Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Soul Eater 22,3 giga...szerintem egészen nagy feltöltés. Szóval még ez sem lehet akadály 😄
+ van ismerõsöm, a legtrágyább nete van amit láttam, és még azzal is elvan ...igaz csak ingyenes témákat szed le...

Alien69
De nekem máshova is oszlik. Ergo, nem is rossz, meg nem is kell több. <#nemtudom> Ráadásul, akinek ilyen net sebessége van az ne akarjon nagy dolgokat felrakni. Ergo, semmi értelmét nem látom. <#nemtudom><#vigyor>

Lupous
LOL nekem csak 350es feltöltés mégis Arány: 2.041 Fel: 1.52 TB Le: 764.11 GB szóval nemlényeg. ÉS nem hagyom napokra meg északára bekapcsolva a gépet meg semmi ilyen faszság 😄 (Lassan 3 éve vagyok nCore függõ 😄)

Alien69
Én is tartom, igaz 512 a feltöltésem. Az arányom meg 0,7 körüli így is. Igaz, SEMMIT se töltök fel, csak vissza seedelek. <#nemtudom><#whatever>

Lupous
nekem sajna nincs elég pontom...ha lenne küldenék 😛 (sajna most semmit se érek így neked 😞)

Grr1234
Mit akarsz letölteni?

nandorb
Oda kell az aranyt tartani, hogy fogod birni a 128kbitsel?😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Elektrofrombc2
Tudna nekem valaki nCore meghívót küldeni?

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Elektrofrombc2
hááát én nem érek rá<#nemtudom>

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Vaxi
holnap estefelé akkor nekiesünk 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Alien69
De NE MENJ! Saját érdek, hidd el! Az elsõ lépésem, hogy az anyahajón lévõbe bele megyek. Eddig 10-bõl 9x tele volt, plusz géppuska, és bomba. Úgy 7 kill egycsapásra (ráadásul a csapatomnak van addig ideje felfejlõdni elvileg). Még ha nem teljesen etikus is.<#hehe> De vannak, akik játék közben is alkalmazzák. Speciel, én már ritkán csinálok ilyet, max véletlenül. <#idiota> Sokkal több killt szerzek, ha nem pottyanok le. Habár, már kisebb koccokat adtam heliknek, mert "szeretik".<#ravasz1>
Amúgy tegnap egy helis megelõzött, 30 kill felett csinált. Mondjuk, láma ellenfél volt, de ez mellékes. <#nevetes2>

Elektrofrombc2
Úgyérted helizni 😊 allfor-al már TSen nagyban kennyük neki. Csak kellene egy 3. is, ha csapatszállítóval mennénk.

Vaxi
😄 végre volt egy kis idõm, hogy olyan játékokat toljak, amiket eddig nem tudtam, így kockultam kicsit 😄D De hétvégén, amikor lesz rendesen idõm, mehetünk hentelni!!! 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Elektrofrombc2
Timon te merre vagy elveszve?😊

Elektrofrombc2
Majd a hétvégén...
Lupous: Tényleg nem jó :S Mobilról írtam ami nem az enyém így valamit férenyomtam. Na szóval itt 😄

Rayden02
Huu az klassz!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Alien69
Mindegy, mert akkor is PTE... honlapon keresztül lépek fel, és fel se dob egy fegyót. <#nemtudom>

Lupous
Ott biztos 😄....nem jó a link vagy lehet csak nálam :S

Alien69
De ez SZAR. Már, jelenleg. Semmi fegyver nincsen, amit választhatnék. Akkor mi értelme???<#falbav><#zavart1>

Elektrofrombc2

Alien69
Nekem mindegy, a lényeg, hogy az én sapim ZÖLD, és ettõl gyorsabban futok. De ha még se, legalább kevesen hordanak ilyet. Viszont, elképzelhetõ, hogy le fogom cserélni sárgára. Kénytelen leszek megrendelni elõre a BF3-t. <#wow3><#vigyor>
Ugyanis, elõre fizettem a BF1943-rt, és ugye MOST kaptam egy értesítést, hogy nem jön ki. Igaz, ezt tudtam. Viszont, kaptam nagylelkûen az EA jampecektõl 20% kedvezményt. Így már MAJDNEM megéri elõ rendelni. <#sir><#idiota>

csizihungary
Valaki leírná hogy tudok baráthoz csatlakozni?

http://battlefield.play4free.com/en/rsp

Hogy lehet szervert kedvencekhez adni?

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

koschwarz
na, ma is tanultunk valamit<#taps>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

csizihungary
Nálam SSL hibát ír.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Ez is tanúlságos cikk... bár az elején csak õk is a wikin szörfölnek, késõbb egészjó lesz 😊

Miert svajci a svajcisapka

Huh, ez nekem is új volt, nem is tudtam hogy van olyan hogy Barett Sapka.

Sztem viszont lehet vmi összefüggés a svájci sapka meg a barett között, mive úgy tudom hogy a svájci sapka eredetileg katonai viselet volt, illetve máshol nincs is olyan hogy svájci sapka, csak magyarban.

A net azt mondja, hogy már az ókori görögöknél és rómaiaknál is volt baretum....

http://hu.wikipedia.org/wiki/Sv%C3%A1jcisapka

Szóval sanszos hogy van közük egymáshoz...

Elektrofrombc2
Arról nincs infó. Gondolom azért sem hogy minnél többen mennyenek megnézni.

koschwarz: Akkor lehet, hogy én tudom rosszul, hogy a beret magyarul svájcisapkát jelent. Na de mind1 😄

koschwarz
jó lesz ez a pte, játszani kell néhány kört vele, kipróbálni a cuccokat, aztán leírni a véleményt a fórumba (mármint a hivatalosba)

egyébként elektro: szerintem nem svájcisapkák azok a sapkák, hanem simán lehet beret-nek vagy magyarul barettsapkának hívni. a svájcisapka más (pte-s bejegyzés alatt).

Arrol van vmi hir hogy mik a legfrissebb ujitasok? Vagy ez csak a PTE létrehozásáról szól?

Elektrofrombc2

Public Test Environment
azaz, publikus teszt környezet. Jelenleg a játék a nyílt béta fázisban van, azaz lehet regisztrálni, játszani, tesztelni. De nem ez a végleges, tehát számíthatsz nullázásra (stat), mielõtt elindul a végleges.

www.battlefield.hu

Mire jó ez a PTE?

Hát kis fáziskésés megvan, mivel már du 2kor kész volt. 😊
Gyere majd TS-re egyezkedni.

www.battlefield.hu

Elektrofrombc2
lol 😄 Most nézem, hogy már megvan 😄 Ügyi <#eljen><#taps>

Elektrofrombc2
Játék szerverre gondoltam 😛 TS lenyíló fülnek esetleg olyat lehetne csinálni, hogy:
-Telepítés és segítség
-Belépés bf.hu szerverre

Mondjuk szerintem felesleges de vannak akik igeényt tartanak rá...

Hát az ott van, Battlefield.hu TS3 😄

www.battlefield.hu

Elektrofrombc2
Mondj te egyet 😄

az mondjuk nagyon vicces, hogy ha nekiszaladok az ellenfél tankjának, akkor meghalok.<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

A hitbox az azt a "doboz" alakú zóna, vagy zónák összességét jelenti, ahol a találatot beveszi. Ez nem feltétlen egyezik meg bizonyos esetekben a karakter 3d-s modelljével (lag). Pl: Sprintelés közben az adat oda-vissza járása közben fellépõ adatlassulás eredményezheti, hogy a karakter elõtt lesz a hitbox, kb 0,5 méterrel, tehát ha a karakterre lõsz, nem veszi be.

www.battlefield.hu

Lupous
Ahh lefordítani letudtam (mily meglepõ 😛)...hát amúgy jah elég sok headshotot ad 😛

Ütésdoboz.

Amúgy kb annyi, hogy hogyan találod el az ellenfelet, pl fejen lövöd aztán mégse annak adja be, vagy mellélõsz és beadja.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lupous
Kérlek világosítsátok fel a lámát 😛 (Engem 😄)
A hitbox az...miis? 😛

talán már túl jó is<#vigyor5>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Alien69
Akkor meg minek szenvedni a BF2-vel? <#idiota> Én ott ritkán találtam el a hitboxot, mert az emberre céloztam. No, ez volt a baj, ugyebár. <#falbav><#zavart1>

koschwarz
na, hát ezért tetszik nekem is ez. ha csak nincs éppen valamiért brutál lag, akkor a hitbox az egyik legjobb, amit valaha multis fps-ben láttam.

Hajnalban nyomtam egy pár kõrt,hogy mennyi béna van 20-0-nál már szégyeltem magam vártam mikor cheatereznek le.A BF2-hõz képest gyerekjáték vele játszani ott azért szenvedni kellett a hitbox-szal de itt tényleg jól beadja a találatot.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mondj még kettõt! 😊

www.battlefield.hu

Elektrofrombc2
Ja most látom, hogy írtál. 😄 Nem vettem észre mert játékban voltam. Estére gyere fel!

zotya10002
Ott vagyok ahol te:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Elektrofrombc2
Hol vagy? Nem talállak 😊