4 hol tudom kifejleszteni?:D -
#3476 Nem rossz az! -
#3475 lol -
#3474 Én vásároltam magamnak egy UMP45-öt. :D -
#3473 Ki kell fejleszteni. -
#3472 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! -
#3471 Orvossal, hogy lehet újjáéleszteni?
Én nem találok defibrillátort. -
#3470 Lehet venni SMS-ért BF-et, csak szólok.. :D asszem mától! -
#3469 Ha jól van lerakva, meghalsz, TUTI! Ha rosszul, észre veszed, távolról kilőhető akár pisztollyal is. Csak közbe jöhet ellenfél is. -
#3468 én ajtó bejárathoz szoktam rakni meg a létrákhoz -
#3467 gyalogsági akna. sniper dobja le.
sokszor ár lehet egyébként rohanni rajta és csak alig sebez, nem tudom ez bug vagy szándékos, de imádom, amikor egy sniper azt hiszi, hogy totál biztonságban van, elképzelem a csávóka arcát ilyenkor a monitor előtt. -
yossarian14 #3466 Mi az a Claymore? Sétálok a semmiben és egyszer csak meghalok, de nem igazán tudom mitől. -
#3465 na ezt se tudtam hogy engedi másik e-mail címről is regizni így most ki próbálhatom a Medicet és az Enginert(erre mérnem jöttem rá hamarabb) -
#3464 Mé nem... -
#3463 Nemlehet... -
#3462 Adjál VIP helyet. Mindig amikor nézem vagy tök üres vagy tele van. -
#3461 Majd a sajat szeron belesz ma holnap rakva mar a Karkand es Oman... -
#3460 (-.-) -
#3459 Takarodsz innen! -
#3457 Karkand szerókat adjatok vagy Oman-Karkand-ot, tele van már a hócipőm az Oman only-val és a sok air noob-al... :) -
#3456 Mérleg nyelve. Akkor jó, ha jó fegyód van, és TUDSZ is. Ha gyengébb játékos vagy, egy bizonyos szintig a fegyó igenis TUD segíteni, és ha nagyon jó vagy, gyengébb fegyóval se vagy rossz. DE! Ha nagyon jó vagy, és jó a fegyód, akkor a legtutibb. Illetve, legyen egy zöld, vagy sárga barett sapid, anélkül kezdő vagy. -
#3455 Igazad van! Mind a két részben, mert pl a heroesben se csinálták meg. Nem mintha annyira hiányozna onnan, de teljesen más lenne EZ a játék. -
#3454 Nekem minden kaszt tetszik, minden fegyvert imádok, csak csinálnák már meg, hogy legalább squad legyen, lehessen csapatot váltani.. Túl sok ez a kérés??!! :) -
#3453 lehet, soha nem volt egy mp-ig sem sniper. csak abból gondoltam, hogy a sniperek mindig látótávolságból lőnek le :DDD
de az az m95-ös tényleg ütős, most hogy mondod, sniperek által szinte csak attól halok :D -
#3452 Hehe, tévedés. A spec M95-sel jobban rá lehet zoomolni. Két nagyítása van, az egyik az alap, a másik viszont qrva jó, a tényleg távol lévőkre. Tudom, mert van olyanom is, és AZ pl megérte az árát, még ha sokat porosodik is, az USAS miatt.