6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • szekrény
    32" tv 1360*768-at tud, monitoron a gyökerek játszanak
  • szekrény
    raktam új drivert is azzal se jó
  • szekrény
    nem lehet kitapogatni mert ekkora az egész képernyő ha leviszem a jobb alsó sarokba a kurzort akkor látszik a hegye !!!
  • yossarian14
    Nálam is ugyanez a probléma, de szerencsére csak néhány szerveren. Szétverem a billentyűzetet és akkor elindul a következő pálya :D
  • Elektrofrombc2
    Kitapogatni sem birod? Azaz lehúzod a kúrzort a jobb alsó sarokba aztán kicsit átlóban felfele majd click... Ha nem túl sűrűn van ilyen, akkor én ezt a megoldást használnám.
  • nandorb
    1440x900 nem muxik? Vagy a moncsi nembirja?
  • szekrény
    így van natívba b+ , 1360*768 ...
  • Narxis
    Az úgy sucks.
  • nandorb
    Felbontast allitsd at kissebre talan...
  • szekrény
    és te az olvasást próbáltad már ?
  • koocos
    Alt+entert próbáltad már?
  • Narxis
    Dettó. :D
  • szekrény
    nekem ilyen problémám szokott lenni hogy kör végén ekkora felbontásban jelenik meg a lista ezért a ready gomb nem nyomható , ki kell lépnem és újra elindítani a játékot, aki esetleg az alt+enter-re esküszik , annak üzenem az sem segít ...
  • szekrény
  • szekrény
    azér ha nagyobb inteligenciád van mint egy átlagos növénynek könnyen rájöhetsz, hogyan találsz rá em ritka kincsekre ...
    például a f*szbukon is fent vannn...
  • Gyuszopapa
    Küldhetnétek valami bookmark-ot only Oman szeróról mert hányok.
  • Bugi Misi
    én szinte minden nap találkozok only Oman szeroval
  • Gyuszopapa
    De mákotok van még soha nem tudtam bejutni egy only Oman-ra.Akármikor elindítom a játékot mindig csak azok a buzi inratyi mappokat tölti be.Heti egy Omant találok az is vegyes,biztos útál a játék azért szívat.
  • koschwarz
    azé karkandon is lehet járműveket pusztítani, és engem csak ez érdekel :DDDD
  • koschwarz
    most nemtom komolyan mondod-e, de alt+g játék közben, aztán megjegyzi azt a szervert.
  • szekrény
    nem tudom mi az a book markolás (könyv markolás) de nekem abba a tucatnyi szerverbe mindegyik onliomán ...
  • Narxis
    :DDD
  • koschwarz
    egyébként csak olyan szervereket bookmarkoltam/ok, ahol nincs basra meg sharqi, vagy egy-egy kör van minden mapból, mert nekem már egy egymás utáni második kör basra vagy sharqi után elkezd remegni az alsó szemhéjam.
  • szekrény
    ezért találták ki az airmap servereket, hisz nincs annál jobb dolog mint egy leparkolt blackhawkminigun-nal ködhatáron kutakodni a tipikus sniper lelőhelyeket
  • koschwarz
    bár ahogy elnézem a sniperek fáját, lehet hogy abba is hagyom a játékot. ha a 32 játékosból úgy átlag a fele sniper és elkezdenek mortarozni...kb. onnan lesz értelmetlen a játék.
  • koschwarz

egyéb: jó ez a tervező, simán tudom már mire fogok pontot rakni.
  • csizihungary
    Ha jól tudom még a Heroes is béta, pedig nem ma jött ki.
  • szekrény
    benne gyok a videóba ? mer feleslegesen nem nézem meg, ha lámákat akarok nézni , akkor elmegyek a veszprémi állatkertbe
  • RYO21
    Mikor lesz vége a betának?
  • csizihungary
    Nem tudom, nem codozok.
  • KaBuTo666
    Ez cod fegyver?
  • Narxis
    :D
  • Gyuszopapa
    Kissé no recoil.
  • csizihungary
    Első videóm a játékról:

• Elektrofrombc2
    Hasznos
  • csizihungary
    http://battlefield.ekl-systems.de/

Ez tetszik :D
  • csizihungary
    Már igazán beletehetnék a bétába is.
  • Narxis
    Azt lehet de ezt 2 napja postolták.. :D

TIER 3 IN THE PTE! - ROUND 2

That's right soldiers! Tier 3 is back in the PTE for testing, and is more stable than ever. Check out the tier 3 training, tactics, and technologies that are now available for wide scale testing through our Public Test Environment(PTE) program . Plant C4 on enemy tanks, rain mortars down on opposition strong points, get your hands on the very latest hi-tech weaponry and much much more by signing up to our test environment and joining the hunt for bugs!

http://pte.battlefield.play4free.com/

*For those of you who have not used the PTE before, you will need to create a new account and new soldiers. The PTE website and account are not linked to your normal account in any way.

Posted 22nd Jul 2011 by Silvanoshi
  • csizihungary
    Már 1 hónapja :D
  • Narxis
    Tier 3 PTE-n!!!!!!!!!