6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • szekrény
    hmmm, sárga betűs sorok, commander ?
  • Bugi Misi
    hát ja a lényeg a túlélés:D
  • Alien69
    Persze. Ezt írtam. Elsőre nem sikerül. Utána már nem lehet gond, mert a repcsinek vissza KELL mennie saját területre, majd vissza fordulni. Ennyi idő alatt van idő megfelelő helyre menni. Még akkor is, ha mind a két gép bázis támadó, bár akkor természetesen nehezebb.
  • Bugi Misi
    ha olyan szerencséd van még ott se tudsz elfutni:D(tapasztalat)
  • Alien69
    Az alap bázisra értettem, ami US oldalon ugye az anyahajó. Az "A" pontot meg olyankor el kell kerülni. Mondjuk, én rendszerint elkerülöm, de ha még se sikerül, és oda rak, akkor is lehetőleg minél hamarabb megyek onnan balra a part vonal mentén.
  • Bugi Misi
    hát ha A van a spawn és több ellen is van ott akkor olyan könnyen nem futok el:D
  • Alien69
    Csak mázli kérdése, nagy tudás nem kell hozzá (bombavetés tapasztalat elégséges). De, el lehet menekülni is. Ha mondjuk respawn után azonnal meghalok egy repcsitől, ismételni már nem tud. Elvégre, azért van 2 igla az anyahajón, meg el is lehet bújni, kézi fegyverrel is lehet rá lövöldözni, ami igaz, kicsit sebez, de néha pont elég arra, hogy Neked számolja fel a killt. Vagy esetleg jelölni, hátha van rpg-s a közelbe, aki észleli is, és lelövi, de a heli is képes ilyenre.
  • csizihungary
    A legjobb amikor APC-vel leszedem a vadászgépet :)
  • Bugi Misi
    volt szerencsén ilyet tapasztalni, Omanon ez a szar a spawn kill tömkelege volt hogy 5x haltam éledés után
    de azért nem semmi a 7 kill xD
  • Alien69
    Egyszer csináltam egy 7 killest, igaz, nem igazán lehetek rá büszke, mert az anyahajóra dobtam a bombát, és pont telibe nyomtam a helit, és környékét. Csak meguntam, hogy az ottani iglából zargatnak, és ilyenkor ugye ez felhatalmazás arra, hogy az ember meglátogassa azt az ojjektumot. Annak ellenére, hogy nem kultiválom a base attackot, bizonyos esetekben eltekintek ebéli erkölcsi aggályaim felett. Az más, ha valaki folyamatosan csinálja, az minden képen elítélendő.
  • Bugi Misi
    jaja csak kár hogy nem 6 ültek benne akkor lett volna nagyobb poén xD
  • Alien69
    Csapat szállító helit kaptál el?
    Amúgy, trollszekrényed lenne? Én gyorsan elégetném.
  • Narxis
    LOL
  • Bugi Misi
    LoL?!
  • Narxis
    xD
  • Bugi Misi
    van a szobámba is pár xd
  • Narxis
    szekrényt :D
  • Bugi Misi
    mit?:D
  • Elektrofrombc2
    Nem ismered még, mi?
  • Bugi Misi
    kiprobálásra van nálam nem vettem és soha nem is vennék!
    és? azok kell játszani ami van.
    miért baj hogy kivan írva?
    problém?
  • szekrény
    - pénzér vett fegyó
    - fos pályán való részvétel
    - fps kiiratása
    - és mind ez 4:3-as képarányban
  • Gyuszopapa
    Nagy kemperek lehettek.
  • Narxis
    Ja ilyet én is csináltam párat, jobb mint a késelés. :D
  • Bugi Misi
    XD
  • Narxis
    lol
  • szekrény
    várjál egy kicsit megnézem ki írt a moditopikba hogy írni mertem bárhová ...
  • csizihungary
    Ezzel a játékkal sokkal jobban elvagyok mint a BC2-vel, érdekes.
  • Narxis
    Mi van? Félsz?
  • Narxis
    Jaja, toltam is a 30/5-ös kd-t pedig akkor még csak egyes szintű voltam, most 6-os. :D
  • csizihungary
    Haverom M4A1-et vett, nekem AUG van lehet darálni mindkettővel :D
  • Narxis
    thx megvettem a Holosight STG77AUG-t.
  • szekrény
    khm-khm...
  • csizihungary
    Holosight STG77AUG
    M4A1
    szerintem
  • Narxis
    Assaultnak melyik a legjobb fegyó?
  • cipiko22
    de nekem fel van rakva minden kiegészítő engedélyezve csak mikor indítom kidobja a játék ablakját utánna elviszi.vártam de semmit nem csinált
  • koschwarz
    upfate-elni akarja, meg kellene várni, hogy frissítse a játékot. ha meg még egyáltalán nincs is telepítve, akkor engedélyezni kell a firefox-nak, hogy először telepítsen valami kiegészítőt, majd ezután telepíted a játékot.
    van, hogy a sima update-elés is megakad, ha pl. egy vírusírtó akadályozza.
  • cipiko22
    heló.kéne egy kis segítség.aikor rá megyek a play now ra akkor kidob egy kis ablakot.indulna a játék de kilép és ezt írja:The Battlefield Play4Free Updater should be starting your game soon.lécci segítsetek hogy jácchassak.köszi
  • Narxis
    Jah, amibe bele lehet ülni. :p
  • Bugi Misi
  • koocos
    Sentry Gun?