Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
sajnos az nem kis elõnyt jelent, hanem már zavaróan nagyot. 😛
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Mondjuk mindettõl függetlenül én lövéskor mindig guggolok és célzok is, aztán kitárazás az LMG-bõl. Élvezem hogy milyen jól lehet kaszálni vele 😊
szerintem a guggolás ad valamit a pontossághoz, de a kis visszarúgás miatt sokszor tényleg nincs jelentõsége.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Bezzeg BF2-ben, hasra vetõdve, zoomolva is csak egyeslövéssel lehetett ölni.
Mondjuk szeretem ha medic vagyok - de nekem ettõl lett igazán codos a cucc.
Mert hogy nagyjából az lett, mivel kooperatívan játszani ezzel a platoon nélküli randomspan rendszerrel nem lehet 😊
egyébként alien, jó ideges voltál legutóbb. persze igazad volt, szerintem is, a jármûvet nem hagyhatja el senki, hogy az ellenség kezére kerüljön, inkább felrobbanok vele vagy még szétlövöm, de nem hagyom ott, ez õs-bf-es szabály, csak hát ugye, aki cod-on nevelkedett...
Na, úgy látom, hogy ezzel nem vagyok egyedül:
"The browser extension does not seem to work with Firefox 4.
The program get's loaded but beyond the browser restart, nothing is saved nor functions. "
A halál csupán a kezdet...
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Ilyenkor wtf?
A halál csupán a kezdet...
"Jabar sa bu eeda murishani!"
http://battlefield.play4free.com/en/forum/showthread.php?pid=40991
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Nézd. Én sose zárkóztam el, ha valakinek van valami okossága. Tehát, a gomb kiosztás (már az egérnél) is olyan, hogy sose lehet tudni, hátha bejön egy ötlet. <#hehe>#hehe>
Észrevételek a részemrõl 😄:
- A BF P4F logo vezessen az oldalra (Fõoldal)
-A play now felirat a játékot indítsa (https://battlefield.play4free.com/en/playnow)
- a kép véletlenszerû váltakozása szerintem felesleges...viszont ha belehet lõni idõponthoz kötve (pl 5-13, 13-21, 21-5 óráig) vagyis kb napszakhoz igazítva váltakozzon nah az zsír lenne. (Am az eredeti kép most tökéletes 😄....a másik kettõ annyira nekem nem jön be...)
-A BF.hu-s hírcsíkhoz ki kéne írni hogy battlefield.hu egy kis fülre vagy valami...és akkor átlátható, logikus lesz a link is a képhez.
-Az alsó menüpontokat valamivel el kéne választani egymástól, így picit összefüggõnek hat.
Ezek csak a személyes észrevételeim, sajna nemtoom mennyire kivitelezhetõ, jó(vagy rossz 😛) ötletek...ha valamelyiket jónak ítélitek meg akkor hajrá 😄 (Eddig ügyik vagytok 😄)
Hogy talállak meg játékban ?
Még csak most próbálkozgatok a játékkal.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.