Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

javítás?<#whatever>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

RiCSi1234
Engineer, Veterán Mp7, Tracer, RPG, 4 gránát, Trigger!! Istenemre olyan statok néha, hogy már szégyeltem magam!

GTA V (*.*)

RiCSi1234
Na, megvan a 20-as szint is.. <#taps>

GTA V (*.*)

Alien69
A triger egy kocsog dolog. Eleinte soxor deglettem meg miatta. Azért szemétség, mert akkor is kigurul, amikor az illetõ kezibe nem is az volt. Így a sok looser kap egy ingyen killt. Tök szar, amikor egy ilyen 1/7-s kap egy ingyen killt. Ezért én is meg csináltam, ha már azoknak a nyomingereknek van. <#vigyor>

Elektrofrombc2
xD

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Vaxi
ez elõfordul. én is megkaptam ma, amikor sharqin a sarokban kempelt 5 nyomorék, én meg odadobtam egy gránátot.. aztán leszedett egy assault, akit kinyírt a triggerem.. 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

csizihungary
Cheaternek néztek ma, mert 27/5-ös K/D-t csináltam 😄D

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Alien69
Az igla a király! Ugyanis, ha jól használják, segít a repülõs szakasznak. Persze, tudomásul kell venni, hogy ha pl engem egyszer befog egy igla, onnantól kezdve meg vannak számlálva a percei. Kivéve, ha mondjuk a repülõsük nem béna, és fedezi az oda tartó oldalsó útvonalakat. Me, hogy NEM szembõl megyünk rá, az csak természetes. Illetve, kikerülhetõ az igla rakétája is. Amikor támadni szoktam US oldalról az alap bázis igláit, bal oldalról, a olajfinomító tartályai felõl támadok. Ugyanis, onnan NEM nagyon tud befogni az égõk miatt, meg épp ezért, nem is arra figyelnek. Lehetõleg az egyiket kigéppusizom, és dobom a bombát is, vagy húzok a másikra is, ha sikerül. Mondjuk, nem szokott sikerülni, de próbálom. Aztán minél laposabban, be a dombok közé. Azokat NEM ugorja át a rakéta, nyíl egyenesen rohan feléd, azaz, bele a dombba. Bár, próbálom ilyenkorra tartogatni a csalikat, és ilyenkor kidobni, miközben a gép tengelyén tekerek egyet, hogy a rakétákat minél jobban szét szórja, így tutibb a védelem. Az "A" zászlónál lévõt a legkönnyebb kiszedni, csak fentebbrõl kell rámenni, a "B"-nél (vasút) lévõt a legjobb oldalról, vagy a tenger felõl. Oldalról ráadásul alaposan meg lehet szórni gépágyúval, és azokat is meglõni, akik épp arra kolbászolnak, plusz bomba. Ergo, nem olyan gáz az igla. Kivéve, ha erõs a repülõs. Igaz, abból a jobbik pl NEM használja a rakétát, hanem kilõ a gépágyúval. Bár, volt olyan repcsis, akit jó sokáig követtem. Azt hihette, hogy igla fogta be, mert egy idõ után nem zavarta, nekem meg lassan töltött a gépágyú. Aztán csak lekaszáltam. A repcsi vezetés egyik fontos gombja a hátrafelé nézés. Csak, ezt valszeg qra kevesen használják. <#nemtudom><#vigyor>

Nekem semmi bajom az iglával,már találomra lövöm anyáznak is rendesen mert van mikor látóhatáron kívülröl kiszedem a kezelõjét.Helivel oldalba szoktam támadni,alacsonyan repülök vele takarásba majd csak a célnál emelem fel a gépet és tûz.90-95 százalékban sikerrel elintézem,volt hogy egymás után 4 csávót kiszedtem,onnantól üres volt pálya végéig.Nem volt kedvük beleülni.<#eplus2>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

nandorb
Bugos az igla kezdorol kilovik majdnem a jetet felszalaskor arrol nembeszelve hogy 300feetnel a jet nemcsipog csak leesel, masik meg lehetettlen lerazni az iglat. Annyira bugos az egesz meg hogy ez meg nem is beta hanem alpha.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Újabban tele vanak hülyékkel a szerverek.Oman,egyszerüen nem lehet beszálni a helibe senkihez se gunnernak mert vagy belevezeti a helit az iglák zónájába vagy lezuhan vagy odatálalja magát egy földi jármû elé hadd lõjje szét a helit vagy már az anyahajón szétlövik saját jármûveiket.Elviszik a repülõt belezuhannak a tengerbe,elviszik a partig kiugranak.Az ellenfélé az összes bázis,felszálnak,a parton várják õket a jármûvek és szétlövik.Nagy nehezen ellopok egy helit balról bekerülöm és hátbatámadtam az ellent mert már idegelt hogy még nem jutottam ki az anyahajóról meg az is idegelt hogy a másik csapatban többnek 15-25 kill/0 death-je volt.Mindjárt nem lett nekik 0 death mert egymagam lemészároltam majdnem õket.Hogy nincs eszük a sok marhának semmi taktikai érzék.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

csizihungary
Nálam is volt szaggatás a frapstól(be volt kapcsolva játékban) meg xfire-tõl is. Nincs véletlen valami ezekhez hasonló program ami be van kapcsolva?

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

Most töltöm.Lolhunter néven megtaláltok.vegyetek fel bartnak 😄
semmi, rájöttem, hogy ki kell hozzá lépni 😊

The Matrix has you...

Sziasztok.

Hol lehet felbontást állítani? elég érdekesen indult a játék, a kép szélén fekete csík van, gondolom 1024*768 lenne alapból.

The Matrix has you...

Alien69
Én nem tudok akkora szaggatásokról. Bár vannak. VGA driver régebbire? Mondjuk 2010 szeptemberi vagy ilyesmire?

Sziasztok.
Van már valami megoldás a szaggatás megoldására?
Újra raktam az op rendszerem de a karakterek illetve az accountom maradt ugyan az.Kb. egy hete nem tudok játszani annyira zavaró,bár a nettem illetve gépem tökéletes a legújabb játékokhoz is.
Alien69
<#vigyor1> Az embernek ritkán jön össze 37:1, nem jármûben.<#crazya><#alien> Még, ha nem is tehet róla, mert ehhez inkább qrva nagy mák kell. Kötszer, és oltás nélkül persze sokkal rosszabb lenne, és ugye itt errõl van szó. Néha nagyon-nagyon megéri ilyenbe is fektetni. <#buck><#alien2>

csizihungary
Vegyetek fel engem is, a nickem: csizihungary

Elektrofrombc2
Már hiányzott egy ilyen hozzászólásod 😄

nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|

Vaxi
van, csak ha szétdarálnak mindenkit, és behúzódunk egy sarokba 5-en, amibõl 2 medic, és mindenki üvölt, hogy MEDIIIIC; a két nyomorék meg pack dobása helyett nemi szerveik ritmikus cibálásával vannak elfoglalva, és kihal mindenki, akkor persze hogy durci leszek 😄DD

Alien69
Mé? Veszel kötszert, és adrenalin injekciót, oszt csá. A kötszer lassú, tehát nem árt, ha nem lõnek rád, vagy nem ugrasz le, és sérülsz meg, az injekció meg egybõl 50-t nyom.
Be se merem írni, tegnap Karkandon mennyi volt egy körbe a K/D-m. Persze, elõtte volt rossz is nem egyszer, de pár körig csak néztem, úgy jöttek a killek, mint ha arattam volna.<#hehe> Természetesen óriási mázlival, nert egy tetõn ültem, és az oda vezetõ utat fedezték nagy részt, én meg mindenki mást lelõhettem. <#buck>

Vaxi
oké szóval csak úgy fogok játszani, ha a csapatban van legalább 1 ismerõs medic... 😄

Elektrofrombc2
Hmm jó kérdés. Szerintem azt is. Mert úgy írja, hogy mindentõl gyorsabban kapja...

Vaxi
hm.. az a skill, ami növeli az enginél a kapott hp értékét, az a bandage-ra is vonatkozik?

Elektrofrombc2
Aaaaz igen! <#eljen>

TheGrinder
Egyre viccesebb ez a level bug. A level 9-es medicemnek 15db training pontja van már.

Elektrofrombc2
Csak??? xD

Elektrofrombc2
De 4 a max nem? Vagy dead mans triggert számoljátok 5.nek?

Nekem ahhoz még 70 GB-ot fel kell töltenem és várnom 12 hetet... 😄

www.battlefield.hu

Mondjuk nade spam miatt nem enged 5-nél többet?

www.battlefield.hu

Lui76
Ritkán de vagyok , Lui76hun néven aki több magyart szeretne felvehet, amatõr vagyok .

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Frank99
mert az ulyra az J betû, azért nem tölti...

:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

erieskrisz
sziasztok az amobox a gránátott miért nem tölti ulyra <#fejvakaras> tankok ellen csak az ér valamit assaultként és idegesitõ hogy csak 5 gránátom van <#falbav>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

de, vagyis azt hiszem. 😄 ha be van jelölve, akkor van az, hogy mielõtt belecsapódna a jármûbe, elkanyarodik. 😊 lestem is nagyot, mikor elõször láttam. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Vaxi
nem, konkrétan magyar trackerek nem léteznek, az általatok említett ncore is csupán egy fórum néhány extra szolgáltatással ;D

soo277
Nincs meghívás nCore-on!!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Elektrofrombc2
=/ Azért kössz 😛

Alien69
Megnéztem, legalább "tag"-nak kellene lennem, de csak felhasználó vok, sorry. <#nemtudom><#vigyor>

Alien69
Nem mondtam, hogy nincs. Meg se néztem még. <#vigyor2>

Elektrofrombc2
Hát mivel éjjel-nappal seedelek (más oldalakon) így általában mindent viszzatöltök. Fõleg, hogy 5GB-nál nagyobbakat nem is nagyon szoktam letölteni.

Grrr1234: Filmek, sorozatok és programok amik érdekelnének.

Tényleg nincs senkinek? =/

Elektrofrombc2
Lehet, hogy melette (vagy a közelében) volt egy jármû ami kivolt trace-elve csak kiszáltak belõlle. Olyan kor nem látszik az a négyzet HUD, de megis követi.

Bala: Ha jól tudom az a képesség amire gondolsz csak a páncélzatát erõsíti, így kevesebbet sebez az RPG és minden más cumó 😄

Mi a szösz? Az RPG - tracer nélkül - nem szimplán egy közvetlen irányzású fegyver?
Szóval gyak csak rajtam múlik, ha jó helyre célzok akkor eltalálja azt doszt? Olyat nem tapasztaltam hogy csak úgy másfele megy a rakéta ha becélzom és rálövök - megy az nyilegyenesen oda ahova lõttem...

akkor is elhúz, ha ki van fejlesztve az a védelem. nem tudom pontosan mi az, mert nem igen jármûvezek. 😊

zotya10002
Vegyetek fel barinak:-) <#email>Stiflermama néven futok!

Aztán most már tényleg hétvégén meglesem ezt a gamét<#violent><#guluszem1>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Alien69
Bakker, FAKK EA GAMES. <#duma><#rinya> A gyökerek DIREKT nem engedik, hogy meglegyen az assault 20-s szintje. Egyszer már kb 2/3-ig felment, majd egy szokásos map váltás utáni kidobásnál vissza állt kb 15%-ra, majd még azt is lenullázták. Ma ismét nyomtam óvatosan, többször kilépve jópár kört. Végre eléri a csík a végét, erre map váltás (persze, a pályán NEM adta meg a szint lépést), és kidob. Hol állok? Mint a nap elején, kb 20%-nál. Asszem, egy ideig NEM vagyok hajlandó fizetni nekik. <#levele><#szomoru2><#boxer><#falbav><#mf2>

csizihungary
Van egy másik fegyver(Tracer Dart Gun), amivel bele kell lõni, és utána az RPG-vel.

Miért van az, hogy ha RPGvel rálövök valamire, akkor a rakéta nem a célpontot találja el, hanem elhúz a picsába?

Lupous
Egy fél délelõtt alatt fent volt 😄 (Bár valóban beszálltak a seedbe páran 😄...senki nem panaszkodott a sebesség miatt 😄) nah offolást hanyagoljuk 😄

Alien69
Na kösz. Mire egy olyat feltöltesz, inkább ne is lássam, mert pár hét, ha lejön. Addigra meg felrakja más jobb sebességgel. <#wilting><#wink>