6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • yossarian14
    Nektek elindul a játék? Most frissített valamit és nem akar betöltődni a kezelőfelület.
  • Narxis
    Az igaz... az viszont a fejlesztők bénasága. Mondjuk én teljesen leszarom a ruhákat, nem vettem semmilyet, szerintem mindegyik iszonyat ronda, főleg a medicé olyan mintha a menzáról jött volna a harctérre egy konyhai kisegítő. :D
  • szekrény
    amióta mutassa a játék a különböző pénzes ruhákat azóta sokkal jobban laggol ...
  • szekrény
    only oman-on csak a rugós injekció kő meg az erpégé, esetleg it-ott elejtek egy-egy aknát de csak az íz végett
  • Narxis
    Szerintem az mp5-tel sokkal könnyebb célozni, egyáltalán nem rángat, főleg messzire célzásnál látszik. Én is MP7-et vettem sokáig...

Amúgy lehet szidni a store-t és, hogy lámák a fizetős játékosok, de ha nincsenek fizetős játékosok akkor nincsen play4free se. Ingyen senki nem fog játékot csinálni, fejleszteni, szervereket fenntartani, főleg nem az EA.
  • koschwarz
    te nem veszel fegyvert kreditből? az engimnek általában veszek egy egy napos mp7-et 500-é, ami visszajön kb. 3-4 nyert körből omanon és karkandon, és így is csak növekszik, már vagy 73000 kreditem van. és az mp7 tökéletesen megfelelő fegyver, csak lámáknak kell ilyen ump meg több lőszer, meg military festés (nem tudom ilyen tényleg van-e).
  • Narxis
    Én annyit játszok naponta... tetszik ez a casual BF.
  • koschwarz
    meg fogom próbálni hogy ugyanarra a felbontásra állítom a monitort és a játékot is, mert most nem ugyanaz. de mondom, heti ha 3 órát játszom vele, és nagy ritkán jön ez a hiba elő.
  • Narxis
    Én bajom is és főleg a ti szervereteken jön elő. :D
  • szekrény
    jóvammá de tik sms-es fegyókkal is szarok vagytok
  • nandorb
    Akkor,kinem szarja le? A te bajod most minek osztod meg. Enis sirjak hogy bugos szar?:D
  • szekrény
    én meg nem unom me és ha kib*sz már visszalépéskor nem férek be ugyan abba a szerverre ....
  • koschwarz
    mer kb. annyit csinálok, hogy amikor kilépek egy szerverről vagy esetleg kidob, újra belépek az egész játékba, és el van intézve, leszarom. ha lesz végre tier 3, és azt is kimaxoltam, és nem lesz több pálya, rövid úton úgyis meg fogom unni a játékot.
  • szekrény
    én egy topiktól azt várom hogy segítséget nyújtsanak a problémámra, nem pedig azt , hogy együtt sírjunk ...
    ha ilyen sok embernek megvan ez a jelenség akkor miért nem küldjük el az ea-nak mail-be ?
  • koschwarz
    schrank: az a probléma nálam is elő szokott fordulni, amikor nem látom a ready gombot.

nekem a játék ablakban indul, úgy alt+enterezek teljes képernyőre amikor már betöltött a szerverre. ha kilépek/kidob egy szerverről és rögtön megint fellépek egy szerverre a játék teljes újraindítása nélkül, akkor loading képernyőn már teljes képernyő van, ilyenkor a kör végén van ez.

tegnap kilőttem egy jetet rpg-vel, egy helit céloztam és pont elhúzott felettem a jet...
  • Alien69
    Jaja, meg a SNES-el se. Még mindig néha-néha elő vakarom a pc-men, és nyomok pár donkey kongot emu-val, meg rock&roll racing-et, meg bomber man-t, meg stb...
  • szekrény
    bezzeg 95-ben a sárgakazettás pijaci nintendóval nem voltak ilyen problémák ...
  • Alien69
    Az is jó volt, amikor mind két gyártó drivereit igazította a teszt progikhoz, és egyik driverbe kapott mondjuk 10.000 pontot, a következőben meg vagy másfélszer annyit. Prohardveren volt nem 1 ilyen teszt.
  • szekrény
    meg azzal se menőzött a GF amikor a 4400-as sorozata nem tudta a pixelshader 2.0 és emiatt nem lehetett vele bf2-t játszani pedig amúgy erősnek számított
  • Alien69
    Az utcsó mondatod a legjobb. Anno, volt egy trágya sorozata a nvidjának, pl 5700-s kártya. Kamu kártya volt. Extrém fps-t produkált anno BF2-ben is. Ja. Csak ÉLSIMITÁS, meg ilyen mellékes dolgok nélkül. Azaz, a szart remekül meg tudta jeleníteni, de ahogy bekapcsolta az ember, hogy ne recés legyen egy vonal, akkor már behalt a kártya, peccs ide, peccs oda, ha szar a hardver, azt NEM lehet szoftveresen pótolni. Persze AMD/ATI oldalon se minden frankó.
  • nandorb
    Hat latod az EA/DICE minden jatek introjaba belevesi az Nvidea-t dragabb jobb szoftware. ATI olcso+szar driver.
  • szekrény
    mivan panelba lakol, azé futtatod ennyire a panelet ? he ?
  • Elektrofrombc2
    Az a bazzeg, hogy a videókártya gyártónak kell alkalmazkodnia egy játékhoz és nem a játék gyártójának...
  • nandorb
    Akkor bazdmeg, az szar. Vegye Nvidea-t. ATI-val eddig 10x haltam meg jetben. Csak azert mert a pb screenshootolaskor megakad a jatek 5-10sec-re is akar. Nagyjabol e-pillanatban keszul a fekete kep ami akar XP akar win7 es akar dx9 akarmilyen beallitas befogsz akadni es fekete kepet csinal a pb. De az ATI-t ez se zavarja hogy 1.5eve nemtudta kijavitani a dehogy. Aztan a pb se tudta. Eze jobb az Nvidea ha hibas vmi. megcsinaljak a kovi patchben nem 4ev utan.
  • Elektrofrombc2
    Játszhatsz te 16m x 9m-es LED-es TV-n, akkor is béna vagy :D
  • Alien69
    De, az egyik lényeg az , hogy NE TN+film paneles legyen. Tehát qrvára pont AZ a lényeg, a PANEL. Ha nem a CS-vel játszik az ember, tehát egy kis látványt is akar, akkor már a felbontás IS számít, meg olyan dologk, amihez a tn-s monitorok NEM jók.
  • szekrény
    ííííígeeeeen ...
  • nandorb
    ATI kartyad van?
  • szekrény
    a tv-k is 5ms-osoak, a panelja k*rvára nem érdekel milyen , és a bfp4f esetében teljesen felesleges ms-okról beszélni amikor olyan laggos mint a p*csa ...
  • szekrény
    22" wide = 17" 4:3 szélesítve = egérmozi ...
  • Alien69
    Amúgy, hogy ne csak off legyen a totyik, a PTE szerevern hogyan lehet kilockolni a repcsi bombázását? Most már nem elég, ha "kitanulom" a repülést, de mi kell hozzá?
  • Alien69
    Van full hd-s tv-m, de azon nem játszok. NEM arra való. A monitor panelja ISP, válasz idő 5ms. EZ bőven jó. Igaz, a moncsi meg nem full hd, de ez van. TV-t is megfelelő távolságról nézed, mint ahogyan a monitort is. Elvi szinten arányaiban nézve kb ugyan akkora "látóteret" kellene látnod, ha jól gondolkodik az ember. Kép átlóhoz viszonyított távolságra vagy, az meg kb ugyan annak kellene lennie.
  • Elektrofrombc2
    Nekem HD. 22" max felbontás
  • szekrény
    felbontás->hd ready -> minek full hd monitor ?
    ha nem tudo mit jelent a natív -> neked jó egy monochrome hercules monitor is
  • koocos
    Konzol ---> TV
    PC ---> Monitor
  • szekrény
    gondolom azért van nagyságrendekkel nagyobb consol-os játékvásárlás mert szar a tv-n nyomni ...
  • szekrény
    innen is látszik mennyire hardverb*zik vagytok , a felbontást többre tatjátok a képernyő nagyságánál, lehet írni ki mekkora képernyőn milyen felbontáson lámul, had röhögjek
  • nandorb
    EA nem TV-re kesziti a jatekokat... De te tudod:)
  • Alien69
    A selejt meg a tv-n? Ja nem, bocsi, ez túl erős volt. Az ÁLDOZATOK "játszanak" a tv-n.
  • Narxis
    Inkább fordítva, már bocs. :D