6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#3572 32" tv 1360*768-at tud, monitoron a gyökerek játszanak -
#3571 raktam új drivert is azzal se jó -
#3570 nem lehet kitapogatni mert ekkora az egész képernyő ha leviszem a jobb alsó sarokba a kurzort akkor látszik a hegye !!! -
yossarian14 #3569 Nálam is ugyanez a probléma, de szerencsére csak néhány szerveren. Szétverem a billentyűzetet és akkor elindul a következő pálya :D -
#3568 Kitapogatni sem birod? Azaz lehúzod a kúrzort a jobb alsó sarokba aztán kicsit átlóban felfele majd click... Ha nem túl sűrűn van ilyen, akkor én ezt a megoldást használnám. -
#3567 1440x900 nem muxik? Vagy a moncsi nembirja? -
#3566 így van natívba b+ , 1360*768 ... -
#3565 Az úgy sucks. -
#3564 Felbontast allitsd at kissebre talan... -
#3563 és te az olvasást próbáltad már ? -
koocos #3562 Alt+entert próbáltad már? -
#3561 Dettó. :D -
#3560 nekem ilyen problémám szokott lenni hogy kör végén ekkora felbontásban jelenik meg a lista ezért a ready gomb nem nyomható , ki kell lépnem és újra elindítani a játékot, aki esetleg az alt+enter-re esküszik , annak üzenem az sem segít ...
-
#3559 -
#3558 azér ha nagyobb inteligenciád van mint egy átlagos növénynek könnyen rájöhetsz, hogyan találsz rá em ritka kincsekre ...
például a f*szbukon is fent vannn... -
Gyuszopapa #3557 Küldhetnétek valami bookmark-ot only Oman szeróról mert hányok. -
#3556 én szinte minden nap találkozok only Oman szeroval -
Gyuszopapa #3555 De mákotok van még soha nem tudtam bejutni egy only Oman-ra.Akármikor elindítom a játékot mindig csak azok a buzi inratyi mappokat tölti be.Heti egy Omant találok az is vegyes,biztos útál a játék azért szívat. -
#3554 azé karkandon is lehet járműveket pusztítani, és engem csak ez érdekel :DDDD -
#3553 most nemtom komolyan mondod-e, de alt+g játék közben, aztán megjegyzi azt a szervert. -
#3552 nem tudom mi az a book markolás (könyv markolás) de nekem abba a tucatnyi szerverbe mindegyik onliomán ... -
#3551 :DDD -
#3550 egyébként csak olyan szervereket bookmarkoltam/ok, ahol nincs basra meg sharqi, vagy egy-egy kör van minden mapból, mert nekem már egy egymás utáni második kör basra vagy sharqi után elkezd remegni az alsó szemhéjam. -
#3549 ezért találták ki az airmap servereket, hisz nincs annál jobb dolog mint egy leparkolt blackhawkminigun-nal ködhatáron kutakodni a tipikus sniper lelőhelyeket
-
#3548 bár ahogy elnézem a sniperek fáját, lehet hogy abba is hagyom a játékot. ha a 32 játékosból úgy átlag a fele sniper és elkezdenek mortarozni...kb. onnan lesz értelmetlen a játék. -
egyéb: jó ez a tervező, simán tudom már mire fogok pontot rakni. -
#3546 Ha jól tudom még a Heroes is béta, pedig nem ma jött ki. -
#3545 benne gyok a videóba ? mer feleslegesen nem nézem meg, ha lámákat akarok nézni , akkor elmegyek a veszprémi állatkertbe -
RYO21 #3544 Mikor lesz vége a betának? -
#3543 Nem tudom, nem codozok. -
KaBuTo666 #3542 Ez cod fegyver? -
#3541 :D -
Gyuszopapa #3540 Kissé no recoil. -
#3539 Első videóm a játékról:
-
#3538 Hasznos -
#3537 http://battlefield.ekl-systems.de/
Ez tetszik :D -
#3536 Már igazán beletehetnék a bétába is. -
#3535 Azt lehet de ezt 2 napja postolták.. :D
TIER 3 IN THE PTE! - ROUND 2
That's right soldiers! Tier 3 is back in the PTE for testing, and is more stable than ever. Check out the tier 3 training, tactics, and technologies that are now available for wide scale testing through our Public Test Environment(PTE) program . Plant C4 on enemy tanks, rain mortars down on opposition strong points, get your hands on the very latest hi-tech weaponry and much much more by signing up to our test environment and joining the hunt for bugs!
http://pte.battlefield.play4free.com/
*For those of you who have not used the PTE before, you will need to create a new account and new soldiers. The PTE website and account are not linked to your normal account in any way.
Posted 22nd Jul 2011 by Silvanoshi -
#3534 Már 1 hónapja :D -
#3533 Tier 3 PTE-n!!!!!!!!!