Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zotya10002
Már siker!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Alien69
Jaja, me én is a "másik" oldalon dolgozok. Pontosabban, egy szolgáltató cégnél, és rengeteg "ügyféllel" dolgozok. Eddig nagyrészt elkerültek az ilyen parajok. Bár, másfajtákkal azért volt dolgom. Az ember nem csak akkor van kiszolgáltatva, ha mozgás korlátozott, látás/hallás korlátozott, hanem, ha becsületes DOLGOZÓ. <#vigyor>

zotya10002
Mit kell tenni TS-en!!

Beléptem és várok!

Valaki be reggel vagy ..?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Elektrofrombc2
ufff... de agresszív valaki 😄

Ami azt a traininget illeti egy kalap...az. Nagyon sûrûn nem mûkszik. Figyelem a felsõ sarokban ha meghal egyik csapattársam bekapcsolom, erre senki sem spawnol mellém pedig még 4en meghaltak az idõ alatt míg bevolt kapcsolva.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Alien69
Van ez így. Ezek attól még kocsog lámák.<#hehe> Nem gondolnak bele, a másik oldalon álló helyzetébe. Szopatják Õket, és amikor véletlenül egy olyan ember kerül oda, akinek beszéd gondjai vannak, elzavarják a rákba, mert azt hiszik, hogy ezek is csak szórakoznak, majd kirúgják ezeket az alkalmazottakat pár idióta miatt. Aztán csodálkoznak, ha ezek a VOLT alkalmazottak mennek, és lelõnek pár "fekát", vagy csak úgy a plázába pár hebbehubbát. <#violent><#nevetes2>

Alien69
Majdnem minden megoldható. A TS KELL, még ha nincs is lehetõsége MINDENKINEK beszélni, mert nekem se lesz, de fel fogom rakni. A másik, hogy a spawn rendszerrel is lehet játszani. Van egy olyan training, hogy az illetõre lehet éledni. Nem mindig jó, ha pl pont ellenfél tankja elõtt "születsz", de ez van.

Jabar
Úgy látom túl gyors vagy, lehagytad a humorérzéked^^

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Alien69
Nem néztem végig, de egy gránátot beraktam volna a kocsiba, oszt habbababbazhat. Ezek a kocsogok, looserek. Véletlenül rendõrökkel nem játszották ezt el?<#violent> Ott "kicsit" más a tészta, mint a hazai rendõrökkel. Azok kiszedik a kocsiból, ha jól viselkedik, nem lövik le egybõl. <#vigyor>

Jabar
a vicces hogy high-on nincsenek ezek a villódzások ill foltok, viszont teljes elmosódás van amikor válhoz veszem a fegyvert ill mintha ráhúztak volna egy noise map-ot a képre. Mediumon ezek nincsenek viszont van a villogás/foltok.
Amúgy a látótávolság nagyobb high-ben mint medium-on? (nem volt már erõm megnézni), ill ha igen akkor nem lehet valahogy mediumban játszani de .cfg-ben látótávolságot növelni?

Elektrofrombc2
Igen. Grafikai hibákat én is észrevettem. Leggyakrabban spawnolás közben. Ilyen fekete kép ugrál be de csak egy pillanatra. Ja és Omanon az US anyahajón a helibe ülve facecam is szaggatja az egésszet.

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

koschwarz
nekem sokáig nem volt lag, de az utóbbi idõben elõfordult, de akkor viszont úgy, hogy totál játszhatatlan lett, ki is léptem. amikor elindulsz egy irányba, aztán egy akadás után teljesen máshol találod magad. ilyenkor hagyom a csába a játékot.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Jabar
Amúgy nem tudom mi lehet, nállam is akadozik ill elég sok grafikai hiba van egy pár napja pedig nem változott a gépemben semmi, remélhetõleg változni fog (pár napja játszhatatlan volt, most már játszható de még mindíg zavaró).

Elektrofrombc2
Az a lényeg, hogy mi egy közösséget szeretnénk kialakítani, ahhoz meg nem elég egy squad rendszer 😊

koschwarz
ha lenne egy akár kezdetleges szakaszrendszer a p4f-ben, nem is lenne annyira szükség TS-re, legalább együtt lehetne maradni, de így még ha tudnánk is kommunikálni, akkor is össze-vissza spawnol a játék, úgyhogy elõbb-utóbb úgyis szétesés van...szerintem. de lehet hogy nincs igazam, meg bf2-ben a szakaszok ellenére is jó ha volt TS.

Jabar
ez az, kegyetlen 😊

zotya10002
<#pias><#smile>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

koschwarz
ja jó 😄

hát ez kurva nagy 😄DDD

Elektrofrombc2
Hát így annyira nincs... <#smile>

Gondolom Jabar is erre gondol 😄

koschwarz
ez mi egyáltalán? 😄

van értelme TS telepítenem, ha nincs mikrofonom, de ha lenne, akkor sem tudnék pofázni (lévén csak akkor játszom, ha a gyerekek alszanak, és nem akaorm õket sem, meg a zasszonyt sem zargatni)?

Elektrofrombc2
Az nem Habba Babba? Már ha egyre gondolunk 😄

Jabar
Hebe bebe. HEEEEBE BEEEBE!

Vaxi
Te milyen osztályzatot kaptál nyelvtanból? Próbálj már meg ismét nekifutni ennek a szövegnek.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Elektrofrombc2
még nemlehet. Milyen szaggatásaid vannak? Folyamatos lassú reagálás, vagy kis aprók esetleg pár másodperces lefagyások relatív ritkán?

Szia.
Lehet servert választani?
Gondolom a options menüben.
Melyik a legjobb?
Kb.2-3 napja játszhatatlan a játék, de a nettem 15 mbit-sec.
Help. Medic.
Elektrofrombc2
Hello.
Póbáltad másik szerveren? Vagy mióta van ez egyáltalán így?

Sziasztok.
Egyszer kidobtak a játékból mert éppen torrentezttem és nem volt megfelelõ a kapcsolatom.
Azóta pedig folyamatos a szaggatás a játékban.
Van erre valami megoldás?
Elektrofrombc2
Aki nemtudná, az itt töltheti le a TeamSpeak 3-at. A program elindítása után a banneren levõ TS-re kattintva már bent is találja magát a (TS) szerveren. Szívessen várunk mindenkit!

Alien69
Meg download menü, pl TS letöltése. Ne kelljen má googlet használni hozzá. <#vigyor>

Vaxi
😄DDD

Elektrofrombc2
Még csak az hiányzik a TS mellé, hogy Szerverek, rákattintva, lenyíló menü és legalább 3 magyar szerver bookmark linkje 😊

Vaxi
hibátlan!! 😄

Drang
Nagy az új fejléc! Köszönet SINnek, Balának és Elektronak!

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Kész az is. 😉

www.battlefield.hu

Ejj, de sokat akartok egyszerre 😄

www.battlefield.hu

Elektrofrombc2
Ha esetleg tudtok olyan, kérdést ami már sokszor fel lett téve, küldjétek el PM-ben (hozzá akár választ is) és majd beszúrjuk a GY.I.K-be...

<#eljen>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

TheGrinder
Ingyért nem. 140 Battlefund ért tudsz újat csinálni, de azért meg fizetni kell.

csizihungary
Hi

Kasztot lehet törölni?

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Vaxi
még az lenne jó, hogy ha egy hírre kattintok, akkor ne a bf.hu-t, hanem a hírt hozza be 😊

Valóban, de már javítva. 😉

www.battlefield.hu

Jabar
Jó lett a banner!
Az megoldható hogy az egérmutató megváltozzon ha a link fölött van vagy csak nállam nem teszi?
Tudom részletkérdés 😊

Vaxi
ma még állítgatom a notit, holnap teszek fel ts-t és akkor felmegyek 😊)

koschwarz
mindig lesznek akik jobbak nálad. ez egy ilyen mûfaj, velem is egy csomószor elõfordul 😄

Lupous
Szerintem felé egy kis fül menõbb lenne mint elé...de ez részletkérdés 😄 Nagyon jó így is 😄

Elektrofrombc2
Az még kivitelezhetõ lenne, amit Lupous ajánlott, hogy a futócsík elején írná, hogy Battlefield.hu tehát akkor a futócsík kicsivel rövidebb lenne.

Lupous: A linkek cserélése már folyamatban...

ha van még oldal amint szeretnétek a futó csíkban látni, írjátok meg.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Mondtam már hogy fasza a banner?
mp7el nyomulok, az a kedvencem. 😊 az a gáz, ha skilles vesz jobbat😄

koschwarz
vegyél kreditért jobb fegyvert. elég a sima is, nem kell a veterán. 500 kredit. néhány kör alatt visszajön, fõleg ha az oman.
egyébként meg fogd fel úgy, hogy akinek nincs skille, annak kell a jobb fegyver.

mellesleg én jobban szopok m16-tól, sõt, a legtöbbször szerintem m16-tól halok, aztán jön valami medikes durvaság, snipertõl meg alig.

erieskrisz
Szerintem az M16 pontosabb én is kiprobáltam az aug-ot mintha jobban sebezne de viszont szerintem nem anyira pontos mint az M16 <#wave>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W